עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by N.S,

יש לי בעיה באפ פי אס של קאונטר סטרייק !!! אני לא יודע יש לי גי פורס 4 .אבל הבעיה נראה לי בגלל הווינדוס או בגלל המחשב !!! תעזרו לי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. קצת מפדח לדבר על זה אבל נתקעתי בשלב במשחק צבי הנינג'ה החדש... זה איזה שלב מסריח כזה עם רובוט ואין לי מושג איך להרים ת'מניאק... מי שגם ירד לרמה שלי וגם יתוודה שהוא משחק בצבי הנינג'ה (אגב יש למשחק גרפיקה בתזונה לדעתי והוא יצא שנה, כאילו זה לא הישן) אז שיגיב לי ואני יפרט יותר איפה נתקעתי בשלב... אנא תחסכו לי פאדיחות ותתייחסו תודה!

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  3. Started by liav12,

גיביתי את המשחק כי רציתי לעשות פרמוט, הוא גיבה לי אותו ל 4 דיסקים וגיליתי שזה אמור להיות 5 דיסקים. זה נכון או שאני יכול לעשות את הפרמוט בשקט?

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  4. הנה לכם סיקור נפלא מאתר http://www.vgames.co.il/article/20084.html :vgames סרטון של המופע המלא: סרטון המשחקיות של Dishonored 2: טיזר של The Elder Scrolls: Legends(יש להעתיק את הלינק ללשונית חדשה) : סרטון הרשמה לבטא של Battlecry (יש להעתיק את הלינק ללשונית חדשה): סרטון המשחקיות של DOOM בסינגלפלייר (מאדים): סרטון המשחקיות של DOOM (גיהנום): סרטון הדגמה של המולטיפלייר וsnapmap של DOOM: ואחרון - ראשון FALLOUT 4: וסרטון נוסף של FALLOUT 4: מקווה שנהנתם

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  5. Started by dannyboy,

שלום רב, קנו לי psp בהונג קונג שכתוב עליו (ובספר הדרכה) שהוא תומך במשחקים מאיזור 3 ומאיזור all , בנוסף לpsp קנו לי גם משחק שכתוב עליו איזור 1 והוא עובד. האם הכוונה ב-ALL שהpsp תומך ב umd מכל מקום? אני שואל כי עוד שבועיים אני טס לארה"ב ואני פוחד לקנות שם משחקים שלא יפעלו לי. תודה מראש (ולילה טוב...תראו מה השעה ) דניאל

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by GodOfGames,

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  7. היי לפני שאני מתחיל אני יודע שיש פה הרבה שכבר מכירים את האתר אבל לא ראיתי שמישהו עשה עליו מדריך הכרתי לא מזמן אתר ממש טוב שאפשר להתחמם בו לפני משחקים או סתם לשחק בו לשפר את ה-AIM מה שממש אהבתי זה שהפינגים מאוד נמוכים בהשוואה לשרתי Arena אחרים (30-60) הנה מדריך קצר על האתר הכנסו הרשמו לאתר כאן לאחר מכן זה ישאל אותכם ל-Aerna של איזה Arena תרmו להכנס מן הסתם תבחרו Counter-Strike: Global Offensive עכשיו זה יראה לכם את ההודעה הזאת: כאן בחרו ב-Europe אחרי זה זה האתר יבקש ממכם להתחבר עם ה-Steam שלכם פשוט לחצו על והתחברו עכשיו כל מה שנשאר לעשות בשביל להתחיל לשחק זה ללחוץ על Play now תוך כמה שניות זה אמור למצוא לכם יריב לשחק נגדו כשזה מצא זה יראה את היריב שנ…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by GodOfGames,

בגרסאת הPS2 אפשר לשחק על 2 יעני על אותו מסך טלוויזיה אם כן אז איך?ואם זה כיף ואיך זה נראה ?שתי השחקנים משחקים על אותו המסך או המסך נחצה לשתיים ..? ואם מישהו יכול להעלות תמונה או סרטון של איך שזה נראה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by *NightMare,

אני בשלב שאני צריך לפרוץ לאיזה בית ואיתי פורץ כספות... השאלה היא איפה הכספת? איך מגיעים אליה?

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  10. Started by The Shark,

well... הורדתי ושיחקתי. נראה ממש טוב. המשחק כפי שכבר אמרו פה, הוא ממש MOHAA בתחפושת.. אותה משחקיות מצוינת, אותו סאונד נהדר - בתוספת של גראפיקה מפורטת יותר ומבוססת מנוע חדשני יותר. הדמו ממש מעולה. מהנה במיוחד. כעת רק ניתן לחכות בקוצר רוח למשחק המלא ותודה רבה ל-J Almighty על הקישור העובד

11. Started by netanel38121,

יש לי בעיה במשחק Call Of Duty ו Call of Duty - United Offensive ברגע שאני מעלה את המשחק אני מקבל משחק בלי תפריט. יש לי כרטיס מסך 8800GTS 640 מעודכן לדרייברים האחרונים של NIVIDA המשחק מעודכן ל PATCH האחרון וגם משחק ההרחבה מעודכן לאחרון. אגב COD 2 פועל לי מעולה וחלק.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  12. ל PC בלבד שירוצו על P3 800 עם R9100 לא לינקים לא הורדות אלא רק המלצות שלא יהפוך לת'רד ווארז! תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by igal_nazar,

