משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
טוב כתבתי מדריך למשחק ואני צריך הצעות לשיפור/מה להוסיף http://rapidshare.com/files/58239747/ETQW___1502___1491___1512___1497___1498___1512_.doc תודה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
קניתי אותו דרך D2D, יצרתי פרופיל חדש בלייב (על מסכת הייסורים הזאת אני אפילו לא אפרט...) אבל אז, ברגע שאני נכנס לפרופיל, הוא נותן לי את ההודעה you are not signed into live.. וכמובן שאי אפשר לעשות סייבים מישהו יודע למה זה ככה? הקטע הכי מפגר, זה שכשאני מתחיל לשחק, ויוצא לתפריט הראשי, הוא מראה את היוזר לייב שלי, כאילו הכל בסדר! אבל כשאני יותצא וחוזר למשחק אני שוב מקבל את ההודעה שאני לא רשום בלייב וכל מה שאני אעשה ירד לטמיון...
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
צוות הערוץ DezireMaker גאה להציג לכם סרטון חדש, בסרטון הבא יופיעו פרודיות על שירים שפשוט הותאמו לBF, מקווים מאוד שאהבתם ונשמח לקבל תגובות בונות או ללייקים / סאבים, אם אהבתם צפייה מהנה (מומלץ 1080P)
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
מה קורה חברים? טוב כמעט כולכם יודעים שעליתי לרמה הנחשקת ובגלל זה אני הכנתי בשבילכם עוד מונטאג' ככה לפני BF4 אני אשמח לשמוע את דעתכם כי דעתכם מאוד חשובה לי ורק ממכם אני לומד מה לשפר לסרטון הבא אני מקווה שתאהבו כי השקעתי ואם לא אני אשמח לדעת שתרשמו לי ואני ינסה לתקן בסרטון הבא שלי , אני מבטיח אם אתם חדשים בערוץ שלי אתם מוזמנים לראות את שאר הסרטונים ואם אתם אוהבים את הערוץ אתם גם מוזמנים להרשם ולהיות מעודכנים שבת שלום וחג שמח לכולם
-
- 0 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
Battlefield 2:Special Forces החדש מה אתם אומרים אליו? יש אפשרות לקניה Online מי שיגיד שישראל לא תומך לקניה BULLSHIT!,אתמול הזמנתי 29.00$ https://account.ea.com/commerce/product-info.jsp?ipath=15&locale=en_US&sls=3&site=eaco&prodid=BF2-MAP&skin=bf2map&app=commerce&lkey=Q3m5hRI7YHrhAF8ACmb3ogAAKDw.
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מערכת: Microsoft Windows XP Professional גירסאה 2002 Service Pack 2 מחשב: intel® Pentium® 4 CPU 3.00 GHz 512 MB של RAM, 2.99GHz לוח אם: (PCChips P21G (3 PCI, 1AGP, 1CNR, 2 DDR DIMM, Audio,Video, LAN כרטיס קול: Creative SB PCI128 (Ensoniq ES5880) Sound Card PCI פיפא יפעל עליו לדעתכם?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגעתי למצב שאני נלחם נגד שניי בוסים כאלו בזירה ויש לי רק תפגיון ואני לא מצליח להרוג אותם והקול הזה אומר לתקוף את זה עם החרב קיצר מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי PUNKBUSTER והוספתי את F.E.A.R (לא היה -F.E.A.R Combat) ואיך שאני לוחץ על שרת קופצת לי הודעה שאני לא יכול להצטרף כי זה דורש PUNKBUSTER. אגב יש לי גם את ה-pbsvc והוא לא מצא שום ארורים ב-PUNKBUSTER. תודה.
