משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
היי, אני משחק ב-NBA 06 מדי פעם, ולמען האמת המוזיקה שמשמיעים שם לא כלכך מוצאת חן בעניי, מתאימה או לא מתאימה זה עדין לא מוצא חן בעני, אני לא שומע ראפ, אני שומע רוק ( כמו pink floyd, red hot chilli peppers, symphony x וכאלה.. ) ולכן אני רוצה להוסיף שירים משלי למשחק. מישהוא יודע ויכול לומר לי איך עושים את זה??? תודה מראש, יובל
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ערב טוב , אני מקבל עוד שבוע את המאקבוק החדש כשאני אטוס לארצות הברית. רציתי לדעת עם יש איזה משחקים טובים למאק (ד"א הליבה היא X86 ואני חושב שאפשר להתקין ווינדוס,אני אבל מקווה שזה מיותר.) אני חושב שWC3 תומך מאק,עכשיו רק נשאר למצוא אותו. אם מישהו מכיר עוד משחקים טובים אני מאוד אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי זה במהלך התקנת המשחק, יש לי את שני הדיסקים, וכשזה מגיע ל 100 אחוז במהלך ההתקנה זה פותח את ההודעה הזאת: http://img502.imageshack.us/img502/6343/247cl.jpg אני מכניס את הדיסק הרביעי, וכשאני לוחץ על "OK" זה פותח לי עוד פעם את ההודעה שאני צריך להכניס את הדיסק הרביעי, וכשאני לוחץ Cancel זה מבטל את כל ההתקנה, מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק משגע אותי. איך לעשות סטודיו טוב אני תמיד אחרון. פפרצי אני שם על שחקנים ואני דואג שיהייה להם טוב אבל לבנות אני לא יודע איך. בניתי את רוב המבנים אבל הם לא ממש בסדר(זאת אומרת נגיד יש בפתיחה של הסטודיו Stage School ולידו יש את המבנה של ה Graveyard) זה משנה? אני שם הרבה עצים וזה. בקיצור אפשר מדריך(בעברית) או שמישהו יעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
טוב אני מחפש משחקים טובים עם דרישות נמוכות, למחשב הנייד שלי Hp Pavilion Ze4949, כעיקרון עכשיו אני משחק בו Warcraft III על הגדרות הכי גבוהות =] ואני מחפש עוד משחקים לא משנה מסוגים ומהמינים, רק שיהיה משחק טוב שאפשר לעביר איתו ת'זמן =] ותודה רבה לעוזרים, טימור.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מסתבר שלמשחק הזה יהיה הרבה יותר מגראפיקה מדהימה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שיחקתי בוורקראפט 3 בתקופתו במשחק יחיד ונתקעתי במשימה עם הנייט אלפס בה צריך להגן על עץ החיים. לא משנה כמה ניסיתי הUNDEAD בצירוף הלגיון הבוער פשוט שחטו אותי בסוף והשיא שהגעתי אליו היה כ6 דקות לפני שהייתי מנצח. בגלל שראיתי שחבילת הרחבה תצא בקרוב הייתי שמח לדעת כיצד נגמר המשחק (בתוספת הערת ספויילר למי שיכנס בטעות) מבחינת התוכן. גם טקטיקות למשימה זו יעזרו לי מאוד
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
זאת ההודעה: שמתי NO-CD... ומתי שאני מפעיל אם הNO-CD זה לא עובד... (רק הבטל.נט) למישהו יש NO_CD טוב שמאפשר לשחק בבטל.נט בלי CD?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל........האם עדיין מוכרים את המחשק הזה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סיימתי את המשחק עם כל הצבאות וחסר לי כמה מדליות כדי להשלים את המשחק אז מי שצריך עזרה שייבקש
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני יודע בוודאות שהמקלדת עובדת כמו שצריך , גם מחוץ למשחק וגם בפנים (תפריטים) , למשל שאני לוחץ על כפתור ונגיד מכוון אותו שמאלה , זה מגיב. אבל אחרי שעשיתי יוזר , קיבלתי הדרכה , התחילה ההדרכה , אמרו לי לפנות למנורה האדומה משמאלי , ואני לא יכול ! רק עם העכבר אני יכול לזוז.. אהה ואפילו אני יכול ללחוץ על F2 שזה נותן לי לכתוב דברים במין קונסול כזה , ושם אני כן יכול לכתוב. מישהו יודע מה לעשות ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בלעעעע לא מצליח לעבור את החרטא הזה. אני מצליח בדרך כלל לבנות בסיס ואפילו להשתלט על כמה supply center-ים אבל זה לא עוזר כי אז מפוצצים לי את הצורה עם Scud Storm, ולא משנה כמה כוחות אני אבנה, להם יש יותר והם באים ובאים... עוד דבר, נאמר לי שיש איזה מפקד של ה GLA שנמצא בשטח, איפה הוא מסתתר? קניתי את ה apc הזה שסורק יחידות מוסתרות אבל לא מצאתי אותו. איזה משימה מעצבנת
-
Playa Statuz Meh pretty ship, de Titan And from da back view, nice ass btw And how can i forget to show off my big gunz - look at the damage =) לכוכב קוראים כרתים (Crete) והוא שייך ל Crosairs, החברה הכי רעים בגלקסיה. 8) אל תשאלו אותי מה מטרת הת'רד הזה בבקשה...
