עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. חיסלתי את כולם....ואני מנסה לעבור לצד השני...אבל אין שום גשר....מעל הנהר של ה"לבה" היגעתי לאיזה סלע = שמגיע קרוב לצד השני - אבל לא מספיק אני מנסה ליקפוץ מעל המירווח שנישאר ומיתרסק למטה יש מעבר נוסף או דרך אחרת ? אמורים להפיל את הסלע ? למטה או מה ? THX

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  2. אני חייב טלאי או לפחות תלבושות ל pes08 לליגה הישראלית

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  3. Started by yanivsk,

משחקיות - :GamePlay Unreal Tournament 3 מובטח, כפי שאמרו המפתחים, להחזיר את ה"הרגשה" של האנריל טורנמט המקורי. בזמן שההתחמקויות והקפיצות הכפולות של אנריל טורנמט 2004 הנוכחי, Epic רוצים להפוך את המשחק ליותר מהיר ולא להשיג תחושת משחקיות איטית. בנוסף לזה, אפיק מתכננים להחזיר את הקלאסיקות של המשחק המקורי כגון ה-Jump Boots שמאפשרות קפיצות מאוד גבוהות לזמן מסויים ואת הFeign Death, שהוא בעצם לזייף את המוות של עצמך ולהראות מת לאחרים. אפיק מוציאים לאור עוד משהו חדש, הפעם זה סוג משחק חדש, שאמור להיקרא Unreal Warfare, שנראה כמשחק רבוי-משתתפים של שליטה טריטוריאלית והרבה רכבים. גם עכשיו זה נראה כאילו הולכים לראות רכבים במשחקי CTF סטנדרטיים ולא רק בסוג המשחק של 2004 VCTF. - הסיפור:…

• 288 תגובות
    • 38.4k צפיות
  4. Started by marlboro,

ראיתי את הפוסט שנפתח עם המשחק Prehistoric. איזה זיכרונות נראה מי יצליח להביא את המשחק הנוסטלגי ביותר אני מביא את Wizball מי שזוכר את המשחק יודע שלא מדובר ב Pinball

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  5. Started by itai_1813,

שמעתי על המשחק הזה לא הרבה אבל ממה שהבנתי זה די מזכיר את God Of War בסגנון המשחק, אם אפשר את דעתכם על המשחק כי אם זה באמת מזכיר את God Of War ולא עוד סתם ניסיון גרוע לחיקוי אז אני רוצה את זה ואני בטוח שגם הרבה מכם רוצים. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by J0n1,

1. במחשב הישן היה לי דיסק עם חסות של מודן והיו בו מלא משחקים (דיאבלו 2, פיפא 97, דיוק ועוד) קיצר היה שם משחק של אדם קדמון, משחק בגוף שלישי, אני רק זוכר שלב ביער והוא היה זורק אבנים על האויבים והיו שערי טלפורטים.. מישהו מכיר? 2. יש לי CS 1.6 ופתאום משהו נדפק במשחק, שאני לוחץ על ישר ועל צד כלשהו הוא זז לאט ולא מהר כמו תמיד.. יש לכם מושג איך לסדר את זה? (אין לי כוח להתקין מחדש)

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by joni,

אחרי שאני משחרר את הבת ארובה מהבית ומתחיל לרוץ במעלה הנהר והורג מלא אנשים אני מגיע ל Cave System אבל המערה סגורה באבנים איך אני עובר את זה?!?!?! Plz Help

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  8. Started by NIRAN,

הורדתי את המשחק המלא (גרסת DVD) המשחק מתחיל בסדר וכשאני יוצר משחק חדש והמשחק מתחיל להטעין פתאום המסך כבה (הנורה שלו מראה שהוא ממש נכבה ושזה לא סתם מסך שחור ) ואז אני חייב לעשות ריסטרט מהכפתור של המחשב. איך אפשר לגרום למשחק לעבוד כרגיל? יש לי WinXp pro ודרייבר של הכרטיס מסך הכי מעודכן

