עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אהלן אנשים... עוד מעט מתקרב עלינו חודש אוגוסט חודש עם משחקים טובים... ובניהם המשחק Stranglehold מה אתם אומרים על המשחק הזה? משחק טוב צריך להיות? אתם יודעים אולי גם עם זה מנוע DX10 או רק DX9 ? אני מקווה 9 כי יש לי X1950XT כע אני יודע מעפן.. ותגידו השליטה תהיה נוחה בעיקרון יענו כמו שהיה מקס פיין כי ראיתי שיש תאפקט החזק הזה.... ? תודה מראש לעוזרים/ לעונים

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  2. אין מהלך יותר קטלני מזה, אם הוא מתוזמן כראוי הוא גורם ליריב לסחרחורת, מה שכן לא הכי קל לבצע אותו עם שלט... האמת יש גם את המהלך של סקורפיון ששולח כידון ומושך את היריב, וזה מאוד יעיל, get over here

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  3. Started by Gosha,

לפי מה שהבנתי שזה MMORPG כזה, סטייל ל-Everquest. שווה להוריד ולנסות לשחק? הגרסה האחרונה שהוציאו היא 0.3.011...כלומר, קצת מוקדם לא? מישהו משחק בזה?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  4. אני מחליף מחשב.....וחושב להשאר עם הכרטיס הזה..... נגיד FIFA 2005 ...אפשר ? תודה.

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  5. שלום לכולם וברך הבא לי כמו שכולכם כבר יודעים החופש הגדול נכנס לתוקף וסוף סוף יש קצת זמן פנוי מידי פעם. הייתי רוצה לבקש ממכם המלצה למשחקים שונים ששחקתם ואהבתם, אני חייב לציין שאני אוהב כמעט את כל הז'אנרים. עם לא יהיה מוגזם לבקש את המשחק + תקציר קצת ו/או סירטון אשר מראה את הקונספט שבו. תודה מראש, תמיר.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by Kirma,

[table] [tr][td]תאריך יציאה[/td] [td]פברואר 2013[/td] [/tr] [tr] [td]ז'אנר[/td] [td]יריות, פעולה, מדע בדיוני[/td] [/tr] [tr] [td]מפתחת[/td] [td]Crytek[/td] [/tr] [tr] [td]מפיצה[/td] [td]EA Games[/td] [/tr] [tr] [td]מנוע גראפי[/td] [td]CryEngine 3[/td] [/tr] [tr] [td]מצבים[/td] [td]קמפיין לשחקן יחיד, מולטיפלייר[/td] [/tr] [tr] [td]פלטפורמות[/td] [td]PC, XBOX360, PS3[/td] [/tr] [tr] [td]אתר הרישמי[/td] [td]http://crysis.com/[/td] [/tr] [/table] עלילה המשחק השלישי בסידרה שמתרחש 25 שנה מהמשחק לאחר סיום העלילה במשחק הקודם. הרוח רפאים פרופיט שמנהיג את גיבור המשחק השני אלקטרז, חוזר כעת כגיבור הראשי של המשחק. חזרתו לניו יורק, מגלה הגיבור עיר עטופ…

• 175 תגובות
    • 28.6k צפיות
  7. Started by mz155,

במהלך המשחק.. אני לא יכול לעבור את ה30FPS .. כאילו המקסימום שלו זה 30.. רוב המשחק הוא על 30.. לפעמים יורד קצת וחוזר אבל המקסימום זה 30.. אבל בתפריט הראשי המקסימום זה 60FPS.. איך אפשר לעשות שגם במהלך המשחק המקסימום יהיה 60?

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  8. Started by Devian_Game,

Enjoy my latest montage of hits and game play with the tank , public and competitive

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. מחפש את האתר שרושם את יציאת המשחקים הכי חדשים? היה לי אתר שבו רשום את כל הקבוצות שיחרור ובו למשל רילאודד הוציאו משחק מתי שהם משחררים זה רשום... תודה למי שיביא לי את האתר

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  10. איפה הימים שלכל משחק היה shareware ???

