עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Rule The Pc,

יש לי בעיה שבRA2 כל התפריטים לא מופיעים. אפשר ללחוץ על המקום שבו אמור להיות "מקש" (לדוגמא SETTINGS או SKRIMISH) אבל לא רואים כלום. המשחק מתפקד נורמלי לחלוטין. זה קורה לי רק במחשב הנייד שיש לי בו HD 6770M ולא בנייח שיש לי GT250

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ~BaRaK~,

הכתבה המלאה שבה נחשף השלט בכלל בכתבה על פיפא ואף אחד לא מבין על מה הם עלו פה: http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleId=830735&sid=126 גאווה ישראלית של ממש!!! מEA אין אישור או הכחשה לגבי המשחק אבל די ברור שיהיה המשך אחרי ההצחלה היחסית של המשחק השני.

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  3. Started by OR2OOO,

אני רוצה לדעת באיזו תיקייה אני יכול למצוא את הקבצים של השמירות, כדי להעביר אותם למחשב החדש(זה חשוב כי אני עובד על זה כבר כמה חודשים ואני בסוף של המשחק). אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  4. Started by onthemic,

לאחרונה התקנתי את המשחק euro truck simulator לאחר שקניתי הגה. ההגה עבד 100% בניד פור ספיד, והוא גם מגיב טוב במשחק הנוכחי. אבל...כשלוחצים על דוושת הגז, אמנם יש תנועה של המשאית, אבל אין תאוצה...המהירות לא עוברת את ה15 קמ"ש. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות אבל לא הצלחתי לתפעל את זה. אם מישהו מכיר את המשחק ויכול לעזור לי אשמח מאוד. אם צריך לצרף צילומי מסך של ההגדרות אעשה זאת.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by OR2OOO,

אני מעוניין לדעת, באיזה מקום(תיקייה) נמצאים הקבצים של השמירות. אשמח לתשובות...

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  6. Started by Friend,

שלום, יש לי כרטיס מסך מדגם Radeon Hd 6800ת כרטיס מצויין שעומדבהחלט בדרישות למשחקים של ימינות אך בכל זאת, הגרפיקה במשחקים מאכזבת ולא נראית כמו בטריילריםת וזה נובע מהגדרות לקויות או עדכונים כלשהם. כרגע אני משחק בPES 2012 והגרפיקה נוראית. מה אפשר לעשות כדי לתקן את המצב? מה לשנות בהגדרות של המשחק?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  7. סטודיו אינדי בשם Intoxicate Studios עומדים לסיים פיתוח של משחק survival-horror-shooter חדש שמבוסס על UE3 ויופץ ב25 לנובמבר. הם החליטו לנסות ולקדם את המשחק בצורה די יצירתית - איסוף תרומות לצדקה. הם מעמידים את המשחק להזמנה מוקדמת במחיר של דולר אחד בלבד. אם הם יגיעו למכירות של10 מליון דולר, הם יעבירו מליון לצדקה וכל התורמים יופיעו ברשימת הקרדיטים של המשחק (בנוסף לקבלת CDKEY כמובן) אם הם לא יגיעו ל10 מליון הזמנות הם יתרמו את כל הכסף לצדקה, והמשחק יוצע למכירה במחיר מלא מינוס הנחה של דולר לתורמים. הזמנה מוקדמת תגיע גם עם פס הקול של המשחק וכמובן שעל כל דולר נוסף מקבלים עוד CDKEY בשביל חברים. אתר הבית של המשחק הסרטון שמסביר את כל העניין www.youtube.com/watch?v=GrwCd4oeuXc …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Iniesta,

חג שמח לכולם, אני לא מצליח להתקין את פיפ"א 2012. אני מקבל הודעת שגיאה בזמן ההתקנה (מצ"ב) אגב, המשחק הותקן בהצלחה על מחשב אחר (נייד של טושיבה). ניסיתי הכל -- אתחלתי כמה פעמים, ניסיתי על 3 כוננים שונים בזמן שאף אפליקציה כולל אנטי וריוס לא רצה באמצע אך ללא הועיל. המחשב שלי הוא נייח חדש דנדש (בן יומיים) עם כרטיס מסך מובנה של אינטל (מעודכן) ודיירקט איקס מעודכן. CORE I3 4 ג'יגה זיכרון. אשמח להצעות/פתרונות בנושא. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by KingYes,

שלום לכולם.. רציתי לדעת האם אפשר לפצל את המסך, ואז אחד משחק עם ה-GAMEPAD והשני עם המקלדת והעכבר.. נגיד במשחק כמו COD בזומבים שמה, האם הדבר אפשרי? תודה לכם.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by HuGeMouTh,

ידענו ש BLIZZARD עובדים על משחק DOTA אבל אני חייב להודות שלא ציפיתי ליראות את זה: אחרי ש VALVE "גנבו" להם את DOTA 2 הם היו צריכים למצוא רעיון מקורי, שימוש בדמויות ש BLIZZARD יצרו אולי לא הרעיון הכי מקורי בעולם אבל זה בכל זאת רעיון טוב הפיתוח של המשחק אופס לפני כמה זמן אבל ניראה כאילו הוא בכל זאת בדרך, המשחק ישאר מוד של STARCRAFT 2 ולא יצא כ STANDALONE

