משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב ושבת שלום! אני יודע שקודם בודקים ואז קונים אבל מאוד רציתי לקנות את המשחק CRYSIS אז מישהו מכיר את האתר הזה לקניית משחקים? http://www.mediagame.co.il/default.asp תודה רבה ושבת שלום ליאור
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגראפיקה טובה ועובד חלק על 1650X1050 8800GT q6600 2GB Ram ה AI אחד המפגרים הם לא יודעים מה הם עושים והמשחק לא מאתגר כ"כ. העלילה גם לא מעניינת..
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
טוב יש לי BF2 לא מקורי וממש ממש ההבתי אותו! עכשיו אני רוצה לקנות את השמחק ולשחק ברשת האם אני יכל לקנות רק את הCD-KEY ? ואם כן מה אני עושה אם הCD-KEY?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי אצל חבר הואממש נראה טובו זה פעם ראושנה ששמעתי עליו .. בכלל
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
התחלתי לשחק במשחק ויש אלמנטים במשחק שכל הזמן משתנים מדובר על סלעים וחלק מהעצים ניסיתי לשחק בהגדרות אבל לא עזר אני ינסה תדריבר האחרון ליראות אם זה יפתור תבעיה אבל בגלל שהמשחק כבר הרבה זמן בשוק אז אם זה בעיה מוכרת בבקשה תגידו לי אני על ויסטה 32 ביט
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אז ככה דבר ראשון המשחק עובד אצלי!!! ועובד בצורה שאפשר לשחק בה אבל רואים גועל נפש... עכשיו לשאלתי: באובג'קטיב שלוש אומרים לי להשיג 60% INFLUANCE ב-HQ QUARTERS 1. איך משיגים INFLUANCE!? 2. אייפה זה ה-HQ QUARTERS תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מישהוא מכיר איזה אתר שיש בו את הפתרון למשחק Beavis and Butt-Head in Virtual Stupidity ??
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אהלן, red faction gurilla מקרטע לי על 1650X1080, המפרט בצד ימין, אני עם דרייברים מעודכנים ועדיין, המשחק רץ ב"פולסים" כמה שניות סבבה ואז האטה וחוזר חלילה. משחקים אחרים רצים תקין, מישהו נתקל בזה כבר?
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הכותרת מדברת בשביל עצמה ואני מדבר על גירסאת מחשב . פשוט בחיים שלי לא נגעתי במשחק וחבר שלי מביא לי מחר את הרבעי למחשב .
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, למרות כל הניסיונות וההתקנות מחדש הבעיה עדיין חוזרת שוב ושוב, ברחבי האינטרנט יש המון סוגי תיקונים אך אף אחד מהם לא עזר (כנראה שמדובר בסוג של בעיה כללית) נראה שמפות גדולות עם מים יותר בעיותיות, ממפות סגורות כמו operation locker, יוצא אחרי מספרת דקות בודדות הבעיה נגרמת רק במשחק הזה BF4, ונראה לפי חיפושים ברשת שהיא קוראת ב 90% מהמקרים עם משחקי BF. מצורפת תמונה של הודעת השגיאה לכל מי שיש רעיון לפתרון הבעיה... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שאני מתחיל לשחק Morrowind, שזה טוען מקום חדש, המסך פשוט מפסיק להגיב, ואני צריך לעשות restart למחשב. זה גם לא תמיד קורה, מדי פעם כן הצלחתי לעבור למסך חדש, אבל אחרי שאני עובר לעוד מקום זה שוב קורה. משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? המפרט שלי במפרט.
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
אני מתכוון למשחקים כמו Mass Effect , The Witcher, KOTOR וdeus ex יש משחקים טובים בסגנון הזה ? ראיתי כמה סירטונים מguild wars אבל זה עולה כסך כל חודש לא ?
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
קניתי גיים פד פשוט וחברתי אותו והגדרתי אותו בווינדוס. משום מה המשחק לא מזהה את הגיים פד. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי רדיאון 5850 על ההגדרות המקימליות של המשחק הכל עובד מושלם וחלק.. הבעיה היחדיה היא הצל.. הצל נראה באיכות ירודה ומקפץ ולא יציב.. יש ממש לפעמים הבהובים של הצל על הדמויות.. למישהו יש מושג מה קורה עם זה? אני די מתחיל להתבאס על זה שרכשתי את הכרטיס הזה כי לחבר שלי עם גי פורס אין את זה..
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מתלבט מה לקנות אם יצא שאני יקנה רק משחק אחד... מה אתם מעדיפים? אני יודע שאי אפשר כל כך להשוות בינהם, אבל למי שיצא לשחק בשניהם, מה עדיף? אני מעוניין בעיקר במולטי. אז איך המולטי של COD משתווה לזה של L4D?
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
המשחק אמור לצאת עד יולי מקס' ועדיין אין זכר ממנו.. משהו יודע למה? דרך אגב HALO 2 עוד פחות מחודש!
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
http://mods.moddb.com/6328/assault-coop/
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מקור: http://www.gamespot.com/news/6176411.html?om_act=convert&om_clk=newstop&tag=newstop;title;2 על המשחק: http://www.gamespot.com/pc/action/timeshift/index.html?tag=result;title;0 (יוצא ל XBOX 360,PS3 וגם ל PC)
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני השיא שלי לא בדריפט בקניון זה 222,000 ושלכם?
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
טוב אחרי שהשלב שבו אני צריך לפרוץ את חומרת טרויה, אני מגיע לאיזה שלב, שבו אני צריך להציל את איאקס עכשיו בשלב הזה יש לי בעיה, משום מה כל הצבא הגדול והמפואר שלי לא יכול להתקיף את הצבא השני, ואני יותר מול המחשב המזורגג ומנסה להבין מה לעזאזל אני צריך לעשות שם... מישהו יודע מה אני אמור לעשות שמה?
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הרגע סיימתי את המשחק, אבל בגלל ששיחקתי עם המון הפסקות אני כבר לא זוכר ומתבלבל בשמות של הדמויות. מישהו יכול לעשות לי סדר בראש? יש את הסמל מחלקה של המארינס ואת המדען הראשי בבסיס. מעבר לזה מגיעים לבסיס עוד איזה מדען ושומר ראש שלו. מפה הסיפור מתבלבל לי ואני לא מבין מי מתגלה בסופו של דבר כ"רע" ומי באמת "טוב". תודה, המבולבל.
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משחק פעולה יריות הדרישות הם- שיהיה כמו קריסס ו C.O.D ו M.O.H הכוונה של דומה זה שבמשחק יראו רק את הנשק ולא את כל הגוף אבקש להמליץ על משחקים דומים וטובים והז'נר הוא -FPS תודה לממליצים
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך קיבלתי אותו יותר נכון אקבל אותו מחר עם המשחקים הבאים: HEAVY METAL F.A.K.K RUNE MOTOCROSS MANIA הם שווים משהו מתי הם יצאו
-
קראתי איפהשהו(לא זוכר איפה) שהיה אמור להיות למשחק פסקול שינגן באמצע השלבים או משהו מישהו יודע מה שם הלהקה?
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-