עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by הילינג,

שלום לכם , אני לא יודע איזה קורדינציה צריך במשחק הזה . אבל נראה לי שצריך קורדינציה של נמר או טייגר .. לא יודע אני תקוע בשלב שהרוח פרצה לבית שלי ומתחילים לעוף לי מלא דברים בבית ואני צריך להתחמק כל הזמן . אני אישית ישבתי על זה כ 5 שעות רצוף ולא הצלחתי ... אולי לא לקחתי מספיק רמזים . אין לי מושג . השיא שלי זה היה להגיע לדלת ולקירות שמתחילים ליפול אלי . אחרי זה לא עברתי את זה . מישהו בכלל סיים את המשחק הזה ??? בתודה עדי

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by VanHalen,

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  3. Started by Born2Kill,

שלום, בהתחלה בהתחלה בשלב הראשון איך אני יוצא מהחדר הזה ניסיתי כל דבר ולא הצלחתי, ניסיתי לפתוח את הדלת ואמרו לי שהיא נעולה, ניסיתי לדבר עם המוכר והוא מציא לי רק אוכל... מישהו יודע מה עושים? זה ממש ממש בהתחלה.

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  4. נתקלתי בשני מודים, אחד שאתר הבית שלא לא קיים יותר ונראה שאי אפשר להשיג, והשני שהצלחתי להוריד, אבל הוא לא עובד לי. השני הוא Resolution Expander 5.1. כשאני מנסה להריץ אותו אני מקבל שגיאת the memory could not be written מישהו מכיר עוד איזשהו מוד שעושה פעולה דומה, או יודע איך לגרום לResolution Expander לעבוד?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by digitalseeker,

בואנה משחק מצויין , פשוט כיפי הדבר היחיד שמאכזב אותי זה הגרפיקה ! הדבר שיאכזב את כל האנשים המורכבים והלא שטחיים פה שזה משחק ללא מורכבות אלא פשוט חיתוך אנשים והנאה טהורה. ואותי מאכזב זה הגרפיקה - שהיא לא רעה - אבל הייתי רוצה אחת שתאמץ קצת את המחשב , שאני אשמע את הכרטיס מסך עושה רוח בקיצור ממליץ לכל האנשים שהם לא יומרניים במורכבות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by --Shadow--,

הגיע הזמן Crysis arrives on PS3, X360 in October http://www.vg247.com/2011/09/09/crysis-arrives-on-ps3-x360-in-october/

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  7. התקנתי את באטלפילד הגרסה המלא! ואת הפאצ-1.1V וכל הזמן שאני מנסה להתחבר לשרת כל שהוא אני לא מצליח להיכנס. האם הבעיה אצלךי או אצלהם? ואיך אפשר לתקן אותה? תודה! ???

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  8. שלום לכולם, מישהו יכול לבנות לי בבקשה חבורה של 6 דמויות? אני צריך את השילוב הטוב ביותר של גזעים (או תת גזעים), מינים ומקצועות. (מדובר במשחק Icewind Dale 2).מי שיכול לעזור לי גם לבחור לכל דמות התמחות בכלי נשק שונה זה מאוד יעזור. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by HuGeMouTh,

http://kotaku.com/5913102/rumor-38-studios-shutting-down-big-huge-games http://www.joystiq.com/2012/05/24/38-studios-and-big-huge-games-lay-off-entire-staffs/ אחרי חובות ענק ויומיים אחרי שראשי החברה עזבו מגיע אישור ש 38 פתרו את כל העובדים (נסגרו) ויחד איתם סגרו גם את Big Huge Games שהייתה בבעלותם. משחקיה של Big Huge Games זכו לביקורות יחסית טובות (במיוחד Rise of Nations) אך בכל זאת לא מדובר בפעם הראשונה שהמפתחת הייתה על סף סגירה. ב 2009 החברה נצלה מסגירה אחרי ש THQ בחרה לסגור אותם במטרה לקצץ הוצאות, ההצלה הזו לצערנו הייתה קצרת חיים. יכול להיות שאם THQ היו בוחרים לסגור מפתחות אחרות המצב שלהם ושל BHG היה שונה היום...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ronen_z90,

מישו מכיר תוכנה שמאפשרת לבנות לזה מפה??ואם יש מדריך אז מעולה...

