עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Vidati,

שלום.. אז ככה יש לי שתי שאלות על המשחק שקשורות יותר למוזיקה שלו: א) איך קוראים לסיגנון של המוזיקה במשחק? ב) אפשר שמות של להיטים של הסיגנון הזה?

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  2. Started by Greg#,

ליגת 2V2 של סנייפרים [הליגה היא ליגת פאן, כרגע אין פרסים]. אוקיי דבר ראשון, יש הבדל בין ליגה לקאפ, ההבדל הוא משך זמן הפעילות, וליגה יכולה להמשך גם כמה חודשים, כרגע אין פרסים פרט לדרגת "ראש הטבלה", בטימספיק, ודרגת זוכה סופי, אולי בהמשך יצורפו גם פרסים, כך שהליגה היא נטו לכיף. עכשיו למה סנייפרים?! כי זה כיף, ובתכלס זה קצת רענון לכל הדברים שהיו כאן עד עכשיו. חוקי הליגה: KILLSTREAKS אסורים כמובן! כל משחקי הליגה צריכים להיות משוחקים במפה NUKE TOWN, במוד TDM עד 30 הריגות, עם UNLIMITED TIME. הנשק היחיד שמותר הוא DSR והATTACHMENT היחיד שמותר זה FMJ. כל יריית אקדח תפסול את הקבוצה שירתה, גם דקירות אסורות. כך שהקלאן צריך להיות מורכב רק מדבר אחד, רק הסנייפר בPRIMARY, והPREKS המ…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by barakv,

הורדתי הירוס 3 (heroes 3) וכל פעם שאני מריץ את המשחק אני מקבל תדו"ח שגיאות הזה ומיד אחריו הודעת שגיאה הזאת: כבר ניסיתי להוריד ממקורות אחרים ובכל פעם הייתה אותה בעיה... איך אני פותר את זה?? תודה!

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by galzo,

עשרות אלפי שחקנים התגודדו והצטופפו ביפן לפני שבוע, כדי להיות הראשונים שישיגו את ה- PlayStation 3. למרות הלחץ והתנאים הלא נעימים, השקת הקונסולה הסתיימה ללא אירועי אלימות מיוחדים. ומה לגבי ההשקה האמריקאית? אומנם ההשקה עדיין לא יצאה לדרך, אבל זה לא מונע מהאלימות להתחיל. עשרות האנשים שתפסו עמדה בסניף Best Buy בלקסינגטון, קנטקי לקראת אירוע ההשקה, נחרדו לשמע קולות ירי וכדורים שורקים. מכונית שעברה באזור ירתה לעבר התור הארוך קליעים מרובה אוויר, במה שנראה כרגע כמעשה קונדס (אם אפשר לקרוא כך לירי). ארבעה אנשים נפגעו מהאירוע המוזר הזה, וביניהם כתבת של ערוץ הטלוויזיה האמריקאי WKYT ששהתה במקום על מנת לראיין את הגיימרים הממתינים (ראו סרטון). אין מדובר בפציעות חמורות, אך לפחות שניים מהנ…

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  5. Started by R0ck,

http://hl2world.com/index.php משום מה, אני לא מתיימר להאמין לדברי השמן הזה, גייב ניואל... אבל משו חזק אמר לי שתמונת המצב תיהיה כזו. ההכרזה הרשמית על שחרור דום 3 תצא לאור ומיד לאחר מכן, בדרך מסתור, גם ההכרזה על HL 2.

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by chris_u16,

למחשב ושיהיה אפשר להפעילו במסך מלא! זהה בדיוק למשחק הזה שנמצא פה http://www.webpacman.com/mspacman.htm רק שאני מחפש אחד במסך מלא

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  7. שעות אני מחפש בבוידעם בכל ערימות הידסקים הישנים שלי - וסוף סוף מצאתי אותו! Beavis & Butthead in Virtual Stupidity! זה נס! אני מתקין, מפעיל את המשחק ו... :-\ "vids:iv32 וידאו אינו זמין מבטל הדחיסה לא נמצא... wtf is that?! בבקשה תעזרו לי....אני רוצה לשחק בזה...

