משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש משחק בסגנון של far cry או של Ghost 2 שאני מת שיצא המשחק המלא יש למשהו להציע משחק בסגנון הזה? ושיהיה גרפיקה יפה מאד .ושלא יהיה משחק ישן מדי .כמה שיותר חדש.העיקר גרפיקה יפה המשחקים שאני מכיר. Half-Life 2 far cry Call of Duty 2 bettefeld 2142 igi 2 Ghost 2 Quake 4 אל תביאו לי משחק בסגנון של max payne 2 שרואים את הבנאדם ולא את האקדח .וגם לא משחק כזה ישן עם גרפיקה ישנה. יש משחקים שאני לא שיחקתי בהם אבל אני מכיר אותם מהסידרה החדשה שלהם Call of Duty 1 ו Ghost 1 .איך הם משהו שיחק בהם? {את השאר אני מכיר} תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיצר המחשב עושה לי ריסטארט לאחר כמה דקות בשלב וזה מבאס טילים עכשיו יש לי קובץ DMP שווינדוס יצר אם מישהו מבין בזה ויכול לעזור אני ישמח אני חושב שזה משהו חומרתי דפוק או דריבר המשחק מעודכן אם הדריבר האחרון לא משנה הורדתי את הדריבר של הכרטיס מסך מ91.47 ל85.98 והסתדר אבל באסה זה היה השלב האחרון וסיימתי אותו אני רוצה עוד איזה משחק אני חייב עוד [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
אני מתקין את המשחק ואז כשאני לוחץ על האייקון של המשחק במקום להיכנס למשחק הוא רוצה שאני ארשם ליופליי..אני נרשם וכל פעם קופצת לי הודעה כשאני צריך לנסות להתחבר מהאונליין...לא יודע מה זה אונליין אבל נכנסתי לאתר של יוביסופט נרשמתי משם וגם שם לא עזר..אני נווואש
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם היתקנתי את המשחק מאפייה במחשב של אח שלי והמשחק קופץ... יש לו 9800XT ומעבד 3200+ ו1G זיכרון... וגם אצל חבר שלי שיש לו מחשב דומה המשחק הולך קקי !! רציתי לשאול אם קיים למשחק איזה PATCH או משהו שמסדר את זה ???
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מנסה וכל פעם הוא נותן לי שגיאה שהוא לא מצליח לקרוא מהקובץ Company of heroes.msi שאמור להמצא בתקייה של ווינדוס ובדקתי ואין שם קובץ כזה... ואח"כ מחקתי ת התיקיה שלו אבל הוא עדיין רשום על המחשב ואני לא יודע מה עושים.. בבקשה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני נכנסתי לתוכנה Your Uninstaller! 2008 ופתאום אני רואה אחרי התקנה של ספיידרמן את כל ה-FRAMEWORKS האלה, זה תקין ? אי אפשר להסיר ולשים אחד וזהו ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
החלטתי היום שאני חוזר לשחק במשחק הנפלא הזה רק אחרי שהתקנתי אותו גליתי שכשאני מפעיל אותו אני רואה את סרט הפתיחה ומיד אחיו המסך נכנס למצב של חיסכון בחשמל ואני אפשר לעשות כלום, לא ctrl + alt + del ובתכלס אף מקש על המקלדת לא עוזר. כשאני לוחץ על כפתור הכבוי במארז המחשב נכבה מסודר כלומר סוגר את המשחק וסוגר את הוינדוס מסודר. המחשב הזה מריץ משחקים כמו Unreal ו-GTA בלי בעיה מפרט בצד עם אותו דיסק על מחשב אחד זה עובד יופי (מפרט בצד מחשב שני) חוץ מזה יש לי שאלה לגבי המשחק, האם יש אפשרות להזיז כמה חיילים יחד ולא אחד אחד? ואיך אני עושה הסכם התקפה על מדינה עם מדינה אחרת? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום אחרי חודש ומשהו שלא שיחקתי במשחק רציתי היום לחזור ולשחק עכשיו כשבאתי להתחבר לשרת קיבלתי הודעה "game disconnected could not join server" עכשיו מחקתי את המשחק ועכשיו כשאני מנסה להתקין חדש דרך הORIGIN ואומר לו להוריד הוא נתקע לי על "מתכוננן להורדה". עכשיו נסתי להסיר ולהתקין מחדש את ORIGIN. ביטלתי את הפיראוול שלי. יש עוד רעיונות אני משתגע כבר... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי מישהו שיחק במשחק? הבנתי שזה כמו הרחבה למשחק ה1 עם 19 משימות חדשות... http://www.meqantr.com/call-duty-american-rush-2-t15925.html?s=d87b5e8ca90abca5e6170822d888e8a1&
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הנה המונטאג' השלישי שלי אז אם אהבתם תלחצו על LIKE ו SUB בתודה NoVaPrO6
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המשחק אז אחרי הסרטונים אני מקבל שגיאה שאומרת error creating pixel shaderinges:pixelShaders \General\CarGlassInternal.pso משהו כזה מישהו יודע למה??? יש לי Ge Force 4 440 MX
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
התקנתי את THE SIMS הראשון ואחר כך התקנתי unleashed. נכנסתי למשחק, ואז זה הטעין. אחרי ההטענה זה נכנס והראה לי את השכונה וישר יצא לווינדוס, אולי יש PATCH למשחק אשר מתקן? כי לא מצאתי שום פאצ' אני חייב לשחק, בבקשה תעזרו לי.... נ.ב: שני הדיסקים מקוריים
-
רכשתי את המשחק freelancer אתמול והיום התחלתי לשחק בו , משימה ראשונה הכל היה טוב ויפה ואז במשימות הבאות פתאום כשיש דיאולוגים לא שומעים כלום וזה מאד פוגם בהנאה יש לי gamesurround fortisimo 3 7.1 ואת הדרייברים הכי חדשים וwin xp home edition . אני באמת לא יודע מה אני יכול לעשות , האם לעוד אנשים הבעיה הזאת הופיעה ?
