משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
היי נראה לי שפרצו לי לחשבון שלי בסטים, נכנסתי עכשיו מהטלפון והוא ניתק אותי ישר ואמר לי להתחבר מחדש (נראה די חשוד), חוץ מזה ראיתי שיש לי ב friends אנשים שלא היו קודם וגם ב community choice נבחר משחק שבכלל לא הצבעתי לאחרון, הסיסמא לא שונתה כי הצלחתי להיכנס. למי אני יכול לפנות כדי לבדוק מה עוד נעשה בחשבון. לא בוצעו רכישות כי לא קיבלתי דיווח באימייל. כרגע אין לי גישה למחשב עד שבוע הבא בערך, איך אני יכול לדעת מה נעשה עד כה? למי ניתן לפנות כדי לברר את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מדליק את המשחק, רציתי להמשיך אותו.. ומה אני רואה כשאני לוחץ LOAD? אין שמירות!!! יש משהו לעשות חוץ מלהתחיל את המשחק מחדש? באיזה תיקיה המשחק שומר את המשחק? אולי אני יכול לשחזר אותו...
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
^^ בשרת הישראלי כשהו מלא על GRAPHIC HIGH
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לפי AMAZON אפשר לעשות PREORDER למשחק וכתוב שם שהוא יצא ב31 במרץ http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00006C2HA/qid=1030223467/sr=8-4/ref=sr_8_4/104-4012878-1717529?s=videogames&n=507846
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/rpg/dragonage/video/6207185/?tag=topslot;img;1 הגרפיקה נראית ממש מציאותית!
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
בבקשה אחי אני חדש ואני חייב לינק לgta vice city אני יודג שזה 2 דיסכים בבקשה ותודה מראש
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
בכתבה שראיתי היום,מדובר על זה שATI תחלק את CS2 כשזה ייצא (קופונים שוב) עם קניית X800. שאל(ו)ת 12,386 הדולר היא: א)האם זה מאשר את העובדה שVALVE מפתחת בחשאי CS2 (DUH)? ב)האם זה אומר שהוא יעלה כסף (?!) ג)מה עם איזה הדלפה,הרי זאת כבר מסורת....
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
המשחק מקרטע בצורה עצבנית... ממש בקושי זז על משחקים אחרים כמו UT2003 המשחק עובד חלק אז למה מקרטע שם???????? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
ברשותי עותק מקורי של BF1942 מעודכן לגירסה 1.4. הורדתי הבוקר את DC גירסה 0.39K (הגרסה העדכנית ביותר של המוד), ההתקנה עברה בהצלחה. אך כשאני נכנס ב BF1942 ל Custom Game ומנסה להסוויץ' לDC, אני נזרק לחלונות וזהו. כנ"ל גם לגבי הנסיון להריץ את DC ישירות מקיצור הדרך בשולחן העבודה. יכול להיות שזה בגלל שהתקנתי NoCD Crack ל BF1942? (להזכירכם, העותק מקורי, אני משתמש בקראק רק בשביל לחסוך את הצורך להכניס את הדיסק בכל פעם בשביל להריץ את המשחק). בבקשה עזרו לי, בתודה מראש. R0cKF0rD.
