עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Rumikdan,

כפי שכולכם יודעים אנדריי הוא שחקן נפלא אבל ידעתם שהוא גם יודע לשיר? הובכן אם לא בואו תשמעו את הלהיט החדש של פראגון לייב מגאטר רומ 2 עכשיו! https://soundcloud.com/rumikdan/andrei-mishtagea

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by AMD-ALI-G,

לחבר שלי יש כזה ואני ממש מכור לדבר הזה ולפרוג'קט גוטם 2 הוא אמר לי שאם אני משקיע 2600 שקל יהיה לי אקס בוקס עם צ'יפ לצרובים 2 שלטים ו15 משחקים שהוא יצורב לי (אני יקנה לו דיסקים לצריבה והוא יצרוב לי בצורב די וי די שלו) מפתה לא?? אני רק צריך לדעת מאיפה לקנות... יש איזה אתר קוראים לו מושי אבל אני לא זוכר איך כותבים את זה באנגלית, אז אם תוכלו לכתוב לי תשם של האתר זה יהיה סבבה לאלה.

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  3. Started by PhPoo,

יש לי שאלה בקשר לשולחנות מחשב. האם זה עדיף שהמקלדת והעבר יהיו באותו גובה או שאין הבדל והעכבר יכול להיות למעלה בשולחן והמקלדת במשהו כזה שיוצא מתחת? וגם איך זה אצלכם?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by fffSSS,

יש לי בעיה עם starcrft!!! הרחבה ויש לי גם את המשחק הראשון 2 דיסקים מקורים! התקנתי את starcrft הראשון לא הייתה בעיה התקנתי את השני ורשום בהתקנה installation failed starcraft spawn detected you must instal the full version of starcrft before installing vrood war.

5. Started by achiya1,

שמעתי זה חומר טובב וגם מכירים את זה שאתם מרגישים שדוקא אתם תצליחו להצליח ? למשל בפתיחת פקק או משהו כזה.. אז אני חושב שדוקא אני אצליח לתפוס ת'דרקון !!!!! איפה משיגים את זה חחח

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by dante123,

היי למישהו יש אתר\קובץ ראר גדול למדי שמכיל תמונות של משחקים שמתאימות לרזולוציה של מסך 19 אינץ' רחב?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  7. Started by omrit,

שלום לכולם, יש לי HTPC חדש (עם ATI 4770) שמחובר ל LCD 47 בסלון. למישהו יש רעיון למשחקים שיכול להיות נחמד שיהיו במחשב בסלון? (החל מטטריס ועד DIRT). תודה על העצות!

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  8. Started by Omerole,

מה הניק,שרת מועדף,קלאן עם יש ? אצלי זה הניק שיש פה OmerOle ולפעמים קשקושים בסוגריים ( Lame Day).

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by lion03,

קניתי מחשב חדש PHENOM 9550 4GB DDR 2 800MHZ HD4870 בהתחלה קריסיס עבד חלק על XP 64 אבל בגלל שהוא היה בעייתי מבחינת ההתקנה עברתי לויסטה 64 ומאז הוא ממש מקרטע על אותן הגדרות 1024X768 HIGHללא פילטרים יש איזושהי בעיה ידוע או זה משהו אחר

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by yonib5,

חיפשתי בgamer וגם בgamespot אבל לא בדיוק הצלחתי למצוא משחק בסיגנון של "יחידות מובחרות כמו SWAT" היה משחק כזה לפני שנה-שנתיים לא זוכר את השם אבל הוא היה ממש מדליק של איזה 6-5 חברי יחידה שהיו עושים משימות בכול מיני מקומות לונדון,בנקים וכו'... אוף אם רק הייתי נזכר בשם של המשחק בקיצור אני מחפש משחק חדש עם הסיגנון הזה אבל לא שחקן בודד אלא 4-5 או יותר חברים בכל משימה ושאפשר לעבור ולשחק כל אחד.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by BWER21,

הורדתי את המשחק NBA 2K9 של RELODED , ויש לו ממש הרבה בעיות : 1. ראשית כל , ברגע שנגמר מחצית או רבע , אין לנו אפשרות לעבור לרבע השני , משמיעים את המוזיקה הזאת , מראים רקדניות , ואין שום כפתור שמעביר אותנו למחצית השנייה , למרות כל ניסיונתיי , לשחק עם הכפתורים ( כל אפשרות ניסיתי , לכל אות במקלדת היה תפקיד , ולמרות שהקשתי על כל המקשים במקלדת אף אחד לא העביר אותי למחצית השנייה ) 2. ברגע שאני רוצה לצאת לדוגמא ממשחק ( מחצית של משחק... תקראו את הסעיף הקודם ) אני לוחץ על exit והוא פשוט נתקע , לא יוצא לי לתפריט , לא יוצא ל-windows פשוט נתקע , רק על ידי alt+shift+delete אני עושה לו סיום משימה והוא יוצא מהמשחק , מה זה אמור להביע ? פאק במשחק ? בפריצה ? 3. כל פעם שאני מעלה את המשחק , ה…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. http://www.pcgamer.com/2014/06/30/rebellion-revokes-unlicensed-sniper-elite-3-keys-offers-free-target-hitler-dlc-as-compensation/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הנה הסבר מהEVENT LOG Activation context generation failed for "D:\Games\bioshock12\Builds\Release\Bioshock.exe". Dependent Assembly Microsoft.VC80.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="8.0.50727.762" could not be found. Please use sxstrace.exe for detailed diagnosis. מה עושים.? ניסיתי להתקין את המשחק מחדש גם בD וגם ב C .. לא עזר [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by Pease Brother,

