משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
יש לי COD4 אני חושב מקורי... כי טכנאי סם לי את זה הממ אני ניכנס למולטיפליר. ואני לא יודע מה לעשות כדי לשחק אם אנשים.....הבנתי משהו אם סרבריים אז אם אפשר מדריך הוא הסבר^^
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
צריך דרישות מערכת לFEAR שיעבוד על רזולציה גבוהה בלי תקיעות ,חלק יעני..תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם כאשר רכשתי מהם משחק והורדתי אותו או חלקו למחשב,אני חייב להיות מחובר לאינטרנט כל הזמן כדי שאוכל להמשיך לשחק ? האם צריך להתחבר כל כמה זמן כדי להטעין חלק כזה או אחר ? :
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש חליפות מיוחדות בGTA SAN ANDREAS שעולות הרבה ואפשר ליקנות אותן אבל לא מצאתי אותן למרות שכבר בדקתי בכל החנויות בגדים שמראה לי הרדאר... אולי תוכלו להגיד לי מה המקום המדויק של החנויות שמוכרות את החליפות האלה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
כשאני פותח את המשחק זה מפעיל אותו ולאחר כמה רגעים זה מתמזער לשורת משימות, לוחץ ועוד פעם.. מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
המפרט בצד<< רק לא מישחקי אסטרטגיה. אים טעיתי במקום אז תעבירו לי בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הורדתי את קומנד אנד קונקר אפיסוד 1 שני חלקים של 4 גיגה שבהם אמורים להיות כל המשחקים שלהם איך אני אמור לפתוח אותם זה מופיע בתור קיבוץ אבל שאני פותח מופעים לי מלא קבצים קטנים וזה לא מתאים לתוכנה דימון טולס תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
http://www.vgames.co.il/news_article.aspx?NewsID=13935 הלוואי, המשחק הראשון היה משחק אדיר!
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי אנשים! סיימתי את כל המשחקים עד עכשיו של Assassin's Creed עד III. עכשיו יש לי שניים בתור: * Assassin's Creed IV - Black Flag * Assassin's Creed - Liberation HD ממי שכבר שיחק בשניהם.. מה כדאי לי לשחק קודם *בסדר כרונולוגי*? Libertation הוא עלילה לפני ו-Black Flag הוא ההמשך? או הפוך..? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כל המשחקים פה הם משחקים נורא יפים סדרת ה GTA היא ארוכה ביותר ואם היה מקום למגה מן בזה יש פי עשר במחשב יש מגה מן1 מגה מן2 מגה מן3 מגה מןX4 מגה מן X5 מגה מןX6 מגה מןX7 מגה מןX8 ובאמריקה יש עוד את מגה מן the master1,2,3,4 ואת מגה מןX9 מגה מןX10 מגה מן X11 עד מגה מןX21
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש דרך לגבות את ה SAVES לפני שאני מעדכן כי הבנתי לפעמיים שהם נעלמים.. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אני פאן בויס של נינטנדו ואני לא מכחיש את זה אבל הם עשו דבר שקצת מעצבן אותי- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3262370,00.html אם הם כבר שוכרים עורכת דין בישביל אתר מפגר בארץ אז לפחות שיקימו נציגות ויתחילו לעשות יבוא רישמי (האמן) אבל למה איכפת להם מאתר קטן בארץ מסריחה כמו ישראל?
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי תקשיבו,אני רוצה לקנות משהו בPAYPAL... עכשיו יש לי את הויזה הנטענת שיש בה 90 ש"ח והמוצר עולה 190 ש"ח. לקחתי מאמא שלי את הויזה שלה [רגילה כמובן] אז השאלה שלי היא: אם אני קונה את המוצר זה מבזבז לי מהויזה נטענת את ה 90 ש"ח ומהכרטיס של אמא שלי זה לוקח את השאר[100 ש"ח]? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני ואח שלי משחקים ברשת אבל לא מצאתי אפשרות להוסיף בוטיםכי רק אני והוא זה לא הכי כייף יש אפשרות להוסיף בוטים אולי להוריד איזה תוכנה שמוסיפה בוטים מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש ברשותי AMD 3200+ RADON 9800 איזה מדמה ל PS2 יתן לי תוצאות הכי טובות עם החומרה הקיימת
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
האם batlle field 2:special forces הוא תוסף לבאטל פילד 2 או משחק בפני עצמו? תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מה עושים? הוא אומר לי שהCDKEY בשימוש.. יש לי מקורי הכל בסדר אפשר לנעול.
