משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש קובץ הזה London Racer Destruction Madness[EN-FR-DE][www.pctorrent.com].cue תודה זה כולי בסביבות 150 קיי ;D בבקשה עזרה תודה אחים (: :yelclap:
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן, כשאני מפעיל אותה,קופץ לי ה ERROR שציקפתי למטה. מישהו מכיר מה עושים? הפיפא שהורדתי דפוקה?משהו בהתקנה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
סוני הכריזה שהיא הפיצה 10 מיליון יחידות של הPSP בפועל זה שהיא הפיצה לא אומר שהיא מכרה לפי המכירות מיחברות נטרליות אפילו הDS שמוכר יותר טוב לא הגיע ל10 מיליון מכירות חוץ מיזה הPSP לא רק שלא קרוב ל10 מיליון מכירות הוא גם מוכר כמות קטנה מידי של מישחקים לכל PSP שנימכר ביפן לדוגמה נימכרו עד היום רק 1,427,953 וסוני שלחו לשם משהו כמו 3 מיליון מכשירים זה רק מוכיח שלא צריך לאמין לחברות
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
קיבל מבן דוד שלי את הסי די קי של ה10 ימים ואני אכן מתכוון לקנות את המשחק יכול להיות הקטע שצריך להוריד אותו קודם הבנתי שבעבר בליזרד נתנו להוריד אותו וכעת אני לא מוצא שום דרך להוריד אותו ואני צריך את הגירסה הארופאית :[ נתקלתי במספר גרסאות להורדה אבל כולם היו של US דרך אגב יש לי את הגירסה האמריקאית על דיסק די וי די אבל בן דוד שלי אמר שזה לא מתאים וצריך את הארופאית וזה ממש מבאס אולי אפשר איכשהו להפוך את האמריקאית לארופאית?? מישהו יכול לעזור בבקשה??
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
אז היופ לפנות בוקר נגמר לי רשמית החשבון של WoW. כי מה לעשות.. אחרי 5 חודשים ו2 דמויות רמה 60 (ודמות אחד רמה 51), המשחק דיי ממצה את עצמו (ד"א, אם מישהו מעוניין, אני מוכר את החשבון שלי, צרו קשר באיסיקיו 118056895). בקיצור, אני עכשיו מחפש משחק חדש וטוב (או אולי כמה משחקים ישנים וטובים, למרות שאת רוב המשחקים היותר ישנים שכדאי לשחק בהם, יש לי כבר) שיחזיק לי לפחות חודשיים על המחשב (יש כנראה אפשרות שאינ אקנה 2 משחקים). אני אוהב לשחק המון אסטרטגיה (תורות וזמן אמת)/תפקידים/פעולה בעיקר. לדוגמא, המשחקים שכרגע אני משחק בהם הם בעיקר WC:TFT וUT99 (את שניהם אינ משחק רק במולטי כמובן) חשבתי על לקנות את AOE3 + קוויק4, אבל אין לי מושג מתי כל אחד מהם יגיע לארץ (למרות שקניה מהיאנטרנט היא גם א…
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי בעיה המשחק עולה אני רואה 3 מסכים ראשונים של מי שעשה את המשחק... ואז מסך שחור והמשחק תקוע... מישהו נתקל בבעיה דומה ויודע איך לסדר את זה? תודה מראש לכל מי שינסה לעזור...
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מישהו שיחק? יש רשמים? שווה ההשקעה? דרך אגב, התקנתי את הפאטצ' 1.2 אצלי ומאז המשחק לא עולה.... לא יודע מה קרה, מחקתי, התקנתי, כלום.... מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
http://software.g2games.com/gameaccelerator/
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אם כבר, אז כבר... קצת עזרה מכם. אני מנסה להתקין ROME, התקנתי אותו בעבר, עכשיו הוא כותב לי שהוא לא יכול להתקין, לא יכול לקרוא מהדיסק... הוא מתחיל התקנה וקופץ החוצה.... ניסיתי בשני מחשבים שונים, אחד מהם חדש לגמרי, ואותה הבעיה... כל תיקייה בנפרד נפתחת חופשי.... אנא....
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני לא יודע אם באיזו גירסא כדי לשחק? מצד אחד אני ממש אוהב לשחק בשלט של ה XBOX פלוס בטלוויזיה האיכותית שלי 100HZ ומצד שני אם יש הרבה תכנים יותר טובים ב BLACK EDITION שיצאה רק ל PC (בזיון) אז אולי עדיף לשחק בזאת?
