עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. 1280X1024 פשוט תענוג חברים .. אתם לא יודעים איך רואים יפה הכל עם HDR יפה כזה ב ומפות סרף כבדות .. יש 30 FPS DE_TRAIN 30 - 60 FPS! זה טוב ? RADEON X1950 והמעבד מגביל אותי קצת בהרבה 4600+AMD DUAL COCRE כל ליבה 2530.. MHZ

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. משחק האינדי המדובר ביותר של השנה, שהושק לקונסולות ונוחת היום גם במחשבים האישיים, מקבל ביקורות מעורבות עד כה מהמבקרים וגם מהשחקנים לכתבה

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  3. Started by עידןאופיר,

הגעתי לרמה 50 ושאני צריך לעלות לרמה 1 זה לא עולה לי אמרו לי שאני צריך לעשות פריסטיג ואני לא יודע איך עושים מי יכול להגיד לי איך ואם אני לא רוצה לעלות ואני רוצה שזה יישאר לי רמה 50 האם זה אפשרי? ומה זה שווה אם כל פעם שאני מגיע לרמה 50 זה צריך לרדת לי לרמה 1 יש דרך אחרת שאפשר לעשות שזה לא יקרה כי אני רוצה להמשיך מרמה 50

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שבת שלום לכולם אני מחפש אתרים להורדת משחקים ללא תשלום לפלאפון החדש שלי motorola הדור השלישי .....

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. התמונות נראות מענינות מישהו ניסה את הדמו? http://www.gamespot.com/pc/action/ubersoldier/downloads.html

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  6. האם אפשרי? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by klayton,

http://www.gametrailers.com/player/35068.html לפחות הסרט נראה טוב http://www.gametrailers.com/player/usermovies/211284.html

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  8. עבר לפורום תוכנה - לינק!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by UnknownAssHole,

אני וחבר פתחנו ערוץ של cod trolling ואנחנו מקווים שתהנו מהסרטונים שלנו אם נהנתם comment like subscirbe לא לשכוח להביא כמה שיותר אנשים לערוץ יותר אנשים יותר פרסים !!!!!!!! ערוץ:http://www.youtube.com/user/BuffaloGaming911

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by amd@ati,

היי, ברצוני לשאול אתכם שאלה בנוגע דרישות המינימום למשחקי מחשב, נגיד שבדרישות המינימום של משחק מופיע מעבד athalon 64 כלשהו, ולי יש מעבד athlon xp 2900+ שהוא מסדרה מוקדמת יותר, וכל שאר הרכיבים שלי מתאימים אף לדרישות המומלצות. האם המשחק ייתן לי "הזדמנות" להריץ אותו, או שיידחה את המעבד על הסף ולא ייתן לי אפילו להכנס לתפריט של המשחק? תודה רבה מראש לעונים, אני מעריך את זה

11. Started by sgt_flippy,

מהו המשחק רשת המוני שאתם ממליצים כי אני רוצה לשחק במשחק רשת שדומה ל -mu (כן כן אתם יכולים לסקל אותי באבנים) אבל אני פשוט אוהב את הסגנון של המשחק הזה יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  12. שיחקתי בוורקראפט 3 בתקופתו במשחק יחיד ונתקעתי במשימה עם הנייט אלפס בה צריך להגן על עץ החיים. לא משנה כמה ניסיתי הUNDEAD בצירוף הלגיון הבוער פשוט שחטו אותי בסוף והשיא שהגעתי אליו היה כ6 דקות לפני שהייתי מנצח. בגלל שראיתי שחבילת הרחבה תצא בקרוב הייתי שמח לדעת כיצד נגמר המשחק (בתוספת הערת ספויילר למי שיכנס בטעות) מבחינת התוכן. גם טקטיקות למשימה זו יעזרו לי מאוד

13. Started by asdasdasd,

הנושא דיי ברור ..אין לי מה לכתוב כאן :

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. האם קיים במשחק Enemy Territory : Quake War אופצייה של מולטיפלייר או ריבוי משתתפים בלי אינטרנט .

