משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
כמו שאני רואה יש המון אנשים שמתלוננים על הבעיה של ההתנתקויות במשחק BF BC2 ואני יודע שאמרו שEA תסדר את זה אבל לפי מה שאני רואה המשחק יצא כבר לפני מספיק זמן בשביל לסדר את זה ועד היום אנשים משתגעים מזה.. מישהו יודע אם באמת EA תסדר את זה? ואם כן, ניתן להעריך את הזמן? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום רב: איפה אני יכול לקנות את המשחק: Lord of the rings online : Shadows of Angmar COLLECTORS EDITION ושיהיה מחנות בארץ \: אפילו מקום שיש הזמנה מוקדמת או משהו תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה לכתוב ברקורד במשחק קאונטר סטרייק ? רשום: <record <demoname> <cd מה לרשום בתוך כל אחד ??? עזרה!!! תודה לפותר השאלה.
-
מערכת:AMD 80GB 512 OF RAM 400DDR כרטיס מסך3D
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני תקוע במשימה Up, Up And Away! http://www.gta-sanandreas.com/guides/missions/lasventuras.php#Up,%20Up%20And%20Away! ואני לא מצליח לעבור למישהו יש דרך?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מישהו כבר שיחק ויודע אם כדאי להתקין כי רק אתמול מחקתי את המשחק ואת ההתקנה =\
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הי חברים, זה שוב אני. לא יודע אם ראיתם בסרטונים שלי, אולי שמעתם כאן או בפייסבוק או במקומות אחרים, אבל יש כיום תנועה לשימור משחקים ישנים והכוונה היא לא רק לשימור דיגיטלי, אלא לשימור פיזי של הקופסאות, המגזינים שהיו פעם, אפילו מחשבים וקונוסלות ישנות. עכשיו התנועה מפיצה פוסטר שקורא לכולם לא לזרוק סתם משחקים, במיוחד עכשיו בנקיונות החג, ואם מישהו חושב לזרוק משחקים ישנים סתם כי אין לו מקום - אז יש כתובת לפנות אליה. חברי התנועה כבר נסעו את כל המדינה הלוך ושוב בשביל "להציל" משחקים מהשלכה לזבל אז אשמח אם תירתמו למאמץ, ספרו לחברים ותוודאו שאף אחד לא זורק סתם משחקים לזבל. המשחקים הישנים הם העבר שלנו - והמשחקים החדשים הם הנוסטלגיה העתידית שלנו. אנחנו צריכים לשמור עליהם! חג שמח…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מצליח לעבור את הבותקה עם הצלף והמקלען. אי אפשר לתקוע להם כדור בראש בגלל הסורגים, מה עושים? איך שמים תמונה?, שהיא תעבוד כמו שצריח.
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
הוא כותב באמצע של ההתקנה שהדיסק הלא נכון ב]נים ואני צריך להכניס את הדיסק הראשון וממשיך להתקין אם אני מתעלם מההודעה וכך הוא מציג שאני צריך להכניס דיסק שלישי וזה מה שאני עושה ואז באמצע של ההתקנה של דיסק שלישי הוא שוב מתריע שהדיסק הלא נכון בפנים וצריך להכניס את הראשון אני מחכה שוב ובסוף הוא אומר ש: setup will terminate ויש איזו בעיה עם DLL בהתקנה . מישהו נתקל?
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם משחקים שאני מנסה להפעיל כמו סימסיטי 4 ווייס סיטי. כשאני מפעיל אותם אז מסך שחור עולה וישר הוא עושה לעצמו minimize אז אני לוחץ עליו עוד פעם כדי שיעלה אבל הוא עוד פעם עושה מינימייז לעצמו... למישהו יש את אותה בעיה? איך אפשר לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם. אני מעוניין לרכוש משחק טיסה לPS2 עכשיו יש לי בחירה או ace combat 5 או ace zero (אל תמליצו לי על משחקים אחרים בבקשה אין טעם לפרט למה). עכשיו ראיתי מבחינת גרפיקה שה ace combat 5 נראה קצת יותר טוב או שאני טועה אני לא יודע ראיתי רק 2-3 תמונות בגוגל. מישהו יכול להמליץ בכללי מה עדיף ולמה?
