עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אחרי שנה שלמה שהייתי קבור בטכניון ולא חלמתי אפילו על משחקי מחשב, אני חוזר ובגדול בזמנו הייתי מוריד משחקים מהאימיול דרך ליונטוורק וכאלה. אם יש למישהו אתרים טובים או תוכנות מומלצות שדרכן הוא מוריד אני אשמח לדעת תודה !

2. Started by ryu,

אם למישהו פה יצא לשחק או לקרוא לגביי המשחק SONIC ADVENTURE של הדרימקאסט אז אני רוצה לשאול אם מדובר באותו משחק שיצא למחשב (SONIC ADVENTURE DX DIRECTORS CUT)??? אני הורדתי את הדמו שלו סתם כדי להתרשם וזה נראה לי בדיוק אותו משחק שיש בדרימקאסט... מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  3. אחרי ההשקה המוצלחת בהחלט של Bayonetta, משחק ייחודי נוסף של הסטודיו היפני PlatinumGames עשוי לנחות ב-Steam בקרוב מאוד לכתבה

4. Started by Dark Respect,

אהלן בהתחלת המשחק, אחרי כמה שניות עד דקה או שתיים של משחק בלבד, המשחק עושה פריז עצבני למחשב או שבכלל דופק אותו לריסט... ניסיתי הכל, בדקתי DX, כיביתי אנטיוירוס, שיחקתי עם ההגדרות, כלום... בבקשה תעזרו לי... הנה כמה פרטים: מחשב פנטיום 4A כרטיס מסך ג'יפורס 4 64 מגה ALICE מקורי כמובן... תודה

5. Started by almog333,

אני משחק rainbow - raven shield און-ליין ומחפש לשחק עם עוד שחקנים ישראלים נגד שחקנים אחרים. אם יש לכם teamspeak זה בכלל יהיה נהדר.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  6. Started by cb,

שלום, מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי בדיוק כמה פרקים יש ל Tales Of Monkey Island ואת השמות שלהם?(כל פרק ואת השם שלו) ניסיתי לחפש בגוגל ולא הצלחתי בדיוק.. זה יעזור לי ממש. תודה.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  7. בבקשה טריינר שעובד ולא סתם מששהו שמצאתם ברשת. תודה

8. זה נכון שכאן בארץ יש קהילה עצומה של CS, אבל, ואולי חלקכם לא יסכימו איתי, ברוב חשבונות ה-CS מצורף גם משחק הרבה יותר טוב- Half life 2. ובכלל, עכשיו מצב הDeathmach שלו הפך לחינמי (לבעלי כרטיסי ATI). אתמול שוטטי להנאתי ברחבי הרשת וראיתי שסוף סוף מתחילה לקום קהילה רצינית למשחק כ"כ איכותי ומהנה. בקיצור, זה רק ברשית דרכו, אבל ישנם כבר שלושה קלאנים ואפילו ישנו גוף שמבסס את זה. כן! ראיתי ש-iGames פתחו לו שני שרתים, נכנסתי, שחקתי וזה היה ממש כיף! אני ממליץ לכולם! עריכה: מצאתי עכשיו גם את הפורום הראשון הרשמי למשחק ולקהילה: http://www.igames.co.il/community.php/board,30.0.html

• 50 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. Started by Shasoosh,

כשאני מפעיל את המשחק אני מקבל את ההודעה: An un-handled exception occured: 'Access violation exception'. Saved diagnostic file to 'D:\Games\Cellfactor Revolution\System\Reality Engine.dmp'. --------------------------------------------------------------------------------------------- Stack Trace: Address = 0x0 (filenamenot found) dllStartPlugin() Address = 0x3865dd7 (filenamenot found) Address = 0xe1aee900 (filenamenot found) Address = 0xa9e90004 (filenamenot found) Address = 0xe9000199 (filenamenot found) Address = 0x1f9c64 (filenamenot found) Address = 0x12ba1fe9 (filenamenot found) Address = 0x7ccae900 (filenamenot found) Address = 0xe5e9000b (filenamenot found) Address …

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  10. אין לי מושג למה אבל אני שם אותם בתיקיה של download ו... אין הוא לא מראה לי (חוץ מבגדים) את החפצים שהורדתי למה זה? ויש לי את כל ההרחבות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  11. Started by Kenny,

היי אנשים קניתי את המשחק לפני חצי שנה, שיחקתי מעט.. לא זוכר את הפרטים בכלל.. עשיתי אחזור סיסמה.. לא עוזר, רושם שיש בעיה. (הוא מבקש שלושה דברים : אימייל, סריאל ושם של אחת הדמויות) אימייל - כמעט בטוח שזה אותו אחד שהשתמשתי, סריאל - יש כאן מולי, שם של אחת הדמויות... ממש לא זוכר. בכל מקרה, שלחתי מייל ל SUPPORT, הם בדקו שזה אכן אני ושלחו לי מייל חזרה שהם יצרו לי Support account לא רשמו מה לעשות איתו.. לאן ללכת עכשיו.. שום דבר.. אני קצת תקוע, למישהו יש מושג?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  12. Started by zik125,

שלום לכולם מה צריך לדעת לפני שמתקינים את CRISIS ? על אילו הגדרות אני צריך לעבוד כדי שהמשחק ירוץ הכי טוב שיש ? והאם יש עדכונים כלשהם שצריך להוריד ולהתקין (אני מדבר על החלק הראשון של המשחק) תודה

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  13. BF-IL.Com Ranked By Beesites.biz - 80.179.153.14:16567 כנסו ותתפרעו!

