משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה. בחודש ינואר יפתחו שני טורנירי סטרקרפט2 לאומות, אחד באתר בשם Clanbase ואחד ב ESL. נתחיל ונציין שאין כרגע פרסים בטורנירים האלה. כמה פרטים טכניים חסרי חשיבות: באתר Clanbase הקבוצה "ישראל" מנוהלת על ידי עמיאל, הוא מינה אותי למנהל הסטרקרפט ויש כרגע בחירות לקפטן, לצערי אני היחיד שנרשם ולכן ככל הנראה גם אבחר לקפטן. באתר ה ESL כל אדם יכל לפנות לאדמינים כדי להתמנות למנהל הנבחרת של המדינה שלו. לא ידוע לי מי עוד פנה אליהם אבל אני יודע שהם בחרו בי כמנהל הנבחרת (אין אף אחד מעלי, אני יכול למנות קפטן ושחקנים וכו). מכיוון שזה מגוחך לנהל קבוצה נפרדת לכל טורניר. הקבוצה תהיה גוף אחד שישתתף ב2 הטורנירים במקביל (על פי הזמינות של השחקנים כמובן). אם לשחקן יש בעיה עקרונית/דתית/רוחנית …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב פחתי תמשחק הוא שאלה אותי אם אני רוצה לשנות את ההגדרות אוטיומתית ועשיתי "לא"(כבד"כ אני אני עושה "כן) ועכשיו הוא עושה לי בעיה בקשה תעזרו לי !!!! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
Ha taverna shel Soloing thedakron soloing masterdrigger shoit ssnik thedarkronמאשר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתחתי כבר ת'ראד אבל לא ממש עזרו לי בו. מפני שאחד מהגאונים כאן אמר לי להוריד סטים חדש ולהיכנס לחשבון שלי דרכו אז זה מה שעשיתי. עכשיו הבעיה- באמצע ההתקנה של CSS יש לי הודעת שגיאה וכתוב לי שאי אפשר לסיים את ההתקנה אבל הCSS עובד נורמאלי לגמרי, אבל מה שכן- חסרות לי מלא תיקיות. ז"א, אם אני רוצה להתקין סקין של רובה- אני לא יכול מפני שחסרות לי המון תיקיות שאני צריך לשים שם קבצים של הסקין. אם אני פותח תיקיות חדשות בשם התיקיות שצריכות להיות זה גם כן לא עובד. החשבון שלי מקורי. איך לעזאזל אני משחזר תיקיות ? (לא מצאתי בתמיכה שלהם כלום לגבי זה)
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
גרפיקה מזעזעת משחקיות בינונית מינוס לא מאמין שהמשחק הזה בכלל שוקל 11.2GB על כלום
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/23841.html
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
טוב נועם ביקש שנסכם את הטורניר סוף שנה ובעיקר נדבר על הפרס הגדול ועל הזוכה בו. קודם כל אני רוצה לברך את אלחנן 'Shoco' ה. שזכה בפרס הגדול מתנת חברת MSI, לוח אם מדגם MSI P67A-GD55 בשווי 800 ש"ח. אלחנן זכה בו לאחר שהשיג 425 נקודות ואילו במקום השני Regba היה מאחוריו עם 385 נקודות. אלחנן וגם אתם לא ידעתם שהוא הולך לזכות בפרס הנ"ל והסיבה היא, שרצינו ששחקנים ישחקו אפילו בטורנירים קטנים ולא יבואו למטרה רק להשיג את הפרס הגדול, רצינו לצבור מסורת ששחקנים שבאמת משחקים הרבה זמן בטורנירים ולא שחקנים שבאים ועושים טובה שהם נרשמים, יוכלו לזכות וכך גם לתת צ'אנס לשחקנים מהליגות הנמוכות, סתם כדי שתבינו בעשרים המדורגים הראשונים היו לא פחות מ 9 שחקני פלאטינום, שחקן גולד ושחקן סילבר ועוד 2 שחקנ…
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
להיכן ממשיכים אחרי שיצרת את אחד ממשחקי האינדי המצליחים והפופולריים ביותר מאז ומעולם, כזה שזיכה אתכם בעסקת רכישה בשווי של 2.5 מיליארד דולר ממיקרוסופט בכבודה ובעצמה? למשחק קלפים טקטי שמתחרה ראש בראש בבליזארד, כמובן לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%99%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%99-minecraft-%d7%9e%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa/
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש כזה שלב שהברמן מבקש ממני לקחת את שרון לבית שלה כי מציקים לה כמה אנשים. קיצר, הרגתי את כולם אבל היא עדיין נמצאת באותו מקום (ליד הדלת, היא מתכופפת וצועקת "תעזרו לנות תקראו למשטרה" והיא לא זזה, מה עושים? ד"א ראיתי שלפני כמה ימים נפתח כזה תר'ד אבל לא מצאתי אותו וגם עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו רלוונטי לגבי :-\
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני יודע שזה הולך להיות משחק פצצה (לאלו שאוהבים משחקי מרוצים) 1. מתי יוצא לחנויות....? 2. אני מתכוון לקנות אותו האם כדאי... :s05: אין לי כח לחכות לפרוץ אלא אם הוא יפרץ מהר תוך חודש
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכלום , אני מחפש משחק פעולה- RPG דומה למשחק הממש טוב FALL OUT NV יצא לי לשחק ב borderlands 1 והוא חביב מאוד אבל לא בדיוק מה שאני מחפש וגם בדקתי קצת את stalker , ואת DEAD ISLAND (אני מדבר כאן על תקופה של שנתיים-שלוש שאני משחק בצורה עקבית) אבל עדיין לא מצאתי שום דבר שקרוב ל NEW VEGAS אין לי בעיה עם משחקים ישנים יותר , אני לא בדקתי אף אחד מהחדשים כמו crysis וגם שום משחק מסדרת far cry בקיצור אני אשמח להמלצות למשחק חדש לבזבז עליו כמה שעות פנאי (קניתי לא מזמן את RAGE ב STEAM אבל הוא לא נתקע לי משום מה...) תודה רבה לכל המגיבים
