משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
לילה פיקס לכולם!! סיימתי את קרייסיס ,חיסלתי את המפלצת של ביושוק ,אני עומד לסיים את ג'ריקו (למרות לא מדברים עליו ,הוא מעולה), ההגה של המחשב שלי כבר לא עובד מרוב שחרשתי עליו עם כל סוגי משחקי המירוץ. את cod4 סיימתי 8086666 פעמים וגם המולטי מאוס, וכו' וכו' .עכשיו אני על fear combat ,הרי תמיד חוזרים הביתה בסופו של דבר. בקיצור אחרי החפירה הזאת רציתי לקבל המלצות או מידע על המשחקים החמים שיוצאים או שיצאו עכשיו ואני לא מעודכן,....חבר'ה תעניינו אותי א נ י ר ו צ ה מ ש ה ו ח ד ששששששששששש..... ד"א gow עוד מעט אצלי ..אז חוץ ממנו תודה רבה רבה
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
איך אפשר להרוויח שחקנים במשחק tekken 5? עברתי מלא שלבים במצב של הסיפור וזה לא נותן שום שחקן.. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כל פעם שאני משחק במשחקים כמו R6Vegas ,NFS most wanted ו-BioShock אני קואה את ההודעה הזאת ואז המשחק נסגר יש אייזושהי דרך לסדר בעיה זאת?? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
כולם כבר יצאו ...... ובדקתי את כולם... לדעתי MOH !!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
?? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כל המשחקים אצלי במחשב מותקנים על מחיצה נפרדת ממערכת ההפעלה. לאחר פירמוט לא כל המשחקים עובדים,יש כאלו שכן ויש כאלו שלא. 1 האם יש דרך להפעיל את אותם משחקים שלא פועלים לאחר הפירמוט ? (אני אמור אולי לזרוק איזה DLL לאנשהו ?) יש דרך לגרום להם לעבוד ? 2 מה קורה עם המשחקים שמותקנים דרך STEAM ? (גם STEAM אצלי מותקנת במחיצה נפרדת ממערכת ההפעלה) תודה.
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
דבר ראשון, לא הייתי בטוח אם לשים את זה כאן או בפורום תצוגה. החלטתי כאן יש לי לפעמים ארטיפקטים מעצבנים במשחק, רציתי לדעת אם לעוד מישהו זה קורה. אני בOC קטן של המעבד (לא כרטיס המסך) אבל אני לא בטוח שזה קשור יש לי 61.77FORCEWARE
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
התמונות הבאות מראות את ההתפתחות הגרפית של סדרות משחקים. פשוט מדהים לחשוב איך הגרפיקה תתפתח בעשור הקרוב... Ratchet & Clank Project Gotham Metal Gear Solid Super Mario Halo Gran Turismo Devil May Cry Grand Theft Auto Final Fantasy Tekken
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היה לי עד עכשיו גירסא פרוצה שצרבו לי.. אז קניתי את המחשק אתמול ואין לי קונסול בHL2 וCS:S ...מישהו יודע למה..?
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/search.html?qs=crysis⊂=m&stype=11&type=11 נראה טוב גרפיקה מדהימה אין מילים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום רק רציתי לומר שאני אוהב אותכם לא משנה מה. מי שלא יודע אני יובל MrStereo הייתי מנהל ב HW ובקהלות שונות עם אותם אנשים. תהנו ותצליחו בהמשך. אה ורק שתדעו אני לא הולך לשום מקום!
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
באם באמת אתם רוצים לדעת עד לאן האיתיפדה מגיעה מצ"ב כתבה מתוך ה - INQUIRER Become a Palestinan stone-thrower In the Middle East's first 3-D game By Paul Hales, 21/02/2002 23:20:40 BST YOU'LL NEVER FIND a nice Arab in the movies. Likewise, on your PC or console, you'll most likely take on the role of some heroic marine, busting bad-ass Iraqis or annihilating Afghans. So you'll suffer the shock of role-reversal if you pick up a game called Underash from your local PC World. Published by Syrian publishing house Dar al-Fikr, Underash seeks to "counterbalance the poisonous ideas conveyed by American video games," project director Hussan Salem told the French newswire AFP. I…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, בתור מנהל טורנירים יש לי מלא תלונות על היום חלק מהאנשים יוצאים וזה וצריך להתחשב בכולם אז התייעצתי עם ההנהלה ואמרו לי לעשות סקר על הימים טוב אז האפשרויות הם 1.ראשון 2.שני 3.שלישי 4.רביעי 5.חמישי 6.שישי 7.שבת החלטה שלכם!!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המשחק הזה הוא נסגר לי יש לי WINDOWS VISTA 64BIT 8800GT 512MB (דרייבר הכי מעודכן) 2GB זכרון בקיצור יש לי את כל הדרישות שלו ויותר מזה... אבל עדיין הוא נסגר לי כל הזמן האם יש בעיה איתו בויסטה?
