עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אז כמו שמצויין בכותרת, אני מפעיל את המשחק, ישנם סרטוני החברות, סרטון הפתיחה ואז מסך ה-Loading הלבן עם ה-5 קוביות. שלוש קוביות ראשונות נדלקות ואז נתקע. עדכנתי כבר DirectX ודרייברי כרטיס מסך ושום דבר לא עוזר.

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  2. ניסתי שתי סוגי פאצים ובשניהם אותו שגיאה. מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by danield51,

אני מחפש משחק טוב בסגנון diablo או dungeon siege וגם המלצה למשחק טוב בסגנון של gothic 3(שיחקתי בoblivion וfallout 3) תודה

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  4. עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך (הגיע הזמן...), את ה-dx והכל... ועדיין, גם כשאני מנסה להפעיל את המשחק על הרזולוציה הכי נמוכה והגדרות התצוגה הכי נמוכות, הוידאו קופץ ואיטי פחד (הסאונד בסדר, והוא מסתיים הרבה הרבה לפני הוידאו), והמשחק עצמו איטי וקופצני... למי מכם שמתכוון להגיד לי ש-mx440 זה כרטיס גרוע ושאני חייב להחליף, אלא אם למשחק הספציפי הזה יש בעיה עם כרטיסים כאלה, אני מודה לו מראש על תשובתו.

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  5. אורח vidoe
    Started by אורח vidoe,

התהליך נקרא core unparking וזה שינוי פשוט לרגסטרי שנעשה ע"י התוכנה למטה , בקצרה זה משחרר את כל הפוטנציאל של המעבד במשימות מרובות ליבה (משחקים כבדים למעבד כמו crysis 3,PS2 וכ'ו). זה לא משהו חדש אבל אני מניח שהרבה מכירים את זה, בגדול זה עוזר לכל מי שיש חלונות 7 חלונות 8 וחלונות 8.1 זה לא אותו דבר כמו לעשות max performance בהגדרות power plan מומלץ לשלב בין השתיים. הלינק להורדה של התוכנה החינמית נמצא בסוף העמוד באתר למטה): http://www.coderbag.com/Programming-C/Disable-CPU-Core-Parking-Utility הערה: המצב הרצויי הוא שכל הליבות יהיו במצב unparked ואני אפילו עושה ריסטרט למחשב ורק אז מתחיל לשחק ולבדוק FPS. מבדיקה אחת קצרה שעשיתי היום בבוקר לפני העבודה קיבלתי 10 FPS…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yoni_h,

אני לא בטוח אם זה קשור לפורום הזה, אבל בכל זאת: אם אני מוסיף משתשמש לווינדוס, ולמשל במשתמש אחד שיחקתי במשחק מסויים ועברתי שלבים, האם השמירות האלה יישמרו גם במשתמש השני?

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  7. הידיעה נלקחה מ GAMER.CO.IL רובנו מכירים משחקי תפקידים המוניים. רק מעטים הם משחקי הפעולה ההמוניים, ומעטים עוד יותר הם המשחקים שמבטיחים לנו קרבות בני אלפי שחקנים בו זמנית, על מנוע 'אנריל 3'. באמצע חודש פברואר השנה, הודיעה חברת Webzen הקוריאנית כי בכוונתה לנסות את כוחה בהפצת משחקים המוניים בשוק האמריקאי. לכאורה, צעד שנדון מראש לכישלון. אחרי הכל, השוק מוצף במשחקים גבוהי פרופיל, של החברות הגדולות. אלא ש-Huxley, משחק הדגל של החברה, יהיה שונה. הוא מנופף במילת הקסם 'מנוע Unreal 3. משחק פעולה המוני עם אלפי שחקנים מרבית המשחקים ההמוניים מייעדים עצמם לחובבי משחקי התפקידים, בטח ובטח אם מדובר במשחקים מבית חברת Webzen. פה מספק Huxley הפתעה שניה - מדובר יהיה במשחק פעולה מגוף ראשון, …

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  8. Started by marlboro,

אני תקוע בקטע של הכבל בביקתה אני יודע שלוקחים אותו עם החמאה איכשהו, אבל לא מצליח!!

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by יוסי111,

שלום לכולם.. סוף סוף אני משחק במשחק מאפיה זה פעם ראשונה... אבל המפה של המשחק פשוט גרועה.. איך אני יודע לאן אני צריך להגיע חוץ מהמפה שיש לי בכפתור TAB זה לא כזה עוזר לי... זה מסובך אני לא יודע מה לעשות הינה תמונה אני ממש ממש בתהחלה: פאק משום מה לא מצליח לצלם... ק'יצר מה אני עושה אנשים בבקשה תעזרו לי? [br]פורסם בתאריך: 25.12.2007 בשעה 22:28:33 HILP עזרה לעזור פליז?

