עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מי יודע איך קוראים למשימה שאני טס שם אם מטוס אל שלט או משהו אני לא ממש הבנתי אבל שי משימה כזאת נכון? ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Sifo Jen,

המשחק אשר יצא רק לקונוסלות הדור הבא, נראה מהמם, הכי טוב שראיתי עד עכשיוו. הסרט הוא לא גיימפליי אבל מכונה IN GAME ENGINE. http://www.vgames.co.il/Smile.Vgames.Web/Site/download_article.aspx?DownloadID=24548

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  3. Started by assafcohen1,

יצאו גרסאות של God of war I וגם God of war II למחשב??????? להלן תמונה http://i40.tinypic.com/se9ldl.png

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני את sonic the hedgehog 1 - mega drive [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by nadav1379,

יש לי משחק לסוני אבל אני לא יודע איך אני יכול לצרוב אותו בשביל לשחק בפלייסשטיין מה אני צריך לעשות?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Guarding angel,

ראיתי שהמשחק יצא בקרוב לPC,האם יש תאריך מדויק?

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  7. Started by geigera,

שלום רב קניתי לבן שלי פיפא 2016 למחשב PC. אחרי שפתחנו התברר לנו שלא מספיק שדרוג של כרטיס קול אלא צריך להחליף עוד רכיבים בעלות גבוהה. ניסיתי למכור ואחרי הרבה זמן מישהו רצה לקנות אבל אז התברר שאי אפשר להעביר את המשחק למשתמש אחר. חייבים לשחק עם שם המשתמש שלנו. מה עושים? יש דרך להתגבר על הבעיה הזאת? תודה ארי

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by BarM,

עכשיו יש את הPE בAMAZON ב35$ עם משלוח חינם לארה"ב. אני יכול לשלוח את זה לדודה שלי ושהיא תביא לי רק את הקוד. כדאי לקנות עכשיו או לחכות לעוד הורדה במחיר?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by shaielgali12,

המעבד והכרטיס מסך לא עוברים את 50 אחוז שאני משחק בלאק אופס 3 בסינגל הכרטיס עובד טוב על אחוזים גבוהים והfps גם גבוהה יותר ממאה אבל במולטיפלייר הוא על אחזוים נמוכים והfps נמוך נע בין 50 ל70 אין סיכוי שזה המעבד יש לי 7700K כרטיס מסך 1070 והמסך מחשב בחיבור hdmi מסך של 60 הרץ אם זה משנה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by m_k,

??? ??? ??? אני רוצה לדעת עם זה אותו משחק ( לפי שמועה מחברים )! :

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Versace,

שלום לכולם אני עוקב בקביעות אחרי האתר שלכם ואני נהנה לראות דברים מעניינים וחדשים. מקווה להשתלב לאט לאט עם החברים והיה סבבה.. טוב אז ככה.. יש לי במחשב את המשחק הזה והוא בקובץ RAR. כשאני פותח אותו מופיעים לי מלא קבצים דחוסים של RAR. אני לא מוצא קובץ התקנה מה אני עושה? איך אני יכול להתקין את זה? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by Rinkadink,

חברת Crytek הציגה סרטון דמו טכני, ברזולוציה גבוהה, מדור השני של מנוע גרפי CryEngine 2, שעל בסיסו מותח משחק יריות חדש מגוף ראשון Crysis. נזכיר, כי משחק יריות Far Cry היה על בסיס מנוע CryEngine. אפשר להוריד את הסרטון,המדגים את האפשרויות של מנוע החדש, http://games.cnews.ru/files/pafiledb.php?action=download&id=999

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אפשר לינק ל-Sof 2 MP Test?

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  14. תודה רבה רבה למי שיעזור לי!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. איך קוראים למשחק האחרון של AGE OF EMPEERS ?

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  16. Started by OutRaGe,

אני מחפש תמשחק הזה שמישו או קבוצה כל שהיא פיתחה ששוקל בערך חצי מגה ופועל באיזה טכנולוגיה שלמרות הגודל שלו יש לו גרפיקה חזקה מאוד.. מישו יודע על מה אני מדבר ? אם כן אפשר לינק או משו ? תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  17. שלום לכולם אני חדש כאן. אני משחק לא מעט בPS2 ורציתי לשאול לגבי המשחק הזה ספציפית. Tom Clancys: Splinter Cell: Chaos Theory. אני בשלב שבו אני על ספינה, אם אני לא טועה זה השלב השני במשחק. כמעט ואין לי תחמושת, ואני מתקדם באיטיות. יש אופציה במשחק לקחת את הנשקים של האויב? או ישנה דרך כלשהי להתחמש קצת יותר? התחמושת שיש לי ממש מועטה. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by AvlK,

קיבלתי באן מאיזה שרת עם הסיבה הנ"ל, לא יודע אפילו מה זה אומר.. למישהו יש מושג?

19. ניסיתי בתוכנות הורדה לא מצאתי את הנכון

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  20. Started by jean-paul,

מישהו יודע איך לעבור את משימה 4 לאחר שאני מואשם בבגידה? כל הזמן מפוצצים אותי האם יש איזושהיא דרך לברוח מהחלליות ולהציל את המדען הזקן בדרך לבריטוניה.אני עם החללית DEFENDER ???

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  21. Started by composite,

שלום. אז ככה, הנה תיאור הבעיה בשלבים: 1. קניתי את המשחק 24 ל- PS2. שיחקתי ושיחקתי, עד שהגעתי לשלב 22. סיימתי את שלב 22, הופיע אייקון השמירה לקראת שלב 23, המסך הבהב בצורה מוזרה, והמשחק קרס. לאחר מכן, כל השמירות נמחקו. 2. חשבתי שזו אולי בעיה בדיסק, אז שיכפלתי אותו. שיחקתי שוב עד לשם, ושוב זה קרה. 3. החלפתי עותק בחנות - זה קרה שוב! 4. שכרתי עותק מספריה וידאו (!!!) ושיחקתי עד לשם שוב - אך הפעם המסך נהיה כחול ואז קרס. כמובן שגם עכשיו כל השמירות נמחקו. מה זה לעזאזל יכול להיות?! תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  22. Started by Coca Cola,

אני מתכוון ללאגים בתפריטים וכו'.. אני פשוט לא רוצה לקנות משחק ואז להדפק .. אז יש לי עוד שאלה, לאלה ששחקו בדמו של COD2, מה דעתכם? מה עדיף לקנות? BF2 או COD2? את הQUAKE 4 \ FEAR אני מעדיף לקנות בפעם אחרת אז ההתלבטות שלי היא בין BF2\COD2 (HL2 הוצאת מאופפציות כי אני מעדיף משחק מלחמתי.. ) תודה רבה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by benor,

האם יש דרך להפעיל את הירוס 3 בווינדוס XP?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מה זה ואיפה אני משיג את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.