כשאני משחק ב my career אז יש כל מיני סמלים המשפה שכשאני מגיע אליהם בנסיעה אז יש מעגל כזה בצבעים שונים ...איך אני למשל קונה כל מיני חלקים לאוטו בחנות לחלקים..?? שאלה נוספת אם התחלתי את הקריירה שלי אם רכב זבלה ואני רוצה לשפר אותו או להחליף אותו איך אני עושה את זה??????? תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Moty_p,

לא רוצה לצאת?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. יש לי RADEON 9550 והמשחק Carom3D ל א זז לי חלק,אני לא יודע מה הבעיה עשיתה כבר הכל: עידכון לכרטיס מסך שיחקתי כבר בכל ההגדרות של המשחק... אולי למישהו ממכם יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  16. Started by cooper,

אני מחפש משחק / סימולטור למרוצי מכוניות עם רמת ריאליסטיות גבוהה גם מבחינה פיסיקלית וגם גרפית . יש לי GTR2 והוא ממש טוב .השאלה אם יש משהו טוב יותר? גם אופנועים ממש מתקבלים בברכה. [רק לא NFS]

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by simonsix,

Publisher: 2K Games Developer:Gearbox Software Genre: Action Release Date: 9/18/2012 אתר הבית ביקורות טריילרים יוטיוב רישמי סיפור משוגע, דמויות הזויות ואינספור רובים הופכים את המשחק השני בסדרה למהנה בטירוף. אה כן, ויש גם אינספור רובים היו המון דברים נפלאים ב-Borderlands הראשון. האווירה המשוגעת והדמויות הססגוניות, האויבים המגוונים, המון רובים וארבע דמויות מגניבות. היו גם הרבה בעיות במשחק הראשון, הגראפיקה הייתה בעייתית במקומות, הסיפור היה חלש והדמויות לא התחברו אחת לשנייה, ולמרות שכל אחת הייתה מגניבה בפני עצמה, המשחק הרגיש כמו הרבה זיקוקים בלי יותר מידי תוכן. ההרחבות שהגיעו לאחר מכן תיקנו ושיפרו הרבה, והציפייה לעתיד רק גברה. מכל האלמנטים שהזכרנו, הדבר …

• 154 תגובות
    • 30.3k צפיות
  18. Started by pazer005,

אחרי כמה זמן החלטתי לחזור לשחק בפיפ"א כמו פעם. אני מעוניין לדעת איך מבצעים כל מיני טריקים עם הכדור ודריבלים. חיפשתי ברשת, כנראה שלא חיפשתי נכון. מישהו יכול לעזור לי להבין איך עושים טריקים במשחק הזה? אני משחק עם המחשב אגב.

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  19. פשוט קניתי מחשב חדש (E6600 88GTS) ואני מתלבט אם להתקין XP או ויסטה, אם יש משחקים שלא תומכים בה.. נתקלתם בכאלה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Nonister,

חברים יקרים! ב7 לדצמבר זה קורה! אנחנו מארגנים מסיבת תחפושות ענקית ואירוע השקה מטורף! אני לא יודע כמה מפה שחקני וורלד אוף וורקראפט אבל אילו ממכם שכן חובה להגיע!! הנה פרטים http://www.gamadia.co.il/forum/viewtopic.php?f=6&t=883 אגב אנחנו השגנו את המחיר הזול ביותר בארץ. תודה לכולכם חברים

• 36 תגובות
    • 8.2k צפיות
  21. Started by ccc,

אני מחפש משחקים איכותיים וכיפים, לא כמו ARMED AND DANGOROUS מכוערים כאלה עם גרפיקה זבל, אלא יותר 3D SHOOTERS, קווסטים לא קשים במיוחד וכאלה שהיו עם גרפיקה יפה, ומהנים.. מקס פיין, call of duty וכאלה.. יש כאלו משחקים?

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  22. הכותר Toxikk מושק רשמית עם גירסה חינמית חדשה, ועם סגנון שיעורר בכם נוסטלגיה ל-Unreal Tournament ו-Quake 3 לכתבה

23. need for speed underground?????????????????????? ????????????????????????????????????????????????

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by ranran,

Even though Battlefield 2142 is just around the corner, Electronic Arts has seen fit to patch up its sometimes rather shaky Battlefield 2. The patch is available in a standalone version as well as a 1.3 - 1.4 upgrade. Here's a list of tthe bug fixes in the 1.4 patch. The full readme can be found here. Bug Fixes * Fixed the Linux server hangs when trying to load a Special Forces Co-Op map. * Another attempt at fixing the Red/Blue nametag bug. * Fixed the missing server info on the map briefing screen. * Fixed the server browser issues with updating info. * Fixed the filter by maps size option in the server browser. * Fixed a low reproducibility crash bug related to th…

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  25. Started by Tommy,

נתקלתי בבעיה הזאת גם ב FIFA 06 WORLD CUP וגם ב FIFA 07 DEMO כשאני מנסה להתקין הוא מגיע לחלון שאתה מאשר את החוקים וזה ולא רואים כלום ואז שאתה מאשר הוא אומר לך שאין לך דיירקט איקס 9...יש לי בדוק ! וזהו לוחץ OK ויוצא .... לא הצלחתי למצוא לזה פתרון ובGOOGLE מצאתי אנשים עם הבעיה הזאת אבל לא מצאתי פיתרון מישהו יכול לעזור לי ?

• 6 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.