עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by IPIP,

למה המשחק מקרטע לי על הגדרות הכי גבוהות (עם הפאצי'ם ובלי הפאצי'ם) ? מפרט : Windows 7 Ultimate 32-bit SP1 Biostar TH67B Intel core i3-2100 CPU @3.10GHz 4.0 GB RAM 1GB Sapphire Radeon HD 6850 (יש לי את הדרייבר האחרון 12.4) Dell u2412m - 16:10- 1920x1200 אולי צריך יותר זיכרון ? אולי צריך דרייבר יותר ישן ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום רב , ברצוני לדעת האם אני יכול לשחק משחק רשת על גבי רשת סללולרית 3G . האם זה בכלל אפשרי ? האם אני צפוי להמתנות (LAG) ? האם זה כמו לשחק ב-WIFI ? טוב יותר , פחות טוב ? ואם כן , מנוי באיזה הייתם ממליצים לי ? יש לציין כי הייתי משחק רק בסופי שבוע על חיבור ה-3G . המשחק שאני מעוניין לשחק בו הוא MMO בשם Star trek Online , ובנתיים החיפוש שלי למידע בנושא החבילות המוצעות בארץ לגלישה הביא אותי לרשימת חבילות גלישה לטאבלטים -- ואני לא יודע אם זה בכלל מה שאני צריך . כל עזרה תתקבל בברכה - ג'ו

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. ייצא מחר ( 15.08) ונשמע מגניב לאללה. משהו כמו Horde Mode מGears of War ודומיו. למי שלא יודע, המשחק חינמי לגמרי. http://www.teamfortress.com/mvm/ הקטע המטורף זה שהם זרקו רמזים על זה כבר לפני שנתיים. אין על VALVE בלהשאיר את המעריצים במתח

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by gman_il,

אני רוצה להמליץ לכם על אתר / תוכנה מעולה למעקב אחרי כל מה שאתם וחברים שלכם משחקים. אם אתם גיימרים אמיתיים , תנסו את Raptr.com. זה מתחבר ל- Steam , PSN , Xbox live ועוד , שואב את נתוני המשחקים שלכם , מנתח את הפרופיל שלכם כגיימרים ומשווה אותכם מול חברים שלכם. בנוסף אתם מוזמנים להוסיף אותי אם בא לכם : gmanIL (רק קחו בחשבון שאני גיימר בן 33 , אז אין לי את השעות שלכם יש).

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.... תוכלו בבקשה לתת לי שמות של משחקים בסגנון המשחק הנ"ל ? מבחינתי זה המשחק אחד היפים שראיתי גם מבחינת סאונד וגם מבחינת גרפיקה. אם אפשר בבקשה משחקים עם גרפיקה ממש טובה ושיצאו באיזור השנתיים האחרונות. שיחקתי כבר: Battlefield 3 Battlefield Bad Company 2 crysis 2 Medal Of Honor 2010 Call of Duty Modern Warfare 3

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by IlanF,

Humble Indie Bundle חוזרת עם עוד חבילת משחקים מעולה במסגרת "שלם כמה שתרצה" https://www.humblebundle.com הפעם בחבילה: Rochard Shatter S.P.A.Z Torchlight Vessel ואם לשלם מעל הממוצע: Dustforce

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום אחרי חודש ומשהו שלא שיחקתי במשחק רציתי היום לחזור ולשחק עכשיו כשבאתי להתחבר לשרת קיבלתי הודעה "game disconnected could not join server" עכשיו מחקתי את המשחק ועכשיו כשאני מנסה להתקין חדש דרך הORIGIN ואומר לו להוריד הוא נתקע לי על "מתכוננן להורדה". עכשיו נסתי להסיר ולהתקין מחדש את ORIGIN. ביטלתי את הפיראוול שלי. יש עוד רעיונות אני משתגע כבר... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by uriz,

אהלן. רכשתי את המשחק מבאג לפני כמה ימים. מאז בכל פעם שאני מנסה להתחבר דרך אחד מהשרתים של פאנקבאסטר המשחק מתחבר בהצלחה, וכעבור רגעים ספורים (בדרך כלל דקה שתיים) השרת זורק אותי החוצה ומודיע לי ש: " Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player ***** (for 0 minutes) ... No Packet Flow" חפשתי את הבעיה וניסיתי לפעול לפי מה שכתוב פה ללא הועיל (הבעיה נשארת)יש למשהו רעיונות?

