משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש משחק סימולטור טוב (מטוסים) אם תוכלו להמליץ לי על אחד כזה (אשמח אם יהיה לינק מצורף)
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
גם אם היה לי 30 FPS והמשחק לא היה זז חלק, לא הייתי אומר כלום אבל הקטע שהמשחק זז באופן מוזר ביותר בלי קשר ל- FPS . יכול להיות שהגדרתי משו במשחק שגרם לזה ? אני מפעיל את המשחק על DX11 ו- DX9 בשניהם זה קורה.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הורדתי פאטצ' 1.2 וגיליתי עכשיו שהוא גורם לבעיות מה כדאי לעשות לעשות התקנה מחודשת או לחכות?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום זה פעם ראשונה שאני משחק במשחק גוף ראשון ובחרתי את רמת הקושי VETERAN כי רציתי משו באמצע ושלא יהיה לי קל מדי..רציתי לדעת אם זו הרמה הנכונה לבחור? עוד דבר מתחילת המשחק אחרי איזה 3 צ'קפוינטס בערך הגעתי לאיזור שבו סייקו עולה על גג לחפות עליי ואני צריך לעבור חיילים כשמסוק מצטרף אליהם לצוד אותי..אולי תצחקו אבל כבר 10 פעמים ניסיתי לעבור את זה ואני לא מצליח וגם אם אני מצליח להישאר בחיים מהלחץ אני לא יודע לאן להגיע בכלל...טיפים ועזרה אני אשמח
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי יש לי בעיה מעצבנת בNFSU מקשים דביקים - ז"א אם אני שם גז ימינה\שמאלה המקש כאילו ממשיך להילחץ כמה שניות אחרי שאני עוזב.. כמובן שאי אפשר לשחק ככה. פעם אחת בטעות לחצתי על מקש שהפעיל accessibilty optiones בינתים ביטלתי שם הכל. זה המשחק היחיד שבו זה קורה לי רעיונות מישהו ???
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צוות הערוץ DezireMaker גאה להציג לכם סרטון חדש, בסרטון הבא יופיעו פרודיות על שירים שפשוט הותאמו לBF, מקווים מאוד שאהבתם ונשמח לקבל תגובות בונות או ללייקים / סאבים, אם אהבתם צפייה מהנה (מומלץ 1080P)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתי יוצא ההבא, ומה הפואנטה של הסרט האחרון ה"קונטרקס" (ראיתי אותו איזה 10 פעמים ולא הבנתי מה קורה שם, חוץ מזה שאשת הקשר של 47 עם הסוכנות יושבת מאחוריו... אגב, יצאתי פרופשיונל בשלב האחרון 8)... הריגה הריגה לא נחוצה אחת, ויותר מידי התראות...)
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי את המשחק SWAT 4 עברתי 4 שלבים והוא אינו מציג יותר עוד שלבים ברשימה. מה זה אמור להביע? השאלה מכוונת למי שיש את המשחק ומי שיודע תשובה... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכם אני רוצה לדעת עוד על הקונסולה הזאת כמו האופציות שקיימות בה האם יש בHD האם אפשר לשמוע מוזיקה לראות סרטים וכו' ומה המחיר שלה בארץ / בחו"ל תודה רבה..! והאם אפשר להוריד משחקים מהאינטרנט ולצרוב אותם לדיסק / להפעיל אותם מהHD של הXBOX
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
Chernobylite הוא משחק שרוצה להחזיר אותנו אל איזור האסון הרדיואקטיבי המצמרר שבאוקראינה - הפעם עם טכנולוגיות סריקת סביבה תלת-מימדיות שיוכלו להפוך את החוויה לריאליסטית עוד יותר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חייב בדחיפות לינק לטירה הנאצית. אם תוכלו להביא תבוא עליכם הברכה....
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לחוברת (או GAME GUIDE) שיש בקופסא מתי שקונים משחק. תודה.