-
מאיפה אני יכול להוריד בחינם גירסאות דמו של משחקים חדשים, בעיקר מהסוגים: אקשן (FPS כמו UT וכו'), כדורגל (פיפא, PES), מרוצים, פלטפורמה וכו'. לאיזה משחקים יש גירסאות דמו "נדיבות"?
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך אני מוכר מכוניות בקרבון עם מישהו יודע שיגיד לי בבקשה ממכם תחזירו תשובה תודה.[br]פורסם בתאריך: 8.05.2007 בשעה 16:24:49 תעזרו זה דחוף בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
טוב אז ככה הבעיה היא די מעצבנת ואני כבר לא יודע מה לנסות. וניסיתי המון דברים. יש לי את המחשב הבא : athlon xp 1.47 256 ram ddr gigybyte 7vtxh gforce 4 ti 4400 leadtek המחשב הזה אצלי כבר עוד מעט שנה ו 9 או 10 חודשים. אבל יש בעיית פריימים ברוב המשחקים והבעיה רק החמירה במשחקים שמבוססים על המנוע של אנריל 2. ut 2003 unreal 2 america's army וכו... גם במשחקים קצת ישנים יש בעיית פריימים. משחקים שכביכול אמורים לרוץ בקצב פריימים יחסית גבוה, ולאפשר משחק חלק ומהנה, פשוט מקרטעים במיוחד בשטחים פתוחים או בקטעי אקשן אינטנסיבי. ניסיתי מספר סוגי דרייברים וכלום לא עזר. אפילו עשיתי OC קטן דרך תוכנה מרוב ייאוש. יש מספר אנשים עם בערך אותה מערכת כמו שלי ולהם המשחקים זורמים והם לא מתלוננים על שום…
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מחפש משחקי סמולציה טיסה כדוגמת כוכב כחול שעולה רק על WIN98 או USAF הישן והטוב
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך עושים שהכוונת לא תגדל ??? icq 161371997 תודה NucleaR-StrikE :AR15:
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
המפתחת והמפיצה המיתולוגית שסייעה לנו לקבל נכסי צאן ברזל כמו סדרת Duke Nukem, Wolfenstein 3D, ו-Max Payne חוזרת לחיים ומציעה אוסף של 32 כותרים המותאמים למחשבים מודרניים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%92%d7%96-%d7%9e%d7%9f-%d7%94%d7%a2%d7%91%d7%a8-3d-realms-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%97%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%98%d7%9c/
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימו לב. 2014 היא השנה הראשונה בהמון המון זמן (כמדומני יותר מעשור) שבו לא יצא משחק Need For Speed חדש. השנה הוכרז רק משחק לIOS ואנדרואיד של סטודיו קטן. אני חושב ומקווה ש-EA הבינה והפנימה את מה שקרה בשנים האחרונות, פלוס רעיון ממפתחי TDU2 שלאחר מכן עברו לפתח את The Crew בשביל יוביסופט. האם אנחנו נזכה לראות השנה או שנה הבאה משחק NFS מלוטש? Underground 3 עם עולם פתוח ואינסוף שידרוגים? הרי שהסיכוי שתלך לסוג מירוצים מקצועי הוא קטן מאוד. Project Cars ו-Assetto כבר פחות או יותר קברו אותה בקטגוריה הזאת. *כובע נייר כסף
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת של שני מחשבים (בלי נתב) כשאני מנסה להתחבר למולטיפלייר כדי לשחק עם שני המחשבים בLAN אז HALO לא מוצא את המחשב המארח! מישהו מכיר את הבעיה/יודע מה צריך לעשות?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אם אהבתם משחקים כמו fallout 1, 2 , baldure's gate, ו planescape torment - יש עוד סיכוי שיהיה עוד משחק כזה. אם אתם רוצים להשפיע על איך יראה המשחק, המפתחים הודיעו שהם יהיו קשובים להודעות ב http://wasteland.inxile-entertainment.com/forum/viewforum.php?f=3 ואני ממליץ למי שמתלהב מהרעיון, לתרום להם 50 ש"ח - אתם מקבלים בתמורה הורדה של המשחק בלי DRM (ככה שאפשר להתקין כמה פעמים שרוצים, על איזה מחשב שרוצים) ועם איזה תכונה מיוחדת (שלא תשפיע על האיזון של המשחק). אם הם יצברו עוד 300 אלף דולר גם obsidian תשתף איתם פעולה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-