עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by gman_il,

לא ראיתי פה דיון על הנושא. GT נניח נתנו פה אחד ל- MW2 (המשחק הטוב ביותר לכל הקונסולות והמחשב) Gamespot נתנו ל- Demon's Soul. מה דעתכם? מהו משחק השנה? אולי נעשה את זה לפי ז'אנר?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Ohad-a,

אני מתעניין ברכישת מחשב נייד לצרכי לימודים. הדרישה הגראפית הכי גבוהה שתהיה לו זה משחק Sims 3. שאלתי היא האם המחשב הבא מתאים מבחינת המפרט למשחק, איך המשחק ירוץ ובאיזו רמת פירוט: HP Probook 4310 מפרט VC353EA מפרט: מעבד T6670 Core 2 Duo 2.2 Ghz זיכרון: 3Gb DDR3 1333Mhz דיסק קשיח: 320GB 7200 rpm מעבד גראפי: GMA 4500MHD צורב DVD מסך 13.3" LED HD 768*1366 מערכת הפעלה: Windows 7 32 Bit יציאות: HDMI, VGA, 3*USB, קורא SD המפרט המלא מופיע כאן: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/321957-321957-64295-3955552-3955552-3974409-4049075.html אעריך תשובה מהירה ככל האפשר שכן אני ממש צריך מחשב ומבחינת כל השאר המחשב הזה מספיק לי

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. Started by x-boy_24,

שלום . מצאתי באחת המגירות את הדיסק של המשחק DUNE2000 . יש לי בעיה במשחק . אם אני מזיז את העכבר לסוף המסך אז במהירות זה עובר על המפה . וגם אם אני רוצה אני רוצה ללחוץ על טנק או חייל אז העכבר הופך לעיגול ומסתובב במהירות גבוהה . אני יודע שיש אפשרות לשנות את המהירות של המשחק . אבל זה לא עוזר גל על המהירות הכי איטית עדיין העכבר זז מהר ואי אפשר לשחק ככה . וגם שאני שם את המהירות של המשחק למהירות נורמלית (בערך חצי) המשחק זז אצלי עם תקיעות . איך אפשר לסדר את זה ? תודה .

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום, אני מקווה שאני בקטגוריה הנכונה כי לא הייתי בטוח שזה מתאים. אני מעוניין לקנות את המשחק EA Skate 2 מ-Shopto.net, המשחק מופיע כאן: http://www.shopto.net/XBOX%20360/VIDEO%20GAMES/XB2SK01-Skate%202.html הבעיה היא שרשום בזמינות באותו העמוד: "Pre order", והשאלה שלי מה היא הכוונה? בד"כ אני יודע שPre order מתייחס להזמנה לפני שהמשחק יצא, אך המשחק יצא כבר, ואני לא ממש מבין מה הכוונה? האם ניתן להזמין את המשחק או שאצטרך לחכות? אשמח לקבל תשובה, תודה!

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  5. לאחרונה עשיתי סדר במשחקים וגיליתי את הירוס 3, האם ניתן להתקין אותו במחשב נייד עם ויסטה? האם יש פאטץ' שצריך להתקין ואם כן מאיכן ניתן להורידו (החברה המקורית פשטה את הרגל אם אני לא טועה...)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי חבר'ה, ככתוב בכותרת אני מחפש משחק כזה כמו בימיים הטובים שאתה בונה משאבים, חומה, טירה, מגן עליה עם פרשים אשר סובבים אותה, כמו משחק ה age of empires רציתי לשאול אבל אם יצא משחק טוב בסגנון הזה בזמן האחרון? יצאו גם כמה משחקים של LOTR בסגנון שגם לא היו רעים. תודה

• 7 תגובות
    • 6.1k צפיות
  7. Started by huber,

שלום אנשים. אני מעוניין לשחק ב DLC של המשחק אבל לצערי מחקתי את השמירות שלי ולא בא לי להתחיל את המשחק מחדש או לשחק עם דמות חלשה מידיי. יש סיכוי שמשיהו שמר על ה SAVES של המשחק לקראת הסוף?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני מחפש משחק פעולה (לא בסגנון cod כי המפה גדולהמדי) כמו שהיה בזמנו unreal לשחק ברשת 1על1.. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by tidan26,

שלום! יש לי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה פרימיום 64 ביט לאחר התקנה של כל משחק מופיע לי ההודעה הבאה: כיצד אני פותר את הבעיה?... ??? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by koko0,

חשוב בעיקר שיהיו צנועים כי זה תיכון דתי... מחשבים לא חזקים בכלל קאנטר סטרייק עובד אבל נראה לי שזה די גבולי... יש הצעות? [בערך 6-7 מחשבים]

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by sgt_flippy,

מנסה לשחק בPOSTAL 2 אבל המשחק יותר מידי מהיר

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by Zeev86,

בואו לשחק בשרתים חדשים למודים של HL2! Dystopia 212.235.33.28:27015 Zombie Panic Source 212.235.33.28:27315 Insurgency 212.235.33.28:27415 או שפשוט תמצאו אותם בדפדפן שרתים (Middle East) שרת נוסף שנפתח בחודש שעבר: Killing Floor 212.235.33.26:27030:27040 בקרוב שרתים ל Synergy והגרסה החדשה של PVK! תהנו (:

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Nahum2,

מצאתי CDKEY! מישהו רוצה לשחק אתי?