15. Started by Fenomeno,

anyone?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. צפו: GTA V במחשב האישי לעומת הקונסולות לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-gta-v-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%9c%d7%a2%d7%95%d7%9e%d7%aa-%d7%94%d7%a7%d7%95%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%aa/

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Moooshe,

כל סדרת הקומנדוס היתה קשה, ואני יודע שאפשר להתמודד עם הקושי הזה ולעבור את המשימות בסוף, גם אם זה אחרי 30 נסיונות. הבעיה היא שלפעמים רוצים סיפוק מהיר ממשחק, וכל מה שהצלחתי להשיג מקומנדוס 3 זה תסכול. הכל נראה כאילו זו גרסת beta של המשחק - אין אופציות שאפשר לשנות (פרט ל- high/ low details ללא שום פירוט, ורמת הווליום), אי אפשר להפטר מההוראות על המסך גם ברגעים שצריך אינטראקציה עם מה שמאחוריהם, אין מספיק הסברים על מה המשימות, מי נגד מי ומה עושים... המשימה הראשונה זורקת את השחקן במפה ענקית שצריך להגן בה על השגריר. איזה שגריר? איפה הוא? מה העניינים? אני הולך להמשיך לנסות, מקווה שאני אצליח להגיע לאנשהו היום...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. תמונה שלכדתי מתוך המשחק בזמן טעינתו: הנרי מנבחרת צרפת מדלג מעל בנאדו וזיתוני. לבאדיר נותר להביט בהערצה.

19. הבנתי שיש אמולטורים?!? לשחק את המשחקים של כל הקונסולות במחשב? איך? והאם זה כדאי? גרפיקה? שליטה במחשב...?

20. כולם כאן מדברים על AA ועל כל מיני הגדרות.. אני לא גיימר אבל אני נהנה לשחק לראות את המשחק בצורה הטובה ביותר. כל משחק אני נכנס ומשנה רק את הרוזלוציה ל 1200*1600 ואני רואה שכל ההגדרות על HIGE וזהו, איך אני עושה שאני יראה את המשחק בצורה הטובה ביותר , אילו הגדרות אני צריך לשנות? יש לי כרטיס מסך X1950XTX תודה רותם

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  21. אני בכוונה פותח את הסקר הזה בפורום משחקים ולא בפורום כרטיסי מסך כי מעניין אותי לדעת כמה משתמשים בתצורה הזו מבין כלל אלה שמשחקים במשחקים, ולא מבין אלה שמתעניינים במיוחד בכרטיסי מסך.

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  22. שלום לכולם רציתי לדעת האם יהיה המשך למשחק הגדול הזה Call of Duty

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  23. אז ככה אני יתן רמזים לשלב .{אני לא יודע אם זה נקרא שלב אבל כמובן זה שלב מאד מאד נמוך} מי שמבין איזה שלב אני מתכוון ויודע איך עוברים שיסביר לי... אז ככה. שלב לפני >שלב שאתה לוקח סירת מנוע בשביל להגיע לסימן שאלה השחור.שמה יש גם ספינות ואתה וצריך להרוס 3 מיכלים שנמצאים ברכבת לפני שהיא תיסע ואז חוזרים עם לבית של הבוס.אחרי זה זה נשמר .ואז מגיעים לבית הראשי ששם יש חיים .ואפשר לשמור. השלב שאני מדבר עליו >זה שלב שהסימן שאלה השחור ! לא רחוק מהבית הראשי .ובבית הראשי יש תרקטורון .אחרי שאני מקבל את המסימה מהאשה אני נוסע למקום ששם יש בערך 6 חצים אדומים שמסמומנים בכל מיני מקומות .וסתם באדמה.ויש הרבה יריבים וגם רכבים סגולים עם נשק בגג .ראיתי גם רמפות בכל מיני כיוונים. המקום נמצא …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by kip,

מישהו שיחק? יש רשמים? שווה ההשקעה? דרך אגב, התקנתי את הפאטצ' 1.2 אצלי ומאז המשחק לא עולה.... לא יודע מה קרה, מחקתי, התקנתי, כלום.... מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  25. החלפתי כרטיס מסך לATI HD5770 והGENERALS ZH לא רוצה להיכנס ורושם לי שאני צריך DIRECTX 8.1 או יותר גבוהה ויש לי מותקן 11 ואני לא מצליח להתקין DIRECTX 9 או גירסא אחרת..רק 11 מצליח.. http://eliad.org/viewer.php?id=1289659090.jpg

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.