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  9. משפט מפתח שאהבתי: http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/7096891.stm take that console lovers! ;D

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by IlanF,

מה כדאי לי לקנות? מה אתם חושבים שיותר שווה? שיחקתי כבר בOB, אז אני לא יודע אם זה יוצא שווה לקנות או לא. בCOD עוד לא יצא לי לשחק ולפי מה שקראתי המולטיפלייר שלו מטורף. אבל אני לא משחק הרבה במולטי ויותר בסינגל. אז לא ממש יודע מה יותר שווה. לHL2 יש מלא מודים של סינגל ומולטי... אז כבר אין לי מושג מה יותר כדאי

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. ^ כותרת. והאם יש לכם סיבות להעדפה.

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Started by aviv00,

http://rapidshare.com/files/70451868/Crysis_Leipzig_Intro25mb.Insane.mkv.html דחסתי אתזה בדיחסה הכי חזקה שיש לקח לי 40 דקות 2 דקות אורכו מקור WMV 188MB האיכות נשארה ממש מדהים והסרטון חייבים לראות תהנו אפשר לצפות בסרט עם VLC אם אין לך את הקודק מותקן

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by darking,

כשאני נכנס למולטי ולוחץ על הצטרפות למשחק אני מגיע לדף שיש בו את הטבלה של הסרברים. בהתחלה לא מופיע כלום וגם אחרי שאני לוחץ על רענון לא מופיע שום סרבר... וכן אני הייתי מחובר לאינטרנט וגם בדקתי את כל התוכנות ויצאתי מהפיירוול ומהתוכנות של האנטי וירוס וגם בדקתי את החומת אש של ה-windows. אין לי מושג מה לעשות עם זה... בבקשה עזרה ותודה רבה לעונים =)

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  14. שלום.. יש לי COD4 ורציתי לשחק עם חבר שלי באינטרנט. הוא נכנס לשרת מסויים ואמר לי להיכנס, אני מנסה ואז זה אומר לי את זה: "The server is for low ping players only". ובדקתי ויש לי שם בערך 300 פינג. עכשיו מה הבעיה, שכל הסרברים שלי ככה! זה מ-200 עד ל-450!!! ואצל חבר שלי זה בערך 125, והוא משחק חלק... וגם ב-BF2 זה מעצבן כי אני יכול ללכת ולירות על מישהו שנה פתאום הוא הורג אותי בירייה, ואני בודק ויש לו 15 פינג... יש לציין שאני בנטוויז'ן עם תשתית בזק. גם לכם יש את הפינגים האלה? א רק אלה מנטוויז'ן? תודה על התשובות...

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by galh_5,

שאני בא לשחק אז מופיע לי כן או לא שזה שואל אם אני רוצה הפעיל ב-safe mod או לא ואז בשניהם שאני לוחץ המשחק כאילו בא ואז נתקע וחקתי והתקנתי כמה פעמים והתקנתי את כל התוכנות שהמשחק מבקש מה עושים? תודה

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  16. Started by SciFi7,

רק UT3 נשאר מבית היוצר של סדרת המשחקים של Hitman ו Freedom Fighters (אחד המשחקים האהובים עליי), מגיע סיפורו של אדם קיין. בעל, אב לבן ובת, עובד מסור ומה שנקרא All around good guy. כל זה נעצר בפתאומיות כשבנו של אדם יורה בעצמו עם האקדח של קיין. נישואיו מתפרקים, אישתו לוקחת את הבת שלהם ועוזבת, חייו מתרסקים והוא נופל לצד השני של החוק. מבצע עבודות מזדמנות בשביל ארגון פשע. זאת כמובן עד שהוא יוצא לשוד שבמהלכו עובר אורח נהרג. אדם קיין נתפס ונשלח לכלא עד לביצוע גזר דין המוות שקיבל. בכלא, הוא פוגש את לינץ', בחור מסתורי שחווה איבודי הכרה ומתעורר מבלי לדעת מה קרה. הוא בכלא אחרי שהתעורר לאחר איבוד הכרה שכזה ומצא עצמו עומד מעל גופת אישתו. בדרך לביצוע גזר הדין, שניהם נחטפים ע"י קבוצה ו…

