עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by rrroonnii,

הורדתי את המשחק Battlefield 2142 Demo. וזה עושה לי שגיאה...[אני ישלח תתמונה]. בקיצר במחשב הקודם שלי זה לא היה עושה וגם הורדתי תמשחק מכמה אתרים וזה עדיין נותן שגיאה של קובץ מקולקל [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by davidcohen,

יש לי את swat 4 יש לו אחלה גרפיקה ונהנתי מאוד... רציתי לדעת איזה משחק יותר טוב כי לא אהבתי כל כך את זה שאתה בכלל לא הורג ... רציתי משחק באותו סגנון רק עם יותר להיות רוצח עם הקבוצה שלי... בבקשה תפרטו למה המשחק שאתם בוחרים יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  3. Started by GAI2003,

שלום חברים יש לי בעייה קטנה ואשמח לקבל עזרה. יש לי את המשחק הנ"ל ואני ממש נהנה אך יש לי בעייה קטנה, כאשר אני נכנס לרכב במשחק אני לא יכול לצאת ממנו.... בדקתי בהגדרות וניסיתי כל כפתור במקלדת ואני לא מצליח לצאת מהרכב... מישהו כאן יכול לעזור לי ולהגיד לי איך יוצאים מכלי רכב אחרי שנכנסים אליו ??? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  4. Started by kisin,

http://www.destructoid.com/new-ghostbusters-game--29260.phtml

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by soldier,

יצא PATCH לRAINBOW SIX VEGAS PC יש הרבה תיקונים ,המשחק רץ הרבה יותר חלק http://rainbowsixgame.uk.ubi.com/

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  6. אוקיי יש שניים... אחד זה משחק שעוד שיחקתי בו כשהיה חלונות 3.11 אתה מתחיל את המשחק בפגישת עסקים בסאונה ואז כשאתה מגיע אתה רואה שם גופה ושומע משטרה ובורח.. אתה צריך למצוא את הרוצח.. הדבר היחידי הנוסף שאני זוכר מהמשחק הזה הוא שיש איזה קטע שבו אתה צריך לשרוף פח אשפה אחרי שזרקת פנימה דף נייר עם קוד לאיזה לוקר שתגיע אליו יותר מאוחר.. אם מישהו מוצא את זה הוא המלך שלי..! משחק שני זה משחק שאתה כלב בלש.. וחוץ מזה אין לי מושג בקשר לפרטים עליו. גם משחק מאוד ישן, אתה כלב ויש כלבות זונות וכאלה יש מצב למשחק ישראלי לא בטוח... תודה מראש ![br]פורסם בתאריך: 13.01.2007 בשעה 16:25:54 שניהם קוואסטים

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  7. http://3dgpu.com/archives/2005/04/30/mafia-2-not-cancelled-expected-2006-07/

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  8. בוקר טוב ושבת שלום. הגעתי לשלב שאני נמצא במקום הזה של ההוא שהצלתי בכלא.. והקירח נתן לי משימה עם קובייה כחולה במחשב ויש שם מספרים כאלה: 1, 10, 11, 100, 101, 110, 001. תודה רבה לכם! אחלה אתר

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  9. Started by Godmoney,

תהיתי לעצמי מה האנשים פה בפורום שמבינים קצת הרבה יותר ממני מה צריך ומה לא חושבים על המפרט (הוא מופיע כאן מימין). אני רוצה שהמחשב שלי יהיה מסוגל להריץ טוב משחקים. הוא לא חייב להריץ הכל ברזולוציה הכי גבוהה עם כל הפרטים, אבל אני בהחלט רוצה שהוא יוכל להריץ את כל המשחקים החדשים ברמה שאני אוכל להנות ממנה - בלי תקיעות ולאגים. מה אתם אומרים על המפרט הקיים והאם יש צורך בכלל לשדרג משהו? (אם משהו חיוני חסר במפרט אני אשמח להוסיף)

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  10. שלום. כבר הרבה זמן אני חושב על שדרוג שבעצם המטרה היחידה של השדרוג היא רק כדי שמשחקים יפעלו אצלי בצורה טובה. אבל גם חשבתי שלמה לי באמת להוציא הרבה כסף ולעשות שדרוג ממש רציני אם המשחקים עובדים אצלי ככה ככה ואני לא כזה גיימר רציני שחייב תגרפיקה הכי טובה כאילו אם אני משחק במשחק של שנת 2006 על אפשרויות גרפיקה בינוניות כמו ב-2004 אז זה בסדר מבחינתי. השאלה שלי היא האם אני חייב שדרוג על מנת לשחק במשחקים כמו: NBA Live 2006, Fifa soccer 2006, Hitman blood money, Scarface, Lotr battle of middle earth, need for speed underground 2........ המפרט שלי הוא: מעבד - Intel Pentium 4 2.4 pga448 זכרון - 512ram כרטיס מסך - geforce fx5200 128mb. תודה לכל מי שיעזור!

