עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ORANGEJUICED,

מצאתי !

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by yair666,

שלום לכולם , שמי יאיר ואני מנהל האתר , פיתחנו את האתר במטרה שהוא לא יהיה עוד אחד מאתרי המעריצים של של BF2 , רצינו להוסיף למשחק מימד חדש ועשינו זאת ע"י שילוב של כמה מערכות: 1. מערכת LCMS - או בשמה המלא Live Campaign Mapping System , את המערכת הזאת פיתחנו כדי ליצור עלילה במשחק , הקרבות שתנצחו או תפסידו בהם ישפיעו על סדר המפות בשרת , תוכלו לכבוש טריטוריות ולהתקדם לאורך המפות בשרת או לסגת ולהידחק עד לפינה (והסוף המר ) 2. המפה הדינאמית - כשמה כן היא , זאת המפה שמוצגת בדף הראשי ומראה את ההתקדמות של המלחמה , המפה מתעדכנת בזמן אמת ומציגה את הטריטוריות שנכבשו וסיכום של כל קרב בכל טריטוריה. 3. מערכת סטטיסטיקות - מערכת הסטטיסטיקות שלנו בנוייה ביסודה על המערכת של BIG HAMSTER אך עם שי…

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  3. טוב יש לי BF2 לא מקורי וממש ממש ההבתי אותו! עכשיו אני רוצה לקנות את השמחק ולשחק ברשת האם אני יכל לקנות רק את הCD-KEY ? ואם כן מה אני עושה אם הCD-KEY?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by AleXtazi_054,

יש לי פנטיום 3 WIN XP PRO אחרי הפורמט שעשיתי התקנתי WIN XP PRO והורדתי כל מיני עדכונים של MICROSOFT ואחדתי את הדיסקים D ו C ביחד אני נתקל בהודעות מסוג זה במשחקים כמו STRONGHOLD,MEDAL OF HONOR,COMMANDOS 3...לפני הפורמט המשחקים האלה עבדו מצויין! ראו תמונה מצורפת מישהו יודע מה הגורם לזה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

5. Started by DEMON HUNTER,

תגידו יש מודים למשחק הזה והאם זה אפשרי לעשות אותם כי יש לי רעיון מצוין למוד שאנחנו משחקים בתור שוטר וכל פעם מזמנים אותנו למהומה או לקרב כנופיות כדי להילחם ולפזר את הכנופייה אם מישהו רוצה ויכול לעשות מוד שיקח את הרעיון.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by dante123,

היי חברה אני מחפש בעיקר את הקטעים של הלחימה נגד הhunters והקטע בהתחלה עם ארבעת העמודים שמזהירים מתי הantlions באים (במיוחד את הקטע הזה כי המוזיקה הייתה מאוד טובה שם. יש למישהו דרך איך אפשר להשיג את זה?

7. Started by HoT-DoG,

שלום בוודאי חלקכם נתקלתם בקריסות הרנדומלית במשחק הפורום של RELIC קרס או משהו ולא עובד זה ממש מעצבן אז אם מישהו יכול לעזור לי אני מאוד אשמח תודה!

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by Clazimi,

שלום שחקני STAR CITIZEN . שמח להכריז על ארגון United Tribes of Israel. הארגון שם לעצמו מטרה להיות הארגון המוביל והגדול ביותר בישראל. אנחנו בעצם רוצים לאחד את כל הארגונים הקטנים שקיימים כרגע במשחק, השחקנים מישראל שללא ארגון ואלה שנמצאים בארגונים שייכים לארגונים אחרים. היתרונות שזה יספק לנו במשחק יהיו משמעותיים, סיכוי גבוהה יותר להסכים דיפלומטיים עם ארגונים אחרים, התקדמות מהירה יותר בתור ארגון ובתור שחקנים בודדים, הגנה, ליווי במשימות הובלה, סחר, כרייה, סיור והכי חשוב קהילה מגובשת. ההנהלה של הארגון מרוכבת מ 6 אנשים, ההחלטות מתבצעות על פי הצבעות רוב ככה שאין מישהו בעל אולטימטום וחוץ מזה אנחנו תמיד מקשיבים לצרכי הקהילה. קישור לארגון שלנו באתר: https://robertsspaceindustr…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. או איך שקוראים לזה... אני יודע שיצא פאץ' אבל אני מדבר על הגירסא עם הSP והגירסא שאני יוכל לשחק איתה בשאר המשימות שביינתים אי אפשר לשחק בהן...

