משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום, התקנתי את המשחק לא מזמן כי הבנתי ששווה לשחק בו לפני אובליביון.. הקטע הוא שאני לא יודע מה ממש לעשות במשחק, כל מה שיש לעשות זה להכנס לבתים של אנשים לדבר איתם להרוג פה ושם חיות, לגנוב דברים מבתים, וכדומה. מה באמת המטרה של המשחק? להמשיך ככה? בנוסף התקנתי את ההמשך של המשחק 2 ההרחבות, ואני לא רואה ממש דברים חדשים שם... מישהו ששיחק יכול לעזור? תודה!
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש את hour of victory, שיחקתי בדמו שלו ב 360...ממש לא משהו יש את ה airborne של MOH יש את ה brothers in arms ונראה לי עוד איזה אחד שניים, COD עשו בשכל שירדו ממלחמת העולם... דיי מיצא את עצמו
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נשמע הזוי, נשמע מוזר על סף לא הגיוני, אבל PES6 ו FIFA07 יהיו בלעדיים ל360 ולא ישתחררו לשום פלטפורמה אחרת. http://www.360-scene.org/index.php
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
עוד סרטון שלי והפעם לא מונטאג' החלטתי לעשות משהו שונה סרטון קצרצר של טרולינג אני מקווה שתאהבו ולחדשים שלא מכירים אותי מוזמנים להסתכל בערוץ ולראות את הסרטונים שלי
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן שאלה מפדחת ביותר - למה אני לא מצליח להטיס מטוסים? אני נותן פול גז ומנסה להעלות את המטוס עם העכבר, המקלדת וכל מה שיכול להיות הגיוני אבל המטוס לא עולה הוא פשוט ממשיך על הקרקע ומתרסק.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין את המשחק Mohaa זה כל פעם מראה לי את המסך של ה Uninstall כאילו הוא מותקן אז אני הולך להוסף\הסר תוכנות מוריד את המשחק ובכל זאת זה נשאר שם עכשיו אני לא יכול להתקין מחדש את המשחק בגלל הבעיה הזו. יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אח שלי קנה פאלפון חדש ונתן לי את שלו-הוא נתן לי משהו שמזכיר את זה - אבל שונה אין לפאלפון מצלמה יש 2 מסכים המסך בגב הוא שחור לבן ורשום M בהמצע מאליו הM לבנה אבל עטופה בעיגול מיצבע זהב ומיתחת למסך הזה רשוםCDMA 2000 ומיתחת לכתב יש 3 קוים אלכסונים או משהו בצבעים אדום ירוק וכחול (כל אחד צבע אחר) המסך הקידמי ציבעוני וכתוב מוטורולה באנגלית מאליו (אני מקווה שזה יעזור לכם להבין איזה דגם -דרך אגב זה ברשת פאלפון ) בכל מיקרה אני רוצה לדעת איזה מישחקים מומלצים למכשיר ואם מישהו יוכל לתת לי הסבר איך להוריד מישחקים חינמים למכשיר ואני יודע שאני מדבר כמו נוב בעינין אבל זה ביגלל שהפאלפון שהיה לי עד היום היה פאלפון שחור ישן של SAMSUNG אני חושב שבארץ קראו לו סאם או משהו בסיגנ…
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
משחק ממש כיף בנתיים, למרות שלקח לו המון זמן להוריד בגלל שהוא עובד דרך TORRENT..? מוזר שהם פשוט לא שמים את זה ברשת להורדה.. בכל מקרה-אני בסה"כ שלב 3 ויש קטע שאפילו שחקן של שלב 1 יכול להרוג אותי בקלות...וגם אני הצלחתי להרוג כמה פעמים שלב 5 או 6-זה קרה שהרבצתי הרבה ואז התחיל לרדת לי מהקו הירוק? ואז זה הרג אותו... עוד כמה שאלות-כמה זה משנה השריון, שווה לקנות? בקרבות של הזירה, כמה פעמים הורידו אותי עם חרב ואז שהייתי על הרצפה ירו בי עם האקדחים והרגו אותי שהייתי על הרצפה, אני כשאני יורה-הוא כותה לי מעולה מצוין בלה בלה בלה, אבל זה לא הורג בכלל-כשפוגעים בי הקו האדום יורד די מהר..זה בגלל שאני מפספס? בקיצור אחלה משחק..
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
בסדרת הכתבות \'הסיפור מאחורי\' תוכלו ללמוד את היסטוריית הגיימינג, ולגלות את הפרטים שלא ידעתם על המשחקים האהובים עליכם. הפעם אנו נצלול אל Fallout, סדרת המשחקים הפוסט-אפוקליפטית שכולם אוהבים לכתבה: http://hwzone.co.il/הסיפור-מאחורי-סדרת-משחקי-fallout/
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לספר מה קרה בהאלף לייף 1? ומה קורה בהאלף לייף 2? ומי אלו כל הדמויות? אם אפשר תכתבו הרבה כי לא אכפת לי לקרוא אפילו ספר(יצא אפילו ספר...) על הסיפור של האלף לייף תודה
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור המשחק עולה והכל בסדר עד שאני מגיע לחלק של המשחק עצמו כלומר ברגע שהמשחק אמור לטעון משחק כלשהו אחרי ההרכבים ובחירת צדדים וכל זה המשחק עף עם בעיית השלח\אל תשלח על קובץ ה-EXE של המשחק ניסיתי לעדכן דרייברים של כרטיס מסך ובדקתי את הדיירקטאקס הכל בסדר אני לא מצליח להבין מה הבעיה... מישהו נתקל בבעיה דומה ופתר? צירפתי קובץ תמונה של מה שקורה... תודה מראש לכל מי שיעזור [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק, הכל נראה בסדר וללא שום שגיאות. כשאני פותח את המשחק, הוא מתחיל לעלות ורואים את קו הטעינה האדום למטה, כשהוא מגיע בערך לרבע טעינה - המשחק נסגר וחוזר למערכת ההפעלה, ללא שום שגיאות. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך לסדר אותה? תודה, יום טוב.
