עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by sEEdy,

גמר הEMS של Call of Duty Black Ops 2 logiX VS 4nothing קישור לסטרים: http://www.twitch.tv/esl_cod_black_ops_2 הימור שלי 4nothing לוקחים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by MaGiCoD,

אני לא העורך הכי גדול אבל הטריקשוטים יפים! תראו עד הסוף ממש עד הסוף! תראו ב-HD

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. נכנסתי לת'רד המלצות משחקים וההמלצות שם לא מכוונות למה שאני מחפש והסיבה היא, שאני מחפש משחקים עם עלילה שחקתי במשחקים הבאים: Starcraft 2 Heart Of The Swarm Tomb Raider The Elder Scrolls V: Skyrim Hitman 3 Mass Effect 3 (עלילה גדולה) Far Cry 3 Crysis 3 (עלילה מצוינת) Dead Space 3 Max Payne 3 ועוד... אני מחפש משחקים עם גרפיקה טובה, אפשרי גם שנתיים עד 4 שנים אחורה הכי חשוב עם הלילה מעניינת כמו Crysis 3 או Mass Effect 3 גם SC2 ענק תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by n1kZ,

טוב אז כפי שאתם יודעים עוד מעט יוצא CoD:Ghost ואין כל כך פעילות באף משחק אז חשבנו להרים טורניר לכיף לזכר הימים הטובים טורניר 5vs5 CoD:Mw2 כל מי שרוצה מוזמן להרשם מקווה שנצליח להרים טורניר לכיף כזה לפני הקוד החדש. בהצלחה קבוצות: RiM

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by fragon,

אחרי שחברת IW אישרה שאין לה בעיה עם FOV CHANGER גם esl אישרו את ה FOV CHANGER כל עוד זה רק משנה פוב. IW https://twitter.com/candyslexia/status/400020567236939776 תגובה של אדמין ב esl לינק להורדה http://www.mapmodnews.com/filemgmt/index.php?id=290 * שימו לב כי ה FOV CHANGER מבטיח שלא תקבלו באן, כל פובגיינגר אחר על אחריותכם (רוב הסיכויים שתקבלו באן)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by shimronfio,

היי חברים. קניתי משחק בשבוע האחרון דרך humble bundle, ושאני מנסה להתקין את המשחק הוא נתקע על 1% וטוען שיש בעיה 2 (error 2), שאני נכנס לאתר התמיכה של סטים רשום שזה קשור למערכת קבצים fat32 שגורמת לבעיה למרות שהדיסק הקשיח שלי הוא NTFS. מה שיותר מעצבן מזה הוא דף הכניסה של סטים לתמיכה שם אני לא מצליח להיכנס למרות שאני מקליד נכון את הסיסמא שלי (וידאתי לאחר שעשיתי יציאה בתוכנה במחשב) וב-100% אני מקליד נכון את התמונה. משהו פה ממש מסריח ומעצבן.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. http://savelocations.wikia.com/wiki/List_of_Games

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by mMmSaK,

שלום לכולם מה קורה? הכל טוב? יופי רציתי לדעת אם המחשב הנוכחי שיש לי יכול להריץ כמו שצריך את המשחק windows 7 64 intel core i5 haswell 3.0GHz AMD Radeom 7790 1GB הזיכרון אצלי זה בעייתי כזה הוספתי עוד 4GB לא באותו תדר: 4GB 1600 4GB 1333 דהיינו 8GB 1333 תודה מראש לכל העוזרים והמגיבים!! :cheesy:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by DarkIDevil,

אז ככה, הורדתי BF4 של RELOADED, התקנתי גם את עדכונים 1 ו-2 של RELOADED ושמתי את הקראק המתאים, אבל כשאני נותן דאבל קליק או או עושה "הפעל כמנהל" להתחיל את המשחק, זה מראה שהסמן חושב ל-3 שניות ואז כלום, בעוד שבמנהל משימות רואים שהתהליך של המשחק רץ ברקע. אם מישהו הצליח לפתור את זה אשמח לעזרתו. רק שתדעו שחיפשתי באינטרנט לגבי הבעיה בעברית ובאנגלית ומצאתי כל מיני פתרונות שלא יעילים לי אלא רק למשחקים מקוריים שדורשים הפעלה דרך ORIGIN.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by fano,

http://www.twitch.tv/paraaa

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני רוצה לפרמט את המחשב ולגבות את התיקיה של השמירות של הassassin creed החדש, כך שאוכל להמשיך מהשלב בו הגעתי.משום מה המשחק גם כן לא נשמר לי תמיד כנראה יש איזו שהיא בעיה בתיקייה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by CyberBot,

לאור הפוסט הקודם באיכות משחק של RA2 בלי הרבה של שטויות של TILT לתוך הקרב מפרט בצד אם יש גירסא פרוצה להתנסות אשמח וכמובן אם יש קהילת אונליין עדיף בסטים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by 2k-Twok,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Roeebaeloha,