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  11. אז ככה- גיביתי את התיקייה C:\Documents and Settings\xxx\Application Data\Command & Conquer 3 Tiberium Wars כאשר xxx זה השם משתמש שלי. בתיקייה הזו נמצאים הפרופילים של המשחק. אחרי הגיבוי, פירמטתי את המחשב, והתקנתי את המשחק מחדש. אחרי ההפעלה הראשונית (המסך הקטן של ה"וולקאם באק, קומנדר", כתבתי שם את שם הפרופיל שהיה לי קודם) ועידכון של המשחק דרך המשחק ל1.7, יצאתי מהמשחק והחלפתי את התיקייה של השמירות בתיקייה של השמירות הקודמת שהייתה לי. הפעלתי את המשחק שוב, והשמירות שלי לא הופיעו במשחק עצמו. מחקתי את המשחק והתקנתי מחדש, כאשר אני ממקם את השמירות שלי בנתיב הנכון לךפני ההפעלה הראשונית, הפעלתי את המשחק, ושוב הוא שאל אותי מה שמי ("הוולקאם באק" הזה) ולא הראה במקום את השמירות. אני…

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  12. הורדתי את הדרייברים הכי מעודכנים של כרטיסי המסך והקול, עשיתי install וuninstall איזה מליון פעם. יש לי XP עם SP2. יכול להיות שזה בעיה? אני מריץ משחקים אחרים בלי בעיה

13. Started by navk2,

שמעו הוא אומר לי להגיע לאינשהו אבל יש מין שלט כזה שחוסם לי את הדרך... ויש לי כבר אש וטלקינזיס... עוד מעט אני אערוך ואביא תמונה.. ד"א המשחק ממש אבל ממש ממש אבל ממש ממש טובבב !!! ורואים פצצה.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by 2Fluffy4U,

היי.. ראיתי שיצאה גרסת פורט למשחק האדיר הזה לאייפד.. היא עולה 80 שקלים.. אני מתלבט אם לקנות או לא אז אשמח לשמוע לדעתכם.. אם יש מישהו שיצא לו לשחק בגירסה הזו..

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  15. Started by vipersh,

ניסיתי לקנות מהם את COD4 אבל כשאני עושה צ'קאאוט הוא מעיף לי אותו מהסלסלה ורושם לי שהמשחק מוגן איזור. רציתי לדעת האם יש לי אפשרות לעקוף את החסימה?

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  16. Started by KermitShor,

אני לא מוצא את כל 7 הפסלים הסמוראים האלה![מצאתי רק 4.. 2 כחולים, כתום וורוד איפה לעזזל נמצאים כל הפסלים? חיפשתי בכל חור במפה ולא מצאתי ( כשהם מסודרים, אלו ה 3 משמאל והשני מימין עזרה..

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by totah,

למישהו יש מידע מתי בערך יצא המשחק?. השנה?, שנה הבאה?.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  18. Started by Rumikdan,

please let me know if you like it

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  19. Started by mardona,

שלום רב, אני משחק במשחק fifa 2005 אם חברי ברשת ושמתי לב שכדי לתקשר איתם אני לא יכול ללחוץ על הכפתור host כלומר להיות הזה ששולט אלה רק ללחות על conect (להתחבר) הדבר משפיע הרבה מפני שיש לי חבר שיש לו אותה בעיה ואני לא יכול לשחק נגדו... יכול להיות בגלל שיש לי ראוטר? אגב יש לנו אותה גרסה בדיוק של fifa 2005 !!! תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  20. Started by LazyBoy,

מקור איזה כיף, נורא אהבתי את Renegade

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  21. אני יודע, היום עולם הגיימינג מסובך עם גרפיקות מטורפות וכו' וגם לי יש X1900XT אבל אני מחפש משחק שלא ינצל אותו, משחק שאני אוכל לשחק בו ב15 דק' של זמן פנוי שיש לי פה ושם לא משחקים רצינים שאני בדרך כלל משחק בסופי שבוע וכו'.... משחקים אולי ארוכים אבל קלים כאלו עם שלבים או סיבובים מהירים.... קיימת חייה כזאת ?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by cleric,

משחק מעולה, חצי יום כבר שרפתי עליו, יש כאן עוד מישהו שמשחק בו?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  23. הייתי רוצה לחזור לבלג'רס גייט אבל הוא ישן מדי...ובכ"מ הדיסקים שלי נעלמו. יש משחקים, לא כבדים מבחינת גראפיקה, שאפשר להתעמק בהם ועדיין לשחק בכיף? ולא תלת מימד משהו פשוט...דיאבלו נחמד אבל ניסיתי עכשיו את דיאבלו 2 הישן והוא עושה בעיות עם ווינדוס 7...חוץ מזה שהוא חרוש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by eNtro,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Jules Winnfield,

הוא מראה לי את התמונה הזאת: וככה זה יכול להישאר שעות. מה עושים ? :'(

• 20 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.