עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by lutsker,

מישהו יכול להגיד לי בבקשה מדוע המשחק עולה פי 2 יותר (כ105ש"ח) בSteam מאשר בחנויות בארץ (כ60-50ש"ח) אני מפספס משהו?

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  2. Started by Moty_p,

אם יש כאן מישהוא שיודע מה ההבדלים בין הגרסה Rollercoaster Tycoon 3 Gold לגרסה RollerCoaster Tycoon 3 Platinum אני אשמח לדעת

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by dolevzora,

כבר כמה חודשים שאני מנסה לסדר את הבעיה הזאת הורדתי כמה סוגים של המשחק אני מנסה להיכנס לה generals zero hour זה עושה לי serious error אין לי תמונה אבל זה מה שזה עושה לי זה אומר בערך שיש וירוס רציני או משהו כזה או בעיה רצינית אבל זה מחשב חדש ... ואין לי וירוס על המחשב שמעתי שלהרבה אנשים יש את זה יש אולי פתרון לסדר את זה ? ויש לי ווינדוס 7 bit 32 ויש לי מחשב נייד שעובד שם המשחק ויש גם windows 7

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by HuGeMouTh,

לא מוצא את הדיון שקשור לקודם עברו כמה שנים... Purchase Brothers סוף סוף הוציאו את החלק השני של Escape From City 17. החלק הראשון יצא לפני יותר משנה ומאז אף אחד לא שמע מהבמאים הצעירים, ידוע שהחלק השני עבר כמה שינויים במהלך הצילומים מה שכניראה גרם להפרש הזמנים בין החלקים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. השאלה בכותרת...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by HuGeMouTh,

http://www.rockpapershotgun.com/2011/08/24/steam-is-offering-refunds-for-from-dust/ במקור UBISOFT אמרו שיהיה צורך בחיבור אינטרנט בהפעלה ראשונה (או לפחות גרמו לקונים לחשוב שזה מה שיהיה), כתוצאה החברה תחזיר כסף לקוני המשחק. זה המחיר שחברה אמורה לשלם על דפיקה של מי שרוצה לקנות את המשחק שלה, בעזרת השם יעשו אותו דבר גם ל BLIZZARD ושוב ל UBISOFT בכל משחק שהם יוציאו.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by inglor,

זה תופס יפה בכל מיני בארים בחו"ל, באר או מישהו עם בית גדול משדר טורנירים של סטארקראפט (נגיד GSL או MLG) כמו שמשדרים משחקי כדורגל גדולים. מישהו יודע אם יש בארץ משהו דומה או בסגנון? נשמע לי מגניב

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  8. אז מי שלא יודע, אחד המשחקים הטובים שיצאו בזמנו בכל הקשור לניהול מוסך עם דגש על הרכבה, פירוק ותיקון רכב על כל חלקיו. כיום המשחק לא תופס כבר על VISTA ו 7, למרות כמה תגובות מיוטיוב שחולקות עלי. רציתי לדעת, אחרי חיפוש נרחב, אם בזמן הרב שעבר מאז שיצא, מישהו לקח(ו) על עצמו שחזור משחק טוב שכזה, שהקדשתי לו חופשים גדולים שלמים. http://www.gearheadgarage.com/index.htm

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by natan805,

קיבלתי את המשחק מתנה להורדה כי קניתי את הכרטיס 6850 אני כבר מחפש הרבה זמן את המשחק ב steam ואני לא מוצא אותו שם להורדה אשמח אם משהו יביא לי לינק

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by --Shadow--,

הגיע הזמן Crysis arrives on PS3, X360 in October http://www.vg247.com/2011/09/09/crysis-arrives-on-ps3-x360-in-october/

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  11. Started by Shtupel,

Fifa 2012 VS Pro 2012 מה עדיף? אני פשוט לא יודע במה לשחק......מה דעתכם ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by IPIP,

נתקעתי בשלב הזה בדקה 5:24 בסירטון הזה הדלת פתוחה ואצלי במשחק הדלת סגורה למישהו זה קרה ואם לא מה אני עושה ?

