משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המשחק... ועכשיו שיחקתי בו מלא והוא רץ חלק וכל זה... הגעתי כמעט ל60% ופתאום הופיעה לי איזה בעיה איתו... שלפעמים הוא כזה מקרטע, כמו "פריזים" כאלה... וזה כ"כ מעצבן... אי אפשר לשחק ככה.. ואני לא חושב שזו בעיה עם המפרט (בחתימה) אני עובד עם הדריברים החדשים של nVidia... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מדובר על 29 מפות חדשות לcounter strike האם מישהו יכול לפרט,או להציג את הידיעה במלואה?
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי אני התחלתי לשחק היום בFIFA 2005 וכל פעם שאני נכנס למשחק כל התמונה\מסך קופצת וממש לא ברורה... הורדתי רזולוציות\הגדרות וזה עדיין נמשך... לפעמים אחרי שאני שומר הגדרות חדשות זה עובד טוב למשחק אחד ואחרי זה שוב עושה בעיות מה עושים? תודה מראש install
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להתקין את הפיפא 2005 וה-cd key משום מה לא טוב,אז אם למישהו יש את ה-cd keY שירשום לי אותו פה. תודה רבה מראש!
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
עם אתם יכולים לנכש בכמה ימים הברתי את אלף לייף 2 אבל קודם אני יזביר לכם את הסיפור אתה ניה פיתום ברכבת שמביע אותך לעיר 17 שם אתה משתובב ואז אתה מתחיל לברוח מהשוטרים, 4 שוטרים תופסים אותך ובאותו שנייה פורצת בחורה אורגת את השוטרים ומביע אותך למעבדע וכו" אז אני עברתי את כול המשחק ב 3 ימים גם ככה שזה 5 דיסקים
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את המשחק XIII, אבל אני רוצה לדעת איך המשחק ? 1. הוא לא משעמם? 2. הוא נמעס מהר? 3.איך הגרפיקה? 4.העם הוא חוזר על עצמו? תודה- THANKS LaZy-©BoY*
-
היום ניסיתי להיכנס למשחק אז הוא אמר לי שיש בעייה שהשרתים שלהם עסוקים ולנסות להתחבר עוד כמה דקות...זה מה שהוא כותב: The steam servers are currently to busy to handle your request please try again in a few minutes אז ניסיתי וזה לא הלך....עשיתי ריסט למחשב ואז הוא עידכן לי את הקאונטר סטרייק, זה לקח איזה 20 דק' ואז ניסיתי להתחבר והוא אמר לי את אותה הבעייה....אני לא יודע מה לעשות! חבר שלי אמר לי שגם לו היה את זה ואחרי העדכון זה פעל לו והוא אומר לי שאין שם כמעט סרברים ויש אולי 20 אנשים מכל הארץ שמשחקים! מישהו יודע אולי מה הבעייה?!?....יכול להיות שגנבו לי את הסי די קי?...אם כן איך אני בודק?....לעוד מישהו יש את הבעייה? חשבו לציין שיש לי סיריאל מקורי! קניתי את המשחק! תודה…
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
חיפשתי מלא ולא מצאתי.. אני צריך תפקודה בקונסול שיראו את ה FPS תודה
-
- 7 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
אני רוצה להציע משחק בשם laghaim , אני מקווה שהמשחק יהפוך ליותר מפורסם בקרב הישראלים אז אני מפרסמת אותו פה..למי שמכיר את BIOSFEAR ..אז זה גרסא חינמית של BIOSFEAR ..והוא עובד כל היום! 24 שעות ביממה (אני מציינת עובדה זו מכיון שבגרסא אחרת של המשחק הוא עבד עד 5 וחצי בערב..) הדמויות bulkan-הלוחם של המשחק,מתמחה בהגנה וב HP kalipton-הקוסם של המשחק מתמחה בהתקפה,הגנה יותר חלשה משל חתול מת aidia[מקווה שככה רושמים]פיה מתמחה בריפוי,התקפה קצת יותר חזקה משל ה bulkan[שחקן נמוך רצח ><] human-מתמחה ביריות עם רובים ואמצעים טכנולוגים משוכללים,התקפה חזקה,כוח ממוצע זה היה הסבר כללי. מה חדש בגרסת 2005? חפצים: הוספו חפצים לרמות 300-350[yup זה לא נורמלי ] עולמות: עולם רביעי[אחרי parus עם מ…
