משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה התקנתי את המשחק euro truck simulator לאחר שקניתי הגה. ההגה עבד 100% בניד פור ספיד, והוא גם מגיב טוב במשחק הנוכחי. אבל...כשלוחצים על דוושת הגז, אמנם יש תנועה של המשאית, אבל אין תאוצה...המהירות לא עוברת את ה15 קמ"ש. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות אבל לא הצלחתי לתפעל את זה. אם מישהו מכיר את המשחק ויכול לעזור לי אשמח מאוד. אם צריך לצרף צילומי מסך של ההגדרות אעשה זאת.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מדובר בהרחבה כלומר אני צריך שיהיה לי את הראשון כדי לשחק בו ?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אהלן כולם, פרסמתי את השאלה גם בפורום "תמיכה טכנית", ולא הצליחו לעזור לי שם (אמרו לי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך) וזה לא עזר. ננסה גם כאן. בזמנו שיחקתי בלי בעיה ב PES 5, עד שיום אחד, עם הפעלת המשחק, אחרי השלב של המסכים הראשוניים (KONAMI, ADIDAS וכו'), נהיה מסך שחור, לא שומע סאונד, והיישום הופך ל" Not Responding ". אני לא זוכר שעשיתי שינוי במחשב שעלול היה לגרום לזה. עם יציאת PES 6 הסרתי את 5, התקנתי את 6, ואותה בעייה בדיוק. מערכת - P4 2.6 Celleron, 512 RAM, כרטיס מסך Gforce 6600 LE עם הדרייבר הכי מעודכן שיש - של Winfast. יש רעיונות? ממש בא לי לשחק בזה... :-\
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
כמו בכל שנה מתקיים טורניר נבחרות ב ESL וכמו בכל שנה גם ישראל משתתפת. השנה Divine נבחר לקפטן של הנבחרת. בלי יותר מידי דיבורים אלה השחקנים שהולכים לשחק בנבחרת : Rost: Divine Inferi Blws GolanNz fragon Backup Players: Lafa p0six Mystic שנה שעברה ישראל לקחה מקום רביעי כאשר הפסידה בחצי גמר לגרמניה והפסידה גם ליוון בקרב על המקום ה שלישי. הנבחרות שמשתתפות השנה : בלגיה צרפת גרמניה יוון הונגריה ישראל הולנד פולין רוסיה ספרד בהצלחה לנבחרת !
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ב-Chapter 3, Project:Omega, (בקיצר השלב של השלג). פוצצתי כבר את התחנת חשמל הזאת ואת המגדל רדיו, אז מה אני עושה עכשיו? אני לא מבין לאן ללכת. תודה לעוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש איזו חנות אונליין עם דילים טובים/קופונים משהו בסגנון?
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם(( רכשתי מסך של אסוס,וקיבלתי קוד למימוש הטבה שבא מקבלים משחק בחינם. הבעיה היא שמאוד לא מובן איך ממשים את הטבה,ולאן בעצמם מזינים את הקוד על מנת לקבל את המשחק. אני מאוד אשמח לכל עזרה בנוגע לעניין הזה ותודה מראש((
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום שמי דין וכפי שכולם מכירים אותי Equinox , אני שחקן וותיק מאוד בקהילתכם עוד מימי bfbc היום כשאר רציתי להתחבר לשרת הדיבור גיליתי להפתעתי אני מורחק לצמיתות משרת הדיבור של הקהילה אני אשמח אם מישהו יוכל לדון איתי בדבר ולתת לי מענה ופירוט מדוע הורחקתי משרת הדיבור מכיוון שבסיבת ההרחקה כתוב "מפרסם קהילות מתחרות ! + סיבות עבר" איני יודע דבר מה בנושא ואשמח להסבר מפורט בתודה דין
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וואי אני מאושר חחחח ;D הנה הכתבה http://www.gamespot.com/ps2/driving/needforspeedmostwanted/review.html את הציון ידעתי שיהיה באזור הזה כבר הבנתי לפי הדמו
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
נכון יש את פצצה האחרונה ששמים אותה בתוך הספינה הענקית ,אז פיצצתי ,אבל אחר כך בא לי איזה מסוק ואני לא יודע מה לעשות (לא נראה לי שאפשר להרוג את זה שיורה במסוק) אז בבקשה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי אנשים! אני בונה פרוייקט בגרות של 5 יחידות, ואני מנסה לבנות משהו דומה קצת לhomeworld (לא, לא בול כמו המקורי. כן, משחק הרבה הרבה יותר פשוט מהמקורי. אני לא צוות פיתוח שעובד 3 שנים). פע ם היה לי את המשחק אבל הוא נאבד, ואני מחפש משחקים בהם יש שליטה בתזוזת יחידות בחלל, כדי שאני אוכל לראות איך לבנות את ממשק המשתמש שלי. אם יש לכם רעיונות למשחק כזה, שפכו כאן בבקשה תודה !
