משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
SECRET OF THE SILVER BLADES, POOL OF DARKNESS היו סדרה של FORGOTTEN REALMS שהתחילה כמדומני מ POOL OF RADIANCE שעשו לו הרחבה חדשה יחסית ב-2001... והיה עוד משהו עם GATEWAY חיפשתי ברשת אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל, בטוח יש איזה מנוע שמאפשר לשחזר את הדברים האלה על גרפיקה סבירה(הדרך היחידה שלי לשחק זה דרך אמולטור של אמיגה) הכל בפיתוח של SSI ... אשמח לעזרה נזכרתי בעוד שניים GATEWAY TO THE SAVAGE FRONTIER ןההמשך TREASURES OF THE SAVAGE FRONTIER משחקים משנות התשעים המוקדמות.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
:errrr: :errrr: :errrr:אמא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אהההההה!!!!!!!!!!!!!! הם רודפים אחריי אני לא יכול לחסל אותם שמישהו יעזור לי להגיע לsafe hous ומהר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
חבר שלי טוען שהוא משחק חלק עם המשחק GTA זה המפרט שלו Q6600ו 9880GT ו2 גיגה זיכרון
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, קניתי משחקים כמו: NFS Under Cover GRID. והחוויה האמיתי היא לשחק עם הגה... ואני לא כל כך יודע איך להגדיר אותו אשמח לקבל פירוט. בתודה מראש yosda-boy,
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אני חייב להסכים עם כל אחת ואחת מהמבחירות שנעשו פה: http://www.bit-tech.net/gaming/2008/12/30/top-five-worst-games-of-2008/1
-
- 52 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
יש לי XP והתקנתי כוכב כחול המשחק עולה אני עושה משימה ואז שאני לוחץ טיסה זה יוצא לי מהמסך ורושם שלח או אל תשלח. שמעתי ילדים שכן מצליחים להפעיל את המשחק על XP יש פאץ' שמתקן את זה? יש איזו דרך שניתן כן לשחק על XP את המשחק? אשמח לכל פיתרון בקשר לבעיה.
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
לאור פתיחת משחק המולטי החינמי לארצות אירופה והמזרח התיכון כדאי לרכז את התגובות והשאלות לדיון הזה. Publisher: Nexon Devoloper: Nexon Genre: Modern First-Person Shooter Engine :Lithtech Players: Multi ESRB Rating: T (Teen) Release Date: July 10, 2008 אתר הבית וכל העידכונים: http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Main הורדת המשחק: http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Download/GameClient וויקי: כל המידע כאן ביקורת: http://www.gameproarcade.com/article/104126/combat-arms-review/ דרישות מערכת (מתאימות כמעט לכל מחשב): Minimum * Windows 2000 * Intel Pentium II 1 GHz * 256 MB RAM * GeForce 2 MX * DirectX 9.0c * 2.0 GB free…
-
- 207 תגובות
- 33.6k צפיות
-
-
החלטתי לפתוח פוסט חדש במקום להספים את הפוסט של המבצעים לשנה החדשה בסטים... אז הבעיה שלי זה שהמשחק נתקע כשאני מגיע למקום מסויים. יותר מדוייק, המשחק נתקע שאני לוחץ על כפתור לפתוח דלת. זאת הדלת לחדר שבו פרימן נכנס לפורטל לזן. ניסיתי את כל השטויות שוואלב ממליצים כשנתקע משחק, לא עזר. לחזור אחורה בשמירה, אני לא בטוח אם זה בכלל יעזור, אבל גם לא אפשרי. השמירה האחרונה שלי רחוקה מאוד מאוד. (יותר נכון קרוב לתחילת המשחק...) למישהו יש רעיון מה לעשות? ממש מעצבן שאני לא יכול להמשיך