עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הייתי רוצה לדעת אם קיימים משחקים בפורמט הזה? אם כן,האם במקרה כזה היציאה הקואקסלית עבור המשחק נשארת או שצריך קינפוג מסויים לזה? וכמובן המלצות (בעיקר משחקי מלחמה). תודה שבוע טוב לכולם!

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  2. Started by galCool,

נתקעתי... אחרי שהפכתי להיות מלך הגריפ הכל נשאר נעול.. מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  3. בשבועיים הראשונים להשקתו (מה-13 בנובמבר ועד סוף החודש) מכר CRYSIS רק 86,633 יחידות, מספר עלוב לכל הדעות עבור משחק שהושקעו בו מיליונים רבים של דולרים. המכירות של גרסת ה-PC של UT3 היו עלובות עוד יותר כאשר בפחות משבועיים מאז השקתו, ב-19 בנובמבר ועד סוף נובמבר, הוא מכר 33,995 יחידות בלבד... אם מסתכלים על המכירות של HALO 3 או כל משחק קונסולות מושקע אחר ניתן לראות הבדל עצום במכירות, משחקי הקונסולות המצליחים מוכרים מיליוני עותקים תוך מספר שבועות כאשר משחקי ה-PC מדשדשים מאחורה. האם משהו רע עובר על שוק משחקי המחשב? http://www.joystiq.com/2007/12/14/crysis-sales-in-crisis-ut3-gets-fragged-too

• 108 תגובות
    • 8.6k צפיות
  4. סוף סוף נפטרתי מהמחשב הישן שלי שנמצא אצלי מכיתה ג' ... היום קנו לי מחשב חדש , אני לא מבין כלום במחשבים , אני רק מתקין משחקים ומשחק , אבל במחשב הקודם שלי 90% מהמשחקים שנסיתי להפעיל לא עבדו :-\ ,סוף סוף הגיע אליי המחשב אחרי המתנה של שבוע כל השבוע התרגשתי וסוף סוף קיבלתי את המחשבב אז יאללה תמליצו על משחקים חדשים שיצאו בזמן האחרון!!!!!!! זה החומרה של המחשב שלי : תגידו לי אם זה טוב או לא העיקר מפעיל את המשחקים החדשים של היום כי זה מחשב חדש !! Pentium D 2.4GHz 512RAM Geforce 6200

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. יש לי גירסא שרשום שזה מולטי שפות אם אפשאר לסדר את זה אז איך

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  6. הנה משחק חדש מחברה חדשה ולא מוכרת שמפתחת משחק RTS 2D בטכנולוגיות החדשות של היום המאפשרות גרפיקה מדהימה ונוסטלגיה בשילוב מנצח! http://www.vertex4.com/sunage/news כנסו ותתעדכנו!

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  7. נפתחת העונה השניה של ה- Israel Madden League בקרוב מאד. הליגה מבוססת בעיקרה על שחקנים מפורום פוטבול אמריקאי בתפוז. בשל חוסר בשחקנים בתקופה זו אני פונה גם לפורום הזה לכל שחקן מאדן שמכבד את עצמו ומזמין אתכם להשתתף בליגה מושקעת מאד. יש אתר, יש מערכת סטטיסטיקה משוכללת, יש כל מה שצריך. הדרישות: 1. מאדן 08. 2. יכולת לשחק ברשת. אפשר להשתמש גם ב- Hamachi 3. רצינות - כלומר לא לפרוש מהליגה גם אם לא בא לכם אחרי כמה מחזורים או שאתם מפסידים. העיקר הכיף וההשתתפות. 4. שעה אחת פנויה בשבוע. אין לחץ, רק משחק אחד בשבוע לכל היותר. אבל מי שלא עומד בזמנים - עף. מי שמעוניין שיגיב פה וירשום דרכי תקשורת (ICQ, MSN, email). אני כבר אצור אתכם קשר. Lets play ball!

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by MisterL,

שלום, הביאו לי מהולנד את המשחק NFS:PS ואחרי שהתקנתי המשחק לא היה באנגלית, רציתי לדעת אם יש איזו דרך לשנות לו שפה..? במידה ואפשר לשנות במשחק, אשמח שתגידו לי בדיוק איפה ללחוץ כי אין לי מושג מה זה מה.. תודה.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  9. Started by amit27,

בסיגנון ראלי

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  10. לא יודע למה, אבל משום מה קפץ לי המשחק לראש. נזכרתי איך היינו משחקים בLAN בזמנו אני, דוד שלי ושני שכנים נוספים. פשוט תענוג, היה משחק גדול! למי שלא מכיר - http://en.wikipedia.org/wiki/Incubation:_Time_Is_Running_Out

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  11. Started by Alexkmr,

מחפש תוכנה כמו the all see eyes

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  12. גם לכם יש ירידת FPS שם?.. אני עם כרטיס מסך ומעבד מאוד חזקים מפרט בצד! ויש לי ירידת FPS שם מדי פעם .. שמפילים אותי למטה יש ירידת FPS ל30 וגם באמצע לפעמים יורד הFPS זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 437 צפיות
  13. Started by IlanF,

מישהו יודע איזה כלים אני צריך כדי ליצור נשק חדש? או לפחות לשנות אחד קיים?