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Symbore,

שלום לכולם מחפש משחק שיצא לפני שנת 2000. ממה שאני זוכר משחקים גיבור עם נשק גדול. המשחק הוא בדו מימד והגיבור עובר מסכים משמאל לימין. ונדמה לי שהורגים שם אורקים או יצורים ירוקים כמו כן נתן לפגוע ולהרוג אנשים חפים מפשע הכלואים בשלשלאות. מה שנחמד במשחק שניתן להתחבא אל תוך הצללים ואז האויבים לא רואים אותך ולא יכולים לפגוע. וזה לא דיוק ניוקם מן הסתם מישהו זוכר, מכיר? תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by lala-blade,

שלום לכולם, הקמתי "פלוגה" בבאטלפילד 3, מיועדת לכלל השחקנים הארד-קור וגם כאלה שיותר בקטע החברתי, כל מי שמעוניין להצטרף מוזמן . לפלוגה קוראים KINGS, http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391367049960/#!/bf3/platoon/28326553913670499 הבאטל-לוג בplaton פתוח וכל אחד יכול לדבר על מה שבא לו ולהציג הישגים או לשאול שאלות שקשורות במשחק , בנוסף מי שמעוניין למצוא אותי במשחק מוזמן לפנות אלי, גם שם אני מופיע כ- lala-blade. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by MoRtZkInG,

יש לי מספר משחקים שנקנו ב-Steam על הכונן הקשיח שלי. אני צריך לפרמט את המחשב (למעשה אני צריך להחליף כונן קשיח. יש דרך "לגבות" את ההורדה ואז לשחזר אותה אחרי הגיבוי?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Moty_p,

האם יש איזה שהיא דרך או איזה שהוא HACK שיפעיל את המשחק Battlefield 3 על Windows XP כי אני לא מתכוון לעבור ל 7 הגועל נפש הזה השמח לעזרה..

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. באף משחק CoD לדעתי לא היו מפות מוצלחות כמו בCoD 4. למישהו יוצא עדיין לשחק במשחק? אני חושב להתקין אותו שוב אבל אני לא יודע אם יש טעם.... לפי איך שMW3 נראה, המפות נראות פיציות ולא מתקרבות לסגנון של MW הראשון.

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  16. Started by bennnn,

אוקיי חברים-נזכרתי במשחק דיי מאוחר-סיימתי אותו שלשום ואני חייב לומר אחד המשחקים היותר מהנים שיצא לי לשחק.נכון,זה לא כמו הסדרות הקודמות,לדעתי זה הכי מגניב שיש אקשן בשילוב קליל של התגנבות.אהבתי מאוד את הגרפיקה,השליטה קצת פחות,והסיפור ממש ממש מדהים. משחק מעולה לטעמי!הדאבל אייגנט בסגנון או שבכלל לא קרוב?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by gman_il,

אני יודע ש- MW3 לא משהו אבל זאת לא סיבה...

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  18. Started by Trumpeldor,

התזמורת הפילהרמונית של לונדון הקליטה ומנגנת ממיטב נעימות משחקי הוידאו רק בשביל העטיפה הייתי קונה את הדיסק... http://itunes.apple.com/us/album/the-greatest-video-game-music/id472994506

19. אני מניח שכבר שמעתם על הבעיה, אבל עוד לא מצאתי פתרון ואני כבר עובד עצות. כשאני מפעיל את המשחק במולטי יש מסך שחור ושומעים רק את הסאונד ברקע. קניתי היום כרטיס מסך חדש - GTX560 TI וחשבתי שזאת הבעיה, אבל הבנתי שזה קורה להרבה אנשים. אם זה משנה, קניתי CD-KEY רוסי ועשיתי המרת שפה לאנגלית. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by devilo,

x9race חברי הקבוצה: devilo - אביאל jarven - אושרי dahaxon - דור yevke - איבגני equix - שי devilo - steam_0:0:26445064 jarven - STEAM_0:1:26284522 dahaxz - STEAM_0:0:24950024yevke - STEAM_0:0:18114593 equix - STEAM_0:1:12619649 http://www.*צונזר*/my/yz0nmmwwkjnb.jpg

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by b1rka,

delete

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  22. Started by natan805,

כי ב64bit win7 הוא לא עובד לי אבל ב xp הוא עובד לי,וחבל לי אם המשחק תומך בdx10 או 11 לשחק בו ב win xp ולכן אם הוא תומך בdx10 ומעלה אני אתקין את win7 32bit .

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by IlanF,

מאז פאטץ׳ 1.3 משום מה כל דרקון שאני הורג נשאר כגופה ולא נשרף, ואני לא מקבל את הנשמה שלו... עוד מישהו נתקל בזה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by santapwz,

כותרת אני צריך לתכנן את הנסיעות ורוצה לדעת מתי הגמר של ה MW3 מתחיל ונגמר

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  25. זה נשמע לי דיי מוזר.. נכון להיום כשאני רוצה להחליף שרת אני יוצא מהמשחק בוחר שרת חדש בבטל לוג והמשחק נפתח מחדש עם השרת החדש. ככה זה? ואם כבר אני פה, האם יש שרתים ישראלים?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.