משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מתחילת חודש הבא אני מתכוון להתחיל משחקי רשת בדיאבלו. אז כל מי שמעוניין לשחק ב-Diablo 2 - Lord Of Destruction , שירשום את התגובה שלו רק לפי הנוסח הבאתרשמו רק לפי הקטגוריות הבאות , כדי שיהיה סדר) דמות: Amazon/Barbarian/Sorceress/Necromancer/Paladin/Assassin/Druid רמה: (Hell/Nightmare/Normal) רמת הדמות: העדפת משחק: (דמות מול דמות/לשחק ברחבי השלבים ולהרוג מפלצות/שניהם) Icq/Messenger: נ.ב: מי שעדיין אין לו את הגירסא המעודכנת של המשחק(1.10) , שיעדכן אותה דרך הדף הזה. עכשיו הפרטים שלי: דמות: Sorceress רמה: Hell(סיימתי כבר את Hell) רמת הדמות: 83 העדפת משחק: לשחק ברחבי השלבים ולהרוג מפלצות Icq/Messenger: תרשמו את המס'/כתובת שלכם ואני כבר יוסיף אותכם. נ.ב - כדי שזה…
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה ב Darksiders אני התקנתי את המשחק הוא עובד מצויין ברגע שאני נכנס להגדרות של המשחק לאפשרות של שליטה מופיע לי שלט של Xbox ואין לי לי גוסטיק ושום דבר שמחובר למחשב חוץ מהמקלדת האל חוטית ועכבר אל חוטי, ברגע שאני נכנס למשחק אני לא יכול לשחק עם המקלדת ועכבר בכלל. לא משנה מה אני עושה! מה אפשר לעשות העם יש משו שצריך לעדכן לשנות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע למה אבל אחרי בערך שבועים שאני משחק במשחק (המצוין הזה) פתאום כל הנשקים עושים נזק שהוא פי 2 מהנזק שהם עשו לפני שבוע ! מישהו יודע למה זה ואיך אני מחזיר את זה למצב רגיל (למרות שזה כיף מאוד). הנה דוגמה:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתי הוא יוצא? הוא היה צריך לצאת לפני כמה ימים. מישהו יודע על אתר טוב שיש בו תאריכי הוצאת משחקים גם כאלו שמתעכבים??
-
האם הגירסאות החומרתיות המשופרות של סוני ומיקרוסופט מאותתות על סופו של עידן הקונסולות כפי שהיה מוכר לנו עד היום? לכתבה
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי את המשחק RAYMAN2 הבריחה הגדולה (מקורי) ואני מנסה ללא הצלחה להפעיל אותו תחת וינדוס XP האם ישנה דרך כלשהיא להפעיל אותו (על האריזה מצויין שהוא מיועד למע' הפעלה 95/98
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום ! כאן אביאל בקומנטרי נוסף ! אז הגיימפליי הוא סביר אבל תתייחסו יותר לקומנטרי עצמו בבקשה בלי העלבות קללות וכדומה.. הערוץ שלי: http://www.youtube.com/user/AvielGames תהנו ! http://www.youtube.com/watch?v=V4zynctx_GU&feature=c4-overview&list=UUfUa0qyytWAxbu8OYWROWXg
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם יש כאן מישהוא שיודע מה ההבדלים בין הגרסה Rollercoaster Tycoon 3 Gold לגרסה RollerCoaster Tycoon 3 Platinum אני אשמח לדעת
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התקנתי את המשחק (מקורי) ובזמן המשחק יש מן מריחות כאלו בתמונה והדמויות מתעוותות,התקנתי את הפאצ' הכי חדש והדרייברים החדשים אבל ללא הועיל... מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
לאחרונה אנו חשים בקהילה שישנה אוירת משחק סרק, לא חשוב, ולא תחרותי. המון מיקסים מתפוצצים בגלל התקלויות בין שחקנים, בין קבוצות, החלפות מילים לא יפות, וככלל אני מרגיש שהשאיפות שלנו לקידום המשחק התחרותי נעלמות. בנוסף לבאנים, מעתה, יוכלו אדמינים לפסול (כלומר, להטיל וטו) על שחקן שגם במהלך הWarmup או בטיאס לפני המשחק (וכמובן במהלכו) מפריע או משדר אוירה לא תחרותית. כלומר, אין יותר "אבל זה היה בוורמאפ" ואין יותר "אבל זה סתם בטיאס". המיקסים שלנו הם משחק תחרותי לכל דבר, לא הבמה לטרולים וצחוקים של אף אחד. יש לנו צוות מלא אנרגיה, ולצערי גם תסכול, משחקנים שמפריעים בצורה שחוזרת על עצמה למהלך של משחקים. וטו משמעו ששחקן מושעה ממשחק אחד, או שניים בהתאם לחומרת מעשיו. וטו חוזר יגרום לבאן. אנ…
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בליזארד הוציאו בובות חדשות ע"פ המשחקים שלהם (warcraft, starcraft, diablo) אשר בקרוב יהיה ניתן לקנות אותם. ניתן לראות תמונה שלהם בכתובת הבאה: http://www.blizzard.com/inblizz/actionfigures.shtml לפי דעתי הם נראות מאוד גרוע. במיוחד הבובות של דיאבלו שאין הרבה קשר בינן לבין המציאות, וגם זו של גרום הלסקרים. אבל ארתס נראה לא רע. לי יש דיאבלו שיושב לי כרגע על המסך, הנה תמונה נתוך הכתבה של מינימייזר על העכבר המרחף (זה שלו?) הרבה יותר מוצלח
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אשמח לקבל ממי שמכיר שמות של משחקי מטוסים/מסוקים שיצאו בשנים האחרונות... תודה!