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אם למישהו יש את המשחק והוא אינו משתמש בו זמן רב. מישהו מוכן לתרום\להשאיל SERIAL של WARCRAFT 3? במידה ותרצה אותו בחזרה אני מתחייב להסיר את המשחק כדי שתוכל לשחק בו שוב.
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היי, באיזה הגדרות הייתם ממליצים להשתמש בקרייסיס עבור המחשב הבא: Processor Intel® Core2 Extreme CPU X9770 @ 3.20GHz Memory (RAM) 4.00 GB Graphics NVIDIA GeForce 9800 GTX Gaming graphics 1919 MB Total available graphics memory Primary hard disk 307GB Free (466GB Total) ניסיתי להפעיל על רזולוציה של 1680x1050 (מסך 22 אינץ') ועל AAx8 עם כל ההגדרות בvery high וזה עבד ממש לאט. אח"כ ניסיתי עם אותה רזולוציה, בלי AA ועם הגדרות של High בהכל ועדיין לא עבד כל כך טוב. המשחק התחיל לעבוד בצורה סבירה רק שהורדתי לרזולוציה של 1280x960 (או 980 לא בטוח) בלי AA ועם high בהכל. אני חושד שיש בעייה עם הגרסא של המשחק שהורדתי (razor 1911) יכול להיות גם שיש בעיה אחרת. למישהו יש רעיון??
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
הוא עובד אצלי ב20 פריימים פחות מפיפא 2005...למרות שהגרפיקה נראית לי בדיוק אותו דבר(גם אם אני שם SUNNY DAY עדיין זה עובד על 45 פריים בממוצע) יש לי פנטיום 1.8 9600 פרו זה נורמלי?
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ניסיתי, ניסיתי וניסיתי - אני אפילו לא מצליח להוציא לו את העיניים... (cheat גם יתקבל בברכה...)
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
המפרט : פנטיום 4 3.0 ג'יגה זיכרון 1950pro בעיקר אני מתחבר לfps
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק Battlefield 2142 Demo. וזה עושה לי שגיאה...[אני ישלח תתמונה]. בקיצר במחשב הקודם שלי זה לא היה עושה וגם הורדתי תמשחק מכמה אתרים וזה עדיין נותן שגיאה של קובץ מקולקל [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
תהיתי לעצמי מה האנשים פה בפורום שמבינים קצת הרבה יותר ממני מה צריך ומה לא חושבים על המפרט (הוא מופיע כאן מימין). אני רוצה שהמחשב שלי יהיה מסוגל להריץ טוב משחקים. הוא לא חייב להריץ הכל ברזולוציה הכי גבוהה עם כל הפרטים, אבל אני בהחלט רוצה שהוא יוכל להריץ את כל המשחקים החדשים ברמה שאני אוכל להנות ממנה - בלי תקיעות ולאגים. מה אתם אומרים על המפרט הקיים והאם יש צורך בכלל לשדרג משהו? (אם משהו חיוני חסר במפרט אני אשמח להוסיף)
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
המחשב שלי, נייד: lenovo T60 T5600 @1.83Ghz 1GB of Ram : מה משחק הפעולה הכי חדש שירוץ על המחשב שלי? אני לא מצפה פה לcrysis או משו.. אבל לפחות hitman... תגידו לי שמות של משחקים, אני מאוד ישמח. תודה! =)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את ה xbox 360 במחיר של 3000 שח כולל הכל האם זה כדאי והאם יש מספיק משחקים או שקיים ציפ לקונסולה?
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, יש לי R9800Pro. לאחר זמן מסויים של משחק בסאן אנדריאס (בד"כ 20-40 דקות), פתאום הגרפיקה קופאת, והמסך נהיה שחור. ברקע אני שומע את המשחק ממשיך כרגיל. אחרי כמה שניות מופיעה בווינדוס הודעה של הדרייברים של ATI, שאומרת שהמאיץ הגרפי הפסיק להגיב ולכן ה-VPU RECOVERER איתחל אותו. כשאני חוזר למשחק, הוא עובד שוב, וכמובן, לא מאותה נקודה שהוא קפא (אם הייתי באוטו למשל, הוא המשיך לנסוע). הבעיה שלפעמים קורה שזה לא מצליח לחזור למשחק, וההודאה אומרת שה-VPU RECOVERER לא הצליח לאתחל את הכרטיס. ואז אני חייב לעשות ריסט, ולאבד את כל ההתקדמות במשחק :\ חשדתי שזו בעיית חום, אז הורדתי את האוברקלוק של הכרטיס, אבל עדיין הבעיה קיימת. לא היו ארטיפקטים למשל, וחוץ מזה, הכרטיס שלי באוברקלוק הריץ א…
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-