משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
כשאני מנסה לשחק ברשת אני צריך לפתוח חשבון וכאשר אני עושה את זה זה פשוא אומר לי "password is incorrect plz try again " מה אני אמור לעשות$#^#$ help me plz עידכנתי את המשחק כבר Tar
-
כשאני נכנס לסינגל פלייר במשחק אז הוא יוצא ונותן שגיאה.. (תמונה למטה) ניסיתי לעדכן את המשחק אבל זה לא עזר הדרייברים של הכרטיס מסך הם אומגה גרסא 2522... למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
כל מי שיש לו את Portal 2 בסטים קיבל קופון 75% הנחה למסירה. זה יוצא 5$. זה אחלה משחק, ויש הרבה פיצ'רים שווים שצריך סטים בשבילם (יש עורך שלבים וכמות עצומה של שלבים שנוצרו בו, מה שמרחיב משמעותית את שעות המשחק). קיצר אין לי למי לתת, אז אם מישהו רוצה שיגיב פה ואני כבר אצור איתו קשר. רק כדי להיות ברור - אני לא מרוויח שום דבר על לתת את הקופון/לגרום למישהו אחר לקנות.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=14050 מצד אחד אפשר לראות את זה כדבר טוב ולהגיד בצדק שיש משחקים מאוד מושקעים ל360 מי צד שני כמה משחקים כאלה כבר יהיו וזה סימן שאלה גדול כי משחק שהעלות הכוללת שלו זה 40 מיליון דולאר צריך למכור הרבה כדי להיות ריווחי וזה בלי לדבר על זמן פיתוח ארוך יותר באופן משמעותי יחסית למשחקים רגילים
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש משחק מכוניות מובנה בתוך האקסל רק שצריך להפעיל אותו, הנה: 1. כנסו לאקסל, שמרו את המסמך ( קובץ, שמירה בשם) , עכשיו למטה יש אפשרות: "שמור כסוג" לוחצים ובוחרים את האפשרות (web page *htm; *.html ). 2. לחיצה על מקש פרסום שהופיעה עם הבחירה, נפתח חלון חדש (באותו חלון מוודאים ש"הוסף אינטרקטביות עם" ו "פתח דף אינטרנט שפורסם בדפדפן" מסומנים ב ווי, את שאר הדברים לא משנים, לוחצים על "פרסם". 3. סוגרים את המסמך, הוא ישאל אם רוצים לשמור אומרים "לא" , פותחים את הקובץ HTM שהוא שמר (איפה שציינתם לו). 4. נפתח חלון דפדפן, עכשיו לוחצים על מלבן כלשהו (הוא סומן במסגרת כחולה) ואז מתחילים לרדת עד לשורה 2000 (יקח קצת זמן), זזים שמאלה עד לאותיות WC (מוודאים שהטור WC יהיה בצד ימין ש…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה וסליחה אם זה לא המקום הנכון.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני מעוניין להבהיר אני לא פיראט ולא תומך בפיראטיות אך לאחרונה נתקלתי בסרטון הזה אשמח לדעת האם מדובר ברמאות? והאם VALVE תיקנו את זה? ובכל מקרה מה העניין? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקי, אז אני משתמש שנים בסטים. לאחרונה הדיסקים של CS:CZ וHL2 עשו בעיות (ישנים כבר) אז זרקתי הכל עם הקופסא, ושמתי בתיקייה של הדיסקים דיסק עם סטים+כל הקבצים ואת המדבקה של הסידיקי של השניים. לפי מה שראיתי אם אני משחק רק אונליין אין צורך בדיסקים, אני רק רוצה לוודא שאין בעיה עם זה שאני מוריד ומתקין את כל המשחקים דרך סטים (בהנחה שאני תמיד באונליין). אם כך אז למה הדיסקים בכלל? אם אפשר להוריד הכל דרך סטים ואין צורך בהכנסת הדיסק בשביל לשחק?? לגבי אוריג'ין, חשבתי לקנות BF3 ואת simcity החדש שיצא עוד כמה חודשים, אבל: המחירים כפולים בחנות של אוריג'ין מגרסאות ה hard-copy שנמכרות ב PCGAMES ו SHOPTO, אפשר להבין למה? ועוד דבר, אם אני קונה BF3 או משחק אחר של אוריג'ין עם הדיסקים, אני ישר מת…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה ויסטה 64 ביט וכאשר אני מנס ה הליכנס למשחק הוא רשום לי שגיאה מישהו יודע למה זה ככה? אולי בגלל מערת ההפעלה?
