משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אם אתה נחמד אתה מוזמן להצטרף לקלאן שלי, אנחנו משחקים Guild Wars, Battlefield 2, Counter-Strike Source ו DOTA. כנסו לונרילו באתר www.clancas.net
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
סיימתי להוריד ולהתקין את המשחק היום בבוקר בהצלחה... אך משום מה אני לא מצליח להפעיל את המשחק עצמו. כאשר אני מפעיל את המשחק הוא נותן לי שיש איזו בעייה כלשהי עם Securom סימנתי V בוירטואל דימון ליד האופציה הזאת אך עדיין המשחק לא עולה. אין שום קראק בדיסק לגבי NOCD או משהו כזה.. אני מקווה שמישהו התקין כבר את המשחק ויוכל לעזור לי . תודה לעוזרים. (מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
התקנתי , עדכנתי , לא עובד (משום מה לא הופתעתי : ) קראתי מלא דיונים על הבעיה הזאת אבל לא מצאתי שום פיתרון שעובד...
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לפני כמה דקות התקנתי את far cry המלא והבעיה היא: אני מתחיל לשחק ולאחר איזה דקה שתיים של משחק המשחק פשוט נתקע ולא זז יותר (חשוב לציין שבזמן לפני שהוא נתקע הוא רץ חלק)ואם מנסים לעשות ALT+CTRL+DELETE ולצאת בחזקה לווינדוס אז המחשב מכבה את המסך וזהו אי אפשר לעשות יותר כלום עד שעושים ריסט. מישו אולי יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי אני ישמח מאוד. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
סליחה על זה שלקחתי לך חלק מהשיר של הפראג שלך זה פשוט היה ממש מתאים kalabokk
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר על משחק הילדים: cars the video game. בעת נסיון התקנת המשחק (מקורי) מופיעה ההודעה הבאה: warning:default charset cp1255 not supported, using iso-8859-1 instead ואז זה יוצא מהמסך של ההתקנה. זה מתרחש כל הזמן בעת נסיון התקנת המשחק, יש לציין שבעבר המשחק עבד אך לאחר פירמוט שבצעתי למחשב מתרחשת השגיאה בהתקנה. יש לי ווינ אקס פי. המפרט שלי: amd athlon 3000 1 ג'יגה זכרון geforce 6600gt לוח אם של ג'גבייט למישהו הפתרונות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתנצל אם זה לא המקום המתאים לבקש או לשאול בנושא, פשוט לא ידעתי איפה כן לבדוק... אני לא מכיר ולא מתמצא בתחום הנ"ל בכלל ולכן אני לא יודע להגדיר תקציב תואם, אך אני מוכן להשקיע סכום מכובד מאוד עבור המטרה. אני צריך משחק סימולטור ל- PC שמדמה נהיגה (לא מירוצים, אלא נהיגה ברכב בדגש על כללי נהיגה נכונים וזהירות מאלמנטים כגון הולכי רגל וכו') לצורך תגבור עבור שיעורי נהיגה. הנושא הוא שיש לי מוטוריקה מאוד מאוד גרועה וקורדינאציה ממש על הפנים מה שמתבטא בחוסר יכולת לאזן את הרכב בנתיב הנסיעה, גורם לי לבלימות חזקות מאוד ולחיצות חזקות מדי על דוושת הגז בתחילת נסיעה ובמהלכה. אני צריך סימולטור שיעזור לי להתאמן בשעות הפנאי כתגבור לשיעורים שאני לוקח. מבקש גם המלצה למערכת היגוי כולל דוושות גז…
-
- 6 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
הרצתי את המשחק ואז הוא רצה את XLIVE.DLL אז התקנתי את XLiveRedist1.1.0322 ואחכ שוב הרצתי את המשחק וזה מה שהוא רשם בתמונה רשום: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
כנראה שאולי יש עוד אחד בגילי בפורום שממש שיחק וגמר את המשחק המקורי(למרות שיש אותו כיום לאייפד ואייפון). אבל אם אתם מחשיבים את עצמכם כגיימרים שאוהבים פלטפורמרים(משחקי קפיצות דו מימדיים עם קצת חשיבה)- זה ממש, ממש חובה לפחות לראות את הסרטון ולהחליט לבד. מה יש במשחק? גרפיקה מדהימה, מוסיקה מהמלחין המקורי של המשחק בקומודור/אמיגה ומשחקיות מתוחכמת ומאתגרת מאוד. זול 50 שקל וזה אצלכם. גם אפשר לשחק בדמו ולראות בעצמכם
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משחק פשוט מדהים, כל מה שרציתי אי פעם שיהיה במשחק FPS היה שם. הסוף קצת לא מובן, אז פוצצתי את הליבה כדי להרוס את המגדל הזה אני חושב (אם משהוא יודע יותר אז בבקשה שיגיד) והאיש הזה בסוף לא הבנתי מי הוא או מה הוא עשה, אפשר הסבר??
