משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום. לא מזמן קניתי מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד i5 3.50 ghz 4690 16 ג"ב זכרון כרטיס מסך GF 660 GTX 2 טרה בייט דיסק קשיח ספק כח 550 וואט לא ג'נרי לפעמים שהמחשב עובד הרבה זמן ואני רוצה לשחק בPES 15 המשחק לא נוח ויש הרבה תקיעות ומריחות ולעומת זאת אם אני מפעיל את המחשב מחדש המשחק רץ חלק ומהיר בלי אף תקיעה ומריחה. כל הדרייברים שלי מעודכנים והמחשב שלי מספיק חזק להריץ משחקים כבדים יותר אז מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
באוקטובר אמור לצאת אחד המשחקים המצופים של השנה ובין הראשונים אם לא הראשון שיתמוך בDX10 כמובן שאני מדבר על Age of Conan: Hyborian Adventures משחק MMO חזק ביותר שלפי דעתי יפיל את WOW מטבלת המשחקים המובילים. אתם יכולים ליראות וידאו של הדגמה ב DX10 : http://www.nzone.com/object/nzone_ageofconan_videos.html
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6141960.html
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
המשחק החדש של בליזארד יפגיש בין מיטב הגיבורים מכל עולמות התוכן הנרחבים שלה בזירה אחת - ובחינם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/warcraft-%d7%a0%d7%92%d7%93-starcraft-%d7%a0%d7%92%d7%93-diablo-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%91%d7%9c%d7%99%d7%96%d7%90%d7%a8%d7%93-%d7%9e%d7%92%d7%99/
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום שאני שומר משחק באמצע משימה הוא נותן לי לעשות שמירה ללא שום בעייה אבם אחר כך שאני מסה לטעון את המשימה ששמרתי הוא לא מראה לי את הקבצים ששמרתי
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להשיג doom 3 מלא?? (מאיפה הכי מהר להוריד)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש משחק מכוניות שהייתי משחק פעם קראו למשחק NITO משהו כזה ואני לא זוכר את האתר כדי לשחק בוא... מישהו יכול לעזור :-\
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר צרב לי את המשחק מ ISO.אח"כ העתקתי את הקראק לתיקיה המותקנת והפעלתי(הקראק עושה replace על הקובץ הרגיל).לאחר כמה שניות,אני נתקע בהודעה: Could not load OpenGL subsystem תוכלו כמוכן לראות למטה screen shot .. ברשותי כרטיס מסך Geforce 2 Ti 32MB עם דרייבר אחרון 2832 מתאריך 3.2002 האם משהוא נתקל כבר בתופעה זו?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
על ה-Shaders אפשר ללחוץ אבל על שאר האפשרויות אי אפשר http://img161.imageshack.us/img161/7809/fxaf3.jpg ושמתי את זה על Custom Settings
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
בקיצור - יש לי את המסך - Sam Syn Mas 730BF ואני גם משחק במשחק FLIGHT SIM יש לי שאלה בקשר ל FRAME RATE הRATE המקסימלי במצב רגיל במסך שלי הוא 60(אני מאמין שבכל מסך דק שטוח הוא ככה) ובקיצור האם אני יכול להגדיר את המשחק ל100 FRATE למרות שהמסך שלי מגיע ל 60 מקסימום??? האם יש איזה שהוא סיכון או שזה בטוח לגמרי?
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
תמליצו לי בבקשה על כמה משחקים טובים למחשב לחופש כי משעמם רצח , אני רוצה משחקי פעולה או מרוץ תודה.
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום .. קיבלתי VAC BAN מBO2 ואין לי שמץ של מושג למה... שלחתי להם טיקט אבל שמעתי שהם ממש נאצים בקטעים האלה ואני פשוט לא יודע מה לעשות ( בבקשה עזרה :\
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני רואה שמדברים עליו הרבה פה אבל אני לא שיחקתי בה אף פעם בכל הגירסאות אז מישהו יכול להסביר לי מה מסופר במשחק?
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המשחק ומתחיל לשחק, אחרי כמה דקות של משחק מופיעה לי הודעה של just-in-time debugger ששואל אם להתחיל debugging את הבעיה... אני לוחץ NO ואז המשחק יוצא לי אם אני לוחץ YES אז המשחק גם יוצא ונפתח לי הVISUAL STUDIO :s05: צריך עזרה....
