עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ido147,

קודם כל,קבוצת iRRational התפרקה אני מבקש למחוק אותה מהתחרות. עכשיו שהקבוצה התפרקה אני מחפש קבוצה רצינית שגם מתכוונת ללכת ללאן.אני שחקן טוב ורציני.משחק כבר מעל 3-4 שנים,לומד מהר וכבר יודע דיי הכל... פרטים: פלאפון:052-6789688 סקייפ:idodo736 סטים:ido157

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  2. מה זה ה-Punkbuster ב-Battlefield 2142 שמעיף אותי כל הזמן מסרבר? בתודה, רועי.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by שניצל,

http://armorgames.com/play/2963/dodge תהנו.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אני מעוניין לרכוש אחת מהקונסולות ורוצה לדעת מה עדיף ולמה. נא לפרט על הבדלים בגרפיקה (חדות ואיכות תמונה).

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by J S Bach,

היי, אני אשמח להמלצה למשחק חדש עם גרפיקה טובה כמה שניתן ומשחקיות מהנה בסגנון דיאבלו. את טורצ'לייט ניסיתי והוא די מעאפן. אשמח להמלצות נוספות. בתודה מראש לעונים.

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. צהרים טובים חברים אני מחפש משחק טנקים ישראלים עם גרפיקה מדהימה אילו שמות של משחקים כאלה אתם יכולים להציע לי?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  7. Started by jj516,

יש לי את המשחק WWE RAW וכשאני מפעיל אותו הוא נותן לי הודעת שגיעה : cannot initialize direct sound, please install directx 8.1 ויש לי DirectX 8.1 למה זה קורה לי? נ.ב. נסיתי כבר לעדכן אבל זה לא עוזר אותה הודעה, או שהוא מבקש את הדיסק...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אחרי חמש שנים של שקט תעשייתי ועיכובים, המיזם השאפתני לבניית רשת מלונות גיימינג מתחיל לקבל צורה בפיניקס, אריזונה. היזמים לא רק חושפים תאריכי יעד חדשים, אלא גם פונים לכיס של הגיימרים עם הצעה להשקעה ישירה בפרויקט החל מ-500 דולרלכתבה

9. Started by Battlefield man,

hello can you pleas tall where is funest to play on source or on condition zero on online? ?

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by CheeseBud,

שלום, היה טורניר מעולה, קיבלנו הרבה פידבק טוב מהאנשים ונראה כאילו כולם נהנו. הנה כל המשחקים שהוקלטו : Ro8 - Taz Vs. Polymeron - Bitton Vs. KakiVarod - חצי גמר - ראשון - שני - הגמר - תיהנו!

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  11. חבר'ה !!! זכינו בכבוד והגיע אלינו לארצנו הקטנטונת והנחמדה.. כן דווקא אנחנו זכינו לזה שאנריל 2 יצא פה לפני כל העולם http://www.gamer.co.il/gamer/news.php?date=2003-02-02 יש לכם רעיון למה זה קרה!? בסך הכל אנחנו צורבים הכל ומורידים הכל אז למה דווקא אנחנו !??!

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by navk2,

בעקבות הנושא הקודם : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247152.0 התקנתי את 1.41 . התקנתי את הפאטצ' אבל עכשיו אני לא יכול להיכנס למשחק,כל פעם שאני נכנס הוא ישר מוציא אותי,יש מסך שחור,ואחרי איזה 5 שניות אני חוזר לשולחן העבודה,בלי הודעת שגיאה בלי כלום,מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  13. Started by plissje,

בוקר טוב לכולם, אתמול התקיים והסתיים הODC הראשון של NOM וHWzone. הזוכה בטורניר היא קבוצת NOM.ESET ואני מאחל לה מזל טוב על הזכיה במקום הראשון והפרס הכספי . למי שהפסיד את הסטרים (הדי נוראי בגלל בעיות טכניות, אתכם סליחה בנושא), מוזמן לראות את הLOLReplay בקישור הבא. היו משחקים מצויינים אתמול שהראו שלקהילה כאן יש המון פוטנציאל. הצד התחרותי לקהילה מצדי הוא רק מתחיל ואני יפרסם בהמשך את התוכניות שלי לגבי עתיד הקהילה התחרותית של LOL כאן בארץ. אבל לפני כל זה ובסיום הטורניר הראשון, הייתי רוצה לשמוע מכם מה אתם חושבים. על ניהול וצורת הטורניר, על איזה טורנירים הייתם רוצים לראות וכו. למרות שהקהילה הגדולה שלק המשחק היום מפולגת בין שני אתרים, אני מגיע מכיוון חדש. המטרה שלי היא ק…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכולם אני רוצה משחקי הרפתקאות לילדים אחי הקטן רוצה לשחק במשחקים כאלו ואני לא יודע איזה משחקים טובים יש אני רוצה משחקים למחשב משהוא בסגנון עידן הקרח 3 קונג פו פנדה וכדומה תודה מראש לעוזרים בברכה מתן

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. קניתי מחשב חדש והמשחקים עובדים אצלי מהר...יותר מידי מהר אי אפשר לשחק מה יכולה להיות הבעייה??