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  8. Started by mambo,

שלום, כבר כמה שנים לא יצא לי להתעסק במשחקי מחשב (אוניברסיטה וכו'). אני אוהב סימולטורים של מטוסי קרב ומשחקי הרפתקאות (קווסטים בסגנון של monkey island ודומיו). גם אהבתי מאד את star control II למי שעוד זוכר את זה. מה הולך היום בשוק מבחינת סוגי המשחקים האלו? על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  9. אני משחק במשחק הזה כבר חודש והוא דיי פשוט, עד כמה המשחק ריאליסטי? אני לא מחשיב את עצמי בתור אחד שמומחה לחומרת מחשב או תיקון מחשבים ועדין הכל הולך לי חלק. אז סתם רציתי לדעת אם המשחק הזה באמת דומה למציאות. תודה לעונים.

10. Started by sEEdy,

אני הבנתי שיהיה לאן בסוכות אבל מצד שני שמעתי את פדידה אומר שהלאן יהיה בghosts אז מה הקטע כאילו?... בוא נעשה לאן אחרון BO2 מצידי שהכל יהיה מיקסים רק שיהיה כבר זה עדיף

11. Started by CDK,

לאחר תקופת החגים יפתח אתר שאליו זקוקים למנהלי תוכן באתר בעלי ידע בגיימינג ובאביזרי גיימינג, מחשבים וכל הנוגע לעיניים. האתר פונה לקהל הגיימרים ובעתיד תיפתח חנות אינטרנטית ובה ימכרו משחקי מחשב, אקס בוקס, סוני פלייסטיישן, אביזרי גיימינג, מחשבים המיועדים לגיימרים ועוד.. אין כל הגבלת גיל או מקום מגורים להנהלת האתר. הידע, הנסיון ואהבת הגיימינג הם החשובים לנו. לכל המעוניינים יש ליצור קשר דרך סקייפ, פייסבוק, אימייל או בפורומים בהם פורסמה ההודעה. אתר דוגמה - CDK

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by The Dom,

אני צריך המלצות למשחקים שצריכים לחשוב כדי להיחלץ ממצבים אבל גם שיהיה אקשן. לא חשוב לי מאיזה שנה. (אולי אתם יודעים אם יש ל"זהות בדויה"- הסרט, משחק?)

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by blabla2002,

אני רוצה להתקין cs ובשביל זה צריך hl אז התקנתי את hl מדיסק צרוב והוא מראה את ההודעה :AR15: :AR15:Service Pack 3 לפני זה הורדתי מהאינטרנט וזה אותו דבר יש לי windows 2000 pro אם מישהו יכול לעזור לי ואם אני יקנה hl אז יעבוד ???? עזרה ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by marlboro,

הבנתי ששני מעבדים כפולי ליבה? נכון?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  15. Started by TheDiesel,

שלום רציתי לדעת מה המשחק הכי חדש בסדרה של המשחק battlefield ומאיזה חנות ברשת אפשר לקנות אותו

16. Started by rroonnii,

PES 2009 הורדה - http://narod.ru/disk/2929979000/PES2009DEMO.exe.html http://files.filefront.com/PES2009+DEMOexe/;11946169;/fileinfo.html http://letitbit.net/download/308f14329204/PES2009-BiNGaMeS.Ru-Epidem.ru.rar.html טורנט - Torrent - http://rs515.rapidshare.com/files/149982841/PES2009_DEMO.exe.torrent http://www.gamershell.com/download_33628.shtml מומלץ [שרת ישראלי בקרוב] סרטונים - http://www.gametrailers.com/search.php?str_type=allmedia&s=Pro%20Evolution%20Soccer

• 126 תגובות
    • 14k צפיות
  17. משחק העולם הפתוח של Rockstar Games יוכל לפעול גם על מערכות מחשב בינוניות וסבירות - עם הרבה מאוד מקום פנוי בכונן האחסון לכתבה