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיות עם החיבור לסרברים הבעיה קוראת לסירוגין. לפעמים שאני מחפש סרבר פשוט כל הרשימה מופיעה לי על אפס כאילו אין חיבור בכלל דוגמא: (וזה קורה לי הרבה) מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
זה בדיוק הבעיה שיש לי בכל משחק : שהיה לי XP הבעיה הזאת לא הייתה , רק אחרי שעברתי לWIN 7 זה קורה בכל משחק התקנתי את העדכונים האחרונים של DIRECTX עדכנתי את הדריבר של הכרטיס מסך (12-2_vista_win7_32_dd_ccc) ניסיתי לעשות תאימות עבור XP שום דבר לא עזר... בטוח שלמישהו זה קרה או שיודע מה הבעיה פה. תודה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בכמה בעיות או באגים במשחק והם: * במשחק כשלוחצים על כפתור ESC שזה בעצם ה PAUSE אז רואים תפריט אבל המשחק בצעם ממשיך לשחק אחרי שאתה שוב לוחץ ESC וחוזר למשחק אתה מגלה שהדמויות זזו ממקומם וירדו לדמות שלך חיים וכו'. * שאלה נוספת האם יש אפשרות בכלל לדלג על סרטי המעבר שיש בין השלבים מכיוון שזה מאוד מעצבן אם אתה נפסל אתה חייב לראות את אותו הסרט שוב ושוב ושוב. * עוד תופעה מוזרה אני משנה את רמת הקושי לNORMAL וכשאני חוזר למשחק ואז שוב הולך לתפריט של רמת הקושי אני מגלה שזה שוב על HARD זה ממש לא הגיוני מה עשו את המשחק שיהיה אפשר לשחק רק ב HARD? * ולאחרונה חביבה, כשאני עושה LOAD אז יש באפשרותי לבחור שחקן ולא משנה איזה אני בוחר בשלב השני אני משחק עם ההוביט SAM(אני לא יודע לגבי הה…
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא מה שיש במפרט רק הכרטיס מסך זה Ledtekk Gf6600 128 מה אתם אומרים המשחק יעלה? ואם הוא יעלה יש מצב שהוא יעבוד לי נורמלי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יוצא BATTLEFIELD 2 ? בבקשה לענות בקשר לשאלה ולא למשהו אחר תודה ! ו- נ.ב אם מישהו יודע את דרישות המערכת אודה לכם תודה !
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
איפה שיש את הגלגלי שיניים האלה שצריך לטפס עליהם ובחדר הזה יש גם את הדרקונים האדומים האלה שמכפילים את עצמם..איך לעזאזל אני מטפס למעלה?? זה נראה כאילו בלתי אפשרי לקפוץ לגלגל שיניים שמעל הראשון שעולים עליו....אני מצליח לעלות רק על הראשון אבל לא מצליח לטפס למעלה יותר זה משגע אותיי
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
העדכון החדש עבור שירות ההזרמה הישירה הייחודי PlayStation Now מוסיף בפעם הראשונה את האפשרות לשחק בכותרי הדור החדש של סוני ללא צורך ברכישת הקונסולה עצמה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
טוב יש לי שני מחשבים בחדר והם מחוברים בכרטיסי רשת וכשאני יוצר משחק ומנסה להיכנס אליו מהמחשב השני הוא נותן לי את השגיאה "conecton timed out" וכשהמחשב השני יוצר משחק אני פשוט לא רואה אותו ... ניסיתי להתקין פאצים שונים ועשיתי את האונליין אפדיט של המישחק וזה עדיין לא עובד ... מה לעשות כדי שאני אוכל לשחק ברשת?
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום! עדכרנתי לאחרונה את משחק ה-battlefield שלי לגרסה 1.3, ומאז הוא לא עובד. אני לוחץ על האייקון של המשחק ושום דבר לא עולה! כלום!! נ.ב: המשחק היה על no-cd crack כי הוא היה מושאל מחבר. הצעות?
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אנשים אני מקבל עוד מעט מחשב חדש וקניתי ביחד איתו בחנות את המשחק DiRT המחשב החדש לא הגיע אז אמרתי אני ינסה להתקין אותו על המחשב הישן התקנתי את כל ה-11GB ושניסיתי להיכנס למשחק המחשב פשוט לא מגיב לפעולה שלו זה כאילו אני בכלל לא מנסה להיכנס למשחק.. למה זה ככה? מפרט: amd athlon 2500+ xp 1.8ghz @ 2.35ghz 7600gt 256mb 1gb ram
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-