עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כי לא הבנתי בדיוק מה זה משחקים המוניים ברשת, ואיך משחקים אותם.. WOW נראה לי משחק ממש טוב ואני שוקל לקנות אותו, אבל קודם אני צריך לדעת מה בדיוק עושים שם ואיך המשחקיות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  2. Started by orenc17,

ממש לא ידעתי איפה לשים את הדיון הזה אבל ננסה בכל מקרה מישהו יכול למצוא לי את הסמן שיש בטעינה של המשחק הנסיך הפרסי 2 הלוחם שבפנים ברזולוציה הכי גבוהה שאפשר תודה אבל ממש תודה למי שימצא ויפרסם פה

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  3. מה דרישות המערכת של המשחק GTA SAN ANDREAS האם המשחק יעבוד במחשב כזה: AMD ATHLON 512 MB RAM RADEON 9600 2.8 GHZ האם יעבוד?

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by yot,

מצורפת תמונה.. זה נראה כאילו אני צריך להרוג את המפלצת הזאת ע"י הפעלת המנוע סילון שמותקן מעליה - הבעיה היא שאני לא יודע איך הפעלתי איפושהו פה באזור טורבינת אוויר ענקית+איזה גנרטור - יש שמה באזור גם דלת של Fuel אבל היא נעולה. מישהו יכול לעזור לי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  5. Started by אליאור15,

מישהו שיתן לי אתר שיש בו את המשחק gta2 או gta3 אם אפשר לשחק באתר הזה זה מאוד בסדר אבל אם צריך להוריד זה גם בסדר.... אני פשוט אובד עצות כבר!!!! :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: אני פשוט מתחרפן כבר!!!!! :screwy: :screwy: :screwy:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by רוני1,

יש לי מחשב חדש ואני רוצה משחקים אבל אני קצת לא מעודכן.... לכן אם תוכלו לרשום לי את המשחקים החזקים ביותר היום לדעתכם ... והחזקים ביותר למשחקי רשת אני אודה לכם מאוד.....

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  7. Started by eladbu,

יש לי בעיה ב hl2 העניין הוא שאני מצליח להעלות את המשחק אבל שאני לוחץ על load game הוא לא מצליח להעלות לי את המשחק השמור שרק בצהריים שיחקתי בו לעומת זאת משחק חדש עולה כרגיל? מה הבעיה? ואם אצטרך להתקין מחדש מהי הספרייה של שמירת המשחק?

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  8. Started by BrAvE_HeArT,

שלום לכולם! קבלתי היום נוסטלגיה ורציתי לשחק באיזה משחק ישן וטוב ואז נזכרתי ב-FALLOUT! מצאתי את הדיסק הכנסתי אותו לסידירום ורציתי להתקין את המשחק. אבל מה הוא רושם לי שגירסת הווינדוס שלי לא מתאימה נסיתי לחפש PATCH או משהו כזה אבל לא מצאתי..... :s05: מישהו יודע אם קיים כזה PATCH או שחבל לי על הזמן?

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  9. Started by Gohan,

יש עיגולים בכל הצבעים ואתה יורה כל פעם עיגול שיש 3 באותו צבע אז הם נעלמים וכל כמה זמן יורדת שורה , מישהו מכיר ויכול להגיד לי את השם? תודה.

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  10. Started by STRENGTH,

בעעע בטעות מחקתי את המשחק והשמירות מישהו יכול להביא לי שמירה של המשחק..לא משנה מאיפה אפילו שזה סוף המשחק אני יוכל עדיין לבחור את השלב שהייתי בו בבקשה תעזרו לי :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  11. התקנתי את המשחק והכל הלך בצורה חלקה... עידכנתי דרייברים של הכרטיס מסך גם כן עכשיו כשאני מפעיל את המשחק הוא מראה לי את הלוגו של יוביסופט והמשחק נתקע כל פעם במקום אחר ואז גם הסאונד נתקע והמחשב לא מגיג יש לי פנטיום 4 מהירות של 3 ג'יגה 512 זיכרון כרטיס מסך geforce fx 5700 256 mega בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  12. Started by Lanzar,

שלום לכולם הורדתי את המשחק דרך STEAM והורדתי את HL2 ואת COUNTER STRIKE SOURCE וה SOURCE ממש יפה... אז ניסיתי להוריד גם את COUNTER STRIKE הרגיל שיש בהורדות וגיליתי שזה המשחק מלפי 30 שנה ( התוספת של HL1 ) אז רציתי לשאול מה מהרשימה הזאת מבוסס על HL2 ולא על HL הישן ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by shiran69,

שלום לכולם!!!! רציתי לשאול מה זה דיסק הקסם כי אני לא הבנתי בדיוק וגם אם הוא מתאים לps2 החדש 70004 ומה החסרונות שלו??? אני יודעת שהוא רק כאב טיפוס כרגע אבל מה אתם אומרים על ההמצאה החדשה שיצאה?? תסתכלו באתר הזה ותראו על מה זה מדובר http://www.super-store.co.il/ תכנסו לשני מצד ימין מלמעלה שירן (בת)

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by דודי הסטלן,

הדמו של המשחק הנהדר הזה שעומד לצאת בקרוב - שוחרר להורדה, למי שלא מבין אומנם המשחק די "מועתק" מהכותר האחרון פיפא 2005, אבל המשחק עצמו מבוסס על טורניר ליגת האלופות 2004-2005 תחרות הכדורגל הגדולה ביותר בעולם עם 32 הקבוצות הכי טובות ביבשת אירופה. המשחק מציע שלל חידושים כמו שריקות על נגיעת יד, הימנון ליגת האלופות בעליית השחקנים לכר הדשא, 235 קבוצות מכל העולם כולל מכבי ת"א וכנראה גם קבוצת מכבי חיפה, ופשווט תורידו בשביל לראות באמת מה המשחק הזה מציע... לינק להורדה: http://largedownloads.ea.com/pub/demos/Champions/CHAMP05_PC_E-Demo_007.exe תהנו ותבלו, במיוחד לחובבי הענף

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  15. Started by e_dor,

שלום לכולם ! יש לי בעיה ממש מוזרה כשאני משחק ב-Splinter Cell, Pandora Tomorrow. אחרי כמה דקות משחק הוא שולח לי את ההודעה הבאה ואז הוא יוצא מהמשחק: General protection fault! History: FD3DRenderInterface::SetVertexStreams <- RenderBspSurface <- FRenderLevel::FRenderLevel <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FCameraSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop אשמח לדעת מה הבעיה וכיצד לפתור אותה. תודה רבה לכולם ! נ.ב הדיסק מקורי, דיסק DVD שקיבלתי עם הכרטיס מסך. ובהמלצות של המפרט בתוך המשחק הוא כותב שהכל טוב ותקין חוץ מ: NO No…

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  16. Started by STRENGTH,

אני תקוע בשלב שהוא כזה ברוסיה יש מלא שלג ונתקעתי במשימה הזאת ואני לא מבין איך עושים אותה תעזרו לי.

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  17. Started by 47,

אני עכשיו בחלק הראשון בשלב השני, השדה תעופה עם האיטלקים. אז בשלב מסויים מגיע טנק תיגבורת(אחרי שפוצצתי את המטוס שניסה להרוג את היחידה שלי ). מה שכל מפגר היה אומר לי זה שצריך בזוקה, אז לקחתי בזוקה מחייל איטלקי שהרגתי לפני זה וניסיתי לפוצץ את הטנק אבל זה לא מוזיז לו! בכלל!זרקתי עליו רימונים, ניסיתי גם לירות בו עם ה heavy Machine Gun שיש שם בבסיס אבל לא מזיז לו אפילו קצת, אפילו לא שריטה קטנה!! נ.ב (כבר פוצצתי את כל המטוסים ומיכלי הדלק) נ.ב2 אם זה משנה יש לי חייל עם rifle, חייל על sniper rifle, חייל עם כזה רובה שקט(קצר טווח) וחייל עם m40(אוטומטי של גרמנים).

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  18. אני כבר המון זמן מנסה אבל אני לא מצליח לעשות מישו יודע איך? אני מתכוון בתחרות הטבעות לא במשחק רגיל

19. ^^^

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  20. סיימתי את רידיק ב יום 1 שיחקתי בו בדיוק 3 פעמים איזה באסה למה מיצרים מישחקים כול כך טובים אבל כול כך קצרים

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  21. מתחילת חודש הבא אני מתכוון להתחיל משחקי רשת בדיאבלו. אז כל מי שמעוניין לשחק ב-Diablo 2 - Lord Of Destruction , שירשום את התגובה שלו רק לפי הנוסח הבאתרשמו רק לפי הקטגוריות הבאות , כדי שיהיה סדר) דמות: Amazon/Barbarian/Sorceress/Necromancer/Paladin/Assassin/Druid רמה: (Hell/Nightmare/Normal) רמת הדמות: העדפת משחק: (דמות מול דמות/לשחק ברחבי השלבים ולהרוג מפלצות/שניהם) Icq/Messenger: נ.ב: מי שעדיין אין לו את הגירסא המעודכנת של המשחק(1.10) , שיעדכן אותה דרך הדף הזה. עכשיו הפרטים שלי: דמות: Sorceress רמה: Hell(סיימתי כבר את Hell) רמת הדמות: 83 העדפת משחק: לשחק ברחבי השלבים ולהרוג מפלצות Icq/Messenger: תרשמו את המס'/כתובת שלכם ואני כבר יוסיף אותכם. נ.ב - כדי שזה…

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  22. Started by poltergeits,

מה קורה אנשים אני תקוע בקטע מאוד מרגיז והלוואי ומישהו יוכל לענות לי על השאלה הגעתי למין מעבר עם הרחפת כאשר פותחים לי שער אוטומטי ומשם ישנו עוד שער כמה מטרים ספורים שאני לא מצליח לעבור בגלל שיש שם עוד שער אבל הוא לא נפתח לכן הבאתי תמונה מן המשחק בתקווה שמישהו יעזור ..... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  23. Started by avi2014,

הגעתי ל100% ועדיין לא נפתחו לי כל הדברים כמו דלתות שעולות מה אני צריך לעשות (עשיתי מירוצים כבר נגד 1000 מכוניות)

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  24. שלום לכולם ברשותי המשחק Mortal Kombat Trilogy עכשיו יש לי בעיה מעצבנת כל פעם שאני מפעיל את המשחק וזה מגיע לבחירת השחקן וזה רושם לי eror כפי שתוכלו לראות בתמונה המצורפת ברשותי amd 2600 ram 512 g force 3 TI windows xp service pack 2 לכל מי שמכיר את הבעיה ניסיתי להשתמש במדריך לתיקון הבעיה ב windows xp אך לא עזר.. תודה רבה לכל מי שעוזרר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  25. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

חיפשתי כבר במלא אתרים ואני לא מוצא ציטים לשני המשחקים: MOH PACIFIC ASSULT POP 2

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.