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by nore0,

יש לי XBOX וקניתי GAME SELECTOR B/S-001 ויש לי בעיה לחבר אותו מה אני אמור לחבר למה יש לי ממיר YES טלוויזיה (כניסת בננות בצד שמאל ומאחורה) XBOX GAME SELECTOR B/S-001 וכמובן את כל הכבלים

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  12. Started by H.I.V,

מישהו ראה את המשחק? הוא יפה? כי אני חושב לקנות אותו אז אני רוצה חוות דעת של אנשים שיש להם כבר את המשחק מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  13. Started by Idan-h,

הצלחתי לעשות 4.4 מיליון בונטי במרדף אחד (לפני בלאקליסט 1, סיימתי את הקריירה היום). כמה הצלחתם לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  14. האף טי פי מהיר מאוד ובעל קיבות גדולה מאוד של כמה ג'יגה אני מוכן שתעלו לשם משחקים, תוכנות, שירים לפי התיקיות שם ובסדר. אני מבקש להעלות רק קבצים מלאים. ניתן להעלות רק בתוכנת אף טי פי כמו windos cammander, flashfxp וכו'... אלו הפרטים <צונזר, אתה בכוח מתעלם מההודעות בראש הפורום?> שמח לעזור! צפיחית בדבש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Amir c,

כמו בכותרת.... לי כבר קצת נמאס מלשחק בWOW ובLINEAGE2 כרגע אני מחפש משחק אחר משהו דומה מאוד לעניין ושיהיה סרברים "פרטיים" תודה מראש D:

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  16. היגעתי לשלב של הבנק חיסלתי את כל השומרים ואנני לא יודע לאן הולכים

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  17. לאחר ארבעה חודשים שבהם לא נמכר בשל בעיות טכניות קשות בהשקה, הפרק המסכם בסדרת Arkham בדרכו חזרה אל פלטפורמת ה-Steam. האם השחקנים יסלחו על שגיאות העבר? לכתבה: http://hwzone.co.il/רגע-המבחן-arkham-knight-חוזר-אל-המחשבים-האישיים-ב/

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by bbking,

היי חבר'ה באתר g2a יש את המשחק הזה https://www.g2a.com/just-cause-3-steam-cd-key-ru-ciss.html# המשחק מאוד זול וזה בסדר? אם אני קונה את המשחק ברוסית יש מצב להפוך אותו לאנגלית? תודה

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  19. Started by DarkSight,

הורדתי את הדמו היום ואחרי שהתקנתי הופתעתי לראות שפשוט המקשים שלי משתגעים במסך החלפת שפה, נסיתי לבחור שפה וזה פשוט זז לבד לאחר שלחצתי אנטר ובחרתי את השפה המתאימה פשוט לא יכלתי לעשות כלום!! מישהו שמע על הבעיה הזאת??

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by dirazor,

מה קורה אני רציתי לישאול איזה מהמנהלים אתם אוהבים יותר בלי להיתחנף אנוביס זה אהבה

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  21. האם בעלי ה-PC יוכלו בקרוב להשלים פערים גדולים מהעבר בסיפורו של המאסטר צ׳יף? לכתבה

22. Started by Condor,

כשהמשחק מתחיל ניפתח לי חלון חיבור לרשת. ושאני חוזר למשחק העכבר לא מגיב. מה הפתרון ? ???

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Ok אז הכרטיס מסך הקודם שלי נדפק לפני 3 חודשים ובשבוע שעבר סוף סוף קניתי אחד חדש (1950pro) היתי רוצה לדעת איזה משחקים טובים יצאו בתקופה הזו שהחסרתי... ? תודה

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  24. Started by coorva,

האם קיים cheat שמעביר אותי שלב 1 קדימה? תודה

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  25. Started by h@i,

שלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אני חדש בפורום המשחקים וחשבתי שאולי תעזרו לי למצוא אתר שאיפשר להוריד ממנו פיפא 2003 (לא דמו) אני מבקש ממכם כי שמעתי שאתם אחלה ילדים בבקשה תעזרו לי עם יש לכם תירשמו את הכתובת שאני יוכל ללחוץ עליו תודה מראש ואל תאכזבו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

• 5 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.