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
האם אפשר לשמוע דעות על המשחק ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
ושירוצו על HD4400 לא חייב משחקים חדשיים...אפשר מכל ז'אנר... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה אנשים אני תקוע בקטע מאוד מרגיז והלוואי ומישהו יוכל לענות לי על השאלה הגעתי למין מעבר עם הרחפת כאשר פותחים לי שער אוטומטי ומשם ישנו עוד שער כמה מטרים ספורים שאני לא מצליח לעבור בגלל שיש שם עוד שער אבל הוא לא נפתח לכן הבאתי תמונה מן המשחק בתקווה שמישהו יעזור ..... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
thare is big different between medium and high settings in BF2 but only taxture is high there is different i was played and i didnt saw any different? ???
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אתם יודים מדי יוצא הדמו של battlefield 2142??
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אחרי ששאלתי באשכול הרשמי של המשחק ולא ענו לי אני אשאל פה: רציתי לקנות את הLIMITED EDITION מPCGAMES אבל נגמר להם המלאי. איזה חנות מוכרת את הLIMITED EDITION בערך ב250-260 שקל (אין לי בעיה עם משלוח) ויש להם במלאי? אני מחפש חנויות בישראל
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מצאתי איזה משחק מחשב שקניתי לפני כמה שנים.. קוראים לו M.A.X. 2 - Mechanised Assault And Exploration אחרי ההתקנה קיבלתי הודעה שהמשחק לא עובד בווינדוס XP. רציתי לדעת אם יש איזהשהי דרך להפעיל את המשחק בכל זאת... תודה
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני ועוד איזה ילד אחד רבים על זה הוא אומר שסיקור זה חדשות כמו "ספלינטר סל יצא באוקטובר" (סתם דוגמא) ואני אומר שזה תקציר כזה או יענו מה יש במשחק וכאלו מה נוכן? (זה הפורום הכי מתאים אני חושב)
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ושחקתי משהו כמו 4 שלבים פתאום באמצע הוא נתקע ויצא לי מהמשחק ולא נותן לי לטעון שמירות מהפרופיל שלי אבל לעומת זאת הוא נותן לי להתחיל משחק חדש כל פעם שאני מנסה להטעין שמירה הוא קורס לי אני יעלה תמונת מסך http://img263.imageshack.us/img263/8751/problema.jpg מישהו יודע לפתור את זה ??? נ.ב עידכנתי גירסאת כרטיס מסך יש לי מעבד C2D E8400 GEFORSE GTX 260 ZOTAC הגירסא המשופרת WINDOWS VISTA 32BIT 4GB RAM המשחק יש לו את כל הדרישות שצריך ומעלה לפני זה הוא פעל טוב אני לא מבין למה הוא קורס עכשיו
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
חחח ניסיתי לשחק על הבוקר וקיבלתי את השגיאה הזו the game has not been unlocked ואני רואה שהסרברים ריקים כנראה שיש להם בעיה EA חח והתמיכה רשום לחכות שעה +
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המקרה המוזר של Saints Row 2 בגרסת המחשבים האישיים מקבל תפנית משמחת: היוצרים הצליחו למצוא את קוד המקור האבוד שיאפשר להם לתקן את הבעיות הרבות שבו ולהתאימו לפעולה עם מערכות הפעלה מודרניות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-