עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הייתה לי בעיה במשחק ונאלצתי להסירו ולהתקינו מחדש... ואז שבאתי לשחק אז הכביש והשמיים היו מפוקסלים כאלה.... אני זוכר שלכמה היו את הבעיה הזאת... מה עושים?? אני עובד עם הדריברים הכי חדשים (66.93) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  2. ^ 2D בלבד - תודה!

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. NBA רץ בלי בעיה, כמו כל משחק אחר. אז למה דווקא זה לא?

4. Started by bla7,

אני אשמח אם תתנו לי רשימה של חנויות טובות למשחקי מחשב בארץ. חיפשתי בזאפ כל מני משחקים, ואני חייב לציין שאין יותר מדי מבחר, ואני גם לא יודע אם לסמוך על המנוע הזה, היות והוא מציג שם רק חנויות שמשלמות לו. תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by MINIME,

יש לי VOODOO 4 4500 הורדתי את הPATCH המשחק פועל זה נראה מסריח. יש דרך לשפר את הגרפיקה מבלי לגעת בSETING כשאני משנה משהו בזה המשחק נתקע. :'( :'(

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by נדב,

אוףףף

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by oren99,

הוא של חברה טורקית, נראה לי, אבל יש גרסה באנגלית. בקרוב אני אשחק ויודיע לכם איך, אבל הוא נראה לא רע. http://youtube.com/watch?v=6RvOY9Bxnxk

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  8. טוב אני מחפש משחקים טובים עם דרישות נמוכות, למחשב הנייד שלי Hp Pavilion Ze4949, כעיקרון עכשיו אני משחק בו Warcraft III על הגדרות הכי גבוהות =] ואני מחפש עוד משחקים לא משנה מסוגים ומהמינים, רק שיהיה משחק טוב שאפשר לעביר איתו ת'זמן =] ותודה רבה לעוזרים, טימור.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Tomerm,

שלום לכולם. יש לי את המשחק S.H.3, לאחר ההתקנה, כשאני מנסה להפעיל את המשחק, עולה הלוגו של החברה המייצרת ואח"כ הודעה שאומרת שהמשחק עלול להכיל קטעים קשים לצפייה וכו' ואז המשחק נתקע, פשוט לא עולה ( CTRL + ALT + DEL = Not responding) מפרט המחשב שלי בקצרה : 1.7, 512 זיכרון (SDRAM לצערי) מערכת הפעלה WIN XP PRO וכרטיס מסך RAEDON 9600 PRO עם דרייברים מעודכנים ו DX 9. שמעתי על משחקים שעושים בעיות בכרטיסי MX, אבל לי יש RAEDON טוב. האם מישהו ניתקל בבעיה זו (אולי המשחק עולה רק עם כרטיסי NVIDIA ?) במשחק זה ? ומה הפיתרון אם יש. בתודה מראש, (מת לשחק במשחק כבר) תומר.

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  10. חיסלתי את כולם....ואני מנסה לעבור לצד השני...אבל אין שום גשר....מעל הנהר של ה"לבה" היגעתי לאיזה סלע = שמגיע קרוב לצד השני - אבל לא מספיק אני מנסה ליקפוץ מעל המירווח שנישאר ומיתרסק למטה יש מעבר נוסף או דרך אחרת ? אמורים להפיל את הסלע ? למטה או מה ? THX

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  11. Started by kobibo,

ישנו איזה אביזר שבאמצעתו ניתן לפרוץ מחשבים או כספות עם כל מיני מספרים שרצים,רצית לדעת כיצד לעבוד עם זה? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  12. Started by Galit17,

אני מפעילה את הקובץ DS2VideoConfig שאחראי על ההגדרות של הכרטיס מסך והוא רושם לי שיש בעיה(ראו תתמונות ששמתי) כשאני מפעילה את המשחק רואים את הגראפיקה של המשחק ממש גרועה.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  13. Started by Diman82,

אני יודע שכמה ממכם בטוח יצחקו, ויגידו שגם הם היו רוצים כרטיס מסך מהיר יותר.. אבל זאת לא הבעייה פה. יש לי כמה משחקים חדשים (MotoGP2, Korea Forgotten Conflict לדוג') שאיך שהמשחק מתחיל (כלומר לא בתפריט של המשחק) המשחק כמעט לא זז (זז בחלקים, כל 5-10 שניות חלק חלק), ההרגשה כאילו אני משחק ברזולוציה של 1600X1200 עם האנטיאליאסינג הכי גבוהה ובהגדרות הכי גבוהות בכלל עם כרטיס וודו 3!!.. אני מגדיר את המחשק להגדרות גרפיקה רגילות שאני מגדיר את כל המשחקים והוא עושה לי את הבעייה הזאת, כאשר במשחקים אחרים (כמו וורקרפט 3 למשל) שהם באותה קטגוריה מבחינת איכות הגרפיקה הכל עובד טוב (באותם ההגדרות כמובן)! למשל ב-MotoGP2 דרישות המינימום בכלל פנטיום 3 וכרטיס מסך בסדר גודל של GF2 (כאשר יש לי A…