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  14. שלום לכולם. אני מחפש משחקי יריות (סגנון hitman, half-life) שירוצו על p4 3ghz ו geforce 6600. תודה רבה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני מעוניין בהמלצות למשחקי אסטרטגיה(רצוי חדשים) בסגנון של WARCRAFT 3

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי חבריה המחשב שלי, מעבד: i15 GIGABYTE INTEL P55 GA-P55-US3L DDR3 RAID כרטיס מסך: ATI SAPPHIRE HD 5770 1GB GDDR5 D.DVI-I / HDMI / DP מסך SAMSUNG 23" LCD P2350 DVI 2MS 1:50000 FHD מערכת הפעלה :windows 7 כשאני מפעיל את המשחק ,המשחק נזרק ורושם לי את ההודעה הבאה: GPU ATI Radeon HD 5700 Series are no tasyed. You Man Experience odd behavior. מה הבעיה ?מה עליי לעשות? תודה נ.ב לכרטיס מסך זה יש 2 כניסות 1, עם dvi והשניה מתחתיה dvi + hdmi יש חשיבות לאיזו כניסה אני מתחבר?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  17. הלוח הוא GA-78GM והכרטיס הוא (HD3200 (chipset 780G. המחשב הוא זמני אבל למספר חודשים. האתר systemrequirments אומר שאפשר להריץ הרבה משחקים לפי הכרטיס. הבעיה שלו היא שמותקן WIN7... תכלס... מה אני יכול לשחק? סדרת total war? FPS נורמאלי? תודה...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. חסר לי קובץ CRACK של המשחק הזה ...משו יש לו ..שאוכל לתת לי ...אני מאד צריך את זה ולשחק ...אודה לכם ...

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  20. Started by imac,

בהמשך לנושא הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=444245.0 אני מבקש המלצות למשחקים למחשב נייד דיי ישן כדי שאוכל להעביר את הזמן בבסיס. אני מחפש בעיקר RPG (לא DIABLO) או משחקי הרפתקאות וחשיבה

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by GOM(h)z,

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1063475 http://www.wouldyoukindly.com/left-4-dead-2-dlc-the-passing-announced/ כנראה שמוציאים תוספת לL4D2 בשם The Passing שתכלול פגישה בין השורדים מהמשחק הראשון,נשמע נחמד. התוספת תכלול מוד חדש,זומבים *לא נפוצים* חדשים,אינפקטד חדשים,נשקים חדשים\melee,ועוד דברים.. רק נקווה שלא יבקשו על זה עוד כסף

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום אני עם המפרט שבצד ומשחק בPES עם 2 ג'ויסטיקים ואחרי שאני מכניס גול אני לא יכול לעשות START ולהמשיך לשחק {עם אחד כן ועם אחד לא וזאת לא בעיה של הג'ויסטיק אלא של המשחק כי שחקתי ככה ב-2 מחשבים והיתה בעיה...} יש איזה פתרון לבעיה!? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היום שידרגתי מ GF6800 ל GT240 עד כמה שאני מבין אני אוכל להריץ כל משחק שיצא בשנה וחצי הקרובות. מה פיספסתי חוץ מ: Call Of Duty: Modern Warfare 2 GTA IV BorderLands שאותם אני מתכוון להשיג בשבועות הקורבים?

24. Started by simonsix,

* Game of the Year: Uncharted 2: Among Thieves * Studio of the Year: Rocksteady Studios * Best Independent Game Fueld by Dew: Flower * Best Xbox 360 Game: Left 4 Dead 2 * Best PS3 Game: Uncharted 2: Among Thieves * Best Wii Game: New Super Mario Bros. Wii * Best PC Game: Dragon Age: Origins * Best Handheld Game: Grand Theft Auto: Chinatown Wars * Best Shooter: Call of Duty: Modern Warfare 2 * Best Fighting Game: Street Fighter IV * Best Action Adventure Game: Assassin’s Creed II * Best RPG: Dragon Age: Origins * Best Multiplayer Game: Call of Duty: Modern Warfare 2 * Best Individual Sports Game: UFC 2009 Undisputed * Best Team Sports Game: NHL 10 * Best Driving Game: Forz…

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  25. Started by oren99,

אני כבר משחק בחבילת ההרחבה ל King's Bounty: the Legend כמו ההמלצה הראשונית, גם ההרחבה ממכרת וכיפית. Release Date: November 19, 2009 Exclusively on: PC Genre: RPG Publisher: 1C Company Developer: Katauri Interactive King's Bounty: The Legend, ציון 82 ב metacritic

• 0 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים