עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by -=DEVIL MAY CRY=-,

קניתי מחשב חדש....פצצתי,,,,יש לי 80 ג'יגה הרדדיסק במחשב ואני לא יודע למה לנצל אותו,,,ניסית להוריד את המשחק- SONIC ADVENTURE DX ואני לא מוצא,,,אני לא מוצא שום משחק,,,כל האתרים המסריחים,,,מבקשים ממך להצביע בשבילהם 80 פעם ובסוף זה לא מורי,,,,מישהוא אולי יודע מאיפה אפשר להוריד משחקים מלאים,,,והלוואי ותמצאו לי את- SONIC ADVENTURE DX תודה לכל העוזרים

2. Started by NeptuneMB,

התקנתי את המשחק CIV4, אני משתמש בתוכנת אלכוהול 120% כדי להפעיל את המשחק, והוא כל פעם נותן לי הודעה ש"נא הכנס את כונן הDVD שלך..". לפעמים עובד ולפעמים לא,...איך פותרים את הבעייה?! :-\ המשחק נקנה, וקראתי גם את הFAQ באתר שלהם, וזה לא עזר לי..

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  3. היי יש לי בעיה במשחק מייפלסטורי.. כשאני מפעיל אותו נדלק לי מסך כחול והמסך רושם לי שאני מחוץ לתחום (רזןלוציה לא נתמכת) זו בעיה מוכרת? איך אני משנה רזולוציה במשחק...? HELP

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by HaVoC_850,

מה עושים נגד שחקן שחוסם את הרמפה לבסיס שלו ובונה מאחורי זה 3 RAX? לא הצלחתי לעשות סקאוט בזמן לבסיס שלו ולא הצלחתי לראות את הציז הזה... יש הצעות חוץ מלשלוח סקאוט מוקדם יותר?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by devek,

שלום לכם! יש לי בעיית איטיות עם המשחק PES 3... התקנתי את המשחק והוא עובד לי לאט! המחשב שלי עומד בכל הדרישות! וניסיתי גם להעלות רזולוצייה וגם להוריד רזולוציה ושום דבר לא עזר! מישהו ידוע איך ניתן לסדר את הבעייה הזאת? תודה מראש! נ.ב: המפרט שלי: amd 2000 512 ddr ge force 4 ti 4200

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by elad76,

כשאני שם על הכי נמוך = הוא בממוצע על 30! כשאני שם על גבוה=הוא כבר במטוס על 20.. כשאני שם על מדיום = אותו הדבר 20-30.. קיציר:המשחק זז לאט..מה לעשות? יש לי דרייבר הכי עדכני של ATI וDX9

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  7. Started by e.t,

זה ההמשך של המשחק הראשון שיצא: Operation Flashpoint. רציתי לדעת אם יש הבדלים בין המשחק הראשון לשני? שיפורים (חוץ מנשקים) ? גרפיקה ? משהו? או שזה רק משימות המשך?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by redti,

שלום לכולם, היום היה לי מקרה קשה דיברתי עם חבר בטלפון בסתם התחלתי לשחק עם העכבר : באותו זמן הייתי בתפריט של המשחק Armed and dangerous כמה שניות אחרי שניתקתי לחבר שלי גיליתי שמחקתי שמירה שלי במשחק אחרי 4:30 שעות משחק!!! ואין לי מוטיבציה לחזור לשחק את כל זה מהתחלה זה הרס לי את היום!!!!!!! ומה שדפוק זה היה משחק יפה עם סרטונים נחמדים כאלה, מבאס בטירוף..... אז זה קרה לכם פעם?

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  9. Started by superginiman,

קנה חבילת זהב קבל... אלמוג? שמתי תמונה של BLUE SHIFT בשביל להשוות את הסמל http://members.lycos.co.uk/superginiman125/c/PICT0873.JPG

10. Started by bobby323,

לא מצליח להחליף דברים ב inventory,לחצתי על TAB ולא מצליח לשנות

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  11. אחד הסרטונים ההזויים\מצחיקים\ארוכים ומושקעים שיצא לי לראות בזמן האחרון על משחק מחשב כלשהו. אתם חייבים לראות. כל מי שמשחק BF2 להוריד עכשיו ! http://www.gamershell.com/download_13203.shtml

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  12. Started by Shasoosh,

מדובר בחצי משחק חצי תוכנה... חבל להסביר במילים: פשוט ענק. הורדה: http://www.acc.umu.se/~emilk/

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by JohnnyBravo,

אין שום פרטים על ה'בחור',אבל הוא בדרך.. http://www.computerandvideogames.com/285494/crysis-3-plot-already-mapped-out-crytek/ http://kksonakiya.hubpages.com/hub/Crysis-3-Release-Date-Update-April-2013 http://www.tomshardware.com/news/Crysis-Crysis-Trilogy-Cevat-Yerli-FPS-Black-Ops,12080.html

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by PROSK8,

אני מהשבכותרת לא זוכרזוכר מV עושים במשחק משבכו,רת כשאני כבר עברתי 64 אחוז מה עושים אחרי זה כדאי לעבור תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  15. Started by BeN-T,

ערב טוב. בגלל המשימה האחרונה של call of duty 5 נכנס בי דודה לשחק משחק עם זומביים שצריך לחסל וכל זה. יש לכם איזה משחק טוב וחדש להמליץ? :s05:

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  16. Started by STRENGTH,

אני מפעיל את המשחק ורשום לי את ההודעה הזאת The system does not meet the minimum processor speed requirements. You will most likely have performance problems running the game, which can be reduced by lowering detail settings in the nwconfig program. אבל לא הגיוני זה משחק ישן מאד ויש לי מפרט מאד טוב (לפחות ביחס לתקופה שזה יצא) למה קיבלתי את ההודעה הזאת??