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
-
שלום צריכה בבקשה עזרה במשחק הנ"ל השלב שבו נתקעתי הוא באחד הספרים the detective שם יש מכתב שבו צריך להכניס אותיות במקום האותיות המצויינות מישהו יכול לעזור בבקשה אני לא יכולה להתקדם בגלל זה תודה
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום וברוכים הבאים, סקר קצרצר על הקפיצה המשמעותית שעלולה לקרות עקב יציאתה של ההרחבה השנייה במספר לכותר החדש בסדר BF, הרחבת Second Assault הינה ההרחבה המצופה ביותר מפעת העובדה שהיא מביאה אלינו חזרה את מפות המשחק BF3: Gulf Of Oman - Caspian Border- Operation Metro- Operation Firestorm- ההרחבה יוצאת לאוויר ב 18.02.2014 ותגיע בסביבות שעות הצהריים לישראל להורדה, עקב צפי גבוה והרבה עומס אני ממליץ לכם לחכות עם ההתרגשות עוד קצת ולתת לכל הדברים לרדת למקומם כמו שצריך. החלטתי לקחת פרוייקט ענפי כולל לפורום בעדכונים השוטפים של ההרחבה, היא תכלול בין היתר כלי נשק ורכבים המחזירים אותנו אחורנית אל המשחק BF3, כלי נשק כגון: PDW- AS-VAL SHOTGUN-DAO12-str…
-
- 50 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
העברתי את הכל לאשכול חדש ומסודר של כל השרתים המעודכנים! אתם מוזמנים להעיף מבט כאן: http://hwzone.co.il/community/threads/547896-%D7%A9%D7%A8%D7%AA%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7-%D7%A9%D7%9C%D7%A0%D7%95-%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%A7-%D7%95%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D-*%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%95%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%93%D7%9B%D7%9F*#.U8UhALHp1Zk *לא מעודכן* היי קהילת באטלפילד כפי שאתם יודעים היו לנו שרתים אך לא מטופלים כל כך ודיי ריקים אז אני גאה להציג לכם שהשרת שיש כרגע טופל ורץ כמו גדול ככה שאתם מוזמנים לבוא תמיד!! טוב בלי הרבה דיבורים הנה השרת: *השרת חזר לקדמותו עקב כמה בעיות ואי פופולריות.* #1 HWzone.co.il | CQB | Fast XP | No Explo-Nades A…
-
- 36 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
חג שמח לכולם, אני לא מצליח להתקין את פיפ"א 2012. אני מקבל הודעת שגיאה בזמן ההתקנה (מצ"ב) אגב, המשחק הותקן בהצלחה על מחשב אחר (נייד של טושיבה). ניסיתי הכל -- אתחלתי כמה פעמים, ניסיתי על 3 כוננים שונים בזמן שאף אפליקציה כולל אנטי וריוס לא רצה באמצע אך ללא הועיל. המחשב שלי הוא נייח חדש דנדש (בן יומיים) עם כרטיס מסך מובנה של אינטל (מעודכן) ודיירקט איקס מעודכן. CORE I3 4 ג'יגה זיכרון. אשמח להצעות/פתרונות בנושא. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי את המשחק NFS:U2 ויש לי בעיה בגרפיקה של המשחק... המפרט שלי הוא Intel Pentium 4 2.8@3.08 kingston DDR400 256 X2 ASUS p4p800 e deluxe sapphire 9800Pro 128MB 256Bit - @412@760 windows xp sp2 כפי שאתם רואים המפרט שלי הוא מספיק ביותר למשחק אבל חלקים המשחק ניראם לא משהו לעומת הדמו שהיה לי אותו ושם הכל ניראה טוב באפשרויות של הגפיקה המשחק נימצא על 1024* 768 והכל על מקסימום ועל ON עכשיו סתכלו על התמונה ותיראו שחלקים ממנה לא ניראים טוב יש למישהו רעיון למה.. או לשנות משהו בהגדרות של המשחק או הכרטיס ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 29 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום! אתמול התחילה לי בעיה שכל הזמן נותנים לי קיק בגלל PnkBstrB.exe. איך אני מסדר את זה?