עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. זה מרגיש כאילו המשימה בלטי אפשרית אם מנסים לשחק במצב מהאוויר גם כשניסיתי לקפוץ מחייל לחייל לא הצלחתי לשרוד עד הסוף כי אני נשאר רק עם חיילים ולהם יש כל מיני רובוטים משוריינים הרעיון נחמד מאוד אבל זה מרגיש כאילו טיפה חיפפו בביצוע, או שאני פשוט עושה משהו לא נכון

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  2. Started by RoyShefy,

שיחקתי במישחק במשך בערך 3 חודשים יום יום... לא רציתי להיפרד ממנו כבר הייתי בסוף המשחק ופשוט התחלתי לחיות בתוכו המשחק הטוב ביותר ששיחקתי בו בחיי אני חייב לצין... רק בבעיה אחת ניתקלתי... אני לא יודע איך אני מחליף בין השחקנים שלי.. למישהו יש מושג איך אני עושה זאת כי הם עולים רמות ובוחרים קסמים איך שהם רוצים... ונגיד יש לי שחקן עם קריזמה עד השמיים אבל אני לא יכול לשחק איתו כה"דברן" שידבר עם אנשים וישיג את מבוקשו במקום זה אני משחק עם הOGRE הבריון שלי שגם היא התגלה כאינטילגנט יחסית כן יש לי אוגר מחונן.... אז למישהו יש מושג איך להעביר בין השחקים??

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  3. סדרת משחקי Worms האהובה חוזרת אל מרכז הבמה עם כותר חדש שנראה נהדר וזוכה לאהדת הגיימרים לכתבה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by rikus,

http://remix.kwed.org/index.php?page=1&chart=&view=rating&search=monty פעם רציתם להיזכר במוסיקה של המשחקים הישנים אבל שגיליתם שהסאונד של השירים מיושן מדי התבעסתם?? אז זהו עברו מספיק שנים בשביל שיבואו כל מיני גאוני מוסיקה מוכשרים עם ההפקה המוסיקלית של היום! פשוט תכתבו בחיפוש כל משחק שרציתם לשמוע אותו שוב, לדוגמא משחקים שהמוסיקה שלהם הייתה פשוט מעולה: LAST NINJA 1 2 Auf Wiedersehen Monty וזהו, תקבלו מלא גרסאות של מטאל או צי'ל אאוט האוס למשחקים האלה, מדהים. שלחו פה שמות של משחקים עם מוסיקה שזכרתם שהיא מעולה. http://remix.kwed.org/download.php/2808/Makke%20-%20Giana%20Sisters%20%28Mid-Game%20Spliff%29.mp3 תנחשו מאיפה זה (בלי לקרוא את הקישור רמאים)

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  5. Started by MisterL,

שלום, היה לי כ.מסך radeon 9700pro והייתי מקבל איתו על ההגדרות הכי גבוהות בין 90-140 fps תלוי במפה.. ולפני זה היה לי 6800gt ואז היה לי fps קבוע 333 למי שמכיר איך זה עובד בסולג'ר... עכשיו קניתי כרטיס מסך חדש x1950gt super 512mb 256bit ddr3 ומשום מה הוא נותן לי מקסימום 120 fps אפילו לא.. ניסיתי את הפקודה com_maxfps 333 או com_maxfps 0 וכלום לא עובד.. מישהו יודע אולי זה בעיות בהגדרות של המשחק? ניסיתי כבר להתקין דרייברים, זה לא עוזר ממש.. אז אם מישהו מכיר את הבעייה ויוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד..

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  6. Started by davidcohen,

היי אנשים, אני לוחץ על משחק מסויים כדי שהמחשב יתחיל להתקין ובאמצע הוא רושם שהשרת ש סטים לא יכול לעשות את זה עכשיו ואני צריך לנסות בעוד כמה דקות, גם אחרי כמה דקות יש את אותה בעיה. הנה: מישהו יודע מה אני צריך לעשות ? תודה

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by Interl-Conore,

יש לי מלא LAGS במשחק!! אני מכבה הכל!!! גם את האנטי וירוס...הכל!! יש לי מחשב AMD3800X2 1 GB RAM X1800XT בבקשה מישהו יודע למה זה קורה?? אין SPY.. VIRUSES... :-\ אני רוצה לעשות פירמוט בגלל זה

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by robicon,

מדובר במשחק שיצא בשנות ה90 דיי בסוף שלהם וזה משחק קווסט שכל הדמויות והתפאורה עשויים מפלסטלינה מישהו אולי יודע??? אני ממש מתגעגע למשחק הזה ואני לא זוכר את השם שלו....

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  9. Started by 114508534,

יש לי בעיה עם המשחק התקנתי אותו , הוא עובד אבל מה , רואים הכל כזה בלבן מגעיל ואם מסתובבים עם הדמות אז רק לפעמים רואים צבעוני כמו שזה אמור לעבוד יש אולי איזשהו תיקון לבעיה הזאתי ?

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  10. Started by lazy-bones,

כולנו מכירים את המשחק המדהים (אני לא סובל אותו) טוב, אחותי רוצה אותו על המחשב שלה, ויש לה וינ' 98,ניסיתי להעביר לה אותו מהוינ אקס פי שלי, אבלללל המשחק לא עובד בוינ' 98 מישהו מכיר גירסה של המשחק הזה שאפשר להפעיל בוינ 98??