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
פעם דפדפתי לי ברחבי היוטיוב ולפתע ראיתי טריילר של משחק שמראים שם איזה אוטו אמריקאי נוסע שם ורודפים אחריו או משהו משטרות נידמה לי ויש קריין ברקע שמדבר ואז הרואים שחסמו איזה גרש והוא קופץ מעל המשטרות או משהו כזה..זה היה טריילר ממש מושקע למשחק שראיתי ואני לא זוכר את שם המשחק ..ניסיתי עכשיו לחפש שעות ביוטיוב ואני לא מוצא אותו אני רוצה למצוא את הטריילר ודרכו אני ידע את שם המשחק וניראה אם הוא באמת שווה כמו בסרטון.. תוכלו לעזור לי? אני שובר את הראש
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ואני יכול לפתוח שרת טוב אם אתם רוצים...
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום! אני משחק FAR CRY, ואני כבר בשלב אחד לפני האחרון, ולא היה לי בעיות עד עכשיו... ופתאום הגעתי לקטע שצריך לעבור את הנהר ואין לך בכלל כדורים, והמים בצבע סגול... בסדר, המשכתי, ואז הגעתי להר געש, שהלבה - מן הסתם - צריכה להיות כתומה-אדומה, אך היא באותו צבע של המים: דרך אגב הצבע הזה הוא גם לא כל כך צבע של מים... נראה לי יותר כמו שפיכה של רידינג לירקון המחשב שלי יחסית עומד בדרישות מינימום, ואני משחק על רזו' 1024X768 עם פרטים LOW, וזה עובד חלק... עשיתי עדכון למשחק (1.33) וזה עדכן בהצלחה עשיתי עדכון לכ. מסך המחשב שלי נקי מוירוסים ורוגלות איך מתקנים? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי פאב להורדה של NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2!!! פאבים מהירים וטובים להורדה של הניד פור ספיד החדש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני נכנס למשחק וזה נתקע לי פשוט!! עכשיו הייתה לי בעיה בגרפיקה של המשחק יש לי כרטיס מסך 7600 g force בכל אופן ... לאחר שאני שמתי פאץ' כדי שלא תהיה את הבעיה הזאת ... זה מה שקרא ... http://img413.imageshack.us/img413/8666/46824823lf1.jpg http://img249.imageshack.us/img249/7853/56285394xn0.jpg מה אני עושה ? עכשיו הכרטיס מסך של הלוח אם נהפך להיות ברירת מחדל... מה אני אמור לעשות עכשיו חוץ מלעשות ריסטרט כי זה יחזור על עצמו ברגע שאני אפעיל את המשחק .
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ואני חשבתי שהמוד הזה ילך לעזאזל אבל מסתבר שכנראה העתיד מזהיר. קבלו מה מודרים יכולים לעשות (זה רק מראה שבטסדה וחברות אחרות מעוניינות רק בכסף): http://n4g.com/news/898494/morrowind-2011-version-2-0-preview-footage
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום קראתי באחד התגובות שיש משהו כזה שאתה מוריד ואז אתה יכול שהייה לך מלה כסף ומהירות גבואה מאוד וגם ניטרוס בלי הפסקה מישהו יכול להביא לי את הקובץ שעושה אתת זה תודה!