לשחק... עריכה.. גיגול קצר הראה שזה קורה להמון אנשים. הם אומרים שהבעיה התחילה אחרי העדכון האחרון למשחק. בקיצור, valve fucked up... נקווה שהם ישחררו עדכון בקרוב שיפתור את הבעיה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. כמה שחיכיתי למשחק הזה , אתמול השגתי אותו לאחרי שהכנתי אחלה תשתית (מחשב חדש ב5000 ש"ח + וינדוס ויסטה). אני מנסה להתקין את הדיסק הראשון , ומיד כשמתחילה התקנת המשחק עצמו (אחרי ההתקנה של הרישום באינטרנט שעוברת טוב) הוא טוען כי המחשב שלי לא מתאים... להלן תמונת מצב : http://img122.imageshack.us/my.php?image=123fx7.jpg מה הבעיה ?? הלינק מוביל לעדכונים של WIN XP לSP3 , הקטע שיש לי ויסטה.. אז מה הבעיה? תודה מראש , שחר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני לוחץ על סולו ואז על משחק חדש ואח"כ בוחר רמת קושי ואז הוא חוזר לי שוב לבחירה של משחק חדש או משימה..מה עושים? וכשאני עושה לו אונליין הוא נופל ואומר שמהו גרם לו להיסגר..
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
התקנתי את זה , מראה בדיוק איפה כל דבר שקשור למשימה נמצאה, פשוט הופך את הכל לקל מדיי , נותן גם את מיקום המשימה וגם מיקום של הדברים הקשורים אליה, לפי דעתי זה מבאס שבמשחק עצמו כל המשימות הם בטקסט בלי שום הפניה כל שהיא,ממש חידה למצא כל מקום, אבל עם התוסף הזה, זה כבר יותר מדיי לכיוון השני. סתם מעניין אותי לשמוע חוות דעת של אנשים שיותר רציניים ממני במשחק, אני דרגה 20 משחק בערך שבועיים כבר (בלי שום תוסף)
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. למי שלא מכיר GameHack היא תוכנה המאפשרת לשנות ערכים במשחקים (כסף לדוגמא). אני מחפש תוכנה דומה שיכולה לרוץ בvista .
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
1. זה המפרט שלי עם מערכת הפעלה ויסטה אולטימייט 64ביט.. אני רוצה לשחק משחקים ובינהם cod5 והנסיך הפרסי האחרון..איזה תוכנות אני צריך להתקין בכדי שאוכל לשחק? (אני מתכוון דיירקטאקס וכדו') 2. איזו גרסה של תוכנות? 3. אפשר בבקשה לינק לתוכנות שאני צריך..? 4. יש לי את הקובץ של המשחק (קובץ איזו).. אני חייב לצרוב אותו או שיש דרך אחרת לפתוח אותו על המחשב ולהשתמש בו? מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L מארז: ANTEC P182 SE ספק כוח: enermax pro82+ 525w זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK קשיח למחשב שולחני: ST3500320AS Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כרטיס מסך: BF…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי להעביר את השאלה מהאשכול לזיהוי משחקים לפה, כי האשכול הוא יותר בקטע של חידות. אני מחפש משחק על דינוזאורים. זה משחק פעולה תלת מיימד, גוף ראשון. אני זוכר רק איים, ואתה לבד, ויש בים את הדינוזאורים הגבוהיים הענקיים האלו, ובעצים יש דינוזאור ממש מהיר מנומר, וטירקס (ויש עוד כמה..) הייתי משחק בזה מזמן כשהייתי ילד, פתאום נזכרתי בזה. הסתכלתי על משחקי Turok וJP ולא מצאתי אותו. אם מישהו יוכל לעזור לי, אני אשמח