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  10. Started by Fasil,

http://www.esl.eu/eu/mw3/sd/5on5/test_cup/ יאללה להרשם כמה שיותר!!

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  11. Started by rank,

אני התקנתי את המשחק ועכשיו הוא לא פועל לי הוא כותב שיש שגיעה ... ההתקנה הייתה 2 קבצים אני השתמשתי באחד מהם בDEAMON TOOLS ואז שאני רוצה לשחק , זה יוצא מהמשחק וכותב לי מערכת משנה של MS-DOS של 16 סיביות רכיב ה-CPU של NTVDM נתקל בחריגה שאינה מטופלת לחץ סגור כדי לסיים את פעולת היישום זה בגלל שהמחשב חדש מידי ? או שמישהו יודע מה הסיבה

12. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 31 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה מתרחש, מקשיבים? שבוע חדש מביא איתו כרגיל פרק נוסף מבית הפאנבויז. הפעם מצטרף אלינו דניאל (א.ק.א ד”ר דרה) ונותן סקירה או שתיים מכל הלב (בעודו מנסה לשמור על המעט שפיות שנשארה לו אחרי שחפרנו לו במוח). בפרק אנו סוקרים את המשחקים פיינל פנטזי איקס ומלא I, רד אלרט 3, לא נואר (יש לקרוא במבטא צרפתי), טופ ספין 4 ולג’נדס אוף טרוי. כמו כן נסקרים גם הדמואים הבאים: Warhammer 40,000: Space Marine , Warhammer 40,000 Kill Team , Hamilton’s Great Adventure , Pro Evolution Soccer 12. שלושה אפליקציות לאייפון: Decide-o-tron ,Bejewled 2,Road …

13. Started by yosizach,

ראיתי אצל חבר הואממש נראה טובו זה פעם ראושנה ששמעתי עליו .. בכלל

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  14. הזוכים של טורניר באטלפילד 2014 אחמ ... אחמ... אחמ... אחמ... אחמ... והזוכים הם הקבוצה Buchak!! בחסות Western Digital כל אחד משלושת המנצחים זכה בכונן קשיח Western Digital Black 1TB לדף המוצר מזל טוב הפרס יגיע אליכם בקרוב וחברה זהו לא הטורניר האחרון אז יש למה לצפות!! וכמו שאנחנו אומרים תמיד אז תמשיכו לשחק יאללה ביי!

15. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=14050 מצד אחד אפשר לראות את זה כדבר טוב ולהגיד בצדק שיש משחקים מאוד מושקעים ל360 מי צד שני כמה משחקים כאלה כבר יהיו וזה סימן שאלה גדול כי משחק שהעלות הכוללת שלו זה 40 מיליון דולאר צריך למכור הרבה כדי להיות ריווחי וזה בלי לדבר על זמן פיתוח ארוך יותר באופן משמעותי יחסית למשחקים רגילים

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  16. Started by ScreaMan,

רציתי לקבל פירוט על המישחק UT2003 מישהו יכול שיביא גם תמונות

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מי היו המשתפרות הגדולות באיכות בשנה החולפת, מי התדרדרו משמעותית בדירוג ומה הפער העצום שהצליחה לפתוח ענקית הטכנולוגיה בראש הדירוג? התשובות בידינולכתבה

18. Started by bjuo,

היי התקנתי את המשחק ,בהתחלה שפותחים יש מוזיקה של ההתחלה של המשחק עם הרובה הנטען,לאחר שלוחצים אנטר ומגיע התפריטים וזזים למטה למעלה לא שומעים דבר,ואז שגם נכנסים למשחק עצמו אין קול ושום דבר בדקתי בהגדרות של האודיו הכל ON.. כרטיס קול של הלוח מנוטרל(p4p800) כי יש פה כרטיס קול emu 0404 אולי זאת הבעיה? מה הבעיה ואיך פותרים אותה? נ.ב אם זה לא קשור לפה,להעביר תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Vidati,

משהו יכול להפנות אותי לאתר (כמובן אם יש כזה) שכולל בתוכו תסריטים או סקריפטים למשחקי מחשב? אני רוצה לדעת איך נראה תסריט של משחק מחשב.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by TermiNal,