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  14. Started by ~BaRaK~,

באשכול זה תוכלו לשתף תמונות/סקרינים שלכם. חוקים: 1. התמונות חייבות להיות שלכם, שאתם יצרתם. 2. אם אתם רוצים להגיב על תמונה של משתמש אחר אל תצוטטו את כל הפוסט עם התמונות, אלא רק את שם המשתמש שאליו אתם רוצים להתייחס. 3. אין הגבלה מסוימת על הגודל של התמונות, אבל אם אתם רואים שהתמונה גדולה מידי ויוצאת מגבולות הפוסט, אז תקטינו אותה כדי שלכולם יהיה נוח לראות אותן ולא יהיה בלאגן. 4. חייב לרשום את שם המשחק. 5. מומלץ מאוד להעלות את התמונות כJPEG כדי שהתמונות יטענו מהר יותר. אתרים מומלצים להעלאת תמונות: http://tinypic.com/ http://imageshack.us/

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by MacGyver,

שלום! אני מחפש משחקים חדשים בסגנון קומנדוס דספראדו ורובין הוד האחרון....יש למישהו רעיון? איתן

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  16. Started by fragon,

אז מי שפיספס היה היום ODC הראשון לקהילה החדשה. לגמר הגיעו MASSIVE שהביסו את ACT 13-4 וקבוצת REASON שהביסו את היריבה שלהם RFD בחצי גמר 13-3. http://www.twitch.tv/fragonnn/b/425788717 המשחק מתחיל מדקה 12 עד הסוף

17. Started by harry,

מישהוא מכיר איזה אתר שיש בו את הפתרון למשחק Beavis and Butt-Head in Virtual Stupidity ??

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  18. Started by Bug2000,

אני תקוע בשלב הזה שאני צריך לגרום לאיזו מלחמה בין המאפיות... אני צריך להרוג איזה שוטר אחד וסיני אחד ולהפליל סיני אחר ;D הפושעים האלה עושים מפגש בתוך מסעדה, אני הורג את הטבח מתחפש אליו ואז מרעיל את המשקעות... סיני אחד והשוטר שותים את זה אבל הסיני האחר שאני צריך בעצם להפליל אותו לא שותה ואז אני נאלץ להרוג אותו... אחרי שאני הורג אותו אני צריך לעשות משהו עם הגופה שלו וזה הקטע שאני לא מבין! מה אני צריך לעשות עם הגופה שלו? מקווה שהבנתם על איזה שלב אני מדבר ומקווה שתעזרו לי

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  19. Started by Cereal Killer,

אהלן, red faction gurilla מקרטע לי על 1650X1080, המפרט בצד ימין, אני עם דרייברים מעודכנים ועדיין, המשחק רץ ב"פולסים" כמה שניות סבבה ואז האטה וחוזר חלילה. משחקים אחרים רצים תקין, מישהו נתקל בזה כבר?

20. Started by Googleness,

קישור: https://www.origin.com/en-ie/store/browse/on-sale?q=#88

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  21. Started by m_g,

אני מצליח בערך להטיס אותו אבל תמיד יש איזה חלאה שטס פי כמה יותר טוב ממני ויורה עלי כדורים ומפוצץ אותי תוך מקסימום דקה מרגע שהמראתי אני בכלל לא מצליח לפגוע באף אחד יש למישהו טיפים איך מטיסים את החרא הזה?! עם המקלדת ? עם עכבר? ג'ויסטיק? איך אפשר לעקוב אחריהם זה פשוט בלתי אפשרי

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. פעם אני זוכר הייתי מת על הקווסטים, כל האפשרויות רגילות, בלי תלת מימד, בלי כל מני שטויות, עלילה ממש טובה! תראו היום, בעצם אני כבר לא זוכר איזה קווסטים יש היום, יש היום כל מני אסטרטגיות שנמאס מהם. למשל אני יכול לתת דוגמאות לקווסטים ישנים שממש אהבתי : שוליית המכשף 1-2 , באד טאקר, אי הקופים 1-3 ועוד. אף אחד לא חשב שזה לא עדיף? זה שיש היום אמצעים לעשות משחקים כאלה זה לא אומר שזאת חובה! הקווסט האחרון שאני זוכר שיצא הוא אי הקופים 4 שלדעתי הוא גם לא משהו, למרות שיש לו עלילה אבל זה ממש מעצבן עם התלת מימד!!! מה אתם חושבים?

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by Or ei,

אני מחפש את הטלאים של המשחק אבל שיהיו עם קראק או משהו כזה .....(כי אתם יודעים אין לי את הגרסה ה"חוקית") תיצרו איתי קשר באיציק 99720949 או תשימו פה לינק

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ac1240,

אני רוצה לשפר את הFPS במשחק COD4 אפילו אם זה ישפר לי את ה FPS ממש בקצת האם יש דרך כזאת ? ואני לא מדבר על להוריד את כל הגרפיקה יותר ממה שהיא עכשיו אולי יש קונפיג טוב לא או משהו כזה ?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.