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  9. Started by Yossarian22,

שלום רב אני והאחים שלי אוהבים מאוד לשחק ברשת הביתית במשחקים cnc generals וzero hour אנחנו משחקים בשלושה-ארבעה מחשבים בכל מיני קונפיגורציות.. הבעיה שהמשחקים האלה כבר מתחילים להמאס.. מישהו מכיר משחק בסגנון (אסטרטגיה אבל בסגנון של צבא לא פנטזיה וזה) שנוכל לשחק? הצעות יתקבלו בברכה! תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by תינוק22,

היה פעם משחק מחשב אני חושב ל 98 שאם אני זוכר נכון חברת שוקולד כלשהיא הכינה אותו , זה היה משחק עם פרה כזה שעוברים שלבים .

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by etay93,

היי לכולם קניתי את המשחק לפני שבוע בערך ואני בהלם עד כמה הוא טוב זה פשוט לא הגיוני. בכל מקרה רציתי לשאול שתי שאלות לגבי הנשקים : 1. הבנתי שיש רמה שאני מגיע אליה ואז לא משנה אם אני ברוסים או באמריקאים אני יכול לבחור איזה נשק שאני רוצה , זה נכון ? אם כן איזה רמה צריך להגיע ? 2.האם במשחק יש נשקים שנחשבים לחזקים יותר ? או שזה עניין רק של יתרונות וחסרונות + העדפות ? תודה על העזרה .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן לכולם ובוקר טוב , אני מחפש קלאן להצטרף אליו , הגעתי למעיין "קיר זכוכית" , שאני מתחיל להתקל בקלאן בכוחות האויב ופשוט לא מצליח לעקוף אותם . כרגע היחס שלי הנו 0.55 והוא בעל מתמדת . קישור לפרופיל שלי נ.ב- אני ממש לא מסתדר עם הצאט של באטלפילד .

13. כאשר נכנסי היום באתר לכתבה כלשהיא, נתקלתי במקרה בטור "עוד באותו הנושא", בכתבה הזו, שהכניסה אותי להלם, כאשר התברר לי כי נעימת הפתיחה של המשחק Civilization 4, זכתה בפרס גראמי. הראשון שהוענק אי פעם לפסקול של משחק מחשב/וידאו. מבירור רחב יותר, התברר שהנעימה המדוברת, Baba Yetu, זכתה באופן חשוד בשבילי, בקטגוריה "הביצוע הטוב ביותר של תזמורת עם שירה", אשר איננה מיועדת לפסקולים של מדיה ויזואלית, וכפי שניתן להבין משמה, מיועדת למוסיקה שמבוצעת באופן חי, ע"י תזמורת ומקהלה אמיתיים. עד לקריאת הכתבה הזו, שהיא מלפני שנתיים בערך, חשבתי כי להוציא משחקים בודדים כמו FIFA, כל משחקי הוידאו והמחשב מכילים פסקולים שהופקו באמצעות מחשב (יש בזה היגיון, כיוון שמאחר ואלו משחקים ממוחשבים, אז גם צפוי שהמו…

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  14. Started by Kirma,

זה ממש מרגיז שכל פעם שאני חושב לקנות משחק אני בסוף קונה אותו מאמאזון או בסטים בגלל שהחנות הדפוקה הזאת מכריחה אותנו לשלם ביורו הבעיה היא שקנייה ב ORIGIN מקנה הטבות שאני מעוניין בהם לכן אני לא יכול לפנות לאמאזון או לסטים (שהמשחק בכלל לא זמין דרכם) יש איזה שהיא דרך לקנות משם בדולרים מבלי להשתמש ב VPN אמריקאי ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by dorish83,

שלום חלפתי כמה חלקים במחשב ורציתי לראות מה ההשפעה של זה במשחק (BF3) רציתי לדעת איך אני עושה שיהיה לי בפינה השמאלית למעלה שאני משחק את קצב רענון של הכרטיס מסך. אני יודע שאם זה מתחת ל 50 אז אני צריך להוריד איכות. אני יודע שיש מצב שהמעבד שלי צוואר בקבוק אבל איך אני בודק את זה? מפרט I7 920 ATX680 4 GB SSD intel 520 memory 6GB windows 8 screen Dell 29' 2560X1600 i play like that ,Thanks guys

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  16. אני צריך המלצות למשחקים טובים שאתם מכירים שיכולים לעבוד טוב או סביר בHasee MJ105 NetBook תודה רבה =] אלי.