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  13. Started by LazyBoy,

יצא עוד "אוסף" בסדרת "שלם כמה שתרצה" כמו הקודם, גם הפעם מדובר רק במשחק אחד, ובמקרה הזה הוא בכלל בגרסת אלפא. אני לא יודע מה עובר עליהם.. http://www.humblebundle.com/

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by miro,

שלום לכולם הסתובבתי קצת בפורומים החדשים של משחקים ולא מצאתי הסבר כל כך מה ההבדל בין MMO's לMOBA? אם מישהו יוכל לפרט קצת זה יהיה מצויין. בנוסף שיחקתי בתקופה האחרונה MMO שנקרא TLBB וכרגע אני דיי קורס או בLAG נוראי כשאני מתחבר, ככה שרציתי לשאול לגבי המלצות למשחקי MMO ואולי גם MOBA (ברגע שאבין מה זה...) חינמיים, יחסית חופשיים מLAG (אם יש כזה דבר) ושלא תלויים בלהוציא מלא כסף אמיתי על המשחק כדי להיות שחקן טוב. גרפיקה פחות משמעותי מבחינתי, עדיף שתהיה קהילה טובה שיהיה עם מי לשחק והרבה אפשרויות לפתח דברים במשחק כדי שזה לא יחזור על עצמו אותו דבר כל הזמן. תודה על כל עזרה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Or94,

אחרי ששאלתי באשכול הרשמי של המשחק ולא ענו לי אני אשאל פה: רציתי לקנות את הLIMITED EDITION מPCGAMES אבל נגמר להם המלאי. איזה חנות מוכרת את הLIMITED EDITION בערך ב250-260 שקל (אין לי בעיה עם משלוח) ויש להם במלאי? אני מחפש חנויות בישראל

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. לאחר עדכון אוטומטי מסטים, מתקבלת הודעת שגיאה כזו: Could not load localization.txt Please make sure Call of Duty:Modern Warfare 3 is run from the correct folder ההודעה קיימת בכל אפשרויות ההרצה של המשחק (סינגל\מולטי). ניסיתי להתחבר לתמיכה של סטים, אבל נתקעתי במסך הרישום (צריך לאשר מייל שלהם שאני זה אני - אבל שום מייל לא הגיע מהם). חיפוש בסטים לא הניב תוצאות. עוד משהו נתקל בתופעה זו, או יודע משהו בנושא ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by RonCohen,

איזה משחק אני יכול לשחק עם עוד מישהו בLAN (אם המשחק לא מקורי)??? כי יש לי עכשיו גם קרייסיס 1 מקורי וגם BFBF2 ובטוח אפשר שלשחק עם עוד משיהו אם יש דרך כל שהיא לשחק עם מישהו בLAN רק תגידו אני יוריד כל משחק(יריות אני רוצה)חחח

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by omerbr,

אני נכנס למשחק ואחרי הבאטסה יש תסמל הזה של הדרקון עולה העשן ומופיע לי המסך הבא ממש לפחות מחצי שנייה ברצינות כמעט ולא רואים אותו אבל אם הייתי צריך לנחש זה כנראה המאניו של המשחק שלחתי תשאלה לסטים מחכה לתשובה בנתיים למישהו כאן יש עצה איך לעזור לי? חבל 60 דולר........ ועוד משחק שכזה אני מת לשחק בו והוא לא פועל לי(וניסיתי הכל כולל הכל אני לא מאמין שתמצאו משהו שלא ניסיתי אבל לכו על זה אולי תצליחו וזה יעבוד....לפחות אני מקווה)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. קניתי HD6850 וקיבלתי אתיו קופון לDIRT3, ולא מצאתי עליו שום אזכור למספר הפעמים שאפשר להשתמש בו... הקופון פג תוקף ב31 החודש הזה. הבעיה היא שיש לי הרגל לפרמט את המחשב די הרבה, אני לא אוהב להתעסק עם כל הנקיונות אני פשוט ישר הולך על פרמוט (וכן הצלחתי למלא בזבל את המחשב החדש שיש לי בקושי חודש) אז אם הקופון חד פעמי אני אעדיף לשמור אותו לפרמוט הבא למישהו יש נסיון עם זה ?