• 122 תגובות
    • 13.4k צפיות
  17. שלום שיחקתי בקול אוף דיוטי וסיימתי את הסינגל פלייר עכשיו אני בא לשחק במולטי פלייר ופתאום המשחק זז לאט לגמרי, ואני רואה שמעבד על 100% עכשיו את הסינגל אני מריץ על הכל הכי גבוה ועובד חלק יכול להיות זה בגלל שאין לי מקורי? וזה עוד בתפריט העכבר זז לי לאט

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  18. Started by Omri643,

אני תקוע במשחק,בנקודה שאני לייד המכונית הצהובה שרואים לה את השילדה ואת המנוע מקדימה הגעתי ואז הייתה רעידת אדמה ומין דברים כחולים כאלה באוויר והגשר שאני עומד עליו נחצה לשניים מטפסים לחלק השני והוא נחצה לשלוש ואז אני תקוע לא יודע לאן ללכת מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by darkdude,

התקנתי FARCRY... שמתי הכל על ההגדרות הגבוהות ביותר והמשחק רץ לי על מהירות כפולה...זה קרה לי גם עם GTA SA... בהתחלה חשבתי שזה בגלל שיש לי מעבד כפול ליבה אבל אני כבר לא בטוח... אני אודה מאוד לעוזר...

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by פיני1805,

שלום חברה מישהו יודע או נתקל בבעיה שהמשחק נמרח מדי פעם על המסך..או מהבהב כזה...משהו מציק.. ממש מעצבן...הודה לכם אם תגיבו

21. Started by lader,

האם צריך את המשחק המקורי כדי לשחק בזה?

22. Started by doron_93,

שלום. כרגע אינ מוריד למשתמש שלי ב steam (כן שילמתי על זה) את המשחק call of duty4. אמרו לי שזה משחק כבד ולא כל מחשב מסוגל להפעיל אותו. הייתי רוצה לדעת מהן הדרישות מינימום שצריך ממחשב.. אני לא מבין בתחום אבל אני יכול להגיד לכם כמה דברים שאני כן יודע על המחשב שלי: מעבד amd ליבה כפולה (וכתוב 64 לא יודע מה זה אומר) כרטיס מסך inno3D Gforce 7300gs (כן אני יודע זה לא כרטיס הכי חזק שיש) יש לי מגה512 ראם ג'יגה160 דיסק קשיח ואני מחובר לאינטרנט ע"י wifi למחשב השני בבית, שמחובר לאינטרנט 1.5 מגה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by kobipk,

שלום לכולם פתחתי שרת והכול עובד מצוין חוץ מזה שאנשים לא יכולים להיכנס למשחק איך אני מסדר את זה שאנשים יוכלו להיכנס ולשחק תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  24. Started by IlanF,

משום מה הבאס במשחק גבוהה מדי. לא רק ברדיו (השירים שלי), אלא בכלל במשחק. חיפשתי בהגדרות משהו בקשר לזה, אבל לא מצאתי. מישהו יודע מה יכולה ליהיות הבעיה? זה פשוט משגע אותי

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  25. Started by avi1010,

שלום.. אני חדש. רציתי לציין קודם כל שהפורום שלכם נראה ממש יפה ולפי מה שהתרשמתי גם יש פה אחלה של קהילה וברמה. אז שאפו. האמת בגלל שנרשמתי לפה זה כי התקנתי לפני כמה דקות Test Drive Unlimited, וכשאני מנסה לשחק את המשימה הראשונה זה כותב לי משהו TDU Server Unavailable.. מה יש לעשות בנידון? תודה רבה וסופ"ש טוב

• 0 תגובות
    • 471 צפיות

דיונים חדשים בפורומים