היי לא הבנתי מה פירמו היום בבאטלוג על חודש פאברואר מישהו יוכל להסביר לי על מה מדובר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Fadida,

לפני חצי שנה +- היה סקר על היום המועדף ל ODC ונבחר יום חמישי למרות שכמעט ולא הגיעו תלונות, נפתח סקר חוזר על מנת לוודא שהיום נוח לכולם. כרגע יש שני משחקים MW3/COD4 לכן שני הימים שיקבלו את הכי הרבה הצבעות יבחרו עבור המשחקים. הבחירה מרובה ולכן תשתדלו לבחור את היום שנוח לכם ביותר + עוד יום שיש לכם אפשרות לשחק בו. תיקון ~ *הערה אם לא יהיו יותר מ 40 מצביעים*, הסקר יבוטל

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by gman_il,

אז אם אתם ילדים של שנות ה-90 מוקדמות , אתם חייבים לנסות את המשחק הזה. ואם אתם לא ילדים של שנות ה-90 המוקדמות , אתם חייבים לנסות את המשחק הזה. מי שיחק?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by DivineS,

סתם גיימפלי של RECHYYY מי שרוצה שיראה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Erans10,

היי אנשים! סיימתי את כל המשחקים עד עכשיו של Assassin's Creed עד III. עכשיו יש לי שניים בתור: * Assassin's Creed IV - Black Flag * Assassin's Creed - Liberation HD ממי שכבר שיחק בשניהם.. מה כדאי לי לשחק קודם *בסדר כרונולוגי*? Libertation הוא עלילה לפני ו-Black Flag הוא ההמשך? או הפוך..? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Oranl,

איזו ידיעה משמחת, באטמן חוזר במשחק Arkham Knight! מה יכול להיות יותר משמח מזה? אה כן, שזה חוזר ל-Rocksteady. תאריך יציאה 14.10.14 טריילר חשיפה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by David :o,

ODC 7# החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקי…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by artix,

טוב אז בגלל שכבר משעמם לשחק את אותם המפות חשבתי על להוסיף לגאטרים ורק לגאטרים ! מפות חדשות שכבר היו והורידו אותם שתי המפות הם : Express Plaza מוזמנים להצביע !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מכיוון שהקהילה משחקת כמה משחקים COD4 MW3 BO2 החלטנו לבדוק באשכול אחד את לכל המשחקים באשכול הזה תתבצע הבדיקה ל 5VS5 הטופס יכלול שם קבוצה, שחקנים ובאיזה משחקים הם ישתתפו בקאפ לדוגמא: Dragon Ball Z Goku Gohan Piccolo Vegeta Bulma Chi-Chi Trunks Goten Master Roshi מעוניינים לשחק ב MW3/COD4/BO2 תגובות שהם לא קשורות ימחקו והמשתמש יקבל אזהרה הבדיקה היא כדי לדעת כמה קבוצות מעוניינות, המשחק עם הכי הרבה הרשמות, לפחות 8~12 יבחר הקאפ כנראה יתחיל בחודש הקרוב בעתיד היה עוד קאפ ל 3VS3 באותה צורה מעוניינים ב MW3 FIFA.MW3 מעוניינים ב BO2 FIFA.BO2 מעוניינים ב COD4 dic kTeam במידה והרוסט שונה לכל משחק, אפילו בקצת, יש לכתוב את כולו מחדש למרות שנפרסם אותו הרבה, כולם מוזמנים ל…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Greg#,

סתם עובר לי בפורום, מה הולך אנשים ישנים?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by MaLaWaH,

שלום לכולם, אני MaLaWaH - כרגע מנהל גאטרים שאחראי בעיקר על MW3 . בתאריך 9.3 יצאתי לחופשה לשבוע .. כשחזרתי שמעתי שרץ רק גאטר אחד בודד בשבוע ולא נרשמו מספיק קבוצות לקאפ אז ביטלו גם תקאפים ב MW3 עד להודעה חדשה.. אני רוצה לנסות להחזיר את MW3 למפה , במיוחד תקאפים השבועיים. אשמח אם כל מי שבעד , יגיב פה וירשום פה תקבוצה שאיתו הוא יוכל להרשם לקאפ ב MW3 (אם יהיו מספיק קבוצות, יתקיים קאפ) . בנוסף לכך, אשמח אם עוד אנשים יבואו לגאטרים ב MW3 כדי להחזיר את פעילותו של משחק זה. תודה רבה ושבוע טוב. קבוצות רשומות (צריך 4 מינימום רצוי מעל 5) : Plug & Play TheMafia [ATTACH=CONFIG]5529[/ATTACH]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by DezireMaker,

אני לא עורך מי יודע מה אבל יצא נחמד (:

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.