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  20. אהלן שאלה מפדחת ביותר - למה אני לא מצליח להטיס מטוסים? אני נותן פול גז ומנסה להעלות את המטוס עם העכבר, המקלדת וכל מה שיכול להיות הגיוני אבל המטוס לא עולה הוא פשוט ממשיך על הקרקע ומתרסק.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by aGGy,

להזכירכם, על מנת להרשם לטורניר, קודם כל אתם צריכים להרשם כאן. לאחר מכן, עליכם ליצור דיון בפורום הזה. נושא הדיון צריך להיות "[הרשמה] לאליפות CoD - קבוצת ...". בדיון עצמו אתם צריכים למלא מספר פרטים: שם הקבוצה: חברי הקבוצה: SteamID: איש קשר: פרטים ליצירת קשר (אימייל ופלאפון של נציג הקבוצה): אחרי שיצרתם את הדיון, כדי להשתתף בטורניר, כל אחד משחקני הקבוצה צריך להגיב ולאשר את השתתפותו, וכן להוסיף ScreenShot של ה console בתוך המשחק, עם ה SteamID שלו. (רושמים Status). הנה דוגמא לטופס הרשמה של קבוצת eNigmatic. רשימת הקבוצות אשר השלימו את הרשמתם (7): eNigmatic. שחקנים: MHRX, thebearjew, hymn, shuby, iluminate, BigBoss. eQuilibrium. שחקנים: sawyer, n1kita, razor, a…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by syn,

[eSrael.MSI spooky syn wernz flex nephron flex - STEAM_0:1:11946678 nephron - STEAM_0:1:34186377 spooky - STEAM_0:1:18465554 syn - STEAM_0:0:12730728 wernz - STEAM_0:1:23792785 eSrael.MSI leader is syn eranschvarts@gmail.com Quakenet @ #eSrael

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by rapider,

הרשמת קבוצת LEMON SLIDE לHWZONE לאן . חן DARUX מסליתי steam_0:1:22587897 ארטיום ANGELSOLE קרסנוב steam_0:0:2586402 דין RAPIDER גפני steam_0:0:38416732 תומר INVADER אלגריסי steam_0:0:2586402 גל ZESTY דדון steam_0:1:41860941 תמונה של ה STEAM ID http://imageshack.us/photo/my-images/689/2011122300002j.jpg/ אני RAPIDER מאשר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. גיימינג מודיעין - אליפות ישראל בספורט אלקטרוני לשנת 2011 שלום חברים, מי שקרא או שמע מפרסומים שונים ברשת בשבועות האחרונים על אירוע המשחקים במודיעין בחג החנוכה חיכה לרגע זה, זה רשמי. אירוע המשחקים של השנה יוצא לדרך ואיתו גם אליפות ישראל בספורט אלקטרוני וללא עוררין האירוע הגדול של השנה לכלל קהילות המשחקים בישראל. איפה ומתי? היכל התרבות מודיעין. יום ראשון, 25.12.2011 חג החנוכה. מה בתוכנית? בפסטיבל המשחקים תוכלו לחוות לטעום מאנשי המקצוע בתחום, אלו שעושים את המשחקים שכולנו אוהבים, במחשב, בסלולר ובכל פלטפורמה אחרת. משחקים מרובי משתתפים לכל באי הפסטיבל ע"ג הסמארטפונים האישיים שלכם. עמדות קונסולה ותצוגה לקהל הרחב בטכנולוגיות והמשחקים החדישים ביותר! וכמובן, אליפות ישראל בספורט אלק…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Orillion,

היי חברים, אני מחפש מקום לקנות גירסא דיגיטלית של המשחק. ניסיתי גם באתר הרשמי וגם דרך Origin ולא ניתן מישראל. מישהו מכיר אתר אחר (ובטוח)? או חנות בארץ דרכה אפשר לקנות את המשחק במחיר שפוי?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.