משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
הכוונה בעיקר למשחקים עם "ערך מוסף" ולא ממש למטרת גיימינג. משחקים לגילאי 5-6 (לבתי האמצעית): * משחקים עם ממשק גרפי ברור או בעברית פשוטה. היא אמנם התחילה לקרוא אבל עדיין עדיף ממשק קולי בעברית ו/או ממשק בעברית פשוטה וברורה. * משחק שמשלב מיומנויות ראשוניות של שימוש במחשב (עכבר/מקלדת וכדומה). * עדיף משחק "חינוכי" הדורש חשיבה, זיכרון וכדומה ולא סתם טטריס... משחקים לגילאי 8-10 (לבתי הגדולה): * לא משחקים מהירים או כאלה שדורשים מיומנות מוטורית גבוהה במיוחד. * ממשק בעברית או אנגלית פשוטה וברורה. * עדיף משחקי חשיבה, ידע או הדורשים יצירתיות. אפילו משהו בסגנון פסיכומטרי למתחילים. * מחפש גם משחקי כניסה לעולם הגיימינג אבל בלי יותר מדי אלימות, יריות וכדומה וגם לא מהירים במיוחד…
-
- 13 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אני לא יודעה אם זה מתאים לפה או לפורום כללי אבל ... אני מחפש המלצה משחק ראלי טוב וכיפי (לא בהכרח חדש או איכות טובה) שיש בו הרבה דיגמי מכוניות ומסלולים . תודה .
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
סוג: פעולה-אסטרטגיה-מלחמה-פנטזיה. תאריך יציאה רשמי: 14 לאפריל 2009! היצירה החדשה של כריס טיילור הגאון שמאחורי Supreme Commander תעניק לנו את השליטה בבני-אלים וצבאותיהם האדירים. ירון מספר לנו הכל על המשחק הענקי של החודש. בעולם משחקי המחשב, לשחק אל (אלוה, מלשון God) זו חוויה נפוצה למדי. לא מעט משחקים נגעו בנושא מכיוונים שונים ומגוונים, החל ב-Populus הקלסי, דרך Rise of Mythology ועד Black &White. לתוך הקלחת ניתן לזרוק גם משחקי אקשן כ-Messiah ו-Infernal, וכמובן שגם את סדרת הסימס הסופר פופולרית. על פניו נדמה ש-Demigod, המפותח עבור המחשב האישי וצפוי להגיע החודש למדפי החנויות, לא מציע לנו שום דבר חדש. גם הסיפור מעט שחוק - האל הראשי מת, ושלל מועמדים מתקוטטים על הירושה…
-
- 38 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
מישהו יודע אולי איפה אני יכול להשיג את חוברת המשחק של סים סיטי 4 או אולי לכוון אותי לאדם הנכון שמשחק במשחק תודה לכם
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
ממש לפני מס' שעות קניתי את המשחק הנ"ל ואני "מותקף" ע"י האטת FPS מטורפת. אני מניח שהקצב הקבוע הוא על סביבות ה-15 פריימים לשניה. אני משתמש במערכת שבצד. המעבד ב-OC ל-3,600MHZ והזכרונות ב-OC ל-1,800MHZ בתזמונים של 9-9-9-27. כל ה-OCים יציבים ב-100%. אני משתמש בדרייבר 182.08 לכרטיס המסך. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך לפתור אותה? ניסיתי להוריד את ההגדרות (בלי פילטרים וכו') וזה לא עזר. נ.ב. V-SYNC פועל, אפילו שנראה לי שזה לא כ"כ קשור. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום. רכשתי מחשב חזק מאד. האם תוכלו להמליץ לי על מחשקי מחשב עדכנים. הסגנון הוא Cod5, NFS,VT3? נ.ב, האם קיים משחק בסגנון של Sniper Elite??
