משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני בא להפעיל את השלב הראשון אחרי שקניתי כבר מכונית, והמשחק פשוט לא מגיב...מכוניות עוברות ברקע אבל אין מרוץ.. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעבור את הקטע של הדינוזאור הגדול מישהו יכול אולי לשלוח לי שמירה של אחרי השלב הזה או פתרון אחר ?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
טוב החלטתי לפתוח טורניר ברשת של האתר.... הטורניר יהיה ככה.... 16 קבוצות מחלקות ל4 בתים. השיבוץ יערך לפי הגרלה או לפי הרישום... בכל אופן 16 הראשונים ישתתפו בטורניר ואם תיהיה הענות גבוהה יותר נראה מה עושים..... אני בוחר במילאן אייסי 250733801 **לתת או אייסי או מסנ' מי שלא מעוניין יכול רק להירשם ולקבוע עם היריב שלו(בהמשך) בפרטי.. אלה שנרשמו: MM{}RTAL][TY][ =ארנסל galh_5 = צ'לסי pazer005 = יונייטד BlacK-HawK באיירן XsesA = ליון bad-sector (תבחר קבוצה בהקדם!) itamarg11 = אינטר ultras5 ריאל neogod =ליברפול yuval1101 (תבחר קבוצה בהקדם!) aero (תבחר קבוצה בהקדם) dante123 (תבחר קבוצה בהקדם) ForresT =ולנסיה Teves ברמן pazer005 (תבחר קבוצה!)
-
- 44 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מחפש משחק שח מט להורדה בחינם משחק עם רמות קושי כולל רמה קשה מאוד כל מה שניסיתי עד עכשיו היה לי ממש ממש קל לכן אני מחפש משחק ממש קשה תודה למי שיביא
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המשחק לכל גרסאותיו קיבל 8.7 (ציון מאוד טוב אין ספק) מאתר IGN. חיקוי של GTA אבל חיקוי טוב! תנו את דעתכם
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! למה לעזאזל הדמו מנתק אותי מהשרת כל פעם אחרי 2-3 דקות? האם זה קורה גם לכם?
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אממ אני ממש אוהב את משחקי הPOP וזה נראה ממש טוב הפעם לנסיף יש 2 צורות ובמשחק יש 2 צדדים שתצטרכו לשחק אחד הצד של הנסיף האנושי והשני הוא לא יודע איך קוראים לזה אבל שם הוא כבר לא אנושי אתם כבר תראו בתמונות: http://www.gamershell.com/pc/prince_of_persia_the_two_thrones/screenshots.html המשחק יגיע ב1.12.05!!!
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על שרתי משחק של FARCRY אני פונה למי שמכיר או יודע על חברה מסויימת שנותנת את השירות נאמנה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
תגידו זה רק אצלי? תמיד שאני נכנס אני צריך להכניס שם משתמש וסיסמא זה כבר התחיל לעצבן אותי...(וכן סימנתי את הכניסה האוטומטית) כל פעם אותו סיפור....זה התחיל מאז שהיו התקפות האקרים על הבאטל לוג וכאלה...
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בואו לקבל משחקים ותכנים בשווי כולל של אלפי דולרים - עם תשלום של פחות מ-60 שקלים חדשים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
- 1 follower
-
-
קיבל מבן דוד שלי את הסי די קי של ה10 ימים ואני אכן מתכוון לקנות את המשחק יכול להיות הקטע שצריך להוריד אותו קודם הבנתי שבעבר בליזרד נתנו להוריד אותו וכעת אני לא מוצא שום דרך להוריד אותו ואני צריך את הגירסה הארופאית :[ נתקלתי במספר גרסאות להורדה אבל כולם היו של US דרך אגב יש לי את הגירסה האמריקאית על דיסק די וי די אבל בן דוד שלי אמר שזה לא מתאים וצריך את הארופאית וזה ממש מבאס אולי אפשר איכשהו להפוך את האמריקאית לארופאית?? מישהו יכול לעזור בבקשה??
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=EhvWMio1B8Qפרטים בקרוב
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי אם אפשר לעשות שהמשחק יהיה בעזרת כפתורי המספרים עם החצים, ולא רק עם אלה של החצים? פעם אפשר היה, אבל בפיפ"א הזה ה-Numpad משמש לקבוע טקטיקות וכאלה... זה אפשרי לדעתכם? מקווה שהבנתם, תודה.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
-
יש לי winxp3 עם תוכנה שמפעילה בו dx10 השאלה אם אני מתקין את crysis איך אני עושה שהוא יעבוד בdx10 ?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
היי, בעבר הרחוק (מאוד) שיחקתי CS וBF1\2 לא זוכר... בהווה אני משחק BF P4F ובעתיד (הקרוב) אשחק בBF3 ובעתיד הקצת פחות קרוב BF4 ולעניין, יש לי מספר שאלת שאשמח אם תענו ותעשו לי קצת סדר: 1. בBF3\4 יש אופציות רכישה (או לחלופין לשלם כדי לנצח) ? 2. האם ישנם ציטרים\האקרים לסוגיהם (BF3) ? 3. קניתי את BF3 בבאנדל, האם הMP הוא הנפוץ ? (או שהוא יהיה שומם כי כולם בMP אחר?) 4. מה ההבדל בין החבילה הבסיסית (60$) לחבילת הפרימיום(50$) (BF4) ? (http://www.battlefield.com/battlefield-4/buy) 5. אני חייב להודות שאני לא זוכר בBF ששיחקתי אם היו "רמות\דרגות" אבל עכשיו תמיד יש (BF3\4) ? ואיתם גם מגיעים נשקים ויכולות ? תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה כל פעם שאני נכנס ל c&c tiberium wars אז כעבור 5 דקות הוא יוצא לי אוטומטית מהמשחק ונותן לי דו"ח שגיאות! (יש לי את הדרישות מקסימום של המשחק) אני מתחנן! בבקשה תעזרו לי!!