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  14. Started by Earphoned,

האמת היא שנתקעתי בחלק הזה לפני הרבה מאוד זמן.. אז פשוט גיביתי את השמירה האחרונה, והנה במחשב החדש(ותודה לHWZONE על המפרט! ) אני החזרתי אותה. בכל מקרה, נתקעתי כאן: (מאחוריי יש את השער המגנטי הכחול הזה שאני לא יכול לעבור בו אבל יריות וחפצים כן, ומימין מדרגות שמובילות למעבדה הקטנה הזאת שם.) אז.. מה עושים? נ.ב. אני גיביתי רק את השמירה הזאת ולא את הקודמות אם זה משנה משהו.. בתודה, רן.

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  15. Started by the red dragon,

שלום יש לי סימס שתיים פתוחים לעסקים מקורי שקניתי ברוסיה! הבעיה שאני לא יודע לקרוא ברוסית וכול המשחק ברוסית יש דרך לשנות לאנגלית ?? תודה לעוזרים !!

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  16. Started by IlanF,

גם בJEDI ACADEMY הוא לא עובד איך אני גורם לו לעבוד?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by Guarding angel,

יש בו המון תיקונים ושיפורים http://www.2kgames.com/bioshock/support/

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by Guarding angel,

http://www.fileplanet.com/promotions/frontlines/beta/ CLOSED BETA MIN SPECS - WHAT TYPE OF SYSTEM DO I NEED TO PLAY? Minimum to Play* • Windows® XP\Vista • DirectX® 9.0c • 2.5 GHz Pentium IV or equivalent AMD Athlon XP processor** • 1 GB RAM • 3 GB free hard drive space for installation • Graphics Cards** • NVidia Geforce 6 or higher w/256MB • ATI Radeon X1K Series or higher w/256MB • DirectX® 9.0c compatible 16-bit sound card • Broadband Internet connection. *Minimum specifications are in progress, the requirements will get lower over the course of beta. Recommended to Play • Windows® XP\Vista • DirectX® 9.0c • 3.4 GHz Pentium IV or equivalent AMD Athlon XP process…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. הגענו לסוף השנה האזרחית של 2007 עוד מעט ימטירו עלינו מצעדים שונים של בחירת משחק השנה ותוצאות. השנה היתה מבורכת ביותר במשחקים ובעיקר בז'אנר FPS אם אתם סוברים שלשני משחקים מגיע התואר ,יש לכם אפשרות להצביע פעמיים. מענין אם נצליח לקלוע לדעת ה"מומחים" בהמשך.

• 45 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by gremlinx,

יש לי מחשב עם q6600, 2 gb ram, 8800gts 640mb כל זה על מסך של 22 אינטש ברזולוציה המקסימלית של המסך דריברים אחרונים של nvida ווינדוס xp גירסה 32 ביט המשחק משום מה מקרטע לי בימים האחרונים. עד עכשיו עבד בסדר, אבל בימים האחרונים אם אני במירוץ עם יותר מ 4-5 מכוניות אז המשחק עושה בעיות ומקרטע מידי פעם, באופן בלתי שחיק בעליל. בהתחלה הורדתי מעט את הרזולוציה ואת הפילטרים אבל כל זה לא עזר. הגעתי למצב שאני משחק בלי פילטרים ובלי שום תוספות לרזולוציה ועדיין עושה את אותה הבעיה, משחקים אחרים כגון nfs pro street, ghost recon 2, crysis,bioshock עובדים נפלא ורק ג'ויס 2 עושה לי בעיות. חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי למצוא אנשים עם אותה תקלה, אם למישהו מכם יש מושג אני ממש אשמח. (ניסיתי להתקין את הד…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Sith_Lord,

היי חבר'ה. אני מניח שחלקכם שמע על זה שblizzard מעסיקים אנשים לפיתוח איזה שהוא משחק "top secret" ומחפשים אנשים ל next gen MMO. נשמע נחמד... מקווה שלא יזנחו את WoW או משהו כזה... אז יש לכם רעיונות? איזהשהוא MMOFPS של Starcraft או אולי MMO חדיש לחלוטין של lost vikings? או World of Wacraft 2 או אולי משחק של activision בניסוח של בליזארד או משחק חדש לחלוטין. יש לכם עוד רעיונות?

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by ofeky1,

איזה סוג קובץ אחראי על השמירה של ההגדרות ואיזה סוג קובץ אחראי על השמירה של המשחק עצמו? יש קובץ SAV ויש עוד קובץ שהוא "קובץ" ואם אתם יודעים מה ההבדל בין התיקיה playersave לתיקיה playersave2? תודה מראש ofeky1

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום ראיתי את המשחק לגרסאת המחשב אבל בשם שלו נוסף Special Edition יש הדל בין הגיסא הזאת לגיסא הרגילה או שככה ניקראת גיסאת המחשב? ויש הבדל בעלילה בין הגירסא הזאת לגירסת הPS2?? ועוד דבר אחרון המשחק הזה טוב באמת(כי שמעתי מחבר שהוא טוב)

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  24. אם כן, עם איזה אוטו עברתם את ה- Speed Challenge הדפוק הזה בנוואדה מולו? ואם אפשר גם אולי את ההגדרות של הרכב שבהן השתמשתם. אני פשוט כבר לא יודע כמה טוטאל לוס צברתי עם השיט הזה, ואני ממש רוצה לסיים את המשחק. תודה רבה מראש HF

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שמתי כבר פאץ'...תראו מה זה עושה עכשיו ... http://img153.imageshack.us/img153/990/11hj5.jpg מה אני אמור לעשות ומה לעזאזל זה אומר ?!?!!?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים