עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום,תהיתי לעצמי,עכשיו שאנחנו בעידן מאוד מתקדם טכנולגית,ושיש שלטי אקס בוקס 360 למחשב חוטיים אלחוטיים ומה לא,מדוע משחקים כמו WWE כל המשחקי מכות תלת מימד,מכות מתקדם וכו לא יוצאים גם למחשב,הרי זה ידוע שניתן לשחק במחשב כאילו היה אקס בוקס עם טלויזיה וגיים פאד,זה דיי מעצבן שכל הארקיידים המגניבים יוצאים לקונסולות,בעוד שאנשים קונים מחשבי על ב 7000 וכו (כמוני בזמנו).לפני 8 חודשים בערך. השאלה הנשאלת היא האם זה בכדי שרוצים למשוך אנשים לקונסולות?או שפשוט מפתחות המשחקים אומרות לעצמן למי שיש מחשב,לא משחק במשחקים של ילדים וכו? דוגמא נחמדה,יצא המשחק SHANK שממש נהניתי ממנו והחזיר אותי קצת לילדות עם המשחקי מכות, למה לא עוד משחקים כאלה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by moshe51,

שלום לכם. אתמול הבאתי את המשחק HL2 מקורי אם שם צשתמש וסיסמה מקורים לסתים ושאני מנסה להיכנס למשחק אז הוא אומר לי ההגדרות של המחשב שלי לא טובות ועד לא מזמן הייתי משחק בHL2 ובסורס הפרוצים וזה היה עובד לי סבבה ועכשיו אני לא יכול להיכנס למשחק אפילו אתה יודעים למה?

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  3. Started by tamiravigan,

* OS: Windows XP SP2 * Processor: Dual core processor (Intel Pentium D or better) * RAM: 2GB * Hard Drive: 18GB free hard disk space * Video Card: 512MB Direct3D 10 compatible video card or Direct3D 9 card compatible with Shader * Drive: DVD-ROM dual-layer drive http://www.gamesforwindows.com/en-US/Games/Pages/grandtheftautoiv.aspx 18GB?!? WHAT THE HELL!? אבל לדעתי זה יהיה שווה את זה, כמו כל משחק שלהם(חוץ מSA שהוא ממש גרוע)

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  4. Started by assaf990,

האם יש סיכוי שהמשחק need for speed hot pursuit ... ירוץ על מפרט מחשב מינימלי שכזה? (להלן) כרגע התקנתי את המשחק ואני מקבל מסך שחור, הודעת שגיאה וקריסה. הודעת שגיאה: the machines gpu does not support shader model 3 מפרט מחשב: Computer: Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 8.0.6001.18702 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard: CPU Type DualCore Intel Pentium, 2700 MHz Motherboard Name Intel Pearl Creek DG31PR (2 PCI, 1…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by alex_2007,

הורדתי משחק True Crime: New York City אבל מה עביה הקובץ IMG לא נפתח לי ב DAEMON Tools :nixweiss: מה לעשות תעזרו לי בקשה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by DrizziTx,

משחק חינמי ומדליק, אחלה מולטי וגרפיקה בסיסית וסבירה! www.bloodmasters.com אולי נקבע איזשהו match של הפורום? אני מוכן לארח (בשעות הערב/לילה)

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by IME3,

Operation Flashpoint - Red River במשחק בגדול משחקים בתור המארניס האמריקאים והסביבה היא טגיקיסטן המשחק עצמו והמשימות מתרחשות בעולם פתוח ואין מסכי טעינה מרגע ההתחלה של משימה עד הסיום נעים בשטחים גדולים או בצורה רגלית או ברכבים\מסוקים סגנון המשחק פה נוטה קצת יותר לכיוון הריאליסטי בשונה מ COD ו MOH משחקים בתור קבוצה של ארבעה לוחמים אפשר לפקד עלייהם לשלוח אותם לנקודות ציון לשלוח אותם להשתלט על בניינים להתבצר בנקודה מסויימת ועוד דברים בסגנון הזה רק התחלתי לשחק בעצמי ושחקתי ארבעה שלבים ראשונים ככה שאני לא יודע הכל על המשחק עוד בהתחלה צריך להתרגל טיפה למשחקיות וברגע שמתרגלים התחלתי לאהוב את המשחק יותר המשימות יכולות להיות ארוכות ולהמשך למעלה משעה במהלכן עובר…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by matan_18,

אני עושה את כל המשימות וזה לא עובר לי עיר??? איך עוברים עיר???

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. רציתי לשחק במשחק אבל אני פחדן גדול.רציתי לבדוק קודם איך המפלצות נראות.

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  10. בקיצור השתמשתי ב 6 משימות עם צ'יטים מתוך 27 בלוס סאנטוס. זה טוב?

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  11. שאני במשימה אני עושה שמירות, שאני יוצא מהמשחק כל השמירות שבתוך המשימה נעלמו וצריך מחדש

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  12. Started by dans41,

שלום אני וחברים מחפשים משחקי CO OP טובים לשחק בהם על המחשב יש המלצות? עם יש משחקים ליותר משניים בco op והם היו טובים אז תביאו גם. תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Mister_Tz,

היי אני מחפש עוד שחקנים למשחק RIFT אני רמה 50 ב - Steampike - PVE - Guardian - cleric/dps אם יש פה עוד שחקנים אני אשמח להכיר אם יש גם קהילה נחמדה בשרת אחר ותהיה אפשרות לעבור אז אני אשמח גם לעבור

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  14. Started by RoyShefy,

מחיר מלא! נגיד שאני רוצה להתשתמש בCD-KEY בעת התקנת המשחק לא דרך Steam או אם אני אשכח את הSteam דולק בבית שלי וארצה לשחק בבית של חבר עם הCDKEY שלי... למשל. תאירו את עיניי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by myDGB blws,

יאללה עשיתי אחרון לפני שיוצא ghosts תהנו [h=1] [/h]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. המשחק פועל לכם מהר? הוא תופס לי ממש ממש מלא זיכרון מעל כמה שיש לי במחשב וה CPU USAGE ב90%+ אז המשחק נתקע כל הזמן! אי אפשר לשחק בו אצלכם זה גם ככה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by The Dom,

אני מחפש משחקי מלחמה שאפשר לטוס/לנהוג ברכב בחופשיות בלי שום קשר למטרה העיקרית (כמו :BF2,GTA SA וכו,) עדיף שהמשחקים יהיו ברשת.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, אני סובל ממהירות מאוד נמוכה בהורדה של המשחק COUNTER STRIKE SOURCE דרך ה STEAM. המהירות כמעט תמיד נעה בין 0-10... ניסיתי להפעיל בבוקר, עשיתי סריקת וירוסים SPYWARES, פתחתי את כל הפורטים ואפילו בבדיקה של ה STEAM זה כתב לי שכל הפורטים פתוחים ושהכל בסדר... לפי מה שחברים אומרים, מהירות ההורדה אצלהם בבוקר היא 100 ומעלה. יש לי פס ברוחב 3 MB. האם יכול להיות שהספק מגביל? אני על NETVISION.

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  19. האם מישהו בבקשה יכול לתת לי הכוונה לפאטצ' השלישי של המשחק לא דרך האתר הרשמי...אני פשוט לא מצליח להוריד משם אם יש למישהו כוח אז האם הוא יכול לשלוח לי אותו ? תודה

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  20. חשוב לי לציין ליפני יש לי מחשב בינוני לא חזק... AMD 4200 X1950 GT SUPER 512MB 2 GB RAM עכשיו לבעיה כול המשחקים בויסטה עולים אצלי יופי טופי... אבל מה תמיד שאני משחק FIFA 2007 המשחק זוחל מאוד הוא בקושי זז יש ירידה דרסטיתת בקצב הפריימים.. יש אולי איזה פאץ שמתקן את זה למה זה מערכת הפעלה טובה אבל למה דווקא במשחק הזה זה עושה בעיות..?

21. לא יאמן לפני חודש לא היה שום דבר לשחק ופתאום לא מספיקים להתאושש ממשחק אחד וכבר יוצאים עוד 3 לא מספיקים להתאושש גם מהם וכבר יוצאים עוד ועוד ועוד.. הלוואי וכל הזמן זה יהיה ככה! מי אמר שעוברים לקונסולות ו PC זה OUT?

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by Gal&Gal,

ד"א הם ריקים =) אף אחד לא משחק? וחוץ מזה הפינגים שלי לשרת 70 80 זה הגיוני? יש לי יותר נמוכים בגרמניה חח

23. Started by vinipyx,

אני תקועה ממש מאתחלה ,כאשר אני עומד מול מונה ליזה ורואה כל מיני אירוגליפים אם אולטרא סגול. מה אני אמור לעשות????

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  24. Started by JohnnyBravo,

כל מה שיש הוא סירטון גיימפלי ותאריך שיחרור(13 December 2011) וזהו.דממה ברשת.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.