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
כל הזמו אהי רואה שכתוב משחקי FPS בGAMER או בVGAMES ואני לא מבין למה אם ותכונים אז תסבירו לי מי שיודע
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אף פעם לא שיחקתי במחשק מהז'נר , ואני רוצה לנסות. אפשר המלצות בבקשה ? שמעת Command & Conquer טוב.
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום!הורדתי משחק (call of duty) ואני לא מצליח לצרוב אותו בנרו ,יש לי את הקובץ bin וגם את ה-cue אבל כשאני פותח אותו בנרו זה לא מצליח לפתוח אותו,מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה ומה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/2005/04/15/news_6122397.html HL2: AFTERMATH כולל תמונה בודדת של חשוכה... http://www.gamespot.com/news/2005/04/15/news_6122391.html QUAKE 4: גם כן תמונה, וקצת מידע, כולל שהוא יהיה המשך לסוף של QUAKE 2 http://www.gamespy.com/articles/595/595975p1.html כתבה ארוכה (עוד לא הספקתי לקרוא), על המשחק הבא מבית WILL RIGHT (הגאון שהמציא את, SIMCITY ו THE SIMS), משחק ניהולי ברמת היקום כולו, לפי ה BUZZ סביבו והתמונות, זה הולך להיות משחק הרבה יותר מורכב/מהנה מה SIMS.
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום אני נתקעתי באימון השני שהוא מסלול שצריך לעבור אז בהתחלה הוא מסביר אך לעבור כול חלק וחלק במסלול ואז אני צריך לעבור אותו תוך 1:30 ואני עובר אותו ונשארים לי 20 שנית משהו כזה אז אני חיקיתי שהזמן יעבור ומתי שהוא עובר הוא אומר לי שהזמן נגמר ולא עברתי למה מה אני צריך לעשות כדי לעבור את האימן חשבתי על לחזור להתחלה אבל אין לי מספיק זמן משהו יכול להסביר לי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היורש לאחד משחקי הפעולה הטובים ביותר בחצי העשור האחרון ידרוש חומרה מתקדמת יותר אם אתם משתמשים במוצריה של AMD לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
נורא הפתיע אותי שאף אחד עדיין לא פרסם שסוף סוף יצא הבאנדל #2 לאור בקצרה מדובר על חבילת משחקי Indie שיוצאים לאור ללא שום DRM ועם תג מחיר שאתם מחליטים עליו (אפילו שבשנה שעברה היו כל מני ליצנים שהפיצו בטורנטים את מה שאפשר לקנות בשני סנט. פשוט פאתטי. בכל אופן ->) orzQ2J-oDpc אגב, מי ש"תורם" יותר מהממוצע שעומד כרגע על 7.62$ יקבל גם את הבאנדל הראשון. סך כללי של 11 משחקים במחיר אפסי. (או לחלופין רק החבילה החדשה במחיר שנע בין 2 סנט לכמה שתוכלו להרשות לעצמכם) http://www.humblebundle.com/ תהנו =]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי איזה חודשיים שלא שחקתי כבר במשחק הזה- עכשיו אני מכניס את הדיסק, אני נכנסל- battle.net, הוא כותב לי שהוא מוריד עדכונים, הוא מסיים תוך שניייה ואומר לי ללחוץ על RESTAST כדי לאתחל את המשחק, אני לוחץ ואז הוא תוקע לי את ההודעה: נו אז מישהו מכיר את הבעיה הזו או יודע מה צריך לעשות?? בקשה! זה מעצבן אותי! ד"א- יש דיסק מקורי בפנים ויש 50GB פנויים בארדיסק, אם זה משנה משהו אנערף...
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
למי שיש את הקודים אשמח מאוד אם יתן לי <לא./>
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לשחק במשחק רשת (פלאש או משהו פשוט שאפשר גם להוריד) בco-op או אחד על אחד ברשת משני מחשבים שונים האם אתם מכירים משחקים כאלה? שאלה נוספת וחשובה - אני רוצה לשחק באבל טראבל (המשחק פשוט ממכר) באופן הזה, האם יש דרך או יש משחק דומה ומקביל שנותן אופציית משחק ברשת?? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-