משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש משחקים מכל הסוגים, מכל השנים ומכל האפשרויות שעולות לכם בראש ל-2 שחקנים מאותו מחשב. יש לי אחיינים שמחפשים תמיד מה לשחק במחשב וצריך לתת להם משהו.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מסתבר שלמשחק הזה יהיה הרבה יותר מגראפיקה מדהימה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגעתי לשלב השני.... דיברתי עם הנהג של גריקוב... אכשיו המשימה להאזין לגריקוב ולאיש מחשבים שלו במעלית השקופה עם מיקרופון לייזר!!! איך??????????????????????..
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
1. אם נסיך הפרסי יכול ללכת על קירות (ברור ברור) למה הוא לא יכול לעשות את זה כשהרצפה רטובה? מה, זה לא הגיוני? 2. אם הוא פרסי למה הוא נראה כמו בריטי ולא נראה כמו ערבי? ולדברים קצת יותר רציניים 1. מה היו המטרות של כל הפעמים שמצאנו חורים בקירות, נכנסו דרכם ועברנו דרך גשר אל הברזייה הקסומה ההיא? 2. איך זה שהחרב האחרונה שמקבלים במשחק הורגת את המפלצות ללא צורך בDAGGER? זה חרב ALL IN ONE? מישהו הצליח לעשות את זה?: אני חושב שזה בשמירה 33% אבל לא מצאתי
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מחפש משחק אסטרטגיה בסגנון הנ"ל בדיוק ^^^ ,שהמשותף בינהם זה שצריך לבנות ולכבוש שטחים ולאסוף כסף . ולא כמו company of heroes ו w4000 {שגם יפים אבל לא בא לי על הסגנון הזה}שבשביל לעשות כסף צריך קודם לשלוט על הדגלים וכדומה וככה נוסף קרדיט ובזה אני בונה. האם יצאו משחקים כמו שכתבתי בכותרת? והאם אמור לצאת בזמן הקרוב או הרחוק עד כמה שידוע?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני שמח להציג לכם את הפרק החדש בערוץ - "מאיפה בא GTA?" אמנם GTA נדחה למחשב האישי (אוף!) אבל עד שהוא מגיע, לפחות נוכל קצת להכיר את ההיסטוריה שמאחורי המשחקים הפעם מצטרף אליי ינאי בן נח שבא להתארח ולקריין! כמו תמיד, נשמח לשמוע את דעתכם... אה, ולא לפספס את הבונוס בסוף! יש מתנות
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני תקוע בשלב שנקרא DEM, ששם זורקים אותי ממסוק עם נשק מסכן, ובו רק 10 כדורים, והמקום שורץ מפלצות. יש לי שתי אפשרויות ללכת אליהן: הראשונה היא לטפס על ההר אבל שם כאשר אני הולך קצת מגיע המסוק והורג אותי, והדרך השניה היא ללכת דרך הנהר כאשר מסביבו יש מלא מפלצות. ניסיתי את שתי הדרכים מספר פעמים ולא מצליח לי!! מה לעשות? אולי יש דרך נוספת?
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח עם תמליצו לי על משחק אסטרטגיה כמו: red alert
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלומות, אני בזמן האחרון סובל מלאגים בשעות הערב בלבד כאשר אני בוחר ומשחק בשרת של ארופה יש עוד חברים אם אותה בעיה ? (אנא רק מי שיש לו את דרישות המינימום של הכותרת)
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, היה פעם משחק כזה... למישהו יש מושג מאיפה אפשר להשיג אותו? תודה, אסף
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש כבר די זמן משחק נוסטלגי ששחקתי די מזמן בערך לפני 12 שנה אנערף ...בקיצ' המשחק נראה ככה : ילד כזה עם צורה כמו של ריימן בלי גוף רק ידיים ראש רגלים וסקיט בורד שנבעט מגלקסיה אל תוך כוכב מוזר עם ג'ונגלים ובלאגנים אחרים והוא אמור להגן שם על עיירה קטנה מהעכביש הגדול עם הרובוטים והתותחים שיורים לעברו כל פעם משימה חדשה שהוא נופל בה ע"י הסקיטבורד שלו ..משחק מאוד חמוד שאני מחפש כבר הרבה זמן האם מישו יודע על What Iam Talking Bout האם יכול לעזור ...בבקשה זה די חשוב לי , קצת הרבה זכרונות מהמשחק .. תודה לעוזרים ! ל"ט
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר משחק אסטרטגיה טקטי בסגנון XCOM - Enemy Unknown?? משחקיות מאוד מהנה בשילוב הסרטונים.
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
סיימתי את הראשון והשני עשרות פעמים,משחקים גדולים שנחרטו אצלי בזכרון לתמיד בניגוד לשאר המשחקים שאני שומע רק על עוד ועוד המשכים על יורש ל"פרוייקט" לא שמעתי כלום או בקיצור האם דייויד ג'ונס הולך לחזור אלינו בקרוב?
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש בנרות ולא מוצא גיטר הירו שכולל משחק + גיטרה למחשב בחנות שנמצאת בארץ, עדיפות לחיפה. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי שהוא יודע מתי המשחק יוצא..? חבר שלי אמר לי שמחר אבל זה לא נשמע הגיוני.. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לרכוש לילד שלי את המשחק FIFA 14 ורציתי לדעת אם יש טלאי לליגה ישראלית? כמו כן במידה ואין דבר כזה, אז אולי יש לפרו 14? כמובן שאני מדבר על משחק מקורי ואני ממש לא מעוניין בפרוץ! תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני ניכנס לאיזשהו סרבר .. אחרי כמה דקות מעיפים אותי עוד ליפני שאני מספיק לשחק .. ואני יודע שזה ביגלל הפינג .. אבל אני לא יודע איך ליגרום לפינג להיות נורמלי !!
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
בטבלה או משהו ? זה פשוט מכה, יש משחקים היום שצרכים 40 גיגה הורדה בשביל לשחק בהם מסכן ה SSD שלי ואני מקווה שבזק בינלאומי לא יעשו לי עוד פעם בעיות עם הקו... אם קונים בחנות מקבלים איתם 10 DVDS ?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם צריך CD KEY מקורי בישביל המישחק Midnight Club 2 ???
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי דיאבלו 2 מקורי ואת התוספות LOD גם בלי השיפורים וגם עם המשחק לא עובד לי האם זה בגלל xp המשחק נפתח ומיד מופיע מסך מלא שחור וברגע שלוחצים על כל מקש הוא יוצא מהמשחק יש הצעות ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כן כן עוד דיון.... חסר תועלת וכמובן נתחיל מנדב DIVINE משחק חדש\ישן - תמצאו את סנטיקס כל מי שתהה, ככה אני נראה שאני עושה את הקולות המוזרים ככה נראים גאטרים [השוטר זה המריץ]
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
באלו דרכים אני יכול לעלות את המהירות במשחק רשת יש לי ולחבר שלי מחשבים חזקים מאד כך שזאת לא הסיבה ,שנינו מחוברים לרוחב פס של 1.5 כך שזה נראה לי בסדר הורדתי גרפיקה וזה עדין לא עוזר הורדתי רזולוציה וגם זה לא עוזר אם למישהו יש עצות אני ישמח לקבלם.
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מישהו יכול לאבי לי קישור של מישחקים יפים כמו שרק 2 וזה אני צריך אתרר של מישחקים תודהמראש.
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
סריאל מקורי ואין לי אותו רשום בשום מקום הוא נמצא רק במשחק איך אני יכול לבדוק מהו לפני שאני מפרמט יש איזהשיא תוכנה משו?
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-