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
כשאני מנסה לשחק ברשת אני צריך לפתוח חשבון וכאשר אני עושה את זה זה פשוא אומר לי "password is incorrect plz try again " מה אני אמור לעשות$#^#$ help me plz עידכנתי את המשחק כבר Tar
-
אחרי סרטון הראשון פשוט אין לי סאונד,קראתי ב readme וזה אומר אם יש לי codec מסוים של mp3 למחוק מה registry ובלגנים ועדיין אין סאונד,מישהו נתקל בבעיה דומה והצליח לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משחקי PS2 כי יש שם אחלה משחקים האים התמונה שאני יקבל תיהיה מאכזבת או סבירה? יש לי פנטיום 4 1500 אים 256 ראם כרטיס מסך רדאון 9000 פרו 128 אים זה משנה בכלל
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום אני תקוע כבר מלא זמן במשימה הראשונה של המשחק בתוך הבניין השרוף . בהתחלה צריך למצוא איזה איש ואחרי שמוצאים אותו אז אומרים לי שצריך למצוא איזה קופסה שחורה עכשיו השאלה היא איפה הקופסה השחורה ואיך בידיוק אני יוצא מהבניין בתודה, עידו
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
ערב טוב לכולם, וחג כשר לכולם הורדתי מהאתר את המוד של המכוניות שהופך אותם למכוניות שקיימות באמת, כדוגמת האאודי TT וכדומה. יש לי בעיה שאני צריך למחוק מספר קבצים שככל הנראה נוצרים בעת התקנת המוד בגרסה 1.0, אבל מכיוון שאין לי אותה, והאפגרייד מ 1.0 ל 1.1 לא יועיל לי, הורדתי את הגרסה המלאה של המוד , גרסה מספר 1.1. עכשיו בהורדות ההתקנה אמורים למחוק 2 קבצים מתיקיית MODELS, לא נראה לי שקיים צורך לציין את שמם. הקבצים האלה נוצרו בעת התקנת המוד מספר 1.0, משום מה אני לא מצליח למצוא אותם בכלל, בקיצור.......... מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה ? איך אני מסדר את המוד שיעבוד?... התקנתי את המשחק, ואת המוד, אבל אני לא מוצא את הקבצים שעליי למחוק, לא דרך התבוננות בתיקיות ולא דרך חיפו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה הוא אומר שהוא לא מוצא את הקובץ הישן יותר? וכן הקובץ קיים..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגעתי לשלב השני.... דיברתי עם הנהג של גריקוב... אכשיו המשימה להאזין לגריקוב ולאיש מחשבים שלו במעלית השקופה עם מיקרופון לייזר!!! איך??????????????????????..
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש משחק חביב ונפלא ולא זוכר את שמו, מדובר על משחק דמוי פאקמן שצריך לאכול מין" X" כאלה ולהיזהר לא להיפגע מכדורים שנופלים עליו, הוא בורח ממיספריים שאם הם נוגעים בו הוא מתפוצץ, יש מספר שלבים נדמה לי 120 שלבים גודלו של המשחק הוא פחות ממגה (נדמה לי). אני מודה לכם על העזרה בשאיפה למצוא את משחק חצי מחשבה המצוין הזה .
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב! במהלך כל היום אני בחיפוש אחר המשחק טאקי ברשת משום מה לא צליחה להוריד אותו מאף אתר וכשכבר שלחו לי אותו אז אני רואה שלא ניתן לשחק ללא ה- IP של מישהו אחר......בבקשה למי שמבין בזה אשמח לקבל סיוע כי מעוניינת מאד לשחק בתודה מראש עפרה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מפעיל את המשחק ישר אחרי שאני מפעיל את המשחק ויש את היוצרים של המשחק והכל ישר זה מגיע למסך עם כל מיני תמונות כמו שצריך להיות זה נתקע ולא מגיב ופעם אחת אחרי שעתיים זה פתאום עבד אבל מאז זה לא עובד בכלל. יש לי פנטיום 3 733mhz וכרטיס מסך g-force 4 mx 440 וניסיתי לשים את זה אצל חבר שלי שיש לו אותו מעבד ואותו כרטיס מסך ואצלו זה עובד! :-[ מישהו יכול לעזור לי זה מאוד חשוב!!!
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-