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני אישית התחלתי אבל היה מאוד משעמם אז ישר עברתי למולטי.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק במשחק שהוא דרך אגב משחק טוב. רציתי לשאול למה באמצע המשחק החלק השמאלי של המסך מהבהב לי כול כמה דקות? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
המשחק הזה עם המסוקים מתקופת האבן שצריך לקחת נוסעים ממקום למקום. אתם 100% מכירים אותו , כולם גדלו על המשחק הזה ... עריכה: יש לי את המשחק אבל אני צריך עזרה בלהפעיל אותו.
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום חברה, קניתי מחשב חדש להלן המפרט: INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX OCZ OCZ2N800SR2GK 2GB (1GBX2) DDR2 800MHZ CL4 DUAL KIT LEADTEK PX8800 GTS TDH GEFORCE 8800GTS 640MB DUAL DVI PCI-E היות ואני חייל כרגע וגם נמצא בקורס פסיכומטרי אין לי יותר מידי זמן לעצמי אבל אני עדיין מעוניין קצת לשחק במשחקים אני אשמח אם מישהו יוכל להציע לי משחקים טובים (בעיקר אסטרטגיה סטייל רד אלרט) שיש שם הרבה טקסטים לקרוא או מילים באנגלית שיוכלים איכשהו לעזור בקטע של לימוד האנגלית ושיפור אוצר מילים... תודה!
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
היי אנשים הורדתי את הדמו של המשחק bloodrane אך יש לי עיה איתו.. כאשר אני מפעיל על מהשחק ולוחץ PLAY קופץ לי ERROR בסגנון שהGPU שלי לא מסוגל ליצור VERTEX ויש לי בעיה בVERTEX PROCCESOR UNIT... יש לי GAIWNWARD TI 4200 128MB וניסיתי גם על כל מיניי דרייברים.. הצילו זה מחשק תותח ואי רוצה לשחוק בו!! תודה. עריכה: זאת השיגיאה המדוייקת: Video card error message Cannot create hardware vertex processing device. Please check with your hardware manufacturer to make sure that your video card indeed has hardware vertex processing.
