עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by eegg,

אני לא פותח קלאן ממש אלא כזה squad של 6 אנשים שנשחק ביחד באותו קלאן ובזמנים מסוימים. אם מישהו רוצה להיכנס תשימו את השם שלכם ולינק לשחקן שלכם כמו שלי ו http://www.bf2player.com/index.php?page=stats&search=1&searchtype=bf2&account=70126059 וכדאי שיה שחקנים טובים אז רק כאלה מעל 10,000 נקודות יתקבלו eitangalon2 MM{}RTAL][TY][ eXploZion^RoMaN

• 12 תגובות
    • 875 צפיות
  2. Started by yotam360,

איזה משחקי דפדפן אתם מכירים??? אני מכיר מפקד צבאות, ogame, הגורל (שזה משחק דפוק) ועוד כמה ששחכתי. אז אם אתם מכירים תנו את הלינק לאתר בבקשה.

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  3. Started by eddy,

יש לי gigabyte ati 8500 דריברים מעודכנים המשחק קורס כל 10 דקות זה בטוח קשור לכ. מסך מישהו נתקל בבעיה ויודע איך אפשר לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  4. Started by Bessmertniy,

http://www.gamershell.com/news/18521.html לי המשחק לא ירוץ :\ (riva tnt2) אז תנו תמונות וספרו איך המשחק.

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  5. מצטער אני יודע שהיה פורום שהיה על זה אבל אני פשוט לא מבין איך עושים את זה.

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  6. Started by 2Fluffy4U,

שלום לכולם, התחלתי לאחרונה לשחק ב - CS GO לא מעט ואני מאד נהנה, אבל הבעיה היא שיש רק סרבר אחד ויחיד שבעצם אני מצליח לשחק בו - סרבר פומבי ישראלי של רק מפת DD2.. אין שום סרברים פומביים נוספים? ואם לא.. אז יש סרברים של אתרים מסוימים כמו VGAMES/FXP/GAMEX/HWZONE שצריך IP מיוחד כדי להיכנס אליהם? אשמח לסיוע כי אני מרגיש שזה אחלה של משחק אבל ממש תמוה שכל מה שאני יכול לעשות זה לשחק בסרבר אחד ויחיד.. תודה

• 16 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. Started by ns,

סתם אני לא קונה אני מוריד מ-kazaa אבל עדיין אני צריך איזו עצה. משחק טוב ושהיה ברשת. משהו דומה ל-counter strike אבל אחר! ואם אפשר גם המלצה על משחק מרוצים או מכוניות. אוקיי תודה :2gunsfiring_v1:

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  8. Started by Sweet_Tooth,

תתארו את GTA3 בשנות השמונים בעיר חוף כפולה בגודלה ועם מאות אנשים מוזרים ברחובות תתארו כמות כפולה של פוליגונים וטקסטורות ותתארו כמות כפולה של כלי רכב שכוללות מכוניות אספנות משנות החמישים ועוד כמה סוגים של אופנועים, כטנועים, מסוקים וכמה מכוניות גולף נחמדות שאתם יכולים לסוע בהם מתי שרק תרצו. עכשיו תתארו שכל זה במרחק של פחות מחודש כן GTA VICE CITY ישוחרר ב 29 לחודש ואני הזמנתי אותו כבר עכשיו, ואל תשכחו שזה יהיה בלעדי ל PS2 כך שלמי שאין שיוכל את הלב!!!! ;D

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Gimel,

http://www.commandandconquer.com/classic?sourceid=eag1321 חברת EA משחררת להורדה חינמית את שני המשחקים האלו. אתם מוזמנים להוריד ולהתנסות

10. Started by motizkn,

איך מדווחים על שחקן שמשתמש ב Hack? שיחקתי אם הבחור הזה jkdhtrye וכל כמה שניות מישהו מת ממנו. מבט חטוף בדף שלו ורואים דברים שלא מסתדרים לי. 2.62 הריגות לדקה אם סכין? הבן אדם מרמה. http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/jkdhtrye/weapons/375989807/pc/

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  11. משהו עם יריות,גוף ראשון וכד' ?

• 43 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם, אני משחק במחשק TMNT 2007 Demo ולאחר 5-6 דקות הוא יוצא ממנו, הטמפ' של הכרטיס סבירה (60-66). מה הבעיה ואיך אני פותר אותה? נ.ב אם זה יעזור לפני כניסת המשחק הוא מציג לי חלון שמציג את התאימות של הכרטיס שלי משחק והכל מסומן ב-V. (אין בעיה של תאימות בינהם)

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by natan805,

קניתי לפני 4 שנים את המשחק עם zh ושיחקתי בonline עם שם משתמש שפתחתי היום לאחר 4 שנים התחשק לי לשחק שוב באונליין אבל לא הצלחתי להתקין את המשחק ,הדיסק היה שרוט לגמרי... אז הורדתי את המשחק מאיזה אתר של הורדות ושמתי את הסריאל המקורי שקיבלתי עם הדיסק והפעלתי עם הדיסק שקניתי {וללא קראק} ,עכשיו שאני מנסה להתחבר זה לא נותן לי כי גם שכחתי את השם משתמש והסיסמא שלי,אבל שאני מנסה לפתוח שם משתמש וסיסמא חדשים אני לא מצליח ,השאלה למה? אי אפשר לפתוח שם משתמש חדש? מה קורה אם שכחתי? . הסריאל בהתקנה מקורי. יש למישהו פיתרון?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by RomaDev,

שלום! הורדתי השבוע את המשחק Duke nukem Manhattan Project המשחק הזה מצויין ואני ממליץ לכולם את המשחק!!!!!

