משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
מתי יוצא delta force team sabre?
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אז ככה בזק פתחו שרתים מהירים מאוד במיוחד ללקחות בזק בין-לאומי של HALO,CS,AMERICAS ARMY הסרברים במהירות 30 PING זה האתר של בזק משחקים: games.bezeqint.net תהנו
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אחרי שנעלו לי את האשכול הקודם אבקש ממכם.. לא לרמוז כלום בקשר להיכן אפשר להשיג את המשחק!! למי שלא מעודכן עדיין כפי הנראה הופץ בטא של HL2 לרשת.. אני לא יודע אם התמונות אמיתיות אבל הנה תמונות מהבאט http://www.neowin.net/staff/creamhackered/halflife2/ *למנהלים פעם הבאה שאתם נועלים לי דיון אבקש לדעת את הסיבה. מהאשכול הקודם הסקתי שהוא ננעל כתוצאה של WAREZ..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נתקעתי במשחק כרום בשלב שאני על החללית של הרעים(בהתחלה אסור שיגלו אותי,שלב לפני זה הייתי צריך לגנוב חללית וחליפה מהבסיס של הרעים) אני צריך להוריד מידע מהמחשב. אני הרגתי את כולם במחסן הזה, והורדתי את המידע. היא אומרת לי לברוח לפני שכל הצבא מגיע לשם, ואני לא יודע דרך איפו לברוח!!!! תעזרו לי בבקשה!!! במשימה CODE KEY
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
איפה קונים חיילים? חוקרים? מהנדסים? אך אני מיצר כלי נשק? אך אני קונה מטוסים או משפר את המסוק ? המשחק ממש יפה אבל נראה לי שחסר בו הרבה דברים לעומת הקודמים...
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הכתבה המלאה ישנה בגיימר, www.gamer.co.il אבל הנה חלק ממנה המדגים אחוות "הגיימרים"
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
נתקלתי בכמה בעיות או באגים במשחק והם: * במשחק כשלוחצים על כפתור ESC שזה בעצם ה PAUSE אז רואים תפריט אבל המשחק בצעם ממשיך לשחק אחרי שאתה שוב לוחץ ESC וחוזר למשחק אתה מגלה שהדמויות זזו ממקומם וירדו לדמות שלך חיים וכו'. * שאלה נוספת האם יש אפשרות בכלל לדלג על סרטי המעבר שיש בין השלבים מכיוון שזה מאוד מעצבן אם אתה נפסל אתה חייב לראות את אותו הסרט שוב ושוב ושוב. * עוד תופעה מוזרה אני משנה את רמת הקושי לNORMAL וכשאני חוזר למשחק ואז שוב הולך לתפריט של רמת הקושי אני מגלה שזה שוב על HARD זה ממש לא הגיוני מה עשו את המשחק שיהיה אפשר לשחק רק ב HARD? * ולאחרונה חביבה, כשאני עושה LOAD אז יש באפשרותי לבחור שחקן ולא משנה איזה אני בוחר בשלב השני אני משחק עם ההוביט SAM(אני לא יודע לגבי הה…
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלומות פורום משחקים, לא מזמן רכשתי את המשחק Call of Duty ואני נתקל בכמה בעיות.... קודם כל ברגע שאני בוחר רמה, המשחק פשוט לא רוצה להתחיל הוא פשוט לא עושה כלום כנ"ל בעת לחיצה על קרדיטס, פשוט לא קורה כלום אותו דבר לגבי המולטיפלייר, אני לא מצליח להפעיל.. עכשיו עוד דבר המסך שלי במשחק כולור אפור + שחור בלי שום תמונת רקע, זה צריך להיות ככה? (אני יצרף תמונה למקרה שזה לא יהיה מובן) תודה מראש לעוזרים ממני, DrowNz
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אז ככה, קיבלנו זיכוי מאיזו חנות בסך 350 ש''ח, אז החלטנו לקנות Call OF Duty. אבל זה לא העניין כרגע. העניין הוא שנשארו לי 120 ש''ח כדי לקנות UT2003 שעולה שם 99 ש''ח! ;D האם כדאי לי לקנות? הכסף הזה ישר יכול לעבור לקופת החיסכון שלי. אבל תמיד רציתי את המשחק הזה! אני שואל את השאלה הזאת בגלל ש- UT2004 בקרוב ייצא, ואני לא יודע אם לחכות לו. מה אתם אומרים? ;D
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
רציתי לדעת למה שחברה מוציאה משחק היא מוציאה אתו קודם ל-PLAYSTATION אח"כ ל-XBOX ורק אח"כ ל-PC
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון שמתי לב למשהו לא הגיוני בכלל שממש משגע אותי ! כל משחק של EA (בעיקר כותרי הספורט החדשים וNFS האחרון) לא מוכנים להתקין את עצמם על מחשבי היקר ! למשל היום ניסיתי להתקין NBA 2005 והוא נתקע חצי שעה ב43 אחוז ולא זז, אפילו לא מראה ERROR או משהו.. אותו דבר עם TOTAL CLUB MANAGER (יש לציין שזה רק קורה עם סדרת 2005) ואותו דבר קרה עם אנדרגראונד 2. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ולמה המחשב שלי כל כך לא אוהב את סדרת הספורט לשנת 2005 מבית EA ? ו
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה הדעה הכללית על המשחק
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם לאחרונה יצאו מירוצי אופנועים רציתי לדעת בכל מקרה על מישחקי אופנועים שיש תודה קובי.
