משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
לחבר שלי יש בעייה במשחק במחשב הנייד שלו קרה למישהו גם ?
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
פיפא וורד קאפ עתיד לצאת בדיוק בזמנים אלה ממש .. זה עניין של שעות .. ! מה דעתכם על הדמו ... מה דעתכם על המשחק בכלל?! מה יהיה במלא .. האם הגרפיקה תשופר או שתישאר אותו הדבר .. מחכים למשחק. או לא מעניין אתכם אפילו .. סתם עוד אכזבה מ EA כל מה שצריך להיות בדיון .. !!
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
התמכרתם למשחקי Dark Souls חסרי הרחמים? יש סיכוי גדול שתאהבו גם את Nioh, שינחת ב-Steam במהלך החודש הבא לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מעוניין לקנות GUITAR HERO למחשב. מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה, אם קיים? אופיר.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
סרטון טרי מציג לנו את הטכנולוגיות החדשות שמפתחת NVIDIA במסגרת מיזם ה-GameWorks שלה, ובהתבסס על DirectX 12 לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3433049,00.html#n
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי 2 בעיות אם Counter-Strike הראשונה אם 1.5 יש לי בעיה אם המשחק Counter-Strike מתי שאני רוצה לשחק אז אני משחק על מעל 200 פינג ואני לא יודע למה זה אין לי תוכנות פתוחות וזה לא בעיה של הספק כי מתי שאני מוריד משהו אני מוריד על 100 זה בעיה רק במשחק. אמרו לי להיכנס ל"control panel" "sound and audio devices" "audio" "advnaced" ולהזיז שם את החץ ל "none" אבל שאני עושה את זה אני שומע שניה וחצי אחרי הזמן את היריות אבל הפינג כמו שצריך ואני לא יכול לשחק שאני לא שומע טוב הספק שלי זה ברק 013 השניה אם CS CZ הבעיה שלי שאני לא מצליח להתקין את המשחק אני הורדתי את המשחק מאימיול ושאני מתקין את הדיסק הראשון זה בסדר ושהוא גומר להתקין אותו הוא אומר לי שהוא לא מצליח למצאו את הדיסק השני זה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכיוון שיש שם כמה מבצעים די טובים,מישהו פה יודע אם(אשמח גם לדעת איך בדיוק) אפשר להזמין משחקים מאמאזון UK?(אפשר גם US אבל UK יוצא לי יותר זול) כשעיקר ההדגשה היא אם ואיך זה מגיע לארץ ובכמה תוספת.בתומ"ר.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! רציתי לשאול מה זה דיסק הקסם כי אני לא הבנתי בדיוק וגם אם הוא מתאים לps2 החדש 70004 ומה החסרונות שלו??? אני יודעת שהוא רק כאב טיפוס כרגע אבל מה אתם אומרים על ההמצאה החדשה שיצאה?? תסתכלו באתר הזה ותראו על מה זה מדובר http://www.super-store.co.il/ תכנסו לשני מצד ימין מלמעלה שירן (בת)
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום 1) איך אני נרשם למשחק? 2) האם אפשר להתקין את הפאצים במקורי? 3) למשחק עדיין יש תקיעות, איך מסדרים? הכרטיס מסך מעודכן 4) איך אני מוריד עדכונים במקורי? תודה
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אהלן התקנתי ת'משחק, הוא נראה נחמד מאוד, אבל יש בעיה, הוא מסרב לרוץ על רזולוציה אחרת מלבד 640x480, ניסיתי לשנות דרך האפשרויות במשחק, אבל ללא הצלחה. any idea?
