משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
למי שיש COD1 מקורי ובא לו להחליף איתי בCS,CZ ועוד כמה משחקים בסטים שידבר איתי בפרטי
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב נייד חדש של לנובו 2658 G550 מעבד t6600 זיכרון 3 גיגה כרטיס nvidia g210m win 7 ואני מחפש משחקים (גם ישנים) טובים שירוצו על המחשב הנ"ל בצורה בואו נאמר יותר מסבירה.. אגב אסטרטרגיה לא בא בחשבון תודה רבה, איתי שרוני.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחדשתי בהגה G27 ואני מחפש משחקים כדי לגוון קצת מה שיש לי כרגע: Grid Dirt 3 Shift 2 : Unleashed F1 2011 אני מחפש משחקים עם מגוון רחב של מכוניות בסגנון של SHIFT 2 נגיד, שאני יכול לעשות QUICK RACE, לבחור אוטו, ולעשות שיפורים מההכי קטנים להכי גדולים, אבל כל משחק אחר גם יתאים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז כמו שמצויין בכותרת, אני מפעיל את המשחק, ישנם סרטוני החברות, סרטון הפתיחה ואז מסך ה-Loading הלבן עם ה-5 קוביות. שלוש קוביות ראשונות נדלקות ואז נתקע. עדכנתי כבר DirectX ודרייברי כרטיס מסך ושום דבר לא עוזר.
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
קודם כל מדובר במשחק פרוץ, אף על פי שהוא פרוץ זו היא לא הסיבה לבעיה, מפני ששני חברים שהורידו בדיוק מאותו מקור, משחקים בלי שום בעיה. אחרי שהורדתי ממקור אחר - הבעיה לא פסקה. תמונות: בזמן המשחק, יש הרבה הרבה פסים שחורים שיורדים. מה כבר ניסיתי לעשות: * להתקין מחדש דרייברים לכרטיס מסך. * לאפס תדרים למעבד, זכרונות, כרטיס מסך (להוריד OC). * חיפשתי בהרבה מאוד מקומות ואף אחד לא נתקל בבעיה הזאת. זה המשחקהיחיד שזה קורה לי בו, כל משחק אחר עובד מעולה. עריכה, המחשב עבר פרמוט מלא לפני פחות מחודש, גם לפני הפרמוט היה אותו דבר. (לידע כללי, הפרמוט נעשה מסיבות אחרות) מפרט: hd5770 e8400 @ 4ghz ocz titanium 800mhz 2gb x2 p35 ds3l win 7 x64 צריך עוד משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי ההפתעה הנעימה בדמות הדרישות ההגיוניות של גירסת ה-PC ל-GTA V, משחק מדובר ומרשים נוסף מצהיר שתוכלו לחוות אותו בצורה ראויה אפילו עם חומרה שהושקה בשלהי העשור הקודם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%95%d7%9e%d7%a8%d7%94-%d7%a9%d7%9c-evolve-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%95-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%95%d7%a1%d7%91%d7%99%d7%a8-%d7%96/
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פתאום, לא יודע למה, התחשק לי לשחק GTA2 נגד חבר, הבעיה שאני לא יודע איך, מי שיודע איך אני אודה לו מאוד :-*
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הבנתי שיש תופעה של כל מני תקיעות בסאונד אצלי יש תקיעות גם בתמונה כשהמשחק פשוט קופא לחצי שניה כל כמה זמן זאת התופעה או שזה רק אצלי?
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
לכל מי שנרשם וקיבל את הCDKEY מgamespot כבר יש גישה, עוד שעתיים בערך אני מסיים להוריד נפרס פה תמונות מחר כמה תמונות מהמשחק, על ההגדרות הגבוהות ביותר, מי שבילבל את המוח על DX10, המשחק הזה אפילו לא משתמש בPS3... זה שילוב של GC2 וBattlefield, מקבלים נקודות שאיתם אפשר לזמן יחידות את הנקודות מקבלים ע"י שליטה בspawn points resource points והשלמת משימות. ברגע שאתם שולטים על drop zone אתם יכולים לזמן יחידות, טנקים, חי"ר מסוקים ורכבי תמיכה(משאיות, נגמשים, רכבים כלים, אלטילריה). סה"כ משחק נחמד דיי מהיר, המנוע מעולה, רץ חלק ונראה מאוד טוב...
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מתקין את המשחק אז ההתקנה עוצרת ומופיע לי ההודעה הבאה: download failed. check your internet connection and try again מה צריך לעשות??