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  10. לחצתי רגיל רק על המקש ~ ואז עלה לי החלון הקלדתי צ'יטים שמצאתי כמו god_mode_count=1 , give_all_weapons=1,give_all_ammo=1, ואף אחד מהם לא עבד מישהו יודע למה ואם כן שיסביר לי בצורה מלאה איך להפעיל צ'טים במשחק

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. עם מה יותר מומלץ לשחק בGTA SA - מקלדת או גיימפד? עם מה אפשר להתבטות יותר בחופש הפעולה ובמהירות התגובה? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  12. משחק הפעולה הפתוח המסקרן של Ubisoft זוכה לדרישות חומרתיות שפויות ותמיכה מבורכת במערכים מרובי כרטיסים כבר ביום ההשקה לכתבה

13. התחלתי להתעניין בסימולטורים ואחרי שחטפתי שוק מהריאליזם של Lock On (המטוס התפוצץ על מסלול ההמראה בגלל שלא הזרמתי מספיק CO2 למנועים או משהו כזה) החלטתי לעבור למגזר האזרחי של סימולטורי הטיסה, ולכותר הדגל: MS Flight Simulator 2004. אך לפני שאני מתחיל לשחק, מעניינים אותי כמה דברים: 1. הבנתי שאפשר לשחק גם עם מקלדת, אבל האם עדיף ג'ויסטיק? האם השליטה איתו יותר נוחה והאם זו יותר עניין של תוספת לריאליזם של המשחק? 2. אם נגיד אני מתכנן להטיס איזה בואינג חביב מנתב"ג לניו יורק למשל, האם הטיסה תארך 14 ומשהו שעות כמו טיסה אמיתית? 3. משיטוט בפורום סימולטורים בגיימר, שמתי לב שהם עורכים מטסים של חברי הפורום, אבל בשביל להיות שותף במטס צריך להכיר נתיבי אוויר, לדעת להשתמש במפות GPS, להכיר …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by godisme171,

התקנתי את המשחק REQUIEM ועכשיו אני מעלה אות הוא אומר לי שהוא צריך DIRECT X 6.0 ויש לי 8.0 והוא לא מוכן להעלות אותו מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by stone cold,

http://news.vgchartz.com/news.php?id=80095

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. כלומר מה שנקרא - Dual Screen ? ואם כן, מישהו יודע איך מפעילים את האפשרות? תודה HF

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  17. אני משחק בסינגל מידי פעם והיום ניסיתי תמולטי הבעיה שראיתי רק שרת אחד של "תפוס תדגל" וזה מעצבן מאוד אני רוצה כולם נגד כולם -רוצים לשחק ליפעמים?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by liormix,

סרטון חדש עלה לערוץ ואיתו גיימפליי בnuketown עם הנשק mp7 אני באמת מקווה שתהנו אם האיכות לא משהו אני ישפר את זה בפעם הבאה סורי.. תהנו חברים!!!!!

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  19. בוקר טוב ושבת שלום. הגעתי לשלב שאני נמצא במקום הזה של ההוא שהצלתי בכלא.. והקירח נתן לי משימה עם קובייה כחולה במחשב ויש שם מספרים כאלה: 1, 10, 11, 100, 101, 110, 001. תודה רבה לכם! אחלה אתר

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by miaoo673,

אמנם המשחק קיבל ביקורות גרועות מאוד בהשוואה לEE2. אפילו בתחום הגרפיקה. אבל רציתי לדעת אם בכל זאת למישהו יצא לשחק ומה דעתו על הכותר החדש?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  21. כי לא הבנתי בדיוק מה זה משחקים המוניים ברשת, ואיך משחקים אותם.. WOW נראה לי משחק ממש טוב ואני שוקל לקנות אותו, אבל קודם אני צריך לדעת מה בדיוק עושים שם ואיך המשחקיות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  22. Started by Idan06,

לא מזמן קניתי מחשב חדש בעל כרטיס מסך Ati Radeon X1950 Pro 512 mb, זיכרון של 1GB מעבד Intel Core2Duo E6300. הבעייה שלי היא כזאת, כאשר אני משחק במשחקים כבדים יחסית, כמו Supreme Commander, CNC3 Tiberium Wars או Infernal, המחשב יוצא לDesktop באמצע המשחק ונותן הודעת שגיאה (שאפשרויותיה Send,Don't Send). מישהו אמר לי שהבעייה היא בזיכרון שבמחשב, זה ייתכן? ואם לא, אז מה יכולה להיות הבעייה? אם צריכים עוד פרטים, תגידו מה. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by LIOR42,

תקוע בשלב שבוא אני צריך להישתלט על בסיס טילים השתלטתי על כל הבסיס ויש לי שעון זמן ואני לא יודע מה לעשות שם?

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  24. עזרה דחוווווווווף!!!!!!!!!!!!! קניתי Far Cry New Dawn וצריך להרשם באתר שלהם ואין אפשרות אצלי באינטרנט להכנס לאתר החברה Ubisoft מישהו יכול לעזור??? המשחק עלה המון כסף!!!! ושוכב כאבן שאין לה הופכין אולי איזה קראק שפורץ ולא צריך רישום באתר שלהם? זה הכי טוב, או מישהו שיכול להכנס לאתר של Ubisoft ולפתוח לי חשבון ואז אני יוכל לשחק??? בבקשה תעזרו!!!!!!!!!!! תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by HuGeMouTh,

סוף סוף חדשות טובות מצד ACTIVISION! מפיצת הענק הודיעה שהסדרה תעבור למחזורי פיתוח של 3 שנים מה שאומר שלכל אחת מהמפתחות יהיה שנה נוספת לסיים את הפיתוח של המשחק. אם מתחשבים בזה ש MW3 ו GHOSTS היו אסון אין לי כל כך אמון ב IW או Sledgehammer (ניתן להם עוד הזדמנות, בכל זאת IW היו אשמים גם ב MW3) אבל לפחות ל Treyarch יהיה מספיק זמן להוציא משחק טוב ששווה קניה. http://www.vg247.com/2014/02/06/call-of-duty-ghosts-top-seller-earner-in-na-and-eu-activision-q1/ נכון להיום יש ל ACTIVISION 3 מפתחות שמתמקדות ב COD ובנוסף עוד 2-3 מפתחות שתומכות (RAVEN, RADICAL ונראה לי שיש עוד אחת). חדשות מאוד טובות אם מתחבים ש GHOSTS פשוט מזעזע.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.