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אז כן, בושה לי, אבל שלוש שעות שאני מסתובב בכל האיזור ולא מצאתי פתרון, המשימה היא למצוא את הכופסא השחורה, הגעתי לאיזה בית שיש במרפסת שלו מישהו שמדבר בטלפון, הרגתי אותו ואז חבר שלו יצא מהבית, הרגתי גם אותו אבל אני חורש בכל המקום והדבר היחידי שמצאתי זה הדלת האחורית של אותו הבית אבל היא נעולה בסיסמא! 1) האם אני כדי להתקדם אני צריך לפתוח את הדלת הזאת? - אם כן איפה אני משיג את הסיסמא? 2) אם עשיתי משהו לא נכון בבקשה תגידו לי את הדרך הנכונה לעבור את השלב. הנה תמונה של הבית המדובר:
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי חבר'ה, לאחרונה אני מנסה להפעיל את Devil May Cry 3 אך כשהמשחק עולה לי, אני רואה רק מסך שחור ואני שומע את המשחק, אך לא רואים כלום. כשהסרטים של ההתחלה נגמרים אז זה נכנס לי לתפריט ההתחלתי, אבל שוב, כשאני מתחיל משחק, אז אני רואה רק שחור. מישהו יודע מה הבעיה? למעוניינים, הכרטיס מסך שלי הינו: Albatron Geforce 7600GT
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה אני מת לשחק תמשחק כל שרת שאני נכנס אליו אני מקבל תERROR הזה.. המשתמש הוא מלפני כמה שנים שהייתי חורש תמשחק.. הנה תמונה של הERROR עשיתי enable לPUNKBUSTER ולא רימיתי מעולם [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
המשחק מורד דרך סטים (Steam) הורדה חוקית של משחק שקיבלתי בגיפט (לא נראה לי זה עובר על הכללים אם זאת הורדה חוקית). שלום, קצת פרטים שאולי יעזרו לכם לפתור לי את הבעיה: אתמול החלפתי חפצים ממשחק כלשהו (TF2 אם אתם צריכים לדעת) תמורת המשחק L4D2 (דרך Steam Beta Trade אם זה משנה, למי שלא יודע זאת תוכנה בטוחה שבה ניתן להחליף חפצים תמורת משחקים או משחקים תמורת משחקים בדרך בטוחה). בקיצור עשינו החלפה... חצי שעה אחרי ההחלפה הוא אומר לי שלדעתו העסקה לא שווה לו (לא עשיתי לו סקאם או משהו לדעתי המחיר היה הגון) הוא אמר שהוא רוצה שנחליף חזרה אני לא הסכמתי כי נתתי לו הרבה מאוד חפצים (מעל 100) ככה שאני לא אזכור מה נתתי לו והוא יוכל לא לתת לי הכל אז לא הסכמתי ומחקתי אותו... אז פתחתי את המתנה והת…
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי... יש לי Voodoo 3 3000 ואני עובד עם Win98... כשאני נכנס למשחק WC3 יש לי בעיות בטקסטורות כאשר הצבעים מתערבלים והגופים מופיעים ללא צבע ובצורה ריבועית משהו.. אם מישהו יודע על דרך לפיתרון או דריבר/פאטש מתאים אנא עיזרו לי בתודה מראש, עידן.
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
האתר Gamersbook מחלק 5000 מפתחות לבטא הסגורה של המשחק A-RPG החדש מבית Perfect World (מפיצת משחקי אונליין מהמוכרות ביותר) ההרשמה היא חינם לאתר (שמחלק עוד המון מפתחות להרבה משחקים אחרים וחדשות באופן כללי) וקבלת מפתח באופן מיידי בלי הגרלה WTF Is... : RaiderZ (alpha footage) http://www.gamersbook.com/scene/beta/raiderz/
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סיימתי את המשחק בשעה טובה, וכמובן שנהניתי מכל רגע. אבל: אני לא בטוח שהבנתי את העלילה, אז בקשתי היא כזו: אני מבקש שמישהו יקח על עצמו ויסביר לי מה הלך שם. Your mission should you agree to accept it תהיה לכלול בבקשה בהסבר את המילים הבאות. וואלקיר הסוכנת וינטרסון וולאד וודן (woden) אישתו והילד של מקס מונה סאקס ואם אפשר לפרט את הקשרים בינהם. אני הצלחתי להבין שלסוכנת ווינטרסון יש ילד מוולאד (שלא ממש הבנתי מי הוא) שלמונה סאקס יש תאומה שנרצחה בפרק הקודם שוואלקיר הוא סם (לא יודע מה תפקידו...) בקיצור, אני מבקש הסבר, קליל, לא מאמר מטורף, רק הסבר קל שיעשה לי סדר בעניינים. תודה מראש HF
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
ראיתי את המשחק sacred 2 איך הוא? תודה מראש:] עוד שאלה קטנה מה הסגנון של Fallout 3 לא ממש קלטתי מחיפוש תמונות בגוגל.. ואם אפשר חוות דעת בשורה על המשחק הזה (=
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-