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מה אני צריך להוריד ? לקנות? בשביל לשחק את המשחק ברשת ואם יש לכם אתרים אז זה יעזור תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
ראיתי כמה תמונות של Rainbow Six: Vegas ובאמת משחק ממש יפה... הוא רק ל XBOX או שהוא גם למחשב?? http://media.xbox360.ign.com/media/815/815419/imgs_1.html
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
משתמש בשם gametime 414 לקח את סצנת הפתיחה של ביושוק הראשון מ-2007 ובנה אותה על המנוע CryEngine 3: https://vimeo.com/123814418
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7272
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה במשחק היטמן a required security module cannot be activated. this program cannot be executed (7000). מזה אומר? תודה רבה למי שעוזר!
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
טוב בעקבות הירידה במחיר קונסולת ה ps2 אני שוקל לקנות את המכשיר כי יש לי pc פשוט לאינטרנט אבל לא מספיקחזק למחשקים חדשים. הבעייה היא שהמשחקים יקרים פחד מה אתם חושבים
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מישהו יודע מהשם של הקטע שמתנגן ברקע בטריילרים של האלף לייף 2? קטע טכנו כזה? בבקשה עזרה. תודה לעוזרים :]
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות את המשחק COD4 אז הוא קצת יקר (כמו כל המשחקים) יש מקום שמוכרים אותו בזול? (יחסית) תודה
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
ניסתי שתי סוגי פאצים ובשניהם אותו שגיאה. מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
בדיוק כשהתחלנו להתרגש באמת לקראת האתחול לסדרת המירוצים הנודעת, ב-EA מודיעים כי גירסת ה-PC תתעכב בכחצי שנה נוספת. כל עקבה לטובה? נחזיק אצבעות לכתבה: http://hwzone.co.il/חוזרים-למוסך-need-for-speed-החדש-למחשב-האישי-נדחה/
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני מלא זמן היה לי איזה אתר שזה היה כמו מן משחק כזה היה בו מלא שלבים ובכל שלב היית צריך למצוא את המילה או הרמז שמוביל לשלב הבא ההתקדמות בשלבים היתה ע"י הכנסת המילה לשורת הכתובת של האקספלורר נגיד אחד השלבים היה עמוד עם רקע שחור ומלא טקסטים בלבן ורק מילה אחת בשחור מוחבאת בפינה אז הייתה צריך לעשות SELECT ALL ולהכניס את המילה לשורת הכתובה ואז היית עובד לשלב הבא (אם המילה שכתבת נכונה) נגיד ככה: www.blabla.com/mila מאז עבר מלא זמן ואני לא זוכר איך קוראים לאתר הזה או בכלל לסוג של המשחקים האלה אני חושב שהשם של המשחק היה משהו עם MAZE מישהו יכול להעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
כל הזמן נתקע לי , פעם המשחק היה עובד מצויין עכשיו אני לא יודע מה קרה זה עושה לי תשגיאה הבאה, הנה תמונה: http://planet.nana.co.il/oz80/CZ-P.JPG
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
ובכן,לפני כשבועיים פתחתי פה ת'ארד על זה שהמחשב קופא לי במשחקים כבדים כגון LOSTPLANET וBF2142.... באתי לחנות שקניתי בה, IQPC, ודרך אגב הם פתחו לי אתהדלת כמו לבן בית וניסינו לפתור את הבעיה אני ושני טכנאים שם.. ללא הצלחה מבחינה חומרתית. ז"א, החלפנו מעבד, לוח אם, ספק ניסינו גם 400 גם 500 ליברטי וכמובן כרטיס מסך, וגם עם מערכות אחרות ניסינו... והבעיה לא נפתרה. לבסוף, קראתי בפורומים שונים שיש בעיה עם הLOSTPLANET והBF2142 מבחינת דרייברים שבאים לידי ביטוי בפריזים שמצריכים RESET. הפתרון שהוצע שםהוא החלפת הדרייברים ל160.02 של אנוידיה.. בטא... וכך עשיתי. החדשות הן שבLOSTPLANET הכל מצויין ורץמעולה ללא תקיעות ואפילו הFPS עלה באיזה 2-3 בממוצע, אבל בBF2142 עדיין יש פריזים מעצבנים לפעמים …
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אם תראו טעויות בכתיבה ,זה כי אני לא מסתכל על המקלדת (הגמר ). בכל מקרה, הגדלתי השבוע את הרוחב פס שלי מ1.5 ל2.5 בחינם . רציתי לדעת האם עכשיו ,לאחר השדרוג, ארגיש הבדלים במשחקי רשת? פינגים וכו וכו.....??? צודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-