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש amd 3200+ giga byte k8ns כל משחק שאני מנסה להעלות יוצא ישר מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
http://img208.exs.cx/my.php?loc=img208ℑ=66660us.jpg אני תקוע פה אני לא יודע מה לעשות,יצאתי מהביקתה הלכתי ימינה קיצור לבסוף הגעתי לאגם חימצון גרעיני שאי אפשר לעבור אותו מה עושים? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ממש אודה לכם אם תכתבו לי כמה אתרי שיתוף קבצים טובים שאתם משתמשים.... [move]תודה מראש... [/move]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבטת עם לקנות את המשחק ROME TOTAL WAR ...האם זה משחק יפה? מעניין.? והכי חשוב כמה זמן אפשר לשחק בו בלי שיתחיל לשעמם? ועוד משהו אחד..אפשר המלצות למשחקי אסטרטגיה יפים ,אבל שיהיו חדשים לא הנוסטלגיים...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו לי אתרים שאפשר להוריד בהם משחקים מלאים ולא צריך תוכנות בשביל זה תודה מראש :yelclap:
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי קונטאר סורס אמיתי עכשיו יש לי כול הזמן 30 fps למרות שיש לי reforce על 120 וvsync off fps_max 101 מה אפשר לעשות ? הכרטיס לא דפוק כי יש לי 300 fps בהלף לייף 2
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
הבנתי שיש תופעה של כל מני תקיעות בסאונד אצלי יש תקיעות גם בתמונה כשהמשחק פשוט קופא לחצי שניה כל כמה זמן זאת התופעה או שזה רק אצלי?
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני הולך להיות עם בנדוד לשי בן ה14 מיום חמישי עד שבת כי הוריו בחו"ל... הוא מאוד רוצה ללכת למסיבת רשת הזו, אבל לי אין ממש מה לעשות שם, כי אני כבר לא טוב בCS כמו פעם ואני גם לא אוהב את שאר המשחקים שם. בגלל שאני דיי NOOB בכל הקטע של מסיבות רשת, רציתי לשאול אם בכלל או אנשים בפורום בפרט, ישחקו שם משחקים אחרים. אני למשל אוהב משחקי אסטרטגיה יותר מFPS אז למשל ג'נרלס, WH40000 וכו' בתודה!
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני מחפש לרכוש משחק כדורגל ואני רוצה חוות דעת לגבי המשחקים השונים. רצוי שהגרפיקה תהיה אמיתית וגם המשחק עצמו (החלטות שופט וכזה). המלצות?
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
חבר'ה הורדתי את האלף לייף 2 עם הקופון שקיבלתי בכרטיס מסך...עכשיו הורדתי אותו דרך הסטים ועכשיו אני לא יודע איפה הוא נמצא על המחשב שלי...אולי אתם יודעים ותעזרו לי?
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מתי אני יכול לקנות בתים ב GTA Vice City ? יש פעמים שהבתים הקטנים של הקניה מופיעים ולפעמים הם לא מופיעים, ולפעמים הם מופיעים אבל לא נותנים לי לקנות (אומרים לי לבוא מאוחר יותר). ובכלל מה נותן לי הקניה של הבתים?
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן. ברשותי עותק חוקי! של Battlefield Vietnam והתקליטורים לאט לאט מתחילים להשרט וברצוני לגבות את במשחק כVirtual CD. נסיתי כמה תוכנות שלא פעלו בשם Virtual CD,Alcohol 120%/52%,GameDrive 9 מה שמונע ממני לגבות את המשחק היא הגנה שיש על התקליטור ואני לאא רוצה שהתקליטור ישרט אז בבקשה הציעו לי פתרון תודה.
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
איזה סימולטור מטוסים טוב וחדש של מטוסי קרב (כמו USAF IAF וכו) יש?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://img123.exs.cx/my.php?loc=img123ℑ=untitled6ls.jpg שאני משחק בenemy teritory אני כול הזמן נזרק החוצה
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-