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי לא הבנתי מה פירמו היום בבאטלוג על חודש פאברואר מישהו יוכל להסביר לי על מה מדובר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי מריץ את fear סבבה בלי בעייה אבל כשאני רוצה לשחק במולטי פלייר המשחק לא עולה וישר עולה הודעת שגיאה. אז המחשב עומד בדרישות הסרתי את daemon tools ואין לי עוד תוכנות שאמורות לעשות בעיות עם המשחק. ובכל זאת הוא לא עובד במולטיפלייר. יכול להיות שזה בגלל שיש לי ראוטר? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום רב לאחר ששיחקתי בהנאה בדמו של המישחק, רכשתי את המישחק ואני רוצה להתקינו. לפני ההתקנה רציתי להסיר את הדמו, אך שמתי לב שבהסרה\הוספת תוכניות לא מצויין HALF LIFE 2 DEMO אלא מצויין : STEAM. למיטב הבנתי זו תוכנה שבאמצעותה ניתן לשחק במישחק. שאלתי היא: כיצד אני מסיר את הדמו של המישחק? האם זה בטוח להסיר את ה- STEAM לפני ההתקנה של המישחק? תודה
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי אנשים אני טס לחול לתקופה ויש מצב יהיה משעמם לפעמים אז מחפש משחקים עם גרפיקה סבירה ועלילה כיפית שירוצו על הכרטיס מסך הזה כל סיגנון יתקבל CORE2DUO 4GB RAM
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
1)אם אני יקנה שני ג'ויסטיקים ויחבר אותם למחשב האם אני יוכל לשחק נגד אחי למשל במשחק ?.כי אני רוצה לקנות שני ג'ויסטיקיםן במיוחד בשביל לשחק נגד אחי .אז מי שבטוח שיענה.{כי במקלדת אי אפשר לעשות 2} 2)אני רוצה לקנות את הדיסק המקורי יש למשהו מוסג אם יש הרבה משתתפים ב online ?{רק למי ששיחק ב online }
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי חברה קניתי כרטיס מסך חדש GF4 TI4200 128DDR ויש לי בעיה בסוף ,שאני לא מצליח לשים את הTEXTURE LEVEL ב HIGH! ואפילו לMEDIUM!!! אני משחק חלק על 1200 X 1600 עם הכל על HIGH אבל את הTEXTURE LEVEL אני לא מצליח לשנות! אנא עיזרו לי! עוד בעיה ב SOF2 MULTIPPLAYER. אני מבין שהוא צריך את הCD KEY בשביל שאני יוכל לשחק ברשת.. אז איפה שאפשר לרשום את הCD KEY רשמתי אותו עשיתי VERIFY הוא רשם CDKEY VAILED כאילו שהכל בסדר אבל אחר כך הוא נעלם ואני חוזר לאותה הבעיה! :( אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי !!! תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס ויסטה, ניסיתי להתקין את GTA SA אבל כשאני מפעיל את הדיסק בדימון טולס, הווינדוס פותח חלון ושואל אם להפעיל את התוכנית, אני עונה כן, ולא קורא כלום. שום חלון לא נפתח. זה אומר שהמשחק לא עובד על ויסטה, או שיש דרך להפעיל אותו. אם ההודעה לא מתאימה לפה אז להעביר בבקשה כי לא ידעתי לאן היא הכי מתאימה. תודה
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-