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אם זה לא מתאים לפה אז תעבירו למקום המתאים לא יידעתי איפה לשים.. אלה הדרישות של המשחק: דרישות מומלצות: מערכת הפעלה: Windows XP / Windows Vista מעבד: Intel Pentium 4 3.0Ghz / AMD Ahtlon 64 זיכרון: 1GB Ram מקום פנוי בדיסק הקשיח: 6.5GB כונן: דרוש כונן DVD בעל מהירות הגבוהה מ8x כרטיס מסך: כרטיס התומך ב-DirectX 9.0c או יותר תמיכה בשיידר מודל 3.0, 256MB של זיכרון בכרטיס מסך כרטיס קול: כרטיס אשר תומך ב-DircetX 9.0c זה מה שיש לי: http://www.siz.co.il/my.php?i=tjzzwhymiwhe.jpg תמונה 1 תמונה 2 : http://www.siz.co.il/my.php?i=gmuxmxynimzt.jpg המחשב שלי יתאים? יש לי זיכרון 512... [ = עריכה : אלה הדרישות המינימליות Windows XP Intel Pentium IV 1.4GHz or equivalent 512 MB RAM Di…
-
- 14 תגובות
- 894 צפיות
-
-
http://pes2008editing.blogspot.com/search?q=crowd נשמע טוב.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
על המשחק המשחק הוא משחק של סקוור איניקס שידועה ממשחקי תפקידים יפנים כמו פינל פנטזי ודרגון קווסט המשחק הזה פותח קודם כל לXBOX360 ואז קיבל פורט למחשב אבל הפורט הזה נחשב הרבה יותר טוב מגירסת הקונסולה כי הצליחו לתקן כמה בעיות שהיו בגירסת ה360 בכל מקרה המשחק בסיגנון JRPG (משחק תפקידים יפני) שזה בדרך כלל אומר מישחקים לינארים (אין יותר מידי חופש אלה מסלול די קבוע בניגוד למשחקים כמו אובוויליון ופלאוט3 ) אם התפתחות דמויות לפי קרבות (נקודות שמנצחים קרבות-שמספיק מהן מעלות רמה ) וקרבות בתורות ולא בזמן אמת (זה בדרך כלל אבל יש יוצאים מהכלל ) תיאור http://en.wikipedia.org/wiki/The_Last_Remnant הורדות פה יש את הדמו -לא ניסיתי בעצמי כי אני ישר ישחק במשחק המלא ht…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שמעתי מהרבה אנשים וגם ראיתי שיש אנשים שמוכרים נגיד את החשבון שלהם במשחקי-רשת (בעיקר במשחקי MMORPG) מעלים רמה גבוהה ואז מוכרים את זה בהרבה כסף! אז אני שואל מה הקטע לקנות חשבון של משחק שלא עולה אפילו כסף.ראיתי אנשים שקונים חשבון של רמה גבוהה במשחק הרשת 2MOONS ב-60$ אני לא מבין את זה ??? למה שאנשים ירצו לקנות חשבון כזה אם המשחק לא עולה אפילו כסף וגם ההכי כיף במשחקים מהסוג הזה לבנות את השחקן לפי הבחירה שלך ואז להתפתח עם הזמן,ואז להשוואת את הבניה עם האחרים זה לא כל הקטע במשחקים האלה? אז באמת למה הם עושים את זה? מה אני מפספס כאן?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קישור לוידאו בו יש תמונות ופרטים ראשונים לגבי "ASSASSIN'S CREED 2": http://www.epicbattleaxe.com/favs/2009/4/10/first-assassins-creed-2-images.html הינה התמונות הראשונות שנחשפות באתר הרשמי באמצעות מצלמת אינטרנט: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/313369.html
-
- 488 תגובות
- 57.5k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין כמה משחקים ובהתקנות של רובם אני מקבל בעיה של CRC Error ואיזה פירוט לא ממש מובן הנה הבעיה- קרה לי בנתים ב Assassin's Creed[^^^],Far Cry2,War,Warrock תודה מראש על העזרה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כפי הנאמר בכותרת אני צריך המלצה למשחקים לבחורה שמחפשת משחקים שהיא תאהב. הבעיה היא כזו- היא לא גיימרית , לכן דרושה תקופת התאקלמות- כלומר כל הSHOOTERים והמלחיצים למיניהם לא באים בחשבון. היא בעד קווסטים- רק שהיום החיה הזו נכחדה ... לא אוהבת סימס - או משחקי SANDBOX למיניהם- לא רואה פואנטה בהם. "שום דבר לא קורה, כאילו מפתחים מפתחים-אבל מה המטרה? לאן הולכים עם זה?" יש לה מחשב עדכני עם חומרה לא רעה- כך שאין הגבלה לדרישות הטכניות של המשחק. אבל מצד שני אגיד שאם יש משחק שישרת את המטרה מלפני שנתיים-שלוש - נא להציע - היות והיא לא תחווה חווית משחק פחותה בגלל שטיקים כמו DX10 וחיות אחרות שמעניינים אותנו. נא לא להציע את כל הBUBBLES ומשחקי פלאש למיניהם. הכוונה כאן לנסות משהו רציני ו…
-
- 47 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
סיימתי את המשחק הראשון של assassins creed וכבר המון זמן שאני מחכה למשחק השני אתם יכולים להגיד לי את הזמן שהוא יצא ולמי שיש טריילרים בבקשה להראות לי אותם כי אני מחכה למשחק הזה משחקק נדיררר .....!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
