עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אורח
    Started by אורח,

"קניתי" את המשחק, וכשאני בא לעשות extract לקובץ האימג' זה אומר לי ב73% שקובץ האימג' מלא. וזה אומר לי: ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB ויש לי FAT32 מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  2. השלב נקרא Anticitizen One (משו כזה) וזוהי התחלתו. אין לי לאן ללכת! הרגתי את כל מי שבסביבה ואין יותר מה לעשות.. מצורפת תמונה תודה!

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  3. שלום התקנתי את הפיפא 2005 וגם את הטלאי של הליגה הישראלית ויש בעיה אני לא רואה את הכדור אלה רק את הצל שלו מה עושים בבקשה מישו

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by bagetrek,

אני מחפש כבר די זמן משחק נוסטלגי ששחקתי די מזמן בערך לפני 12 שנה אנערף ...בקיצ' המשחק נראה ככה : ילד כזה עם צורה כמו של ריימן בלי גוף רק ידיים ראש רגלים וסקיט בורד שנבעט מגלקסיה אל תוך כוכב מוזר עם ג'ונגלים ובלאגנים אחרים והוא אמור להגן שם על עיירה קטנה מהעכביש הגדול עם הרובוטים והתותחים שיורים לעברו כל פעם משימה חדשה שהוא נופל בה ע"י הסקיטבורד שלו ..משחק מאוד חמוד שאני מחפש כבר הרבה זמן האם מישו יודע על What Iam Talking Bout האם יכול לעזור ...בבקשה זה די חשוב לי , קצת הרבה זכרונות מהמשחק .. תודה לעוזרים ! ל"ט

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  5. Started by JohnClark,

היי אתמול קיבלתי את SWAT 4 ובשמחה התקנתי אותו סיימתי כמה משימות ואז יצאתי מהמשחק, וכשיצאתי הוינדואוס (XP Home Edition) מראה מסך כחול עם טקסט שאני לא מספיק לקרוא וישר מאתחל ת'מחשב את הקריירה הוא לא שומר רציתי לדעת אם למישהו יש מושג למה זה קורה המפרט שלי: Athlon 64 3000+ ABit KV8 MAX3 512MB DDR400 Asus Ti4600 HEC 300W

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  6. מישהו יכול לאבי לי קישור של מישחקים יפים כמו שרק 2 וזה אני צריך אתרר של מישחקים תודהמראש.

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  7. Started by yotam_10,

למי שיש PS2 נא להגיב

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by TimoTy,

טוב אני מחפש משחק ישן RPG שבו עשית קווסטים וגייסת אנשים לחבורה שלך אני לא זוכר עוד אבל אשמח לקבל כמה שמות (עם תמונה זה יהייה מצויין) ואולי יתמזל מזלי תודה מראש

9. אם יש לי BF2 צרוב אני יכול לשחק בשרתי ראנק ? ואם אני יכול לשחק בשרתי של EA?

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by KKK,

מישהו מכיר את המשחק הזה? איך הוא? מי שמכיר אם אפשר להרחיב עליו... (אני מתענין במיוחד בסינגל פלייר שלו...)

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  11. Started by Asafalfa,

תגידו קרה לכם פעם שכל משחק שאתם מתחברים ברגע שאתה מתחיל ללכת זה כל פעם קופץ כזה.. או ברגע שאתה משנה מרובה לסכין זה גם קו]פץ פעמים כאילו זה מחליף את זה פעמים ...? אני לא יודע למה זה קורה אבל זה גם קופץ לי אחרי כל צעד שאני עושה ... יש לכם מושג מה אפשר לעשות ?

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  12. Started by eli_a2006,

תבדוק שאימיול לא פועל

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  13. Started by A_N_8,

טוב אז ככה .. כל פעם שאני מגיע ל80 אחוז התקנה של המשחק עולה לי החלון הבא : מישהו יודע אולי מה העיה :s05: תודה לעוזרים... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  14. אוקי כולם לא מזמן השאלתי לחבר שלי את האקונט שלי ועכשיו הוא החזיר לי אותו הקטע הוא שהוא שינה איימיל וססיממא עכשיו האימיל שלו היה של hotmail והוא נסגר וההססימא הוא שכח עכשיו יש לי תשם משתמש של האקונט ות2 סידייקם שבו מה אפשר לעשות ? על מנת להחזיר תאקונט ?

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  15. Started by shefi,

Battlefield 2:Special Forces החדש מה אתם אומרים אליו? יש אפשרות לקניה Online מי שיגיד שישראל לא תומך לקניה BULLSHIT!,אתמול הזמנתי 29.00$ https://account.ea.com/commerce/product-info.jsp?ipath=15&locale=en_US&sls=3&site=eaco&prodid=BF2-MAP&skin=bf2map&app=commerce&lkey=Q3m5hRI7YHrhAF8ACmb3ogAAKDw.

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  16. Started by miki26,

שלום הורדתי משחק בקובץ BIN והתקנתי אותו דרך DEAMONTOOLS אך אחרי ההתקנה הוא דורש את הדיסק של המשחק שאין לי אותו . מה לא עשיתי טוב בהתקנת המשחק שהמחשב עדיין דורש את אותו דיסק התקנה??

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  17. Started by Rrafi,

אני מנשה להפעיל את המשחק והוא רושם לי plase insert the cd rom select ok and restart aplicatio"n" אבל הדיסק בפנים מה אני אמור לעשות תעזרו לי בבקשה..!!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Yuron,

שלום לכולם מכווה שתעזרו לי אז ככה יש לי מחשב די חזק פנטיום 4 2.6 כרטיס מסך FX5200 ו512 ראם כאשר אני נכנס למשחק אז הוא מגיע לשלב שמראים לי את התצוגה של ea נו אתם מכירים זה כזה שתי אותיות ועוד אומרים ea games בקטע שאצל חבר שלי אותו מחשב ואצלו פועל חלק אבל ממש חלק מה הבעיה???? תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  19. Started by jeyjey,

שלום אני צריך שתביאו לי אתרים שמוכרים משחקים בארה"ב תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by EliranB,

יש לי COD II , Quake IV ו- F.E.A.R על איזה הגדרות אתם ממליצים לי לשחק אותם ... אני רוצה לנצל את המקס' של הכרטיס ושישאר לי FPS טוב (לפחות 30) הרזולוציה היא 1280X1024 <-------המפרט בצד

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  21. Started by erap129,

שאני נכנס להגדרות ורוצה להפעיל את האנטי אליאסינג הוא מושחר לי ואי אפשר להפעיל אותו ואותו דבר גם לגבי הגדרות הSHADERS. יש לי FX5200 אז אולי הכרטיס חלש מדי והוא לא מאפשר לי? למרות שעכשיו הכל כמעט על המקסימום וזה פועל על 30 FPS אז אני רוצה להוריד לMEDIUM ולהפעיל אנטי אליאסינג..מישהו יכול להגיד לי איך משנים?

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  22. Started by asdasdasd,

הנושא דיי ברור ..אין לי מה לכתוב כאן :

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  23. Started by אלפקה סורית,

http://www.ballerium.com ראיתי שהמשחק פתוח ל betatesters לכל מי שרוצה, יש לכם רשמים מהמשחק? מישהו משחק בזה ? כמו מה זה (אני יודע שזה חדשני/מקורי, אבל בכל זאת)...

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  24. Started by yotam360,

האם x600 pro יריץ את המחשק טוב ועם פילטרים?

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  25. Started by shtrodel,

Crime Life Gang Wars מי מכיר? איך המשחק? למי שלא מכיר http://www.konami-crimelife.com/uk/flash_uk.html

• 6 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.