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, בcontrols של המשחק אין מקום להגדיר כזה כפתור ואני לא מוצא אותו, איך עושים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
עוד מישהו ראה את הגיימפליי של זה? איך הדבר המטורף הזה אפשרי בכלל? גיימפליי: קצת הסברים על המשחק: אוסף טריילרים מהמשחק: ואנחנו חשבנו שהמפה של סאן אנדראס הייתה גדולה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אחרי כל משחק שמסיימים מופיעות אותיות צבעוניות ליד השם ואין לי שמץ של מושג מה אותיות אלו אומרות אז עם מישהו יודע או שיש לו אתר שמסביר מהם שיעזור לי... תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי, מה ההבדל בין waypoint ל linkpoint יש אפשרות להגדיר איזור/ או path מסויים לפטרול(שמירה)? תודה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אהלן.. שאלה פשוטה לי אליכם: הרבה פעמים קרה לי שהתקנתי משחקים על מחיצה שהיא לא המחיצה של WINDOWS, ולרוב אפשר לשחק בהם גם אחרי שמפרמטים את המחשב. הבעיה היחידה היא שהם לא רשומים בREGISTRY כמותקנים ולכן אי אפשר להתקין להם חבילות הרחבה או לעדכן אותם בכל צורה שהיא.. שאלתי היא, בנוגע למשחקים באופן כללי ולC&C3 באופן ספציפי, האם אני חייב להתקין את המשחק מחדש או שיש אפשרות "להשלים" לWINDOWS את החסר כדי שיכיר בקיומו של המשחק על ההרדיסק? תודה!
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
איזה משחק יותר טוב משניהם? אשמח גם לשמוע ביקורות קצרצרות מאנשים ששיחקו כדי לעזור לי במה לבחור. כמובן שהולך לקנות מקורי אז שהמשחק יהיה שווה את כסף.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה וכמה פעמים נתקלתי בשאלה, בפורום ואישית, אתר מצויין אשר נותן תשובה. ENJOY! http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest[move]Nfo:[/move] What it does System Requirements Lab looks at your computer's hardware and system software to determine whether or not your current system can run a product. Each of your computer's components is evaluated to see how well it meets the minimum and recommended requirements for specific products. Recommendations are made on how to update or upgrade each component which does not meet the listed requirements. Sometimes it is a simple free software download and sometimes it is a link to a product such as the right video card. No …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה. יש מצב שאני לא מעודכן או משהו חחח ,אבל אני חייב לדעת אם יש את המשחק הזה למחשב או שאמור לצאת , אני יודע שיש 1 ,2 ו 3. לא משנה איזה גירסה ,(עדיפות ל3). תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ההארדיסק של חבר שלי שבק חיים ואיתו הלכו כל השמירות שלו ב DOOM3 למישהו יש שמירה בשלב שנקרא Central Server Banks ? זה בערך איפה שמקבלים את ה - soul cube תודה...
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
איך המשחק? מעניין? כמו הקודמים לו? (academy, outcast) מבחינת משחקיות. תודה חבר'ס
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ליפני יומיים הורדתי את המישחק.(אפשר להוריד אותו חוקיתי מ FilePlanet להירשם ולקבל CD KEY) אם מישה פה משחק תנו שמות ובאיזה סרבר אתם משחקים. השם שלי: Smon ואני משחק בסרבר של אירופה. ועוד שאלה:האם אני צריך לשלם לאתר בישביל שזה לא יהיה מישחק ל 7 יום? אלה מישחק פתוח? נ.ב: אני עכשיו ב Hossin (המבין יבין.)
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
כשאני עושה LOAD לשמירה אז זה יוצא לי מהמשחק ועושה הודעת שגיאה SEND ו DONT SEND צכירים את הודעה אזות מה עושים? שמעתי על זה זה באג של המשחק אמרו אפילו ברוקסטאר שמעתי שצריך PATCH ל V1.0 ואני לא מוצא כול ה PTACH זה ל 1.1 בבקשה תעזרו לי למצוא לV1.0
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-