עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום לכם, לא נשאר לי המון זמן לפני המטרה הבאה, אז צריך למהר. קוראים לי מתי, ואני עוסק ב"עבודה מלוכלכת". אתם יודעים, מסוג העבודה שאם אני אספר לכם עליה אני אצטרך לסדר לכם פגישה עם היוצר של Postal. בתחתית של בריכה. עם כרישים אוכלי אדם. וטבעת אש מסב.. בקיצור - הבנתם את הנקודה. אני פונה אליכם בגלל שאחרי סכסוך עם הסוכנות, החלטתי ללכת בדרך משלי (שימצאו מישהו אחר שיבצע עבודה מלוכלכת עבור שעות משחק ב-WoW). אני בעצם מציע את העזרה שלי לאדם הפשוט, שלא יכול להתמודד לבד אל מול הקשיים של המשחקים הנוראים האלו, שרק רוצים לראות את העולם עולה באש. אז ככה, אם יש לכם "בעיה" שדורשת "טיפול", אתם יכולים לשלוח לי הודעה סודית דרך הפרוטוקול המוצפן. אני קורא לו "דואר אינטרנטי" אבל אני חושב …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Zambar,

כנראה שיש אלוהים, כי סוף כל סוף מישהו מתחיל ללכת לכיוון של Dreamfall Chapters! http://www.kickstarter.com/projects/redthread/dreamfall-chapters-the-longest-journey

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by jara14,

היי, אני רק מתחיל לשחק במשחק פעם ראשונה עכשיו. יש לי בקר XBOX 360 שמחובר למחשב והוא עובד במשחק אבל לא מזוהה אטומטית. זאת אומרת שמופיעים על המסך הכוונות לגבי הכפתורים שיש ללחוץ עליהם אבל אלה האותיות של המקלדת ולא של הבקר. למשל כשצריך לעלות על סולם כתב לי תלחץ על E, שזה כפתור במקלדת. מעבר לזה צריך להגדיר חלק מהכפתורים בבקר לבד. למשל לא היה שום כפתור בבקר שגרם להתכופפות, והייתי צריך להגדיר את זה במיוחד. איך ניתן להביא את המשחק למצב "דמוי XBOX" ככה שכל הכפתורים בבקר כבר יהיו מוכנים אוטומטית ושעל המסך יופיעו לי הכוונות עם כפתורי הבקר?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by esxadmin,

שלום רב, האם מישהו חווה נפילה של FPS כאשר נמצאים ליד עשן ואש כמוני ? באם כן, האם ישנו תיקון לכך ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by RAPIDFIRE,

שלום רכשתי את המשחק MAX PAYNE 3 רק עכשיו ,מאיזה מוכר בהודו ( עלה לי 94 ש"ח ) בצעתי התקנה + אימות הקוד הסודי שעבר בהצלחה. כאשר אני מתחיל לשחק ויש את סרטון הפתיחה ממש בהתחלה- שמראים את מקס פיין נכנס לחדר - התמונה קופאת ואני חייב לבצע RESTART זה נראה כמו בעיה בכרטיס המסך , אבל יש לי משהו טוב יחסית HD5850 מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by skycaller,

העלילה של Devil May Cry 5 האם היא מספרת עלילה מקבילה על דנטה אחר בתקופה אחרת ומתעלמת משאר הסידרה? או בעצם מהווה תיקון למשחקים הראשונים בסידרה ומספר את הסיפור של לפני DMC3? לא הבנתי איך העלילה של DMC 1-3, של 4 ושל 5 מתחברים... האם יש סדר כרונולוגי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by eldar4455,

טוב אז ככה התקנתי Crysis 3. שאני מנסה להעביר סוג קובץ בשם rldea.dll לתיקיה של המשחק המחשב רואה אותו כוירוס ומוחק אותו מידית מהמחשב. עכשיו נסיתי לכבות את האנטי וירוס ולהעביר את הקובץ זה עבד אבל לעשות ככה כל פעם זה סיוט וברגע שאני מדליק שוב את האנטי וירוס הוא מוחק את אותו קובץ. האנטי וירוס הוא MSE. [תודה רבה לעוזרים.=]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. כנראה שאני משיג battlefield 3 שלא נגעו בו. השאלה אם ההרחבות באמת כל כך משמעותיות ? אם כן אז הבנתי שאני צריך לקנות את ה battlefield 3 premium . mailto:http://www.cdkeystore.co.il/index.php/k2-tags/genre/new-items/battlefield-3-premium-detail זה הכי זול שמצאתי וזה גם בארץ . מה אתם אומרים ? או שאני אסתפק במשחק בלי ההרחבות כי הבנתי ש4 יוצא מתישהו .

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  9. לפניכם קישורים על מנת להתמצא באשכול ולהגיע בצורה יעילה לחלק הרצוי : -חוקי הפורום -התחום התחרותי -שרת הטים-ספיק -תפקידי הטים-ספיק הפייסבוק הקהילתי : HWZone-FaceBook

• 4 תגובות
    • 10.7k צפיות
  10. Started by maoro,

מתי battlefield 4 beta אמור לצאת? יש תאריך או זמן משוער?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by annex12,

יש לי שני שחקנים צעירים אחד RW והשני LW וזה המיקום היחידי שמופיעה להם. לאיזה עמדות הם מתאימים? מערך של 4-1-2-1-2 (diamond wide) במצב קרירה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by CyberBot,

אני נכנס לסטים פתאום אני רואה INSTALL על הבלאק אופס יש מצב שזה בחינם?!