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by dorish,

בסגנון כמה שיותר אמיתי זה יכול להיות גם משחק ניהול בסגנון sincity תודה

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by Interl-Conore,

הי קניתי את המשחק!!! יש לי 1 GB RAM ואניטי וירוס פעיל ולוקח די הרבה זמן עד הוא עודש LOADING במשחק! אין שום וירוסים או SPYWARES אה טאיך אני בודק את ה FPS שלי? יש לי AMD 3800X2 512 X2 DUEL CHANNEL X1800XT

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  16. סיימתי את המשחק על הרמה הבינונית (עם קודים כי נמאס לי מהמשחק באמצע שלו). לא אמרו לי שום דבר על לסיים על Hard כמו שאמרו שאמורים להגיד לי את זה. איפה אמורים להגיד את זה? כי דילגתי על ה-Credits... אם אני מסיים את המשחק אז איפה הסרטון של Starcraft II אמור להופיע כדי שאני אוכל לראות אותו שוב פעם אם אני רוצה? יש איזה Trainer שמאפשר לראות את הסרט כי אין לי כח לסיים את כל המשחק על Hard, גם עם קודים, כל פעם צריך לחכות שזה יטען את השלב הבא וזה יקח קצת זמן... תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם ודבר ראשון אני מודה לכם על העזרה. יש לי משחק סימולציה ישן שנקרא "כוכב כחול", במקור המשחק היה מיועד לווינדוס 95 ו98, אך גם על מילניום הוא עלה. כשניסיתי להתקין את המשחק על אקס פי, המשחק עשה לי בעיות כשהעלתי אותו וחלק מהמסכים נעלמו. חבר אמר לי שיש אפשרות לעשות התאמת משחק לסביבת העבודה של אקס פי, או משהו כזה. אם זה אפשרי ואם מישהו יוכל לעזור לי איך לעשות את זה אני אודה לכם מאד.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by IPIP,

היה לי XP ועכשיו עברתי ל 7 ובכל המשחקים שהתחלתי לשחק הפרטים ,חפצים נעלמים וחוזרים למשל : ב Kane and Lynch Dead Men דשא ועצים (עד כמה שראיתי) ב Crysis Warhead דשא ,חלקים בבניינים , עצים , ארגזים וכל מיני פרטים של כלי הרכב ועוד... ב GTA IV Episodes from Liberty City כביש , עמודים , חלקים בבניינים , פרטים של כלי הרכב , עצים ולפעמים גם בני האדם התקנתי את ההעדכונים האחרונים של WINDOWS וזה לא עזר מה הבעיה ? דרייבר ? צריך אולי להתקין משהו ? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by .::Void::.,

שלום! אני צריך את הגרסאות של משחקי הכדורגל (fifa\pes) שיוכלו לרוץ על המחשב שלי חלק בלי בעיות.. מפרט: פנטיום 4 2.6 1.25GB ראם כ. מסך- geforce 4 mx 440 64mb אני יודע שזה די עלוב ורק גרסאות ישנות יתמכו בזה אבל אני מסתפק מחוסר ברירה.. תודה למי שיעזוררר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by D-Viper,

עברתי כמה משימות במשחק עצמו, והגעתי למשימה מסוימת (הזאתי של הכריסטמאס) שבפעם הראשונה ששיחקתי בה הכל הלך כרגיל. אבל כששיחקתי בפעם השנייה אז זה יצא לי באמצע (שמתי לב שזה קורה אחרי שאני לוחץ כמה פעמים על מקש הפעולות של פתיחת דלת וכל זה). עכשיו זה לא נכנס לי בכלל למשימה. זה טוען, ואחרי הטעינה מראה את ההודעה הבאה: ניסיתי להתקין מחדש, אבל עדיין אותו דבר קרה. (נכנסתי דרך אותו קובץ Save אחרי ההתקנה מחדש), ניסיתי גם לעשות את השלב הקודם לו שוב, אבל זה לא עזר. מה עליי לעשות כדי שזה יפעל? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  21. נתנו לIGN לשחק קצת וזה מה שיצא: http://media.pc.ign.com/media/694/694190/vids_1.html Island Walkthrough נראה מדהים!

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by Rise<3,

אחרי שבוע שהייתי בחופשה התחלתי לחזור להעלות עוד עריכות.. אני השחקן .. תנו בלייק אם אהבתם :)

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  23. Started by dan9,

היי ברשותי מחשב בן שנה וקצת אבל כרטיס מסך חדש 970 gtx ראיתי שיש שתי אופציות או להעלות את הגרפיקה על אולטרה או מצב נוידיה מה באמת עדיף למקרה שהכרטיס לא מגביל! רזולוצית המעבודה שחי היא 1080

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Rhx,

שלום,אח שלי מחפש משחק אופנועים עם גרפיקה טובה תנו לי שמות מומלץ משחק לאופנועי כביש אפשר גם אופנועי הרים ... ואם אפשר גם את הדמו (במקרה שיש) לראות איך המשחק.. תודה

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  25. Started by shtrodel,

Crime Life Gang Wars מי מכיר? איך המשחק? למי שלא מכיר http://www.konami-crimelife.com/uk/flash_uk.html

• 6 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.