יש לי כמה שאלות ובעיות בקשר למשחק.. א. אחרי ה"סרט" פתיחה שרואים שנכנסים לכל משחק (יאני שרואים צלמים מצלמים תשחקים וכו') ממש לפני שמתחיל המשחק יש לי מסך שחור לאיזה דקה ואפילו יותר ורק אז אני יכול למסור ולהתחיל לשחק.. למה? ב. משום מה יש דיליי בין הסאונד למה שאני רואה, סתומרת אני מבקיע גול ו-5 שניות אחרי זה הקהל נזכר להריע. למה? ג. שאני לוחץ על Match אז אני יכול לבחור רק נבחרות, אי אפשר לעשות משחק ידידות של קבוצות? אגב המשחק ע-נ-ק! ותודה רבה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  21. יש משחק מכוניות מובנה בתוך האקסל רק שצריך להפעיל אותו, הנה: 1. כנסו לאקסל, שמרו את המסמך ( קובץ, שמירה בשם) , עכשיו למטה יש אפשרות: "שמור כסוג" לוחצים ובוחרים את האפשרות (web page *htm; *.html ). 2. לחיצה על מקש פרסום שהופיעה עם הבחירה, נפתח חלון חדש (באותו חלון מוודאים ש"הוסף אינטרקטביות עם" ו "פתח דף אינטרנט שפורסם בדפדפן" מסומנים ב ווי, את שאר הדברים לא משנים, לוחצים על "פרסם". 3. סוגרים את המסמך, הוא ישאל אם רוצים לשמור אומרים "לא" , פותחים את הקובץ HTM שהוא שמר (איפה שציינתם לו). 4. נפתח חלון דפדפן, עכשיו לוחצים על מלבן כלשהו (הוא סומן במסגרת כחולה) ואז מתחילים לרדת עד לשורה 2000 (יקח קצת זמן), זזים שמאלה עד לאותיות WC (מוודאים שהטור WC יהיה בצד ימין ש…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. התחלתי לשחק במשחק ויש אלמנטים במשחק שכל הזמן משתנים מדובר על סלעים וחלק מהעצים ניסיתי לשחק בהגדרות אבל לא עזר אני ינסה תדריבר האחרון ליראות אם זה יפתור תבעיה אבל בגלל שהמשחק כבר הרבה זמן בשוק אז אם זה בעיה מוכרת בבקשה תגידו לי אני על ויסטה 32 ביט

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  23. אני תקוע בשלב הזה. אולי אני צריך ללחוץ בתוך התפריט?

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני כבר יום שלם מנסה להבין מה אני אמור לעשות ולא מצליח ! מצאתי איזה אחד שהוא אומר שהריאות שלו דפוקות ושאני יביא לו משהו מחדר שיש בוא גז... אוקיי סבבה הבאתי לו... עכשיו הוא אומר שאני יביא פצצה ממגדל 13 או משהו כזה... ואני לא מוצא את המיגדל הזה !! המפה הזאת מחורבנת ולא מובנת בגרוש !! מישהו יכול לעזור לי ? אוליי תמונה של האזור ? מישהו ??

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  25. Started by eladbu,

כל כך התלהבתי ללכת לקנות MEDAL OF HONOR A-A אחרי ששמעתי ביקורות משני הצדדים חלק אחד אמר מצוין חלק שני לא משהו אחרי שסיימתי אתמול לפנות בוקר את HL2 שללא ספק מבחינתי המשחק הטוב ביותר ששיחקתי בו מימי התפניתי להתקין את גרסת ה DVD של MOH חברה אני חייב לומר שהמשחק פשוט גרוע!!!!!!!! מעצבן!לא נעים לעין.נכון אולי הדמויות מפורטות והגרפיקה נחמדה אבל המשחק פשוט איטי להחריד בקרב(ואין קשר למחשב!) כל שלב לוקח ממש הרבה זמן חצי מהזמן אתם מבזבזים בהמתנה! ב HL2 היה למה לחכות בזמן הזה.אבל פה!שום כלום אפילו בטירונות בהתחלה הכל קשה ומסורבל! חברה אני ממש לא ממליץ להוציא את הכסף על המשחק הזה יאמר לזכות הראשון שיצא שהיה פשוט אחלה משחק! פאסיפיק אסולט פשוט לא מומלץ

• 10 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.