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by matanch,

יש לי בעיה עם חיבור לסרברים של המשחק. שאני נכנס לאתר ומחפש סרברים בחיפוש הראשון הכל תקין. אבל אחריי רענון אחד פתאום כל החיבור של הפינג נעלם ומבמקום שיהיה לי חיבור פינג לכל סרבר מופיע לי - דוגמה: סרבר 50 Ping סרבר - Ping יש לי ראוטר VVG2000 של חברת בזק הגדרתי כבר את כל הפורטים של המשחק. עדכון:..הוספתי תמונה ברגע שאני מרענן את הדף קופץ חלון באנטי וירוס [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by t d,

יש למישהו מושג מה הרמה של האמולטורים של xbox gamecube playstation 2? פשוט אני זוכר שבזמנו אם התכנה שהייתה אמולטור של פלייסטיישן 1 הייתה bleem אני חושב, היא הייתה די גרועה... האם האיכות של האמולטורים עלתה? אני לא מתכוון להוריד כלום... אני פשוט סקרן...

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  19. Started by MisterVB,

אני אחרי החלק שמשיגים את הגובלינים הירוקים כבר השגתי אותם והגעתי למקום ההוא שחייבים את הגובלינים הכחולים שיודעים לשחות חרשתי על כל המקום ואין לי מושג מאיפה אני משיג אותם זה במקום ההוא שצריך להרוס 6 כאלה מצברי כוח של Overbern או איכשלא קוראים לו ואני חייב את הגובלינים הכחולים שיודעים לשחות ודרך אגב סתם שאלות מה עושים המתקנים האלה שיש לך במגדל? למשל החדר הזה שאתה בוחר אוייב להילחם בו מזה נותן אם אתה מנצח? .. עזרה?

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by simonsix,

נראה לי שיהיה הרבה יותר נגיש ונוח לחברים כאן להכנס לאיזה סטיקי של דרישות מערכות למשחקי PC היות ומדי יום נשאלת שאלה כזו או אחרת בנוגע לדרישות אלה. אתחיל עם המשחק שהנשאל ביותר CRYSIS פורסמו היום דרישות המינימום לקרייסיס הידעתם שהדרישות החדשות דורשות 16GB ? Minimum Requirements - CPU: Intel P4 2.8Ghz or AMD equivalent - RAM: 1GB - Video Card: 6800GT (256mb) or ATI/AMD Radeon 9800 Pro (256mb) - HDD Space: 16GB - OS: Microsoft Windows [XP and Vista I imagine] - Sound Card: DirectX 9.0c Compatible http://www.crysis-online.com/?id=405

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by itai_1813,

יש לי את המשחק הזה די המון זמן. כששיחקתי בו במחשב הישן המשחק היה רץ על מינימום ולפעמים גם די לאט אבל הבעיה שאני אזכיר בהמשך לא הייתה קיימת. כרגע במחשב הדי חדש שלי (מפרט בצד) המחשב כמובן מריץ את המשחק חלק רק שיש בעיה קטנה בסאונד, הבעיה היא שיש קטעים מסוימים (בד"כ שיורד גשם במשחק) שאני לא שומע את האנשים שמדברים או את הצעדים שלי, גם ביריות אני שומע רק את הבס... מוזר. תעירו לי אם לא הייתי כל כך מובן. לעוד מישהו יש את הבעיה הזאת? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. האם המשחק Mortal Kombat vs DC Universe קיים גם בשביל מחשב PC תודה

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by huber,

מישהו הגיע לדרקון והצליח לחסל אותו? אני נהרג מייד במכה הראשונה שהוא מנחית למרות שאני כבר בדרגה 21 (עשיתי את המשימות בדרך, כולל משימות הביניים).

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by haim85,

אני מעונין לרכוש תמישחק הזה אך ורק וכדי לשחק אותו ברשת במולטיפלייר ! עכישו לפני הרכישה זה מציע לי 3 אפשריות לבחירות במחירים שונים ..מה אני צריך לבחור? ראו תמונה: Uploaded with ImageShack.us

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by bigdedi,

שלום התקנתי את המשחק סימס 3 במחשב והבעיה שלי היא שכל פעם שאני מפעיל את המשחק אחרי בערך 2 דקות המחשב שלי מתכבה האם מישהו יודע מה הבעיה ? מישהו יכול לעזור? תודה.

• 7 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.