עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by mc_elad,

באי השלישי מההתחלה יש תוקי באמצע בית קברות מה צריך לעשות שם??... תודה מראש למגיבים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי בעיה מוזרה במשחק הזה ורק איתן! כל המשחקים שהרצתי עליו דווקא ניראים אחלה, אבל כשאני משחק פרואבלושן יש באמצע של המסך מין קפיצות מעצבנות כאלו.... זה קורה לי רק עם המשחק הזה וזה מעצבן!!! זה ככה בכל המסכים האלו או שרק אני ככה? יש למישהו רעיון איך פותרים את זה?

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  3. Started by LazyBoy,

מוזר שאף אחד פה לא פירסם את זה כבר, יצא הסרטון השני מתוך הGTA הבא. http://www.gametrailers.com/player/20932.html?type=flv

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  4. Started by Drazick,

שלום. איפה ישנו מדריך לצריבת משחקי פלייסטיישן? מ- א' עד ת'. כולל מקבצי איזו וכל הדברים. כי פשוט לא הולך לי. תודה.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  5. Started by k22,

שלום אני משחק עם אחי ב Heroes of Might and Magic V - Tribes of the East וכל פעם המישחק ניגמר בניצחון מוחלט לאחד מאתינו שתינו משחקים באותה רמה פשוט ממלכה אחד יותר חזקה מהשנייה באופן מוחלט איפה אוכל לקבל מידע על הממלכות מי יותר חזק ולמה עשו את זה ככה שאין שיויוון ?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  6. היי אחרי שכבר דאגתי לשמור מכוניות בכל מיני מקומות למילוט(עם האייקון הירוק שהופיע במפה) , הזמנתי כבאית, גנבתי אותה - אבל לא מופיע לי לאן לנסוע במפה, בשום דמות שניסתי. מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 5.9k צפיות
  7. Started by ilay22,

במחיר סמלי או לשהאיל CDKEY לכמה זמן?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by Sylum,

אשמח אם תקדישו מעט מזמנכם ומקווה שתיהנו. שמתי לב שהמשחק לא רץ חזק במדינתינו וזה חבל. באטלפילד 1 הוא מעולה אך ריינבו סיקס כאן כדי להישאר לעוד הרבה זמן ובאמת שלא קיימים הרבה משחקים אם בכלל שנותנים טוויסט כלכך טוב לשוק העמוס של הFPSים ברשת

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by rikus,

נראה ממש מרשים למרות התוצאה הגרועה של גיימספוט http://www.gamespot.com/ps3/driving/naild/review.html מזכיר שילוב של POWER DRIFT עם TRACKMANIA מישהו שוקל?

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by Interl-Conore,

אני בוחר ב GTA VICE CITY בגלל ה מוסיקה ן ה STYLE WOW אני לא יכול להפסיק לשחק במשחק!! http://he.wikipedia.org/wiki/Grand_Theft_Auto:_Vice_City_Soundtrack#Flash_FM

• 35 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. טוב אחרי שיתלבטתי בין 1-ליקנות\לשדרג תמחשב 2-ליקנות DS פלוס מכשיר גיבוים 3-ליקנות WII 4-ליקנות PS2 5-ליקנות 2 דברים מהרשימה לא בהכרח בסדר הזה החלטתי ליקנות PS2 +ציפ ההחלטה היתה כי 1-לא הצלחתי להשיג נינטנדו DS LITE פלוס מכשיר גיבוים למרות שהזמנתי כבר לפני יותר מיחודש וגם ככה בארץ זה מאוד יקר(הכל ביחד יוצא 2500 שקל) 2-מחשב טוב מאוד יקר וכל הזמן מצריך שידרוג אם רוצים להפעיל מישחקים כבדים ואני בתקופה שאני מאדק חגורה למחשב גם אין RPG יפנים לפחות אין הרבה וטובים וזה הסיגנון האהוב עלי 3-לWII יקח זמן עד שיצא ציפ וחוץ מנסיכת הדימדומים ומאריו אין מישחק שאני באמת רוצה כרגע אני כניראה יקנה WII עוד שנה וחצי אם יהיה ציפ טוב ומישחקים טובים אבל כרגע הוא לא בשל מבח…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by kip,

אהלן, משהו לא מסתדר לי בבי"ס לנהיגה במשימה הראשונה, איך עושים צלחת? כשאני לוחץ על גז וברקס אי אפשר להפנות את ההגה והרכב רק עושה "גלגלים", אם עוזבים אחד הכפתורים נגמרת המשימה... צניחה תוך כדי טיסה בעיר השלישית... השוטרים אחרי וגם לצבוע הרכב לא עוזר.... יש איך להשאר שם בלי שירדפו אחריך?