Release Date: 2009 Platforms:PC Publisher: 10tacle Studios Developer: Reakktor Media GmbH Genres: Action, Flight, MMO Gameplay Trailer Apr 8, 2009 Get a first look at parts of Black Prophecy's game-play, like the user interface, the mission system and the modular ship design. SD http://www.gametrailers.com/player/47773.html HD http://www.gametrailers.com/player/47772.html
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אהלן חברה... אני מחפש לי איזה "תוספת" שתאפשר לי לשחק ברשת עם עוד מישהו שאני מכיר באותו המטוס. עכשיו זה לא משנה לי אם זה יהיה FLIGHT SIMULATOR X או שזה יהיה FLIGHT SIMULATOR 2004. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
עדיפות ליוניטד או לפחות שיהיה עונה 5... תודה.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מפתחת המשחק: Paradox Interactive קישור לאתר הרשמי של המשחקהאתר הרישמי של המשחק , DEMO להורדה, קישור למשחק ב STEAM בונוס מהיוצרים המדריך המקוצר למשחק ו המדריך המלא למשחק Hearts of Iron 3: The next Grand Strategy title from the Paradox Interactive development team is the third instalment in the critically acclaimed Hearts of Iron series. The Hearts of Iron series has become renowned for being the biggest, most detailed and complete strategic game series on World War 2 ever made. Hearts of Iron III will follow that tradition closely while focusing on satisfying veteran players through a multitude of brand new features and systems, including a huge map with more t…
-
- 8 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]Company of Heroes - Tales of Valor[/glow] תאריך יציאה 09.04.2009 סיווג משחק אסטרטגיה בזמן אמת פיתוח Relic Entertainment הפצה THQ מנוע משחק Essence Engine מצבי משחק שחקן יחיד, משחק רשת פלטפורמות מחשב אישי מדיה DVD האתר הרישמי: http://community.companyofheroesgame.com/company-heroes-tales-valor Company Of Heroes או בשמו המקוצר CoH הינו יצירת מופת בתחום ולא עוד סתם משחק מהשורה. בעזרת מנוע פיזיקלי וגראפי אימתני תכנסו לשדה הקרב ותרגישו את החוויה של המלחמה הגדולה בשיא הריאליזם ובשיא היופי. בנוסף,היוצרים יצרו בינה מלאכותית מושקעת וחזקה,האויבים שלכם יגיבו לכל מהלך שלכם בקלות וכך גם החיילים שלכם. CoH מתאפיין בהאנשה של החיילים,…
-
- 25 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להפעיל את המשחק the neverhood על ויסטה ונתקל בבעיות בגרפיקה. ניסיתי להפעיל במצב תאימות - לא הלך כמו כן, זה לא המשחק הישן היחיד שלא עובד כמו שצריך על ויסטה. יש איזושהי דרך נוספת לפתור את הבעיות ויזואל האלו? או שאולי אני לא משתמש במצב תאימות כמו שצריך. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום חברים תהיתי אם תוכלו לעזור לקשיש כמוני למצוא כמה משחקים טובים לשחק בהם. סוגי המשחקים שאני אוהב זה FPS, משחקים כמו DIABLO, ואסטרטגיה (?) כמו WARCRAFT, C&C וגם משחקים כמו HEROES. אשמח מאד להמלצות למשחקים חדשים. הכ. מסך שלי הוא 4870 אז אין בעיה שלא יסחוב משהו. תודה רבה מראש לעוזרים !!
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, במשחק "watchmen the end is nigh", כשאני פותח את המשחק מופיעה לי הודעה והמשחק נתקע: XAudio2 problem Audio could not be initialized please check that you have a DirectX compatible soundcard and installed the correct drivers . כמו כן, בדקתי בdxdiag, וכרטיס הקול שלי מתאים לdirectx 9.0 שמותקנת אצלי במחשב. מה עלי לעשות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מחקתי את המשחק והתקנתי אותו מחדש ולפני זה שמרתי את התיקיה Rockstar Games שנמצאת ב- C:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV לאחר שהתקנתי את המשחק מחדש שמתי חזרה את התיקיה שם אבל זה כל הזמן מתחיל לי את המשחק מהתחלה מה פיספסתי תוכלו לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-