שלום כמה שרתים יש במשחק ? וכמה מיהם ישראלים כי הלגים הורגים אם יש תודה

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  15. Started by musari,

הרזולוציה הכי גבוהה שמפיעה לי 1024 על 768 ? איך משנים ליותר אני עובד עם 1360על 768 עשיתי עידכון וזה עדיין

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by DarkIDevil,

אז ככה, הורדתי BF4 של RELOADED, התקנתי גם את עדכונים 1 ו-2 של RELOADED ושמתי את הקראק המתאים, אבל כשאני נותן דאבל קליק או או עושה "הפעל כמנהל" להתחיל את המשחק, זה מראה שהסמן חושב ל-3 שניות ואז כלום, בעוד שבמנהל משימות רואים שהתהליך של המשחק רץ ברקע. אם מישהו הצליח לפתור את זה אשמח לעזרתו. רק שתדעו שחיפשתי באינטרנט לגבי הבעיה בעברית ובאנגלית ומצאתי כל מיני פתרונות שלא יעילים לי אלא רק למשחקים מקוריים שדורשים הפעלה דרך ORIGIN.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מאיפה אני יכול להוריד GTA3 המלא?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by gimipex,

היי. יש לי בבית לפחות 40 משחקים ישנים, מקוריים כמובן כולם. שהייתי רוצה למכור. הבעייה היא שאין לי מושג איפה אפשר למכור דברים כאלה, זאת אומרת, אתר ישראלי שלפרסם בו לא יבזבז לי את הזמן. אין לי זמן להתחיל למכור אחד אחד בדואר בכל מיני אתרים לועזיים כמו איביי ואמאזון. על כן אני שואל אתכם. תודה רבה לעונים!, שפע ברכות.

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  19. חצי שעה ויותר עד שהסטים שלי עולה בגלל שהוא מעדכן את עצמו קודם. לא רוצה שהוא יעדכן, אני רוצה שהוא יפתח ישר בלי לחכות. איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  20. Started by Matrix^Tank,

אחרי כמה דקות במשחק המשחק יוצא לי ואומר שהמשחק לא מגיב או הפסיק לעבוד. יש לי VISTA ultimate black edition 32BIT, וניסיתי להפעיל כמנהל.. ניסיתי להתקין מחדש לפי הדרישות מערכת אני עובר אותם, גם את המומלצות.. חג שמח, טל.

21. Started by SilverCivic,

שלום חברה רציתי לדעת כיצד אפשר לשחק Need For Speed Underground 2 ברשת * המשחק הוא אינו מקורי * התקנתי בעבר CRACK של NO-CD * אין לי את הדיסקים , הם נמחקו * ניסיתי את הקראקים של ליונטוורק והמשחק ברשת לא עובד.. הצעות? תודה .

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  22. Started by Etyopi,

The Title says it all http://www.youtube.com/watch?v=NQK0Le-_o1Y&feature=related עוד אחד קצת יותר מ-5 דקות:

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by YakovEQW,

שלום חברים, הורדתי Forza 4 וכחלק מהתקנה בקובץ Readme נאמר שאני צריך להפעיל בווינדוס מצב Developer Mode לפני ההתקנה. כך עשיתי, רק שהווינדוס שלי לא מעודכן כיוון שאני לא משתמש ב Windows Defender, אז כאשר בחרתי באפשרות Developer Mode, הוא ניתקע לי להרבה זמן ב - Searching for developer mode package.. ולבסוף אני מקבל שהמצב מופעל, אך עם שגיאה 0x80080005.. חשבתי אולי מישהו כאן מכיר פתרון לבעיה ומה ניתן לעשות על מנת להתקין את המשחק במצב הזה? או שאני חייב באיזשהו אופן לעדכן את הווינדוס על מנת להריץ את ה Developer Mode ורק איתו להתקין את המחשב ללא error's? רב תודות לעוזרים. חג שמח

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by fano,

http://www.twitch.tv/paraaa

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by klayton,

http://www.gamershell.com/download_21626.shtml

• 4 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.