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחד מהמועמדים לתואר המשחק הנמכר של השנה החל את מבחני הבטא המקוונים והחופשיים שלו - ואתם מוזמנים להצטרף לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בשעה טובה התחדשתי במסך חדש. עברתי מרזולוציה 1440X900 ל-1680X1050. ברזולוציה הקודמת WOW עבד חלק. ברזולוציה החדשה אני מקבל 15 - 20 פריימים באזורים יחסית עמוסים. זה פשוט לא הגיוני. למה שמשחק בן 5 שנים עם דרישות מערכת בקרשים יעבוד לאט על E7400@3.5, 4GB 800MHZ, Radeon 4850. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הכותר החדש והמבטיח של המפתחים אשר יצרו את Max Payne, Alan Wake ו-Quantum Break יגיע בשנה הבאה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום 8) עד לפני כשבועיים בערך הייתה לי בעיית FPS כאשר שיחקתי Half-Life (בעיקר TFC, HL Mod), כאשר ה-FPS היו צונחים ממקסימום של 30-40 FPS עד לאפילו 5FPS! דבר זה הקשה עליי לשחק בעיקר משום שבעיה זו חלה לא על המחשב הרגיל בו אני משחק Half-Life ושאני מקבל בו עד לכ-100FPS (בלי קפיצות FPS). התייעצתי עם כמה אנשים שמבינים דבר או שניים בחומרה והם יעצו לי בהתאם למצב המערכת שלי דאז: Windows 98 SE, AMD K6 500mhz, Voodoo4 וכ-128mb SDRAM ובהתאם למצב הכספי שלי, 1500 ש"ח כדי לשדרג את המחשב שלי במטרה היחידה להעלות את ה-FPS במשחק הספציפי Half-Life לרמה הנורמלית, לקנות כרטיס מסך חדש (Radeaon 8500 128mb) וזיכרון נוסף (עוד 256mb SDRAM). שני הרכיבים הגיעו לאחר כשבועיים בערך והותקנו ע"י טכנאים, …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://boards.ign.com/elder_scrolls/b5312/206927688/p2 SPOILER ALERT I consider myself a hardcore Elder Scrolls and Bethesda fan and truly love the series and think they are the best games, however, I am left with a feeling of disappointment after playing Skyrim. I have completed the Thieves Guild, Dark Brotherhood, both the Imperial and Stormcloak story lines, the Companions and the main quest. I have just started the mages guild (College of whatever). With each of the factions that I have completed, just as I was starting to get into the story line, I found that I was at the end of the quest line and was swiftly made leader of the guild or whatever other award was g…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנחנו שניים מעל גיל 20 מחפשים בין 2-4 חבר'ה לsquad בbattelfield BC 2 רצוי אחרי צבא (אין לנו בעיה עם ילדים אבל....) עם חיבור לסקייפ ע"מ שיהיה קשר בערוץ פתוח.
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
טוב אני לא זוכר הרבה אבל אני מחפש משחק של מרוצי מכוניות על שלט ואני מחפש גם משחק שבו אתה מרכיב נשקם על מכוניות ופשוט עורך קרבות נגד מכוניות אחרות...... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
המשחק יצא גם ל-PC או שהוא יהיה רק לקונסולות הדור הבא ?
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה וקוראים לי אידור, הורדתי את המשחק הישן mafia באיטלקית כן כן יש איזה קובץ שיכול להפוך את השפה לאנגלית או שאני חייב להוריד חדש? תודה לכם!
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
האם היה online qualifer? יהיה אבטחה? יהיה מזגנים? - שלא יהיה קר וזה חשוב מאוד. כמה הפסקות היו? מתי יפרסמו את הפרסים?
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
איך עוברים את השלב עם הזחילה ביער? כבר השתגעתי :jump1:
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצטער על העיכוב, הנה התמונות הבאות! והפעם חזרנו אל תמונות קשות במיוחד וכל תשובה נכונה תוכל לזכות אתכם ב-2 נקודות. הערה חשובה: בנוסף אני אבקש שתתנו לי נימוק קצר לכל תמונה. (לא יותר ממשפט אחד על כל פריט בתמונה - רק כדי לוודא שהבנתם ולא ניחשתם). תשובה נכונה אבל לא מנומקת תזכה אתכם רק בנקודה אחת! 1) http://i.imgur.com/huYCX.jpg 2) http://i.imgur.com/HcZ3v.jpg 3) http://i.imgur.com/1hX3e.jpg יש לשלוח תשובות אלי בהודעה פרטית או במייל עד ה-12/1/12 עד השעה 9:00 בערב. בנוסף יש לשלוח לי את השם שלכם! כמו כן אני מצרף קובץ נקודות. אם יש טעות נא להודיע לי בפרטי. עריכה: הזמן נגמר. למטה מופיעות התשובות. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-