משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
אפשר קצת פרטים על החבילת הרחבה ומתי היא יוצאת בארץ? עכשיו זה הולך להיות אותו מחיר בתשלום החודשי? או שהם רוצים לעשות עלינו עוד כסף בנוסף שהרסו לנו את החיים?
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ראיתי היום איזה סרטון חדש או ישן אני לא יודע לגבי המשחקיות של המשחק. ומאוד התפלאיתי שה AI מאוד ירוד... לוקח לחיילים כמה יריות להגיב עד שהם מתחילים לכוון לכיוון הדמות המשחקת, כשהם בכלל לא מתמקדים בדמות . מסוק שמנסים לפגוע בו, במקום להמשיך להתחמק מהבזוקה, מתקרב ובעצם מקל על הפגיעה.. ועוד כל מיני גברים בסגנון http://www.vgames.co.il/demoftp2/vgames_new_downloads/24850/t_crysis_gpmontage.zip הנה הקישור לסרטון
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום זה פעם ראשונה שאני משחק במשחק גוף ראשון ובחרתי את רמת הקושי VETERAN כי רציתי משו באמצע ושלא יהיה לי קל מדי..רציתי לדעת אם זו הרמה הנכונה לבחור? עוד דבר מתחילת המשחק אחרי איזה 3 צ'קפוינטס בערך הגעתי לאיזור שבו סייקו עולה על גג לחפות עליי ואני צריך לעבור חיילים כשמסוק מצטרף אליהם לצוד אותי..אולי תצחקו אבל כבר 10 פעמים ניסיתי לעבור את זה ואני לא מצליח וגם אם אני מצליח להישאר בחיים מהלחץ אני לא יודע לאן להגיע בכלל...טיפים ועזרה אני אשמח
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי, כל פעם אחרי שאני מגיע לירושלים לדבר עם באראו (Memory3) אז השחק יוצא וכותב נתקל בבעיה ועליו להיסגר.. מה אפשר לעשות במקרה הזה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לידיעה ב-Gamer וב-Vgames האתר הרשמי. כבוד.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! ??? אני כבר מחפש את המשחק MEDAL OF HONOR חודשיים ואני לא מוצא. אמרו לי שזה משחק רשת פצצה.... ואני מת להשיג אותו. אם מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג אותו אז אם הוא יכול ליגיד לי.? ואם אתם יודעים בכלל אתר טוב של משחקי רשת טובים תגידו לי. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
לכל אלה שלא מבינים מה הולך DICE הוציאו עידכון למשחק בגודל של 4GB בערך הוא מותקן ישר עם הפעלת אוריגין בנתיים להרבה מאוד אנשים יש קריסות עם הודעה שהקבצים דפוקים ולעשות תיקון להתקנה של המשחק אני עוקב בפורומים של בטלוג בחו"ל בנתיים אין כ"כ תשובה כנראה זה בעיה עם הקבצים של השינוי שפה או שזה באמת בעידכון עצמו תמשיכו לעקוב
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
איך אני יכול להפעיל משחקים על directx 9 בלבד האם זה אפשרי לשנות את directx מ11 ל9 או שצריך להסיר directx 11?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, ככתוב בכותרת אני מחפש משחק כזה כמו בימיים הטובים שאתה בונה משאבים, חומה, טירה, מגן עליה עם פרשים אשר סובבים אותה, כמו משחק ה age of empires רציתי לשאול אבל אם יצא משחק טוב בסגנון הזה בזמן האחרון? יצאו גם כמה משחקים של LOTR בסגנון שגם לא היו רעים. תודה
-
- 7 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
-
היי אנשים.. אחרי הפסקה של שנתיים-שלוש החלטתי לחזור לשחק קצת ב CS... בכל מקרה רציתי לדעת איך מערכת ה STEAM עובדת... אני רוצה לקנות account למשחק. אמרו לי שניתן לעשות זאת דרך סטים בתנאי שיש לי כרטיס mastercard אז יש לי כרטיס... נכנסתי לסטים ואז ראיתי שיש אפשרות להוריד את counter strike + condition zero במחיר של 9.95$ .. עכשיו רציתי לדעת. אם זה המחיר רק בשביל להוריד את המשחקים ואז אני אצטרך להשתמש ב account משלי (שאין לי) או שזה להורדת המשחקים וזה כולל גם acount חדש בשבילי... אם זה רק בשביל המשחקים ללא החשבון.. היתי מעוניין לדעת מאיפה\איך אני יכול לרכוש חשבון דרך האינטרנט\סטים. אם זה כבר כולל את האקאונט בפנים... מתי בדיוק הוא מבקש ממני סיסמא\יוזר לאקונט? תודה!
