עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by r1plet,

שלום, כבר מזמן יש לי את הבעיה הזו, לא משהו רציני אבל רצוי למצוא פתרון... באונליין, בכל פעם אחרי טעינת המפה, במשך כ30-60שניות אני מקבל סטאטרינג קליל, אחרי כחצי דקה-דקה הכול נעלם. המשחק עובד על הגדרות מקסימליות על הרבה מעבר ל180FPS. הסטאטרינג נוכח גם בתדרי הסטוק של הכרטיס וגם בOC הנוכחי. /pb_ sleep 500 לא עזר משחק עם ההגדרות, VSYNC וDUAL VIDEO CARDS גם כן לא עזרו יש לכם רעיונות? :

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  2. Started by elyaz,

אהלן בשעה טובה קניתי את ME2 דרך סטים מכיוון שאף פעם עוד לא קניתי משהו דרכם וזאת הפעם הראשונה- רציתי רק לשאול מה קורה במידה ואני מתקין מחדש את מערכת ההפעלה- האם אצטרך להוריד את המשחק מסטים מחדש- או שישנה דרך לגבות הכל? (אצלי במחשב כל מה שקשור לסטים נמצא על כונן D, כאשר מע' ההפעלה היא על C) תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  3. אני לא הצלחתי להבין בדיוק מהן ההרחבות החדשות שיצאו. אבל אשמח לשחק בהן. יש לי את GTAIV המקורי. אני אצטרך לקנות שוב את ההרחבות? או שאני יכול להוריד בחינם? אשמח אם תחדדו את אוזני לגבי ההרחבות תודה, תמיר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ozdaya,

היי, יש לי מחשב עם המפרט: INTEL CORE 2 DUO E6550 2.33 GHZ 2 ג'יגה זיכרון RAM של קינגסטון כ.מסך TWINTECH GTX260 NVIDIA 896M לאחרונה שדרגתי מווינדוס XP לווינדוס 7 32 BIT והמשחק NBA2K שהיה רץ לי חלק על ה-XP עושה בעיה בווינדוס 7 32 BIT יש אפשרות במשחק לעשות BENCHMARKTING (אם ככה רושמים את זה) והוא רושם לי שה- FPS שלי יוצא סביבות ה-26. איך אפשר לסדר את זה??? אם אני זוכר נכון ב-XP הגדרות המשחק היו על HIGH ולא היו בעיות האם יש פתרון? ניסיתי להדליק ולכבות את אפשרות ה-VSYNC וזה לא כל כך עזר תודה, עוז

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. למי שלא מכיר, מדובר באחד ממשחקי המטוסים היותר נחמדים שיצאו אי פעם. הבעיה איתו היא שהוא לא פועל כמו שצריך על מערכות הפעלה חדשות - טקסט מעוות\חסר בתפריטים וקריסות תכופות. מישהו הצליח להפעיל אותו בצורה טובה על מערכת הפעלה "עכשווית"?

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  6. אהלן, בדיוק התקנתי את המשחק הנ"ל, הראשון, כי אף פעם לא שיחקתי בו משום מה אני מקבל את ההגדרות של המשחק, עזבו שזה מקרטע בטירוף על ה 4650M, אבל אפילו הרזולוציה לא עוברת את ה 1024*768. מה זה אמור להיות? אני משחק מהמחשב הנייד, T6600 ו 4650. אם על ה8600GT שיש לי בבית זה עובד חלקק..פה זה קצת מוזר מדי. הפאץ' שיש לי הוא 1.1, ואת 1.08 לא התקנתי כי זה עוד 600 מגה להוריד שאין לי כוח לזה כרגע...האם זה יפתור את הבעיה? אני משתמש בדרייברים 09.7 להלן תמונה מההגדרות של המשחק.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  7. אתם מכירים משחקים דומים לזה ?

