עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. באקטיוויזן השיקו את הבטא הפתוחה והמקוונת לפרק החדש בסדרת קול אוף דיוטי, והגיימרים מיהרו להזכיר להם שהם כבר לא משתכנעים באותה קלות כבעבר לכתבה: http://hwzone.co.il/השחקנים-קוטלים-את-הבטא-הפתוחה-של-call-of-duty-black-ops-3/

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Ymac,

אז ככה. זו בעיה שקיימת לי מאז BF3, והיא מאוד לא צפויה. לפעמים, רנדומלית, מקש ה-W "נדבק" וגם אם אני לא נוגע במקלדת השחקן ימשיך לרוץ "ראש בקיר" תחשבו כמה זה מתסכל, שמופיע מולך בהפתעה אויב ואתה פשוט לא יכול להפסיק לרוץ לכיוונו לקבל חיבוק אוהב וכדור בראש. מה שמרתיח הוא שזו בעיה מוכרת!@ שלא תוקנה מאז BF3! מתואר כאן: http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065234183955011/ ומקשרים בדיון הזה, לדיון מ-2012 עם אותה בעיה!!! עברו 3 שנים! http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2832654625111994490/ ועכשיו, אחרי שהפסקתי לשחק BF, זה קורה לי גם בבאטלפרונט החדש! זה מרתיח לי את הדם. זה לא קורה בשום משחק אחר (CS:GO, מיינקראפט, GTA V....) וזה גם לא קורה בשימו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by bagetrek,

שלום לכולם אני כבר כמה ימים מנסה להיכנס לחשבון שלי ב אוריג'ן , ולא מצליח , זה נותן לי לעבור שלב ראשון ואז מבקש קוד כניסה ( שנשלח לסמארטפון שלי - כתוב את המספר הסופי והשאר ב x מן הסתם ) נסיתי לשלוח 300 פעם את הקוד , לא הגיע שומדבר . נסיתי להגיע לתמיכה שלהם - אי אפשר מבלי להתחבר לחשבון מה ניתן לעשות עוד ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אורח סבטה ס. GameGems
    Started by אורח סבטה ס. GameGems,

לקנות משחקי וידאו חדשים מבלי לקרוע את הארנק? זה אפשרי בהחלט, ואנחנו כאן כדי להסביר לכם על כל הדרכים לשם לכתבה: http://hwzone.co.il/המדריך-השלם-לקניית-משחקים-באינטרנט/

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by mosesgamer,

שלום, אני רוצה להתחיל לצלם משחקים בשביל ערוץ היוטיוב שלי ואני לא מוצא תוכנה טובה בשביל זה.. בכללי הדרישות שלי הם צילום ב720p וכיווץ של הקובץ לאחר מכן. תודה רבה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by taltola,

היי חברים, מחר מתחילה הבטא הפתוחה של forza motorsport 6 מישהו יודע מהיכן יהיה ניתן להוריד את המשחק?

• 7 תגובות
    • 4.8k צפיות
  7. איך אני משתמש ב 59 דולר האלה לרכישת דום לדוגמה? או לזיכוי בויזה? ,ומזה בכלל סטים וואלט?

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  8. נציג של חברת Bethesda אישר רשמית כי משחק The Elder Scrolls 6 חדש נמצא בתוכניות של סטודיו הפיתוח הביתי Bethesda Game Studios - אם כי העיתוי נותר אפוף עמימות. לסטודיו המצליח שהביא לנו את משחקי Elder Scrolls ו-Fallout מתחילת המילניום יש שני פרוייקטים חדשים ומאסיביים שטרם נחשפו, ורק אחריהם יעבור המיקוד לפיתוח היורש האמיתי ל-Skyrim, כך שגם אם נצא מנקודת הנחה שאותם פרוייקטים מפותחים עתה במקביל ונוסיף לכך השקת כותר של סטודיו שמתרחשת לרוב פעם בשלוש שנים - נראה כי הפרק השישי של The Elder Scrolls בכל זאת יגיע במקרה הטוב בסוף העשור, ובמקרה הקצת פחות טוב בתחילת העשור הבא. מה אתם הייתם רוצים לקבל במשחק החדש של סדרת התפקידים המשובחת הזו?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. ברשת מדווחים כי כותרים בולטים כגון Doom, Just Cause 3 ו-Rise of the Tomb Raider ניתנים כעת להפעלה עבור אלו שלא רכשו אותם לכתבה

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  10. שתי גרסאות Playstation 4 חדשות ומשופרות יגיעו אל השוק בקרוב מאוד: בואו לקבל את כל הפרטים עליהן לכתבה

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by GameGems,

המשחק הגדול הראשון שהחליט לעבור לשיטה של פרקים ועונות עושה זאת בצורה ראויה להערכה, אך בהחלט לא מושלמת לכתבה

