עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by -LosNir-,

שלום, אני מחפש שם של משחק ששיחקתי בו בגיל 8 לערך.. (לפני 10 שנים) לא ממש ידוע לי אם הוא היה חדש בזמנו, אבל הוא הולך ככה: המשחק הוא ממבט מלמעלה, וצריכים לאסוף בו חפצים ויהלומים, וישנם גם מפתחות שפתחו חדרים נוספים. אולי מה שהכי יעזור כאן זה שאני זוכר שמידי פעם הופיעו מפתחות בצבע לבן בצורה של גולגולת או עצם (לא הכי זוכר) שפתחו דלתות בונוס לזמן מוגבל מאוד. עכשיו זה היה מן מבוך כזה שבתוכו נמצאת הדלת שנפתחת לזמן מוגבל. אני זוכר שהטריק היה להיכנס למבוך בזהירות מהצד מבלי לגעת בגולגולת / עצם, לחפש את הדלת, ורק אחרי שמוצאים וזוכרים אותה, לחזור אחורה, לגעת בעצם / גולגולת ואז לרוץ בחזרה לאותה דלת. מקווה שמובן, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Zambar,

כנראה שיש אלוהים, כי סוף כל סוף מישהו מתחיל ללכת לכיוון של Dreamfall Chapters! http://www.kickstarter.com/projects/redthread/dreamfall-chapters-the-longest-journey

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תישמעו שמתי לב שיש הרבה אנשים פה שמשחקים BF2 וחשבתי אולי ניפתח קלאן משלנו? [לא חייב סידיקי מקורי]. עכשיו אין לי מקורי כי החזרתי תמישחק לחנות כי הוא לא פעל לי.. AnyWay מי בעד? כול מה שדרוש: את המישחק עצמו. גירסא 1.02. כוח ורצון לשחק רשימת שחקנים: 1.שם:hagaluly איסיקיו: 296-436-671

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Anyboy,

חובה לקרוא.ביקורת בקרוב של המשחק Bully ! http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=100450 (תקראו יש שם מידע חדש על המשחק) נראה משחק חזק! רק חבל שהוא לא יוצא למחשב .

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת איך אני יכול לעשות סרט של קנטר שאני משחק שם? לצלם משחק ואז לערוך אותו

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by matan100,

שלום , אני רוצה בבקשה פיפא בעברית ולא משנה איזה שנה בעברית ואני רוצה משחק מלא ולא דמו בתודה מתן .

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by Shadowman,

סתם משהו שעלה לי לראש... לאלה שראו את הסרט ושחקו במשחק... מה אתם אומרים.? אז הרעיון לא כזה מושלם.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  8. Started by Rumikdan,

במהלך גאטר ABUU המוכר כהרב דוד עשה ראונד נחמד במפה RAID ואני העליתי את זה אם אתם רוצים אתם יכולים לראות את זה פה : http://www.youtube.com/watch?v=WBhNQDZHFLc וחברה אני לא עורך אלה סתם עשיתי טובה לחבר והעליתי את זה. אם משהו יכול לעזור לי עם עריכות וללמד אותי אני ישמח. דרך אגב משלא הבין אז אני זה דני.

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  9. Started by AsD[eyal],

יש 3 דרגות לליגה דרגה 1 דרגה 2 דרגה 3 וקוסטיום מירוץ של עד 8 שהוא נוקאוט ואז 3 מירוצים של 4 לסינון ואז מירוץ של שני אנשים חוקים*** מותר לשחק רק אם הרכבים שהם בירת מיחדל אסור צ'טים תגובות יש לכם מה להוסיף בכיף

10. Started by Itamaro,

החלפתי את הגי פורס 4 שלי בR9800 PRO 256 BIT, והעלתי את הRAM ל 512. זה שם לי אוטומטית את האפשרויות תצוגה בין High ל Very High, ופעם הראשונה ששיחקתי זה עבד יופי. אז העלתי את הRendering Mode אחד למעלה, ואז כשהעלתי את המשחק, זה עשה לי אותה בעיה שזה עשה לי עם הג'י פורס!( http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200202192251364735&id=200407161322497423&user=itamar_2 ) למישהו יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  11. Started by NeptuneMB,

בשעה טובה ומוצלחת יצא המשחק. קיבל 8.8 בGS. הכל טוב ויפה, רק שיש בעייה קטנה ונורא מעצבנת!! אני לא יודע לכמה יש אותה, אבל היא מטרידה אותי !! בעיית פונטים!! רואים את כל התפריט בהתחלה מטושטש!....כאילו שמו עליו ספריי כזה.. גם בתוך המשחק זה קורה... למישהו יש פתרון למקרה המוזר הזה?? (הנה תמונה) http://up.elsf.net/picture.php?file=Elsf-1163629974755.GIF