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
התחלתי לא מזמן את משחק התפקידים המעניין הזה אבל כבר באחד הקווסטים המוקדמים יש לי בעיה. הייתי אמור לקחת מכתב ממלך בני האדם למלך הטרולים אבל לאחר השיחה איתו המכתב לא הופיע לי ב - INVENTORY, מה אפשר לעשות ? (מלבד להתחיל מחדש...)
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי אנשים, אני וכמה חברים שלי, כולנו שחקנים ותיקים במשחקים מהסגנון הזה (CS beta 6 שם התחלנו ;o ) מחפשים משחק כלשהו לשחק. כולנו כבר סטודנטים ועובדים ככה שאין לנו הרבה זמן (אחת הסיבות שהחלטתי לפרוש מ WOW אחרי 5 שנים). בכל מקרה, אנחנו רוצים משחק Shooter לשחק במצב מולטיפלייר בלבד (סינגל זה נחמד אבל המולטיפלייר הוא העיקר) עד לא מזמן שחקנו ב MW2, אבל מחפשים משהו חדש. הכיוון היה מן הסתם Black ops - אבל בקריאה מהירה הבנתי שהמשחק דיי מאכזב.. לפי המשתמשים כאן בפורום. לכן, יש המלצה אחרת? Battle field 2 ? יש לו כבר קצת זמן בשוק... אם בחודשים הקרובים אמור לצאת משחק המשך.. אולי כדאי לחכות. Black ops - למרות כל הבעיות? אולי יצא פא'ץ שיתקן אותם? בכל מקרה, לכל המלצה שתתנו, היתי רוצה לד…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי כולם... קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך של ג'יגה בייט 8800 GTS אני צריך המלצות למשחקים טובים! תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מת על Mafia, ונורא מקווה שתצא Mafia 2! מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מנשה להפעיל את המשחק והוא רושם לי plase insert the cd rom select ok and restart aplicatio"n" אבל הדיסק בפנים מה אני אמור לעשות תעזרו לי בבקשה..!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פעם שיחקתי במשחק והגעתי עד הקטע שבו אני עם הבחורה במין מרתף כזה וקפצו עלינו מלא זומבים עד שברחנו לתוך מעלית. מאז פירמטתי את המחשב ואין לי את השמירה של המשחק בשלב הזה. למישהו יש שמירות של המשחק? אם אפשר של כל המשחק ואם אפשר רק של החלק הזה... הכל מתקבל בברכה. תודה!
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
טוב בשעה טובה הגעתי ל- Prestige הראשון ( כן רק עכשיו , מה לעשות יש לי 2 ילדים ועבודה על הראש ) רציתי לשתף אותם בדעתי בנוגע למנגנון ה- Prestige. הרעיון שהכל מתאפס וצריך להתחיל מהתחלה שכל מה שאתה מקבל זה איזה EMBLEM קטן נראה לי מצחיק. נראה אנשים מגיעים ל- Prestige-ים בלי שזה מתאפס ויש לך מלא Challenge-ים שאתה יכול למלא כדי לקבל XP. אם זה לא היה מתאפס אז היינו רואים מי באמת תותח , היית חייב לעבור דרך יותר נשקים , יותר תוספות ובכלל לעבוד יותר קשה בשביל להתקדם. עכשיו Prestige זה פשוט פז"ם , זה הכל. עוד רעיון הוא שע"מ לעבור דרגות (או Prestige) צריכים לעשות Challenge-ים קשים וספציפיים כמו לסיים משחק עם 20 אסיסטים או להגיע ל- 100 הריגות תוך 10 דקות משחק או משהו כזה. כרגע …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תמליצו לי על משחק מחשב חדש וטוב של מכות ברחוב והרבה שלבים עם 2 שחקנים ביחד.... תודה..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-