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  8. Started by uriel_237,

כשאני בא להתקין את המשחק הוא אומר לי: http://www.siz.co.il/my.php?i=wkjjq2zyjdmi.jpg תכנסו ללינק ותגידו לי מה אני יכול לעשות??

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by saphisto,

היי אני מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום שלום לכולם כמו שהכותרת אומרת יש לי MW2 מקורי עם דיסק קופסא והכל ואני מעונייןלהחליף ב BFBC2 אפשר להחליף גם רק את הסידיקי, אין לי בעיה עם זה פשוט מאסתי ב MW2 ואני רוצה לנסות את BF

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  10. Started by uriel_237,

שם המשחק: prince of persia the forgotten sands (מקורי) הוא מודיע לי: "Attempting to restore network connection. The game will resume once the connection has been re-established. please wait". מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה זה דחוף חיכיתי הרבה זמן ולא קורה כלום

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by מר מקלדת,

מאיפה אני יכול להוריד בחינם גירסאות דמו של משחקים חדשים, בעיקר מהסוגים: אקשן (FPS כמו UT וכו'), כדורגל (פיפא, PES), מרוצים, פלטפורמה וכו'. לאיזה משחקים יש גירסאות דמו "נדיבות"?

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  12. Started by אאטטט,

פיפא 2011 יצא ב- DX11 ?

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  13. :jump:

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  14. קניתי את STARCRAFT2 ואני ממש נהנה. אבל בגלל העבודה אני משחק מקסימום שעתיים ביום. האם יש דרך לתת לאחיינים שלי לשחק במשחק בזמן שאני בעבודה? כלומר שלהם יהיה פרופיל נפרד משלי (על החשבון שלי כמובן) במחשב אחר, בצורה שלא תשפיע על הפרופיל שלי? האם זה אפשרי? האם בליזארד מאפשרים דבר כזה מבחינת הרשיון?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  15. Started by huber,

הגעתי לראש העץ, מצאתי את ערימת המפות, זכרתי שצריך להשתמש בכלב בשביל למצוא את חלק המפה אבל האופצייה הזו לא עובדת. מישהו נתקל בזה?

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  16. Started by Haguy,

שלום יש לי בעיה שאני אשמח אם תוכלו לעזור לי בה. יש לי את הערכה החדשה של ניוידיה בתלת ממד והיא עובדת מצוין עם משחקים כמו justcaus2, NDF undercover, far cry 2 ועוד.. אבל משום מה בוורקרפט זה לא נותן לי. כל פעם שאני נכנס למשחק התוכנה ישר ממירה את זה לתלת ממד, ואם לא אז אני לוחץ על הכפתור של המשדר וזה עובד. אבל פה שום דבר לא קורה. נכנסתי ללוח הבקרה של נוידיה לראות אם יש להם דרישות ספציפיות למשחק והם רק כתבו שצריך לשנות איזו הגדרה קטנה וגם את זה ניסיתי ולא קרה כלום. ניסיתי לפנות לבליזארד וניוידיה אבל שום דבר לא מסתדר לי. בעקרון גם בסטאר קראפט 2 זה לא עובד כמו שצריך אבל מסיבות שונות. באמת שכבר לא ידעתי למי לפנות,אם מישהו מבין בערכה הזו ואיך לתפעל אותה בבקשה צרו איתי קשר.תודה מר…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by LOL,

אומנם אין לי יותר מידי מה להגיד אבל פשוט הטריילר הזה נראה כל כך טוב שהייתי חייב לפרסם אותו