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי את המשחק NBA 2K10 במחשב. כשנכנסתי למשחק העלתי את ההגדרות עד למקסימום ורזולוציה 1680X1050. עשיתי את הבאנצ'מרק והמשחק רץ על 20 FPS ועולה בהדרגה בתוך כ-2 דקות ל-30 ונעצר. כך גם במשחקים עצמם שאני עושה מול המחשב, זה עובד ממש לאט אבל ממש לאט. הורדתי את ההגדרות עד ל-LOW ועדיין עובד לאט (יותר מהר ממקודם אבל עדיין לא סביר...). יש לי כרטיס מסך 4870 ומעבד E8400. יש לי 4 ג'יגה זיכרון. נקצר ונאמר שלחבר שלי יש את אותו המחשב בדיוק ועובד לו המשחק על 60-70FPS חלק לגמרי. מה לא בסדר? חוסר מקום במחשב? מקלדת ועכבר אלחוטיים (ב2K9 זה היווה בעיה באמת...)? משהו אחר? תודה מראש, מצפה לעזרה.
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מזיל ריר כבר ( תחכו רגע שאני ארים את הלשון מהריצפה ) איזה משחקים יש שם ויש יותר משחקים חדשים לPC ממה שציפיתי אז בלי לחכות בבקשה:http://pc.ign.com/articles/357/357142p1.html וגם עוד משהו קטן לינק אם מידע על הR300 למי שמתעניין:http://www.iamnotageek.com/cgi-bin/reviews.cgi?name=oczddr400&p=1
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי לכולם קרה לכם שרציתם לשחק במשחק מחשב כלשהו שדרש גרסאת Windows שונה ממה שיש לכם? שתי האפשרויות המיידיות שעולות, הן: 1) לארגן עוד מחשב, ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה בגרסא הנדרשת, או, 2) לארגן עוד כונן או Partition, ועליו להתקין את מערכת ההפעלה הנוספת. חשבתי על אופציה שאמורה להיות קלה ונגיש עוד יותר מ-2 הקודמות: Virtual Machine. יש לי Virtual Box מותקן, האם יצירת מכונה עם גרסאת ה-Windows הנדרשת, והתקנת Steam על המכונה הזו, זה פתרון מתאים גם למשחקי מחשב? אני משתמש הרבה במכונות וירטואליות, אבל עבור תוכנות, כאן זה משחקים, ויש את עניין הגרפיקה, אז רציתי להתייעץ עם…
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
כשיורים הסאונד נשמע לא טוב צרוד כזה ממה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משחק ב SOF2 הורדתי קודים בשביל המשחק אמורים לכתוב אותם בלחיצה על ~ כאשר אני כותב הוא אומר לי שהוא לא יכול להפעיל את הקודים {שהם "לא זמינים" } ??? למה , איך אפשר לפתור את הבעיה , יש טרינר לSOF2 ?
-
היי חברים, ראיתי שה-Razer Hydra הגיע ל-bug ו-ksp, ואני מעוניין לקנות, אבל מפחד להתאכזב וסתם לזרוק כסף... אם מישהו יכול לתת ביקורת אובייקטיבית, זה יוכל לעזור. נראה לי מגניב לשחק בסלון על המחשב כמו ב-wii, אתם לא חושבים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין X-BOX עם צ'יפ צורבים למחשב למחשב. אני יכול לקנות X-BOX עם צ'יפ צרובים ב-1900 שח וחבר שלי יצרוב לי כל משחק באיכות הכי גבוהה ב-20 שח (מאנייק אה?) עם צורב DVD יש לו בינתיים כ-40 משחקים אפשריים לצריבה וכולם ממש סוף הדרך (יש לו X-BOX)! טלוויזיה כבר יש לי, 29 אינצ' מגעילה של יונדאי אבל האיכות סאונד שלה בת זונה, גם לו יש TV 29 אינצ' מגעילה ורואים אצלו מצויין אז כך שאני לא מודאג לגבי האיכות. אווווווו שאני קונה מחשב בלי מסך, לדעתי מכונת משחקים אולטימטיבית בלי מסך וציוד היקיפי תעלה לי 6500 ואת כל המשחקים אני יוריד מהאימיול (ושם יש הרבה יותר משחקים) אבל אני דיי פוחד שהוירוסים ידפקו לי תמחשב.....לגבי המסך אל תדאגו יש לי LCD שאני ממש מרוצה ממנו..... אז מה לדעתכם עדיף…
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי את 2 המשחקים אני מאוד אוהב ואני מתלבט במה לשחק אוןליין... אם יש פה שחקנים מהמשחקים הנ"ל שמשחקים אוןליין תכתבו התרשמות בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-