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  13. Started by omri_ro,

פירמטתי את המחשב ושחכתי לשמור את הSAVE GAMES של המשחק( איזה באסה!) מאיפה אפשר להוריד משחקים שמורים (לPC כמובן) הייתי בדיוק בתחילת משימה שהנחיתו אותי באיזה מקום באיזור של ביצות וכאלה (אחרי שמאצאי את הCONTROL CENTER שלהם)

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  14. Started by LIOR42,

היתקנתי את Ghost Recon Advanced Warfighter 2 והוא איטי מאוד ממה זה יכול להיגרם?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  15. סדרת משחקי הפעולה וההרפתקאות האהודה תנסה למצוא לעצמה כיוון וחיים חדשים לאחר היעלמותה של THQ לכתבה

16. אחרי שכבשה את עולם המשחקים ובגדול, סדרת הספרים של אנדריי ספקובסקי הפולני בדרך להפוך גם לסדרת טלוויזיה בהפקת פלטפורמת הסטרימינג הענקית לכתבה

17. פתאום קלטתי שאני לא ממש יודע :-X מה סדר השחרורים? או המיקום שזה מתחיל, תלוי איפה פותח המשחק? וכמה זמן בד"כ עובר בין יבשת ליבשת... תודה

• 11 תגובות
    • 781 צפיות
  18. מבצעים הזמנה מוקדמת של הפרק החדש בסדרת Need for Speed? אתם עומדים קבל שדרוג ויזואלי בלתי צפוי לכתבה

19. שלום לכם, קניתי מאמזון את פיפא 13, והורדתי אותו משם. כעת שאני רוצה להתקין אותו, התוכנה מתחילה להוריד את המשחק, במקום להתקין מהכונן קשיח. מישהו יודע איך אני יכול להגדיר שהתוכנה תתקין מהמחשב? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by amir85,

מפיצה ומפתחת: Ubisoft, קישור ל אתר הבית ג'אנר: Action Adventure תאריך יציאה צפוי לצאת בסוף 2009. סקירה: ASSASSIN'S CREED II הוא משחק ההמשך למשחק ASSASSIN CREED ) ויהיה המשחק השני בטרילוגיה המתוכננת. מבחינת עלילה למי שזוכר מהמשחק הראשון נראה שתחילת המשחק לא השתנתה רק התקופה, המשחק מתרחש בתקופת הרנסאנס באיטליה(295 שנים אחרי עלילת המשחק הקודם), כאשר אתם תגלמו בן למשפחת אצולה (נצר שלAltair) בשם Ezio Auditore di Firenze שאביו נרצח וחיפושכם אחר נקמה יקח אותכם לאורך העלילה. נראה שהמפתחים מתבלים את המשחק ויאפשרו לכם לבקר במקומות מוכרים לכולנו ונציה, פירנצה, טוסקנה כמו גם לפגוש דמויות כמו Leonardo, Machiavelli ו Lorenzo de' Medici וכו... אתם גם תשמחו לדעת שמגוון הנשקים, ה…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by nas,

anyone here plays it ? for thouse of u who dont know: http://games.swirve.com/utopia/ new age is starting :>

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Not that the PlayStation 2 and PC versions of FIFA 06 actually require $2 from you. No, not at all. You can instead choose to have a well-known soccer Web site "pay the subscription for you" in return for an e-mail address that can be used to contact you about "offers and promotions." Given the cost of purchasing a copy of FIFA 06, the request for an additional subscription fee or e-mail address seems like something of a slap in the face from EA אני חושב שEA עושה טעות גדולה בימיוחד שיש לה מיתחרה חזק

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  23. מישהו יודע באיזה חודש הולך לצאת red alert 3 ?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by rikus,

http://www.giantbomb.com/quick-look-cargo-the-quest-for-gravity/17-4065/ אחד המשחקים היותר הזויים וגאוניים שראיתי..פשוט גאוני לבעוט בתינוקות מבוגרים..

• 0 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.