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תמישחק הזה contar striik ניראה לי שרושמים ככה זה מישחק רשת..\ מישו מכיר אותו? אני מחפש להוריד אותו..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחובר דרך ברק ויש לי בעיות לאגים ב-WoW - לפעמים מגיע לפינג 12000. דיברתי עם התמיכה הטכנית של WoW, בהתחלה הם טענו שזה בגלל ה- ISP ועכשיו הם טוענים שזה בגלל שאני גר במזרח התיכון. יש לי שכן שגר ממש לידי והוא גולש דרך אינטרנט זהב ואין לו בעיות לאגים כמעט בכלל ויש לי עוד מלא חברים ישראלים שמשחקים בלי בעיות. יש פה עוד מישהו שמשחק ב- WoW ומחובר לברק? תודה!
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
כשאני משחק בCall of duty 2 אני רואה את כל הצלליות מרובעות כמו בתמונה המצורפת יש לי כרטיס מסך GeForce 6600GT עם דרייברים 81.95 אין לי את הבעיה הזאת במשחקים אחרים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
המשחק מקורי ולא משו שהורדתי באינטרנט קודם כל חיפשתי כבר בפורום משו שיוכל לעזור ולא מצאתי אז ככה יש לי מחשב p4 2.8 Geil 512MB 400DDR X2 R9600 128M והתמונה מעצבנת דברים נעלמים וחוזרים וזה ממש מעצבן מה לעשות? אם תרצו אני יביא תמונות פשוט המחשב עבר פורמאט לפני שבועיים - 3 ולא התקנתי עוד פעם...
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מכל הזמנים. אני שואל מכל הזמנים כי בהרבה מקרים ראיתי אנשים שנורא אוהבים משחק כלשהו ישן למרות שהגרפיקה מעט פחות סקסית אך פרמטרים אחרים עושים אותו עדיין כיף לשחק (משתנה יותר/נועז יותר/מצחיק יותר/וואטאבר). אנא היו עמי עדינים - לא שיחקתי משחק מחשב משהו כמו 3 שנים וקניתי את המומו רק בגלל שהיה בדיל מיוחד במינו ב-Black Friday ;-) אם אפשר לשמוע בקצרה למה אתם בוחרים את אותם שני משחקים אודה לכם. לגבי דרישות חומרה - לא תהיה בעייה כי בקרוב מאוד אני משדרג כנראה ל-AMD A64 X2 4400 עם 2 גיגה זיכרון, שיואץ כ-10%. תנקס
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אני צריך בשביל לשחק נגד אחרים באינטרנט..? מה צריך להוריד..?
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
Prince Of Persia Revelations או Prince Of Persia Two Thrones
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
יש לי בתקייה 2 קבצי הפעלה, דרך hl2 אי אפשר להפעיל את המשחק ודרך הלאנצ'ר אפשר אבל הבעייה היא שבמשחק לא יורד הכח כשיורים עלייך.. ואין שם (בקובץ לנצ'ר) שום דבר שמצביע על חסינות או משהו כזה... מישהו נתקל/מכיר? תודה...............
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני אפילו לא מצליח להתקין את המשחק ומקבל הודעת שגיאה שלא ניתן להעתיק את הקובץ MW_Music.mus כשההתקנה מגיעה ל-18%. (הקובץ הנ"ל הוא הקובץ שההתקנה מתחילה להעתיק בעצם מההתחלה...) ניסיתי את כל הפתרונות שהוצעו בפורום לבעיות, וגם קראתי בעזרה של EA. -ערכתי את קובץ ה- autorun מ-9.0c ל-0 -העתקתי את DSETUP.dll מהדיסק -שיניתי את ה- compatibility לווינדוס 2000 -מחקתי את תיקיית ה-temp -ניסיתי להעביר את הדיסק לכונן הסי.די השני שיש לי -סגרתי את כל התכניות שברקע -עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך -העתקתי את תוכן הדיסק ה-1 למחשב וניסיתי להתקין משם -בדקתי שאין לי וירוס עם NOD32 ושאין לי ספייוור עם Spyware Doctor מפרט המחשב שלי: P4 2.40Ghz 512mb GT6600 128mb Windows XP SP2 אנ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט אין לי סאונד,ניסיתי אבל זה לא נותן לי לשנות את ההגדרות בסאונד ואומר שהכרטיס שלי לא תומך OpenAL . מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הבנתי שיש אמולטורים?!? לשחק את המשחקים של כל הקונסולות במחשב? איך? והאם זה כדאי? גרפיקה? שליטה במחשב...?
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
משחק עתיק , למי שמכיר אין לי כוח לפרט .. אני מחפש בנרות - שנים רבות ;D איפה אני משיג אותו ,יש מישהו שיכול לעזור לי תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-