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  13. Started by shaks,

מישהו מכיר תוכנה/אתר בשביל לשחק שח מט עם אנשים ובלי אנשים (לא איכפת לשלם אם זה שווה את זה) שמתאים למבוגרים (כפתורים גדולים ופשטות תפעול). משהו שגם מתאים גם למתחילים ולא לשחקני שח מנוסים. תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  14. Started by Devian_Game,

The TCL its a 1v1 tank league where the best tankers showcase their skills under very hardcore rules , for more info leave me a msg and i will provide anything relevant , want to join as well leave me a msg and i will get back to you with all the info needed , now here are my personal highlights from season 1

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by mahno586,

שלום לכולם העלתי סנייפינג מונטאז' חדש מקווה שתאהבו http://www.youtube.com/watch?v=GsxNLWulbDo

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by MrStereo,

שלום לכולם. שמי יובל ואני מנהל את הגאדרים והאיוונטים בקיהלת ה BattleField . כידוע לכם יש עוד מעט חופש גדול אנחנו רוצים להעביר איתכם את הזמן בכיף. יש לנו הרבה רעיונות לאיוונטים שונים *אבל זה לא מספיק* ! אנחנו רוצים לשתף אותכם בדיון. איזה איוונטים הייתם רוצים שיהיו בקהילה. תציעו לנו הצעות ורעיונות לאיוונטים! תוכלו להגיב פה וליצור איתי קשר בשרת ה TeamSpeak. תודה. יובל-MrStereo

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  17. Started by SpeeNTro,

אני וכל צוות הנהלת HWzone רוצים לברך את שני המנהלים החדשים שהצטרפו לצוות שלנו Prim1Tive-Registrar HydroBull3T- Inspector שיהיה לכם הרבה בהצלחה איתנו בהמשך הדרך

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  18. ובכן הגעתי למסקנה שאין כמעט שרתים נורמליים אז החלטתי לנסות לאסוף קבוצת אנשים רציניים שרוצים לתרום ולהצטרף כצוות הנהלה(אדמינים) וכמו כן להשתתף בעלויות החזקת השרת המטרה לקנות שרת יציב איכותי ומהיר, השרת יהיה ממוקם באירופה באחת המדינות עם הפינג המהיר ושירות איכותי, למי שבקיע בנושא - אשמח שישתף מידע רלוונטי * רק לאנשים שבאמת אוהבים את המשחק ולא סובלים צ'יטרים וגליצ'רים * גודל השרת יהיה בהתאם לכמות האנשים שישתתפו בהוצאות (עלויות), היעד הוא שכל אחד ישלם כ25ש"ח לחודש ובתשלום מראש למספר חודשים(מדובר על 100-200ש"ח לבנאדם שיועבר לחשבון פייפאל או דרך הדואר, העלות הסופית תוחלט בסוף לאחר שאראה כמה אנשים מוכנים להשתתף וכו') נשתדל לרכוש בגודל של לפחות 40 סלוטים - (היעד בין 48 ל64) …

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  19. חניכת שרת הקלאב היום הקהילה קיבלה את שרת הClub החדש שלה! בשרת הזה ירוצו כל משחקי התחום התחרותי ובנוסף גם איוונטים וגאטרים. איוונטים הם משחקים מתוכננים שלא פועלים ע"פ חוקי המשחק הרגילים אלה ע"פ החוקים שתוכננו מראש, לדוגמא איוונט זומבים. גאטרים הם משחקים שבהם מערבבים בין השחקנים שנרשמו לגאטר ועושים בניהם משחק תחרותי כמו Conquest או Squad Rush. מחר ירוצו גאטרים בכמות גדולה, לרובם לא תצטרכו להירשם אלה להראות נוכחות בטימספיק. הכרזה על גאטר תעשה בצ'אט הראשי של הטימספיק ובנוסף אדמינים יעברו בחדרים לבדוק אם אנשים רוצים להצטרף. איוונטים גדולים יתקיימו בהמשך, לרובם תתנהל הרשמה פה בפורום - אז תישארו מעודכנים. אם יש שאלות אתם מוזמנים לשאול את מנהלי שרת הקלאב, MrStereo וRazA…

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by SpeeNTro,

חברים היכונו היכונו מחר מתחילים מרתון דאבל XP ההכפלה נמשכת 96 שעות ממחר(23.5) עד ה27.5 הכפלת הXP תחל גם על השרת שלנו! הפרטים המלאים והדיון בבאטלוג על כך נמצא כאן

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  21. שלום לכולם, בעוד כשעתיים (לחצו כאן לטיימר) מתחיל לייב סטרים חדש של BF4 שאנשים משחקים בו בלייב! אני מאמין שנראה המון ונדע אם זה באמת כמו שזה נראה לנו ב-E3, מבחינת הרס וכו'. קישור לליב סטרים פה ופה.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  22. ​חוקי הפורום

• 4 תגובות
    • 4.7k צפיות
  23. Started by Menahemd,

יש ?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by oza87,

תגידו זה רק אצלי? תמיד שאני נכנס אני צריך להכניס שם משתמש וסיסמא זה כבר התחיל לעצבן אותי...(וכן סימנתי את הכניסה האוטומטית) כל פעם אותו סיפור....זה התחיל מאז שהיו התקפות האקרים על הבאטל לוג וכאלה...

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by Rumikdan,

מה המצב חברים , אני פותח דיון זה בשביל לחשפש לי עורך שיהיה מוכן לערוך פראגים מPCW וESL וכל זה... תודה למי שיעזור

• 4 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.