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מיהו יודע מה קוד הכניסה של need for speed underground 2 ??? ??? ??? ??? דחוף!!!!!!!!!!!11
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
חגיגת הנדיבות של חברת Ubisoft מתקרבת לסיומה, ובינתיים יש לכם אפשרות לקבל משחק פעולה מטורלל ללא עלות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לא מזמן קיבלתי משהו שחיפשתי המון אבל המון זמן!! מחשב pentium 1 חחחה ;D ומצאתי!!! ניקיתי סידרתי ונשארה לי רק בעיה אחת.. האם להתקין DOS וWIN3.11 או WIN95 ואת שניהם יש לי חוקים חחחה (את WIN 3.11 קיבלתי עם המחשב). אשמם אם תתנו לי לינק לאתר שמציאה משחקים ישנים לדור הזה שכבר אינו קיים.. או לפחות אנדיקציה לאותו דור של אז..! ותודה...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן מחפש משחקי fps אולדסוקל אתם יודעים שעדיין אוספים בהם חבילות חיים ונותנים בראש לכל המפלצות והאוייבים hell yeah !!!!! משחקים ששחקתי: סדרת doom סדרת quake סדרת hexen halo 1,2 סדרת hl hetric painkiller black serious sam fe,se,2 return to castle wolfenstien מקווה שאתם יודעים על מה אני מדבר ותעזרו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש משחקי מחשב (פעולה, מרוצים, סימולטורים) אם דרישות מערכת לא מההכי גבוהות. אשמח אם יצורף לינק להורדה
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני תקוע במשימה בעיר הראשונה :'( :-\ ;D כאשר ה S אומר לפוצף אוניה ואני צריך לנסוע למקום שכתוב במפה 8 שם לקבל פצצה ומה אני עושה אחרי זה? (כמה עוד משימות יש לסיום העיר?)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגעתי ל100% ועדיין לא נפתחו לי כל הדברים כמו דלתות שעולות מה אני צריך לעשות (עשיתי מירוצים כבר נגד 1000 מכוניות)
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום עשיתי עידכון לגנרלס, רנג'יד ורד אלרט שתיים ובשלושתם קיבלתי את ההודעה הבאה old file not found however, a file of the same name..... ומאז אני לא יכול לשחק יותר
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כשאני מעלה את המשחק הוא מעלה את הסרט אבל כשהוא אמור להעלות את מסך הטעינה הוא לא עולה והוא זורק אותי לWIN, הדיסקים עצמם טובים, אני כבר לא יודע מה לעשות :-\ המערכת היא: AMD ATHLON THUNDERBIRD 800MHZ VOODO 3 לוח- (לפי CPU-Z) AMD-5X-W977 WIN XP PRO + SP 1 128 MB SDRAM PC 133 בתודה מראש, naorai
-
אהלן... יש לי משחק מקורי של ''ספילנטר סל צ'אוס תאורי'' ואחר ההתקנה הוא דורש להפעיל את המחשב ומחדש ועדיין אחרי כמה פעמים הוא לא עולה וממשיך לדרוש הפעלה מחדש... ניסיתי במאיפינים של של האייקון את האפשרות שיעבוד כמו ב-XP ועדיין לא עוזר הוא מעודכן לפאצט הכי גבוה 1.5 אבל עדיין לא זז... גם בSTEAM אני רוצה לצרף אותו לרשימת המשחקים.. והוא דורש CD-KEY כמה פעמים ניסתי והתוכנה אמרה שהקוד שגוי(וכנזכר לעיל הוא מקורי) בדקתי טוב טוב אם לא שגיתי באותיות אבל לא... ניסיתי עם מקפים (-) וגם בלי.. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם עד עכשיו שיחקתי תמיד רק בסינגל פלייר במשחקי cod אבל אני רוצה להכנס גם למולטיפלייר. אני רוצה לקנות את את mw3 ויש לי כמה שאלות: 1. האם יש עדין כמות רצינית של שחקנים במולטי 2.האם בדרך כלל אחרי שיוצא משחק חדש השרתים בישן מתרוקנים ? 3.איך המשחק עובד בדרך כלל ? חלק ? אני מודע לזה שיוצא black-ops 2 חודש הבא אבל אם יש קהילה אני מעדיף לקנות את mw3 שגם יעלה לי פחות. כדי להתנסות במולטי . ושאלה אחרונה ראיתי שבסטים ניתן להזמין את המשחק ב60 דולר ובאיבי ב20-25 יש לזה הסבר הגיוני ? תודה רבה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
במשחק אחד אתה משחק איזה צעיר כזה אם אני לא טועה בלונדיני ואז יש לך אפשרות כזה כמו להיפתח לאותו אדם רק שרירי כזה ועם חרב והאמת אני בקושי זוכר עוד פרטים כי זה היה ממש מזמן! אבל אם מישהו נזכר באיזה שם זה יוכל לעזור והמשחק השני אני רק זוכר את הסרטון פתיחה שלו שהוא היה יחסית לזמנו די יפה(בתלת מימד מלא) והוא התחיל בכזה בית שהראו כזה את האח בחדר מנגן על גיטרה בקול ממש חזק ואז איזה תינוק נכנס עם פצצה וזורק לו לחדר אם אני לא טועה ומראים את שאר המשפחה כזה גם... חחח אני יודע שזה נשמע ממש מעורפל אבל זה מה שאני זוכר זה היה לפני ניראה לי איזה 15-13 שנים(זה היה בתקופה עוד של הקווסטים של סיאררה הפאנטסמגוריה ואלה ) תודה למי שיוכל לעזור
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-