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום וברכה, קניתי את המשחק מקורי מהקופסא אבל יש בעיה. כשאני מתקין את המשחק אז הוא רוצה שאני אתקין דרך הסטים, ובסטים זה מנתב לי את ההתקנה בכונן C, ואין לי מקום מספיק בכונן C. איך לעזאזל אני מתקין בכונן אחר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז נכון אני לא הכי מעודכן והמשחק הזה ישן. אבל לא ממזמן התחלתי לשחק בו כי שעמם לי. בכל מקרה, אני עכשיו בPART 3 וצ'אפטר 8. אני בקטע שאני מסתובב עלל גג של בניין מרובע כזה, בזמן שולדמיר הזה זורק עלי פצצות ואני לא מבין מה לעשות. אני לא מוצא במה אפשר לירות או משו כזה כדי להרוג אותו או להפיל אותו. כבר הפלתי את הבמה שהוא היה עליה, יריתי בחיבורים של המוטות ברזל לגג(כזה ברור שזה יפול) והוא נפל והתחיל לזרוק עלי פצצות בקצב מסחרר, ואני רק בורח ואני לא יכול אפילו להספיק להסתכל במה אני יכול לירות. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? במה אני צריך לירות? מה לעשות? תודה, רן.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Rage 2 היה אמור להיות מעין גרסת עולם פתוח מבריקה של Doom - אך בפועל לא כולם מתלהבים מהתוצר הסופי אשר זוכה לממוצעים נמוכים יותר מקודמו לכתבה
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
הוא כותב באמצע של ההתקנה שהדיסק הלא נכון ב]נים ואני צריך להכניס את הדיסק הראשון וממשיך להתקין אם אני מתעלם מההודעה וכך הוא מציג שאני צריך להכניס דיסק שלישי וזה מה שאני עושה ואז באמצע של ההתקנה של דיסק שלישי הוא שוב מתריע שהדיסק הלא נכון בפנים וצריך להכניס את הראשון אני מחכה שוב ובסוף הוא אומר ש: setup will terminate ויש איזו בעיה עם DLL בהתקנה . מישהו נתקל?
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אסטרטגיה - סגנון של world in conflict, Company of Heroes, Red Alert פאזלים - סגנון של machinarium, braid תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, תודות ל9800XT החמוד שלי אני יכול להוריד מSTEAM הכל (כמעט) בחינם, כולל HL וCS:S וכו'... הבעיה היא כזו: הורדתי CS:S וHL2 (PRELOAD) אבל אני לא רואה את זה בתכניות ולא רואה את זה בהארדיסק- ז"א זה יושב על הSTEAM, ובשביל להפעיל משחק אני חייב להכנס לSTEAM - מה שנראה לי מפגר, כי אם אני ראוצה לשחק בHL1 בקמפיין , למה אני צריך את כל הטרטרת הזאת? יותר גרוע שאני חייב להיות מחובר לאינטרנט בשביל להפעיל משחקים (כי זה הרי דרך התוכנה) ועוד יותר גרוע אם לדוג' אני רוצה להסיר HL או CS (כי הם תופסים נפח...) איך אני עושה את זה?? הרי המחשב לא יודע שהם מותקנים עליו (פשוט הSTEAM פתאום תופס 4 ג'יגה...) הקיצר מישהו יודע איך אני לעזאזל פותר את זה? כאילו מפריד בין מה שאני מוריד לבין הSTEAM? שאו…
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
אני מאוד רוצה לקנות סוף סוף battlefield 2 מקורי, אבל מה שמרתיע אותי זה העובדה שצריך להוריד מליון ואחת פאצים ידנית ולהתקין אותם ידנית ואני זוכר שכבר לפני שנתיים זה היה מש ממש מיגע ועכשיו בטח עוד יותר.. רציתי לשאול אם יש איזה דרך לקנות את המשחק עם הפאצים או שזה יוריד ויתקין אותם אוטומטית או משהו כזה..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=56770
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר כמה ימים מנסה להיכנס לחשבון שלי ב אוריג'ן , ולא מצליח , זה נותן לי לעבור שלב ראשון ואז מבקש קוד כניסה ( שנשלח לסמארטפון שלי - כתוב את המספר הסופי והשאר ב x מן הסתם ) נסיתי לשלוח 300 פעם את הקוד , לא הגיע שומדבר . נסיתי להגיע לתמיכה שלהם - אי אפשר מבלי להתחבר לחשבון מה ניתן לעשות עוד ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-