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by -AKEL-,

מישהו יכול לעזור לי עם זה בבקשה? תודה עידן

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  19. Started by שחר רצאבי,

יש לי את המשחק על המחשב , המלא והוא עובד ואני משחק ב-SINGLE PLAYER כל מה שחסר לי זה ה-CD-KEY של באטלנט השאלה שלי כזאת -תקנו אותי אם אני טועה - הסידיקיי של באטלנט נמצא גם במארז של DIABLO 2 וגם ב-DIABLO 2 LOD. כל אחד מהם עולה לי 46 שקל , השאלה היא - אם אני קונה רק אחד מהם - בשביל הסידיקיי - אני אוכל לשחק? כי יש לי את המשחק מותקן על המחשב ועובד פיקס - רק בלי מולטיפלייר תקנו אותי אם אני טועה - בשביל לשחק ברשת ב-DIABLO 2 (בלי ההרחבה) אני אשתמש ב-CDKEY שאני מקבל בתוך הדיסק של DIABLO 2 ואם אני רוצה לשחק ב-DIABLO 2 LOD אני שם את הקוד שאני מקבל ב-LOD. בבקשה תגובות - ותודה על הקדשת הזמן חברים , עזרתם המון

20. Started by davidcohen,

היי מישהו יודע מה עם הדמו ? הוא היה אמור להשתחרר עד היום

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Kenny,

היי אנשים... בעיקרון אנחנו מחפשים משחקים, אנחנו 4 חברים, לכולנו מחשבים חזקים שיסבלו משחקים חדשים. כרגע אנחנו משחקים המון Generals zero hour, כבר שנים האמת.. אנחנו אוהבים משחקי אסטרטגיה, ורצוי מאוד שיהיו כמה שיותר ריאליסטים. זאת אומרת בלי חייזרים מוזרים וכל מיני דברים הזויים. למרות שזה לא קריטי. ואם אפשר, משחק אסטרטגיה פשוט.. זאת אומרת, אסוף כסף > תבנה צבא. ולא כמו המשחקים שראיתי לאחרונה שאתה מוגבל מבחינת יחידות.. או שכל X זמן אתה מקבל X יחידות.. וכל מיני דברים הזויים כאלה. יש המלצות? לא חייב להיות משחק חדש.. מעבר לכך, המלצות לכל משחק שיכול להיות כיף ברשת, שאפשר לשחק בו 4 שחקנים ביחד נגד המחשב או זוגות אחד נגד השני.. או אפילו כולם נגד כולם... לא אכפת לנו אם זה shoot…

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by zam,

אם יש כבר דיון כזה אז אני מתנצל מראש כי לא ממש מצאתי אחד כזה. יש לי paypal ועדיין לא יצא לי להשתמש בו. לצורך העניין אני רוצה לקנות את המשחק Dragon Age: Origins אני אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  23. Started by J S Bach,

היי, זה משחק ישן [מלפי 10 שנים בערך] שבו אתה מפתח ושולט בעיר [נראה לי שרק במצריים], משחק מורכב שספר ההוראות/חוקים/הסברים שלו כלל כ-300 עמודים. במשחק הייתי צריך לדאוג לתזונה של העיר, טיפול במחלות/מגפות, הגנה מפני אויבים ותקיפתם וכן הלאה. אני זוכר אותו בתור משחק מאוד מורכב במיוחד לאור העובדה שבאותה העת הייתי כבן 8 ובלי אנגלית מפותחת במיוחד. נראה לי גם שהשם כלל את המילה 'פרעה', אבל אני לא מצליח למצוא עדויות אודות קיומו באינטרנט. בתודה מראש. **יצאתי אידיוט, כתבתי את המילה 'פרעה' לא נכון באנגלית ובגלל זה לא מצאתי כלום.... אפשר לסגור. מצטער

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by Etyopi,

The Title says it all http://www.youtube.com/watch?v=NQK0Le-_o1Y&feature=related עוד אחד קצת יותר מ-5 דקות:

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by davokado,

שלום לכולם! אני משחק בmanager mode עם הקבוצה west hum, אני מנסה ומנסה לקנות שחקנים, אבל לא משנה כמה כסף אני יציעה לקבוצה וכמה כסף אני יציע לשחקן, אני פשוט לא יצליח לקנות אף אחד... מה עושים? למישהו יש פיתרון? זה כזה קשההה... אני מתחנן לעזרההה!! תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.