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
המשחק הגדול הראשון שהחליט לעבור לשיטה של פרקים ועונות עושה זאת בצורה ראויה להערכה, אך בהחלט לא מושלמת לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
המשחק החדש, ששמו נחשף לפני מספר שבועות, מבטיח להציע עולם פוסט-אפוקליפטי עם סגנון וגישה מרעננים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, ברשותי CS1.6 ורציתי לבקש מכם, חברי פורום יקרים, עצה לגבי קינפוג איכותי למשחק, כדי שאוכל לקבל את הפינגים הכי טובים. אז ככה: יש לי חבילת 1.5Mbps הורדה עם 512Kbps העלאה. פיירוול של WinXP SP2 (צריך לפתוח פורטים כלשהם?) ואנטי-וירוס של avast! (אם זה משנה...). שמעתי שישנן כל-מיני פקודות כמו "rate xxxx" או "cl_updaterate" וכו' והמון אתרים מסבירים על "מה כדאי לרשום שם", אבל אירופה וארה"ב נבדלות מישראל (אשר משם אותם האתרים והשחקנים), לכן אני פונה אליכם בבקשה זו. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
המשחק גי טי אי פועל אצלי מצוין בלי שום בעיות אחרי התקנת הפיקס אבל השאלה היא אני לא יכול לפתוח את השמירות שאני שמרתי כל פעם שאני עושה לואד כל הזמן יוצאת שגיה אופינית לווינדוס. האם יש גם לזה פיקס ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תמונות נראות סבבה, סיקורים אומרים זוועה. הטענה היא שלא מחדשים כלום, אבל SACRED 2 לא מחדש גם כלום והוא הרבה יותר פופלרי..
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
קניתי את המישחק counter strike source התקנתי הכל ו ב steam כשאני נכנש למשחק אני שומע מוזיקה אבל יש מסך שחור וכתוב "out of range "...יש לי geforce nvidida gts 8800 640mb ודריברים הכי חדשים,ניסיתי לשנות רזולוציה ו refresh rate בוינדוס אבל זה לא עוזר...אם מישהוא יודע איך לפתור את הבעיה אני אשמח לקבל תשובה...תודה.
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי HERCULES 8500LE FDX וכאשר אני משחק ב CS קצב הרענון שלי הוא 60HZ מישהו יודע אולי איך לתקן את זה? :-/
-
ראיתי טריילרים של המשחק מדגם הבטא שלא יצא בגלל ההדלפה, עד היום לא ידעתי שהיה בטא למשחק הזה, והשלבים שם נראים ממש טובים, אפילו יותר מהגרסה הסופית של HL2. עניין אותי לדעת האם יש את השלבים האלו איפשהו להורדה אל המשחק הרגיל? כמובן חוקי. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משחק במשחק הזה כבר חצי שנה ונהנה מאד אבל הבעיה הגדולה ביותר של המשחק היא שהוא קל בטירוף והמחשב לא מהווה יריב ראוי, אני משחק ב - WORLD CLASS עם 10 דקות מחצית כל משחק, ולא הפסדתי מעולם, כל משחק נגמר ב 8-2 לטובתי בדר"כ והשיא שלי הוא 18-0. ראיתי ב - CHALLENGES שאפשר לפתוח רמת קושי חמישית (ב - TOTAL FOOTBALLER'S CHALLENGE) אבל בשביל לעשות זאת צריך להשלים הרבה אתגרים ואין לי כוח לזה, אני אשמח מישהו יוכל להביא לי איזה קובץ שיפתח לי את רמת הקושי הזאת. נ"ב: מי שרוצה לשחק נגדי דרך IP גם מוזמן.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=12993 . p.s !
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
אירוע חריג בנוף הגיימינג התחרותי בארצות הברית יטיל צל על התעשייה כולה? לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
משחקים טובים אפשר לעשות dual view לכל משחק, או לפחות לחלק? למשל, דום
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי בעיות עם הביצועים של המשחק, בעיקר על הגגות ובסיצות עם נופים רחוקים. הבנתי שזה בעיה עם ה CPU אבל השאלה אם יש איזה פיקס לבעיה הזאת? משחקים יותר כבדים ויותר טכנולגיים עובדים אצלי יופי (battlefield3, batman arkham city..). יש למישהו איזו עצה ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך חנות טובה למשחקי מחשב במנהטן , אם אתם מכירים אחת כזאת בבקשה תרשמו את השם או את הכתובת , וזה יעזור לי מאוד .
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין שני העכברים באלו , טווח המחירים הוא אותו דבר אז אפשר בבקשה המלצות ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-