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן את המשחק וורמס 3D רציתי לשאול אם אתה יודעים מאיפה להשיג את המשחק חוץ מהדיסק בתודה מראש רון :lamer: :lamer: :lamer:
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לא יודע מה איתכם... אבל כל ההייפ שנוצר סביב המנוע של האנריל החדש ניחרש בצורה כזאת גדולה שהוא כבר איבד את הערך שלו... כשעוד לפני שנה פורסמו תמונות של UT אנשים היו בהלם כמה שהוא יפה.. אבל אז כשיצאו עוד ועוד משחקים שחרשו אותו מכל הכיוונים.. אנשים כבר לא כל כך נירגשים ממנו וכל ההיפ שנוצר סביב המשחק הזה כבר בקושי קיים... כשיצא הלףלייף2 עד שהוא יצא אם אני לא טועה פעל על המנוע שלו רק משחק אחד bloodlines שהוא כן.. אחד המשחקים היותר חזקים... שגרמו לי לשחק בו יותר מ3 פעמים עד היום (ולא היה שום משחק שגרם לי את זה חוץ ממשחק 2D מסויים שכחתי את השם שלו עם איזה alien שם כבר לא זוכר) טוב סתם רציתי לציין דעה שחשבתי עליה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות משלחק למחשב אסטרטגיה טובה ...קצת לבזבז זמן לפני הלימודים ? איפה כדי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
טוב לפי מה שאתם רואים COD מת ואין דרך להחזיר אותו גם אם זה אומר לחזור לCOD קודם ... יש משחק חדש שקוראים לו Extraction(free-to-play)s שהוא הולך להיות משחק ממש טוב משחק FPS עם תמיכה טובה מאוד מצד המפתחים של המשחק שגם יצרו את המשחק ET שהיה אחד המשחקים התחרותיים שיצאו אי פעם. כרגע הוא התאריך שלו TBA אבל יש CLOSED BETA ד שיש שם בערך 200 שחקנים (אני והקבוצה שלי משחקים ואני מכיר עוד כמה ישראלים שהשיגו מפתח). היוצרים של המשחק הם SplashDamage שיצרו לא מעט משחקים מצליחים ודרך אגב המשחק Extraction משווק על ידי Nexon. -יש פורום פעיל של אירופאים -יש מירק -יש ESL כבר -יש תמיכה מצד המפתחים -יש קונסול -120 fov -יש קונפיג -כל כך הרבה דברים לשנות בsettings שיעזרו לכם(crosshai…
-
- 40 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
fu noobs fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu noobs i need crack of splinter cell: chaos theory
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך שליgt 512 mb 8600 מעלה את המשחק טוב?
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
הגעתי לשלב שנכנסים לאזה מערת קבורה יש כל מיני רוחות וזומבים סביב שיוצאים מהקברים הגעתי לגשר שבור שתחתיו יש מלא מסמרים לא ניתן ליקפוץ לצד השני בצד השני יש קבר אחרי הקיר שמשם יוצאות רוחות איך עוברים הלאה ? עזרו לי אני כבר מיואש :-/
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היגעתי לשלב שבוא אני ועוד אחד נכנסים לבנק לאחר מיכן הוא יוצא ואני לא יודע איך להמשיך מישם?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
אני הבנתי שהמשחק AMERICAN ARMY מחולק בחינם באינטרנט [לא וורז :saint: ]! זה נכון ? ??? אם כן תוכלו בבקשה לרשום לי מאיפה להוריד [לא לינק] ?! תודה ;D
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמי שטוען שהמשחק הראשון הוא אחד ממשחקי ה FPS המלחמתיים הטובים בהיסטוריה אני חייב לציין שהתגעגתי. שמועות טוענות שבמרץ 2010 EA תשחרר את הכותר הבא שיקרא- Medal of Honor : Operation Anaconda בסוף השנה כך טוענת השמועה, תשחרר EA הודעה רשמית על הכותר הזה ותפרסם את תאריך השחרור המדוייק. ברוח ההצלחה של MW2 גם המשחק הזה יתרחש בהווה (לוחמה מודרנית) ויבוסס על המבצע המדובר מ 2002 אז אולי אחרי שאינפיניטי הנחילה תבוסה קשה לכותר הזה עוד בחיתוליו והפכה למפלצת ופרה חולבת של מזומנים הגיעה שעתה של EA לנקום. ;D אם דלעיל נכון אז חודש מרץ הולך להיות לוהט במיוחד (בטלפילד) http://www.boomtown.net/en_uk/articles/art.view.php?id=18859 עידכון: טריילר ראשון ומבטיח שוחרר ותאריך היציאה עודכן ל…
-
- 583 תגובות
- 88.8k צפיות
-
-
מוזר אמרו שב12 ולפי מה שהבנתי הוא לא יצא \: מתי יוצא ? מה איתו ? תודה
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-