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  17. שלום חברים (: ברשותי כרטיס מסך חדש ומפלצתי (: ברצוני לשחק במשחק מירוצי מכוניות בעל הגרפיקה האיכותית והחזקה ביותר. באיזה משחק עליי לשחק? כמו כן, משחקים מז'אנר אחר כך בעלי גרפיקה חזקה יתקבלו בברכה גם הם. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  18. Started by yakir4u,

קנית את המשחק דרך הסטים עשיתי לו שיתקין הוא מריץ לי את העלייה הראשונה לפני הפעלה הוא מבקש להתקין פיזיקס של נוידיה כשהכרטיס מסך שלי הוא HD7850 פעם אחת לא נתתי לו להתקין המשחק לא עובד אמרתי מה יש להפסדי אני יתן לו להתקין ועדיין זה לא עובד יש איזה בעיה עם המשחק הזה שהוא לא תומך בכרטיסים של AMD ()

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by NuXeR,

ברשותי 3 מסכים המחוברים דרך כרטיס 6970 בתצורת Eyefinity. הכל עובד לי מעולה כולל הכותרים הקודמים של COD, אבל הפעם המשחק נראה זוועה ומציג רק על 2 מסכים מתוך השלישי... כשמורידים לרזולוציה של מסך יחיד הכל פועל מעולה. מישהו נתקל בזה? או בעל תצורה דומה ולא נתקל בבעיה? ניסיתי כבר לעדכן דרייברים וזה לא עזר. תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Joli,

החלטתי לא מזמן שאני רוצה להתחיל לשחק במולטי של ה COD. ואני מתלבט בי ה - BO2 ל - MO3.. ורציתי לשאול על איזה מהם אתם הכי ממליצים (בשכלול המחיר אם אפשר) בנוסף רציתי לשאול אם ידוע לכם על מבצעים לכבוד השנה החדשה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by AAPSPAA,

שלום, אני מחפש כבר מלא זמן אתר להורדה של משחקים לPSP פרוץ בחינם ואני לא מוצא אשמח להמלצה לאתר כלשהוא תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 7.3k צפיות
  22. אני מנסה לגבות אותן ולא מוצא.

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  23. Started by HuGeMouTh,

http://finance.yahoo.com/news/thq-inc-secures-asset-purchase-185300188.html זה לא משפיע על הפרוייקטים שכרגע בפיתוח. היו הרבה חברות שחזרו מהמצב הזה (MARVEL למשל). נראה כאילו Humble Bundle אפשר להם להחזיק עוד שבוע ולא יותר מזה אם רואים את המשחקים ש THQ אמורים להפיץ בשנה הקרובה נראה כאילו יכול להיות שהחברה תצא מזה: Metro: Last Light South Park: The Stick of Truth Company of Heroes 2 Saints Row 4 ואולי גם HOMEFRONT 2 שמפותח על ידי CRYTEK. שיהיה להם בהצלחה...

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  24. Started by TomerPerez,

אני לא יכול להיכנס למשחק,אני מקבל את ההודעה הבאה: http://imageshack.us/photo/my-images/15/84607131.png/]אני עכשיו צקבל גם את ההודעה הבאה: http://imageshack.us/photo/my-images/405/79847126.png/] זה התחיל לפני כמה ימים כשהתחלתי לקבל את הודעה בorigin שאמרה שמישהו מחובר חמשתמש שלי ממחשב אחר ואם אני בכל זאת אכנס לחשבון אז הוא יצא. בתחילה לא יחסתי לזה חשיבות מיכוון שפשוט הייתי לוחץ על log in ולא קרה כלום. אבל היום אחרי הצהריים זה עשה לי את אותו הדבר וכשהייתי באמצא משחק זה הוציא אותי ממנו,לאחר מכן נכנסתי למשחק אחד והדבר קרה כך מספר פעמים. כעת אני לא יכול בכלל להיכנס למשחק כלשהו. כבר ניסיתי לשנות שם משתמש וסיסמא וזה לא עוזר. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by crowbar87,

הגרסא האחרונה של הenb לGTA IV שוחררה ותהיה זמינה להורדה בקרוב באתר של המוד: http://icelaglace.com/ הגרסא תומכת בגרסא 1.0.7 של המשחק (הגרסא האחרונה שמותקנת בסטים) וגם בהרחבה Episodes from Liberty City

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.