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  15. Started by Shasoosh,

פיספתי את הדיון או שיתכן שאף אחד עוד לא פתח למשחק המעולה הזה דיון רשמי?

• 130 תגובות
    • 15.7k צפיות
  16. Started by morientes,

שלום לכולם אני לא מצליח להרוג את קאילנה בפעם השניה יש לא כל מני רוחות וכאלה מישהו יכול בבקשה לעזור תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  17. Started by artyom,

יש לי קירטועים בPROSTREET ולא משנה על איזה גרפיקה אני שם יש קרטועים (תקיעות קטנות) וזה ממש מעצבן. זה קורה רק בגריפ כשיש הרבה מתחרים... אז מה הבעיה? חשבתי שזה המעבד אבל אני לא בטוח (הוא דיי חלש, ואני הולך להחליף אותו כנראה).

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  18. Started by matani122,

מישהו יכול להמליץ לי על משחקים כמו Middle Earth Shadow Of Mordor [ משחק השנה לדעתי! ] משחקים שאתה משיג לאט לאט מתקפות/ סקילים/ יכולות - שיש לך מטרה להמשיך לשחק. ולא משחקים כמו ryse son of rome או Assasin creed - שהם משחקים על רמה אבל לא מה שאני מחפש. גם לא אהבתי את Skyrim. אשמח להמלצות אם יש עוד כאלו.. ואהבתי גם את The Amazing Spiderman 1-2 ++ Prototype 1-2.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by HyperBlasT,

שלום לכולם. אני משחק בקאונטר סטרייק 1.6 ולאחרונה נתקלתי בבעיה מאוד מעצבנת, בכל פעם שאני נכנס לסרבר כלשהוא (פרוץ כמובן) יש לי זמן מוגבל ובלתי ידוע שבו המשחק מוציא אותי, ללא אזהרה, ללא הודעת שגיאה, פשוט מוציא אותי למסך הראשי של המשחק.. זה יכול לקרות אחרי חצי דקה שאני נכנס למשחק, אחרי 5 דקות, ואפילו בכמה שניות הראשונות. יש לציין שניסיתי למחוק את המשחק דרך הוספה\הסרה ולאחר מכן התקנתי מחדש ובכל זאת הבעיה נמשכת. האם יש דרך לסדר את הבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by GrandTheftAutoIV,

"

• 14 תגובות
    • 924 צפיות
  21. איפו אוכל למצא סרטונים של BF2? בעיקר ארוכים מעל 1 MIN

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by Roei,

אני מפעיל את המשחק כל הפירסומות שבהתחלה אחרי שכולם עוברות אני רואה מסך שחור ואז זהו לא רואים יותר כלום המשחק לא מגיב... למה זה קורה? וכמובן שהורדתי את הפאץ

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  23. Started by TeaTime,

היום נכנסתי לביטא של זה (די במפתיע שכן באופן רשמי הפיתוח הסתיים ונקבע תאריך יציאה) אני לא בטוח אם מותר לי לפרסם תמונות-אבל הוא נראה ממש ממש טוב למי שלא מכיר את המשחק: www.eve-online.com זה מעין שילוב של אסטרטגיה-תפקידים-סימולצית חלל המוני (או המונטי לפי גיימר...) הוא מזכיר את פרילאנסר אבל הוא נראה יותר טוב והיקום דינמי יותר ולדרגות יש משמעות אמיתית

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. שלום, אני התחלתי לשחק בWOW לפני כשבוע ואתמול במזן שהייתי בעבודה משועמם ניסיתי להוריד את גירסת החינם הBURNING CRUSADE של ה10 ימים. לא סיימתי את אותה הורדה לאחר שראיתי שהיא גדולה( כ 2.5 גיגה) וויתרתי על זה. עכשיו לאחר שחזרתי הביתה וניסיתי להפעיל את המשחק הכנסתי את הפרטים שלי בעמוד הכניסה ואז קפץ לי חלון שאמר שאני רשאי להשתמש בהרחבת BURNING CRUSADE אבל שאין לי אותה על המחשב אז אני צריך להתקין אותו. ואני לא רוצה. אני בנתיים מסופק מ WOW הגירסה הקודמת...כשאני אתקדם אני ארכוש אותה....כעת נוח לי עם הרגיל. אבל עכשיו אני לא יכול לשחק. באותו חלון שתי האופציות היחידות שיש לי הן או להוריד את הגירסת חינם של ה BURNING CRUSADE או לצאת מהמשחק.....ואני רוצה לשחק כבר@!!!! יש לכם מושג מה עוש…

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  25. Started by nizzan7,

שלום לכולם, אני אמור לקבל היום מחשב חדש, כ.מ. 5770 ומעבד מרובע של AMD, ככה שהמחשב אמור להריץ כל משחק... אני צריך המלצות על משחקי נהיגה טובים, יש לי גם הגה אז אם המשחקים גם תומכים בהגה זה בכלל מושלם. המשחקים לא חייבים להיות רק נהיגה אלא יכולים להיות גם פעולה שיש בה נהגיה (כמו GTA) תודה רבה! ניצן

• 7 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.