אי אפשר לשחק ככה.. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, כזכור לכם לפני כמה ימים טובים יצאה לרשת גרסת דמו בת ארבעה שלבים(לא teaser) והייתה ניתנת להורדה חינם מהרשת. אני כמובן הסתקרנתי והורדתי את הדמו הנחמד וה*קטן* הזה עם ה56k שלי. לקח לי שתי לילות להוריד אבל אתמול בלילה סיימתי סוף סוף להוריד והיום בבוקר סוף סוף התיישבתי לשחק. ההתקנה עברה חיש מהר והנה אני כבר מעלה את השלב הראשון. חשוב להזכיר שלמשחק דרישות בכלל לא נמוכות, ובשביל רמת הפרטים שאני הרצתי (medium) צריך מעבד 1 ג'יגה 256 ram וג'יפה 3. וזה למדיום! כמובן שהמפרט שלי יותר נמוך מזה אבל הרצתי את המשחק בקצב פריימים סביר(20-30) כך שלא היה נורא כל כך. קודם כל הגרפיקה במשחק שופרה, מודלים של דמויות גם כן שופרו ובסצינת פתיחה זה היה בכלל מהמם. ממשק המשחק השתפר גם כן והנשקים ע…
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי בעייה בכמה משחקים נותן לי הודעת שגיאה :BINKW32.DLL במחשב הישן אם WIN XP PRO עבד הכל תקין. אם המחשב החדש לא הולך הנה המפרט הבה: INTEL I5 ASUS P577 2GB DDR 1333MHZ 500GB *2 HD RAID GEFORCE 260 GTX WIN 7 64BIT ULTIMA אשמח מאוד לקבל תגובות תודה
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב פנטיום 4 3 גיגהרץ 1024 ראם 6800 גי טי. עד עכשיו שיחקתי בהגדרות גבוהות-בינונית המשחק טס ופעל מעולה. פתאום עכשיו אני לא מצליח לשחק כמו שצריך המשחק ממש איטי בטירוף.עשיתי ניסוי ושמתי הכל על הכי נמוך עדייון אותה בעייה. מה יכולה להיות הסיבה?יש לי דרייברים אחרונים חשוב לציין שמשחקים אחרים פועלים מעולה כמו קול אוף דיוטי 4 הכל על הכי גבוה ואין בעיות. וגם בניד פור ספיד לא היו ופתאום יש. אפילו עשיתי איחוי להרדיסק. מה הבעייה?אולי מישהו יודע?
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
גם בJEDI ACADEMY הוא לא עובד איך אני גורם לו לעבוד?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
משחקי רשת = משחקים קללים כפי שיש ב-YNET ו-NRG כלומר מבוססי ג'אווה ודומיהם. הבעיה היא שכל כמה רגעים המשחק זוחל עד שלפעמים הוא נעצר ואז ממשיך רגיל. מה הסיבה לבעיה/תקלה מהסוג הזה ומה הפתרון המומלץ? מדובר בכמעט כל סוגי המשחקים כולל משחקי חשיבה, קלפים, סימולטורים, מירוצים ועוד ועוד...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה שברתי את הראש ולא מצאתי פתרון אני רוצה להוסיף מכונית לgta3 אבל לא להחליף מכונית קיימת כי שמחליפים ואז נוסעים בעיר יש עוד הרבה מכוניות אותו הדבר כמו שיש לי וזה מכוער..... אז אם יש דרך שאני יוסיף מכונית ורק לי תהיה אותה ולא יהיה אותה בחוץ (בעיר) לאף אחד מי שיודע ויכול לעזור אז תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה נמצאות כל השמירות שאני שומר? אני שואל בגלל שקניתי מחשב חדש והתקנתי את הWIC אבל יש איזה בעיה עם המחשב וצריך לפרמט, ולא בא לי להתחיל את כל הקמפיין מחדש. האם יש דרך למצוא את השמירות שלי ולהעלות אותם על דיסק, דיסק און קי וכדומה? תודה לעוזרים עריכה: לא משנה כבר הסתדרתי... אפשר למחוק
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
קודם כול רציתי לשאול איזה גירסה עדיפה עליכם ומה אתם קניתם במידה וקניתם? בנוסף רציתי לשאול האם בגירסה הסטנדרטית ניתן לשחק און ליין וגם לשחק במגדל פיקוח?
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-