12. תסתכלו במפרט בצד ימין אני מת לשחק במשחק F.E.A.R האם הוא ירוץ לי טוב במחשב החדש שיגיע עוד שבוע וחצי?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני כבר מיואש - לא יודע מה קורה כאן....ומה פיספסתי היגעתי עד למרתף החמישי בקטקומבות עברתיאת המומיה הקשה והזקן יצא אלי....אבל אין אופצייה לדיבור = הא לא אקטיבי ביכלל לא מדבר מה פיסםסתי? מה הבעיה? ??? : תודה מראש לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by Dark Respect,

ב-3 הימים האחרונים אין אף אחד , בשום חלק מהיום, בשרתים של CS גרסה 1.5 לפני כן היו בממוצע 50-100 שחקנים בכל עת. מישהו אולי יודע מה קרה?

• 11 תגובות
    • 964 צפיות
  15. חוץ מM3, קררה ג'יטי, RX8, מוסטנג GT

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Release Date: 5/17/2011 Publisher: Atari Developer: CD Projekt RED Gamesite: Click here Genres: Role-Playing סקירה: משחק ההמשך לכותר עטור השבחים והפרסים שמסתמן כסדרה מוצלחת במיוחד בז'אנר משחקי התפקידים. צייד המפלצות בעל השיער הלבן חוזר במשחק המשך, אנחנו נמשיך להרוג יצורים משונים, לעזור לאנשים ולהטריד בחורות ברחבי הממלכה הקסומה של ריבייה. במשחק הקודם הצלחנו למנוע מלחמה אכזרית אבל כשהכול נראה שמח מישהו מנסה להתנקש בחייו של המלך, למזלו גארלט, הויצ'ר מצליח למנוע את הרצח, אנחנו מגלים שמלכים רבים ברחבי העולם מאבדים את ראשם בניסיונות התנקשות מסתוריים, אבל למה? המשחק יחזור לאלמנטים הקלאסים של משחק תפקידים, אתם תסתובבו עם גארלט, תדברו עם אנשים, תבצעו משימות ותנסו לקדם …

• 410 תגובות
    • 53.6k צפיות
  17. Started by Abyssus,

אהלן חברה מחר בשעה 2 בצהריים יום שבת יתקיים הגמר בין ANNOY ל GHOSTS בטורניר 3על3 בחסות GSKILL. יהיה סטרים על ידי posix קובי , להגיע

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. זה נכון ש GTA liberty city stories הגיע עכשיו למחשב האישי ?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by n1kZ,

טוב אז כפי שאתם יודעים עוד מעט יוצא CoD:Ghost ואין כל כך פעילות באף משחק אז חשבנו להרים טורניר לכיף לזכר הימים הטובים טורניר 5vs5 CoD:Mw2 כל מי שרוצה מוזמן להרשם מקווה שנצליח להרים טורניר לכיף כזה לפני הקוד החדש. בהצלחה קבוצות: RiM

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Galit17,

למישהו יש מידע על aliens vs predator 3 אשמח לדעת. זה משחק ענק שלדעתי אם יעשו אותו3 aliens vs predator ב DX10 הוא יהיה פצצתי ויהיה בסגנון בערך של THE DARKNESS. והוא יהיה חתיכת משחק מפחיד עם גראפיקה מעולה ובטח היצורים ייראו ממש מפחיד ב DX10.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by STRENGTH,

המשחק הזה כבר יצא ל-PC?

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  22. Started by m0tek,

אוקיי חברה..לאחרונה נתקלתי בהרבה מודלים חדשים שאפשר להחליף לקאוונטר סטרייק..לפעמים זה קצת בעייתי..אבל היה מישהו שפתר לנו תבעייה והוציא Pack שלם.. אם מישהו התנסה..שיודיע לי.. אפשר להוריד מהאתר - www.games-fusion.net בכל מקרה..הורדתי..לקחתי פה ושם כמה מודלים , פה ושם כמה ספרייטים , ושינתי את המשחק..משהו בןזונה.. הבעייה רק באה שעכשיו , במשחק שאני משחק אוןליין (לא רשת מקומית) אני מקבל בקונסול Sprite : No such frame 1 מישהו מכיר תבעייה? המשחק משחק טוב , רק שזה מעצבן בקונסול... אנא עזרו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by destinyy,

YOUR BIGGEST FAN!

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by comablack,

למה שאני מעביר בsettings ל shader 3.0 אוטומטית ה aa הופך ל disabled

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  25. Started by unfair,

שרת ל 64 שחקנים, ענק 199.203.85.67:16567

• 2 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.