• 57 תגובות
    • 6k צפיות
  16. יש לי פנטיום 4 עם כרטיס מסך מובנה וגיגה זיכרון ואני מחפש משחקים מלאים טובים ורציניים של יריות ( וכו... ) מגוף שלישי. כן כן אני יודע שיהיו פה כאלה שיגידו לי תשחק בפקמן או משהו כזה אבל העינין הוא כזה, אני רוצה תחילה לנסות לשחק ( מזמן לא שיחקתי ) ואם אני יהנה אז אולי זה יהיה מספיק בשבילי כדי לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך טוב שגם משחקים חדשים יעלו בו, תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. מדובר כנראה בחנויות כמו G2A וכו', לא בחנויות כמו STEAM ו GOG. http://www.reddit.com/r/gaming/comments/2tketk/ubisoft_removing_far_cry_4_without_notice_from/ http://forums.ubi.com/showthread.php/1001533-Concerning-Far-Cry-4-removal-from-our-libraries-Open-letter?p=10541192&viewfull=1 ואוו, יש להם חתיכת ביצים. קודם להוציא משחקים לא מוכנים, עכשיו זה... מעניין איך זה ישפיע על השוק.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Bulugulu,

שלום לכולם כמה עדכונים והודעות בנוגע לקבוצה - ראשית כל שינינו את הטאג שלנו מPwR ל Pw. המשמעות היא אותה משמעות (Pwning without Remorse), אבל היה צורך בשינוי כיוון שהייתה בעייה בקבוצת הCoD שלנו. (יש בCoD קבוצה מפורסמת עם הטאג הזה. שנית כל ישנם כמה שינוי סגל - חנוך Acai (לשעבר Vanwilder), החליט לעזוב את הקבוצה. אנחנו מאחלים לו בהצלחה בהמשך דרכו! וגם - מוטי PwZerg חזר לפעילות וכבר מהיום יתחיל להשתתף בפעילויות שקשורות בקבוצה. שלישית - עקב המעבר שלנו לקבוצה מרובת-משחקים אני אעבור לנהל את קבוצת הSC2, ויובל PwYumi יהפוך למנהל הכללי של הקבוצה. כלומר מעכשיו אם יש לכם פניות בנוגע לקבוצה אפשר לפנות אל שנינו. ובקרוב - הכרזה חשובה בנוגע לקבוצה. תודה על התמיכה של כולם, נתראה…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by idoking,

קיבלתי את css מתנה ואני מקבל fps נמוך???? מפרט בצד אני חושב שזה ביגלל שזה מנצל ליבה אחת יש דרך ליפתור את זה וגם עוד שאלה אני חולה על משחקי פעולה ברשת אתם יכולים להמליץ לי על משחק טוב שיש בו גם ישראלים

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  20. Started by McJ,

VICE CITY פועל לי באיטיות על המחשב!!!!(אבל ממש איטי ושיש גשם אז בכלל)

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by b-or,

אני במשימה שאני על הטנק-שרמן עם רובה מעין משין-גאן ואני צריך לעבור גשר.. וזה קשה מאוד.. רוב הפעמים אני מצליח לעבור את האמצע וזהו.. אפילו שפעם הגעתי עד לסוף הגיעה איזה ירייה וגמרה אותי.. יש לכם עצות\טיפים וכו' שיעזרו לעבור את השלב הזה? תודה. אגב... אני מחפשים גם צ'יטים למשחק... למישהו יש? לא ממש מצאתי בגוגל.. שוב תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  22. הרשת כולה עצרה מלכת לכמה רגעים, על מנת לחלוק כבוד אחרון לנשיאה הנודע של חברת המשחקים היפנית שהלך לעולמו בגיל 55 לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-המחוות-המרגשות-לנשיא-נינטנדו-שהלך/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Vidati,

שלום אנשים, חבר טוב שלי בנה משחק שמבוסס על דפדפן המשחק הוא סוג של המשך רוחני ל"גינדיס" שהיה יחסית פופולארי לפני מספר שנים. Zloof הוא לא עוד אחד מהמשחקים רגילים שאתם מכירים. בzloof אתה רוכש אזור אמיתי - על המפת העולם של גוגל - ובונה את העיר שלך. המשחק מפתח את המחשבה והוא בעל ממשק גרפי יחודי. אז בוא עכשיו בנה את העיר שלך והתחל לפתח את עוצמתך הכלכלית, הצבאית והפוליטית. רק כך תוכל לשלוט בעולם! המשחק בחינם ללא הורדות. www.zloof.co.il אני מקווה שאני לא עובר על שום חוק, רק עוזר לחבר לקבל קצת יחס ולצבור קהילה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  24. Started by cat2010,

I'm stuck in the last level,In Subject 3. I should move the 3 bridges,leading to the rocket(or maybe I missunderstood the thing I should do.What 2 do with the bridges?) ,and I just don't know how 2 do it. When I get 2 the electronic panels near each bridge,no "action sign" appears(like when getting cloze 2 a door or some gate, or computer),so I can't activate anything. What Should I do? or what did I wrong?.Thanks ahead P.S -I already turned one fuel valve on the ground

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  25. ה-ZombiU של שנת 2012 הפך ל-Zombi, קיבל מתיחת פנים ונוחת במחשבים האישיים וגם בקונסולות של מיקרוסופט וסוני. האם הוא עדיין רלוונטי? לכתבה: http://hwzone.co.il/משחק-הזומבים-המקורי-של-נינטנדו-ויוביס/

• 2 תגובות
    • 963 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.