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by stingeR-,

המשחק המצופה HL2 של חברת Valve הוכרז והולך לצאת רשמית בעוד כעשרה ימים!!!!!!

12. Started by lmlm,

WII CONSOLE - 249.99 / 237.50 WII REMOTE CONTROLL - 39.99 / 32.00 WII POINTS CARD - 24.99 / 17.00 WII CLASSIC CONTROLLER - 19.99 / 14.50 WII NUNCHUK CONTROLLER - 19.99 / 14.50 WII GPAK ORGANIZER&TRAVEL - 29.99 / 18.95 WII RAYMAN RAVING RABIDS - 49.99 / 41.2 WII THE LEGEND OF ZELDA:TW - 49.99 / 40.00 WII RED STEEL REVOLUTION - 49.99 / 41.22 מדובר בדולרים (הדולר נמוך ;D) קצת תמונות: לעוד תמונות ומידע: http://www.engadget.com/2006/10/07/wii-retail-details-markup-and-endcaps/

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  13. מחפש חנות אמינה לקנות ממנה key יחסית בזול ל SC2:HOTS יחסית בזול: כלומר לעומת בליזארד, שבה משום מה גרסה אירופאית למשחק עולה 40 יורו. (וגרסת US עולה 40$...) אני מחפש אירופאית בפחות מ2 האופציות האלה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. פשוט נראה לי שיש לי שמות לא נכונים בדיסיקים שלי כי הוא לא מצליח לזהות את הדיסק השני ואני לא מצליח להמשיך את ההתקנה... בבקשה אם תוכלו לרשום לי את השמות של הדיסקים יעזור לי מאוד

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  15. Started by Frozen-Ice,

יש פרוץ או שחייבים לקנות ?? ואני יודע שצריך לשלם על משהו חודשי לא ? מאיפה קונים ואיך קונים ? וכמה עולה ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Aviad6,

מה נשמע אני מנסה לאחרונה לחזור לשחק מYR RA2 ושאני נכנס למשחק באיטרנט אני מקבל הודעת שגיאה של "matching server not found". מה אני אמור לעשות כדאי להמשיך לשחק? המשחק ישן, יכול להיות שאין לו תמיכה יותר? ניסיתי לחפש עדכונים או משהו אבל לא מצאתי. חבל אם המשחק הושבת....

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מה קורה חברים.. כך קניתי.. התקנתי.. אני בא להפעיל ובוםם זאת ההודעה מה לעזאזל קורה פה? ניסתי כמה דריברים ועדיין אותה בעיה.. הינה תמונה.. תודה [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by SpEcToR,

יש לי גיימפאד RUMBLAEPAD2 הוא עובד בדקתי.. אבל במשחק.. DIRT.. הוא פעם עובד פעם לא.. והגדרתי כפתורים.. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by mrtikit,

הבנתי שהיה משחק כזה מתי הוא יצא ואיך קראו לו?

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  20. אז איך תיראה השנה הנוכחית בגיימינג? לפי שתיים מהמפיצות הגדולות בתחום, זה יהיה דומה מאוד למה שכבר ראינו בעבר לכתבה

21. Started by RS4,

אני נוסע לסין בסוף החודש רציתי לדעת אם הסוני החדש יימכר שם בתקופה הזאת?

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  22. לפעמים יש שרתים שיש להם סיסמא. ואני רוצה להרשם לכת איזשהי. ראיתי שיש תנינים וכו'. בקיצור, איך אני נרשם או משיג סיסמא לשרתים? אני חייב את זה כי בשרתים פומביים יש מלא RADARIM וAIMBOT. וזה ממש באסה לשחק נגדם. עיצות אנשים. בבקשה...

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  23. Started by perrikus,

שלום, הורדתי את הקובץ (728MB) להתקנת המשחק. כבר לאחר שהורדתי אותו ראיתי כי לקובץ אין איקון כך שכנראה הוא פגום. בכל זאת ניסיתי לפתוח אותו, ואכן, עלה חלון DOS שנעלם לאחר בערך חצי שניה. רציתי לראות מה השגיאה שהוא אומר אז פתחתי את הקובץ דרך ה-CMD והשגיאה שנכתבה היתה כזאת: "Program too big to fit in memory". דבר ראשון שעשיתי היה להוריד את הקובץ מחדש מפני שאולי הוא פגום, זה מה שעשיתי, אך אותה שגיאה חזרה. זקוק לעזרה נואשות :'( בתודה מראש.

• 14 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by bluemail,

סיימתי את השלב שבו היגעתי לעולם החדש ועכשיו עני בפרק שאני נחנס אם כמה חיילים לגונגלים מה לעשות בפרק ?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  25. העונה השלישית של משחק דפדפן שרי מלחמה כבר יצאה!כל החדשים למיניהם וסתם כל מי שרוצה לשחק בעונה השלישית מוזמן להצטרף עכשיו! משחק דפדפן שרי מלחמה:http://www.warlords.co.il/את עזר למשחק דפדפן שרי מלחמה:http://gamerstartplay.blogspot.com/

• 0 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.