18. Started by Guyn,

החידושים שהמשחק מציע: משחק המשלב אלמנטים של FPS ו-RPG, במהלכו תצטרכו להשלים קווסטים שונים בעזרת כמות עצומה של למעלה מ-600,000 נשקים (או יותר נכון וריאציות של נשקים שונים). במשחק תוכלו לשתף שחקנים אחרים במצב און ליין, כאשר אלה יוכלו להצטרף ולעזוב בחופשיות בכל זמן שיחליטו. Borderlands מבטיח שילוב כמעט אינסופי של סביבות, אויבים, משימות, נשקים, חפצים וכלי רכב. כמו כן, המפתחים מבטיחים יכולת התאמה אישית לכלי הרכב ולשדרוגי הדמות שלכם תוך ההתקדמות. אתר הבית: www.borderlandsthegame.com טריילרים: www.gametrailers.com/game/borderlands/5366 הורדות למשחק: www.gamershell.com/pc/borderlands דרישות מערכת מינימליות: תיאור מפורט על העלילה: המשחק עצמו מתרחש בעתיד, בעידן שבו…

• 333 תגובות
    • 39k צפיות
  19. Started by harel1,

קודם כל שלום, רציתי לשאול לגבי קניית קוד דיגיטלי, מאתר כמו g2a לדוגמא.. שקניתי קוד למשחק רד דד רדימפשן 2, ואני מפחד שהקוד שיתנו לי, פרוץ או משהו כזה,(שמעתי שיש כאלה שמוכרים קוד פרוץ) קניתי את הקוד לרוקסטאר, הם יש מצב שזה פרוץ? ומה זה אומר אם הוא כן, תפרטו בבקשה.. כי בתכלס אני מקבל את המשחק ברוקסטאר לא? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Impreza,

התקנתי את המשחק והפאטצ' 1.4 והמשחק כל הזמן נתקע, או שהוא יוצא חזרה אל הדקסטופ או שהמחשב עושה ריסט המערכת היא AMD 2600+ Barton XP, 2X512MB 400MHZ, כרטיס מסך 7300GT 256MB מה יכולה להיות הבעיה? הדרייברים אחרונים של NVIDIA, הטמפ' של המעבד במאמץ זה מקסימום 51-52 מעלות, כנ"ל לכרטיס מסך

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  21. כשאני מעלה את הרזולוציה מעל 640*480 המשחק לא פועל חלק, הוא פועל בסדר בלי תקיעות, אבל אין תחושת מהירות, אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון. זה רק אצלי או שגם לכם יש אותה בעיה? יש איזה פיקס לזה שלא שמעתי עליו?

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. אני מנסה לעקוב אחרי המדריך הזה: http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Efficient_Leveling אבל אני לא מצליח לקבל +5. (אפילו לא אחד) מישהו יכול להסביר לי בפשטות איך הרעיון הזה עובד? (אם זה משנה אני משחק MAGE)

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by Xardas,

כשאני נכנס למשחק... רק התקנתי אותו ואת העידכון החדש 1.12 אני נכנס למשחק וישר זה ככה ניסיתי לשנות הגדרות... וזה לא עוזר.. ד"א.. יש לי 1950PRO sapphire core2 e6400 1gb זיכרון למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה רבה לעוזרים.. =] הסתדרתי... לא חשוב

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  24. Started by kessler403,

שם המוכר: ישי קסלר שם מלא של המוצר:battlefield 4 תיאור המוצר: קיבלתי את המשחק battlefield 4 ביחד עם כרטיס מסך ואין לי צורך בו. המשחק הוא להורדה ויש לי את הנייר עם הסיריאל עדיין מכוסה וצריך לגרד אותו. מחיר: 120 ש"ח גמיש. ניתן להעביר לי בפייפאל ואני אשלח צילום של הקוד או שנפגש באזור המרכז. מוכן להחליף על: Diablo 3 ליצירת קשר נא שילחו מייל ל kessler403@gmail.com

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  25. המפיצה ומפתחת המשחקים THQ Nordic אינה מפסיקה להתחמש - ומכריזה על רכישתם של 11 אולפני פיתוח חדשים שיצטרפו אל המערך המשמעותי שכבר פעיל תחתיהלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.