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by יוסי111,

מה נשמע אנשים??? תגידו איך המשחק המגן ראיתי שהוא יצא כבר אתמול... מישהו שיחק כבר כי הגרפיקה נראת פשוט גרוע ממש מגעיל אז מה אתם אומרים ששוה שיחוק The Shield תודה מראש (:

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Ok אז הכרטיס מסך הקודם שלי נדפק לפני 3 חודשים ובשבוע שעבר סוף סוף קניתי אחד חדש (1950pro) היתי רוצה לדעת איזה משחקים טובים יצאו בתקופה הזו שהחסרתי... ? תודה

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  13. משחקים בסגנון GTA\מאפיה\הסנדק או משחקי אסטרטגיה C&C ובסגנון כזה.. או משחקים כמו הנסיך הפרסי תודה

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by ben_amitai,

הגיע לידי המשחק לא מזמן קודם כל אני רוצא להגיד שהמשחק מצוין בניגוד למה שראיתי בGAMESPOT שנתנו לו 6.7 הבעיה היא שכל LOAD זה איזה 5-6 דק' זה כל כך מעצבן וזה הרוס את הרצף של המשחק מה גם שמדי פעם המשחק קורס לווינדוס השאלה שלי היא מה גורם לטעינות הערוכות אני עובד על ההגדרות הכי גבוהות מסך רחב חוץ מANTI ALIASING מה אני יכול להוריד בהגדרות על מנת שיקח פחות זמן או מה אני צריך לשדרג עוד במחשב על מנת להריץ הכל גבוה עם טעינות יותר קצרות

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  15. אני מנסה הכל.. אבל העכבר לא עובד ואני לא יכו ללהסתכל לצדדים לכוון עם הרובה ודברים כאלה בעזרת העכבר רק פעם ב.. ז הפתץאום מסתדר ואז שוב לא עובד.. אני משנה כל הזמ ןדברים שמה בOPTIONS מנס הלשנות מגויסטיק לעכבר + מקלדת וכל מינ ידבירם שזה יעבוד אבל כלום לא עוזר.. מה אפשר לעשות..?

• 5 תגובות
    • 14.4k צפיות
  16. Started by segevgabay,

הורדתי את המשחק Half.Life.2.Lost.Coast עכשיו הוא שוקל 320 מגה וזה לא נראה לי הגיוני אז רציתי לדעת עם צריך את HALF LIFE2 כדי לשחק בזה?

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by avner0075,

כדיי שהמולטיפלייר יעבוד איזה פאצ' צריכים להוריד?

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  18. Started by avivlyaviv,

^^^^ ? ד"א יש אפשרות להוציא את הקלים ממשהו שבחרתי[נגיד איזה קסם] ושזה יהפוך בחזרה לסקילים?

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by Wheel,

אני משחק אם לוחם FTR/FB/WM שעכשיו רמה 17 במערכה השלישית ועד עכשיו המשחק פשוט קל ברמה קיצונית יחסית למשחקים כמו baldurs gate וNWN, אני כמעט לא נח אף פעם ובקושי משתמש בקסמים חוץ מBUFF כי אין צורך שיחקתי עד עכשיו על הרמה הכי קשה, אני לעיתים רחוקות יוצא מקרב עם פציעות והאויבים פשוט נופלים כמו זבובים כולל כמעט כל הבוסים שנתקלתי בהם עד עכשיו שמשום מה הdificulty rating שלהם כמעט אף פעם לא עולה על challenging מישהו עוד חושב שהמשחק קל מדי?? יכול להיות שיש באג ברמת הקושי של המשחק שהכי קשה זה בעצם הכי קל? :s05:

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  20. Started by timac,

באמצע המשחק פתאום נמרחים לי צבעים על המסך לא בזמן מרוץ רק כשאני בתפריט צבעים נמרחים על המסך ואז אחרי דקה הם חוזרים ושאני ממשיך לשחק הוא עושה מסך כחול וריסט דרייברים הכי חדשים מה עושים

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  21. Started by soldier,

כמה MULTIPLAYER SERVERS יש בPREY ? מישהו משחק בו במולטי בכלל?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שכחתי בבקשה תעזרו לי...

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by MiniMizer,

מי מכם שעוקב אחרי המתרחש בעולם המשחקים בוודאי שמע על כך שתערוכת E3, במתכונתה הנוכחית, הגיעה לקיצה. עקב סיבות רבות, כגון עלויות גבוהות מאוד והצלחה בינונית של התערוכה השנה, רוב החברות החליטו לפרוש ממנה. בשנה הבאה, כך נראה, E3 תהיה אירוע מאוד מצומצם שמיועד לחברות ולא לקהל הרחב, שיכלול בעיקר פגישות עסקיות ומסיבות עיתונאים בדלתיים סגורות. http://www.gamespot.com/news/6154935.html

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  24. בזמן האחרון.. אני משחק הרבה בcounter strike source והכול בסדר, עכשיו..... אני נכנס הרבה פעמים לשרת של הקלאן הישראלי lwarl לא כי אני אוהב את השרת או שאני מכיר את האדמינים..... עכשיו יש שם אדמינים שמנצלים לרעה את כול היכולות שלהם כמו slay או ban, למשל רק היום שיחקתי בשרת שלהם ואחד האדמינים (lwarl defuser או משהו כזה) עשה לי slay סתם... ואז התחלנו לריב והוא עשה לי באן... עכשיו לשאלה האמיתית..... יש לאן לפנות?!?!?!!?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  25. אהלן חברה , משעמם פה בממ"ד בצפון.. מתחילים לשחק משחקים. מצאתי לי דיסק מקורי של Red Alert 2 במגירת הדיסקים.. אני מת לשחק בזה. ניסיתי להריץ את המשחק על הPC XP שלי.. ההתקנה עברה חלק אבל המשחק לא פועל.. כשניסיתי על הLAP TOP של אחותי הוא עבד מצויין! מה הבעיה ואיך אני מפעיל אותו על המחשב הפרטי שלי?? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.