12. היי אחרי שכבר דאגתי לשמור מכוניות בכל מיני מקומות למילוט(עם האייקון הירוק שהופיע במפה) , הזמנתי כבאית, גנבתי אותה - אבל לא מופיע לי לאן לנסוע במפה, בשום דמות שניסתי. מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 5.9k צפיות
  13. המפיצה הצרפתית חושפת את הכותר האחרון והחביב שאותו תציע לכל מי שירצה חינם אין כסף לכתבה

14. הפופולריות של שוק משחקי הוידאו ממשיכה להתפוצץ ובגדול, כשלתחום המחשבים האישיים ולשוק המכשירים הניידים יש הכי הרבה סיבות לחייך לכתבה

15. לאחר ששמענו מה שהיה למבקרים ולמיליונים ב-Steam להגיד, אתם מוזמנים לגלות מה מסתתר בסיכום השנה החולפת בעולם הגיימינג, על פי GameGems לכתבה

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. אני מכור מושבע של משחקים כגון: starcraft series total annihilation supreme commander series c&c generals,red alerts ect.. ראיתי שהשנה יצאו עוד שני משחקים קטנים אבל לא משתווים לאותה רמה ותוכן כמו: planetary and there is more two that i dont remember right now but i checked them. --------------- אם ניקח שני משחקים שמחוץ לז'אנר הזה שאני מכור אליהם בטירוף הם: Heroes 3(all of the rest after i didnt like) all of the borderlands series. מאז 2015-16 לא ראיתי משחקים שמבחינת עניין ותוכן משתווים אליהם..מה יהיה..מה צופה לנו העתיד אני מבואס על זה רצח.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  17. כותר התפקידים והפעולה הייחודי והממכר זמין בחנות של GOG ללא עלות כלל לכתבה

18. Started by dbx22,

שטח, כבדים, כל מה שעולה בראש שלכם שזה לא יהיה ישן שזה יהיה עם גרפיקה ושליטה טובה. תודה.

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  19. אחרי שסיימתי את המשחק יש אפשרות extra new game והיא מתחילה בשרותים כזה עוד פעם כמו בהתחלה הרגילה (חוץ מהלונה פארק הזה בהתחלה הרגילה) אז מה בעצם שונה שמה? זה אותו דבר או שהוסיפו דברים?

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  20. מתי יוצא משחק חדש של EA מסדרת ה- generals (חדש יותר מ- Zero Hour)?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אז ככה, תודות ל9800XT החמוד שלי אני יכול להוריד מSTEAM הכל (כמעט) בחינם, כולל HL וCS:S וכו'... הבעיה היא כזו: הורדתי CS:S וHL2 (PRELOAD) אבל אני לא רואה את זה בתכניות ולא רואה את זה בהארדיסק- ז"א זה יושב על הSTEAM, ובשביל להפעיל משחק אני חייב להכנס לSTEAM - מה שנראה לי מפגר, כי אם אני ראוצה לשחק בHL1 בקמפיין , למה אני צריך את כל הטרטרת הזאת? יותר גרוע שאני חייב להיות מחובר לאינטרנט בשביל להפעיל משחקים (כי זה הרי דרך התוכנה) ועוד יותר גרוע אם לדוג' אני רוצה להסיר HL או CS (כי הם תופסים נפח...) איך אני עושה את זה?? הרי המחשב לא יודע שהם מותקנים עליו (פשוט הSTEAM פתאום תופס 4 ג'יגה...) הקיצר מישהו יודע איך אני לעזאזל פותר את זה? כאילו מפריד בין מה שאני מוריד לבין הSTEAM? שאו…

22. Started by yogev058,

יש לי בעיה שאני רואה מטושטש מאוד!!לא רואים טוב ... עד אתמול שיחקת והכל היה טוב ויפה....אולי מישהו יודע ???אולי איזה עידכון משהו.. וגם הרובע בצד שמאל ואני לא מצליח להעביר לימין ניסיתי הכל.. בבקשה שמישהו ישוב על כל דרך אפשרית אני חייבב!! תודה לכל העוזרים..!!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by SHAY951,

שלום, אני יודע ששאלתי את השאלה הזאת מזמן בפורום, פשוט אף אחד לא עזר לי....וכל מה שניסתי לא עזר. אז ככה, אני מפעיל את המשחק, ואחרי הטעינה שאני אמור להתחיל לשחק המשחק פשוט תוקע לגמרי את המחשב, המחשב לא מגיב לכלום ופשוט קופא. זה קורה בכל סוגי המשחק גם באימונים, תחרות הטבעות, וכמובן במשחק רגיל - זה קורה אחרי 2-10 שניות, ככה שאני ממש לא מספיק לעשות כלום. המפרט שלי הוא: INTEL P 4 2.4 512 RAM ATI RADEON 9600 הדרייברים של הכרטיס מסך הכי מעודכנים (CATALYST 4.11) ,והגרסה המעודכנת של DIRECT X . ניסיתי להוריד כל מיני אפשרויות מהכרטיס מסך (לא עזר), ניסיתי לשים את כל הפרטים הגרפיים על LOW בלי שום אפקטים, וזה עדיין נתקע. יש לציין שזה קורה אך ורק …

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  24. שלום אתה יכול לעזור לי?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.