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
לינקיית הפורום כאן תוכלו למצוא קישורים לכל מיני מדריכים ופעילויות שהתקיימו בפורום
-
- 5 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
קניתי אותו דרך D2D, יצרתי פרופיל חדש בלייב (על מסכת הייסורים הזאת אני אפילו לא אפרט...) אבל אז, ברגע שאני נכנס לפרופיל, הוא נותן לי את ההודעה you are not signed into live.. וכמובן שאי אפשר לעשות סייבים מישהו יודע למה זה ככה? הקטע הכי מפגר, זה שכשאני מתחיל לשחק, ויוצא לתפריט הראשי, הוא מראה את היוזר לייב שלי, כאילו הכל בסדר! אבל כשאני יותצא וחוזר למשחק אני שוב מקבל את ההודעה שאני לא רשום בלייב וכל מה שאני אעשה ירד לטמיון...
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי בעייה בכמה משחקים נותן לי הודעת שגיאה :BINKW32.DLL במחשב הישן אם WIN XP PRO עבד הכל תקין. אם המחשב החדש לא הולך הנה המפרט הבה: INTEL I5 ASUS P577 2GB DDR 1333MHZ 500GB *2 HD RAID GEFORCE 260 GTX WIN 7 64BIT ULTIMA אשמח מאוד לקבל תגובות תודה
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
Minimum PC System Requirements: OS: 64-bit Windows 7 or later Processor (Intel): Intel i3 6300T or equivalent Memory: 8GB RAM Hard Drive: At least 40 GB of free space Graphics card (NVIDIA): nVidia GeForce GTX 660 2GB Graphics card (ATI): ATI Radeon HD 7850 2GB DirectX: 11.0 Compatible video card or equivalent Online Connection Requirements: 512 KBPS or faster Internet connection Recommended PC System Requirements: OS: 64-bit Windows 10 or later Processor (Intel): Intel i5 6600 or equivalent Memory: 16GB RAM Hard Drive: At least 40 GB of free space Graphics card (NVIDIA): nVidia GeForce GTX 970 4GB Graphics card (AMD): AMD Radeon R9 290 4GB DirectX: 11.1 Compatible video…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, פעם בכמה זמן כל מיני חברות משחררות בחינם משחקים ישנים שלהן (אם אני זוכר נכון שחררו כך את GTA 1 ו-2 לפני כמה חודשים). שאלתי היא איפה ניתן למצוא משחקים כאלו? האם מישהו מכיר איזה-שהוא אתר שמרכז אותם? עוד שאלה - אני מניח שיש הרבה משחקים שלא נמכרו ועכשיו סתם יושבים כמה שנים במחסנים של חנויות / יבואניות. האם יש מקום בו ניתן לרכוש משחקים ישנים במחירים מוזלים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי 7600GT ומעבד AMD 3800 X2 כאשר אני נותן למשחק לזהות לבד את הגדרות הגרפיקה הוא מכוון את המשחק על HIGH אבל משום מה...המשחק זזה בצורה מקרטעת למישהוא יש הסבר? גם כשנסיתי להוריד את ההגדרות עדיין המשחק זזה בצורה בלתי אפשרית למשחק...
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום אני מחפש משחק סימולטור טוב (מטוסים) אם תוכלו להמליץ לי על אחד כזה (אשמח אם יהיה לינק מצורף)
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אחי הקטן קנה את Roller coaster Taycoon החדש והוא משחק בו במחשב שלו. האם אני יכול לצרוב את המשחק עם Nero באופציה של Copy Disc ולשחק במשחק במחשב שלי? או שהצריבה הזו לא טובה?
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
להזכירכם, על מנת להרשם לטורניר, קודם כל אתם צריכים להרשם כאן. לאחר מכן, עליכם ליצור דיון בפורום הזה. נושא הדיון צריך להיות "[הרשמה] לאליפות CoD - קבוצת ...". בדיון עצמו אתם צריכים למלא מספר פרטים: שם הקבוצה: חברי הקבוצה: SteamID: איש קשר: פרטים ליצירת קשר (אימייל ופלאפון של נציג הקבוצה): אחרי שיצרתם את הדיון, כדי להשתתף בטורניר, כל אחד משחקני הקבוצה צריך להגיב ולאשר את השתתפותו, וכן להוסיף ScreenShot של ה console בתוך המשחק, עם ה SteamID שלו. (רושמים Status). הנה דוגמא לטופס הרשמה של קבוצת eNigmatic. רשימת הקבוצות אשר השלימו את הרשמתם (7): eNigmatic. שחקנים: MHRX, thebearjew, hymn, shuby, iluminate, BigBoss. eQuilibrium. שחקנים: sawyer, n1kita, razor, a…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני שעה משתגע פה.. מה עושים? על מה ללחוץ? איך משחקים בקיצור? אין איזה "אימונים" שמסבירים איך לעשות הכל? יש לי גיימפאד.. כמובן.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מנסה להפעיל את המשחק the neverhood על ויסטה ונתקל בבעיות בגרפיקה. ניסיתי להפעיל במצב תאימות - לא הלך כמו כן, זה לא המשחק הישן היחיד שלא עובד כמו שצריך על ויסטה. יש איזושהי דרך נוספת לפתור את הבעיות ויזואל האלו? או שאולי אני לא משתמש במצב תאימות כמו שצריך. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מהשנתיים האחרונות. גוף שלישי\ראשון לא זוכר את השם שלו.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-