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני משחק במשחק , LINEAGE2 ורציתי לשאול איך אפשר לפתוח את המשחק בתוך חלון ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מולטיפלייר אבל לא באינטרנט...זה אפשרי? יענו כמו פיפא כזה שמחברים שלט או מקלדת נוספת ומשחקים ביחד בקמפיין?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי פדלים ישנים שהגיעו עם הגה שקניתי פעם... ניסיתי להשתמש בהם בתור הrudder שלי אבל נתקלתי בבעיה... אגב- RUDDER, במשחק FSX, זה מה שנותן לך את האפשרות להזיז את המטוס ימינה ושמאלה על הרצפה, לא הכנפיים אלא הגלגלים. יש 2- במקור- גז וברקס... הם דיי סימטרים אז רציתי לנסות להשתמש בהם אבל... כל אחד מהם נחשב כסליידר, ככה שבאפשרויות של המקשים עצמם, כשאני לוחץ על אחד מהם, הוא לא מופיע כי הוא לא נחשב מקש אלא סליידר... ובאפשרויות של המקשים-סליידרים- יש קטגוריה של rudder אבל בעצם אני צריך להגדיר משהו עם שניהם, כי התוכנה מחפשת משהו שיש לו ימינה ושמאלה ובעצם מה שאני רוצה זה שהגז יהיה ימינה והברקס יהיה שמאלה, מקווה שהבנתם... כך שבעצם אני יכול להגדיר שם רק אחד מהם- וזה לא נותן…
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר אתר טוב להורדת משחקים בבקשה שיגיד לי tomerpn@gmail.com או באייסי 457860797 תודה :-* :-* :-*
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הינה הסיקור השנתי מאת GameSpot על המשחקים והתעשיה לשנת 2008, הוא כולל את הצבעות הקהל ונבחרי העורכים: http://www.gamespot.com/best-of/ נקודות לביקורת: 1) בכל המועמדים ובכל הקטגוריות יש התעלמות מוחלטת ממשחק "קטן" בשם Gears Of War 2. המשחק יצא בתחילת נובמבר והוא ראוי ביותר להתמודד בקטגוריות רבות כולל "משחק השנה". מוזר מאוד שהוא נעלם לגמרי מכל הסיקור שלא לאמר רשלנות... רגע... קבלו תיקון... גיימספוט לכלכו פה בענק!שימו לב שיש מועמדות למשחקים שיצאו בדצמבר 2008, כך שאנחנו מדברים פה על התעלמות מכוערת, לא הוגנת ולא מקצועית. 2) מאוד מוזר שמשחק קטן ומדליק כמו Braid קיבל טונות של מועמדויות אך שלאגרים אחרים כמו prince of persia, mirror's edge, far cry 2 בקושי מועמדים לתארים השונים. 3) …
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לרשימת ההנחות המלאה כנסו לכתובת הבאה: http://store.steampowered.com/holidaysale/
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שמהשחק כבר נחשב חינמי ושמותר להוריד את גרסתו המלאה. מישהו מכיר אתר שנותן להוריד אותו? (כולל המוזיקה המקורית?) כי יש לי את הגרסא שבלי.
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אהלן, שיחקתי בדיוק במשחק הנ"ל ויש לציין שהוא ממש נחמד, אמנם ללא חופש פעולה גדול ויש לו חסרונות (קריסות, בנוי בצורה שלא ניתן לקפוץ וכו'), אבל מצא חן בעיני המון הנושא, רציתי לדעת אם אתם יכולים להמליץ לי על משחקים דומים בסגנון שאפשר לקנות או להוריד מסטים וכדומה? שיחקתי ב PS ב GOW, והוא מעולה ואותו סגנון, גם POP. עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו מעניין ביותר, רציתי לדעת מחוו"ד ישיר של שחקנים. תודה
-
- 11 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שנים שלא שיחקתי ... יש איזה משחק נחמד שירוץ לי חלק על מסךLCD 17 אינץ ? אני מעדיף משחקי 3 D כמו DOOM 1 העתיק .... תודה חבר'ס
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Steam Lanches EA Titles Across Europe http://store.steampowered.com/news/2122/ אלו חדשות מצויינות
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-