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי 9100..אבל אני מרוצה ממנו כי אני לא מרבה לשחק במשחק SAN ANDREAS ברזולוציה של יותר גבוהה מ800 על 600 המשחק מאבד את צבעיו וכמובן הוא זז לי מקורטע ב600*800 הוא מקרטע טיפה אבל הצבעים יפים ..אבל הטקסטורות מרובעות ולא עגולות. איך אני יכול לחדד אותן שיהיו עגולות ברזולוציה 600 על 800 ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אהלן אהלן. דרושה המלצה למשחקי רשת קלילים וחביבים, כאלה שאפשר לשחק מעל IP (ברשת ביתית רגילה). המשחקים צריכים להיות פשוטים, ומהנים. משהו שגם ילדה בת 11 יכולה לשחק. לא כ"כ אכפת לי הסגנון, זה יכול להיות משחק בסגנון Worms, או מירוץ מכוניות חביב (לדוגמא Wacky Wheels למי שמכיר - דוגמא נהדרת). וגם מכות. ניסיתי לדוגמא את GTA VC אבל זה שיעמם די מהר (שני אנשים, עיר גדולה, בלי מטרה מוגדרת). גם לא חייב להיות משחק חדש.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אל ת'צחקו amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 מה צריך לשדרג בשביל שמשחקים כמו Boiling Point: Road to Hell Far Cry יעבדו בצורה חלקה וטובה
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיית איטיות במשחקים למרות שיש לי מחשב שמשיג ואף עובר את בקשות המערכת אליהם. בין המשחקים בהם קורה התקלה: "Revenant" - כן המשחק הישן והטוב, איטי מאד אפילו בתפריט המשחק עוד לפני שנכנסים למשחק עצמו, קרה מקרה בו המשחק עבד נורמלי לאחר התקלה, אך חזר למצבו המעיב לאחר רסטארט. "LOTR - war of the ring" - שיחקתי כמה שלבים ראשונים בלי שום בעיה ולפתע החל המשחק להאיט עד כדי אי אפשרות לשחק, מכאן והלאה הבעיה לא נפתרה. "Rising Kingdoms" - משחק חדש מ2005 שהתפריט בו מתפקד במהירות מצויינת אך במשחק עצמו המהירות איטית, למרות שהדבר לא חמור כמו במשחקים הקודמים. ניסיתי לעדכן דריבריי מסך, דיירקט איקס, אפילו עשיתי פורמאט והעניין לא נפתר. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני מפעיל את המשחק ורשום לי את ההודעה הזאת The system does not meet the minimum processor speed requirements. You will most likely have performance problems running the game, which can be reduced by lowering detail settings in the nwconfig program. אבל לא הגיוני זה משחק ישן מאד ויש לי מפרט מאד טוב (לפחות ביחס לתקופה שזה יצא) למה קיבלתי את ההודעה הזאת??
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי את המשחק עם ה DVD המקורי. התקנתי אותו, ושיחקתי בו איזה יום-יומיים. אך היום כשהפעלתי אותו הוא משום מה לא פעל. אני לא מקבל שום הודעת שגיאה, אלא המשחק פשוט לא מגיב. לא התקנתי שום דריבר חדש מאז הפעם האחרונה שהפעלתי אותו, ואפילו ניסיתי להתקין מחדש, אך זה לא עזר.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סיימתי את PSI OPS אבל בסוף היה רשום ''TO BE CONTINUED'' אז זה אומר שיהיה לזה המשך משהו כמו ''PSI OPS 2?'' ויש לי עוד שאלה.. המשחק-Guild Wars קיבל 9.2 ב גיימספוט למישהו יש ניסיון עם המשחק הזה?? זה משחק טוב?
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
ניסיתי לעדכן הכל !.....לא רוצה לעלות (בלי שום הודעה גם) פשוט לא עולה לוחצים הוא טוען שניה וזהו סוגר...(בדקתי בTASK MANEGER לוידוי) זו גרסת הדיסקים .
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המשחק BATTLE FIELD 2. אבל לפני שאבזבז 210 ש"ח מהכסף שלי, הורדתי את הדמו כדי לראות אם המשחק באמת שווה כמו שכולם טוענים, רק הבעיה היא שאני אפילו לא מצליח לשחק בדמו! אז קודם כל המפרט שלי: AMD AXP 2500 ABIT NF7 512MB KINGTONE RADEON 9200 128MB WD 80GB 7200RPM JB XP PRO התקנתי את הדמו וההתקנה הסתיימה בהצלחה. אחרי זה נכנסתי למשחק הדמו, הופיע לי הלוגו של EA-GAMES וכמה הודעות שלהם, ואז מסך שחור שבו אני יכול לראות רק את הסימן של העכבר ואני יכול להזיז אותו גם, ובנוסף אני יכול לשמוע את המוזיקה של המשחק ברקע. אחרי כמה דקות ווינדאוס חוזר לבד לשולחן העבודה שלי ומופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: בפעם הראשונה שזה קרה עבדתי עם דרייברים של OMEGA לכרטיס מסך, אבל א…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משחק בסים סיטי 4, ופשוט לא מצליח להבין את התופעה של ירידת הWEALTH של הבתים שכבר ניבנו.. למי שלא מבין על מה אני מדבר הוספתי תמונה אני משחק עם צ'יטים ובונה הכל כיד המלך, הורדתי מיסים למשהו כמו 4-5 ואני לא מבין מה לעזאזל ההגיון של המשחק הזה, מה גורם לבתים להיראות כל כך מוזנחים?? אשמח אם מישהו יגיד לי.. [attachment deleted by admin]