עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by שמעון 17,

שלום , יש לי את המשחק ואני צריך פאץ מי שיוכול להביא לי ויש לו אותו אז שיתן לי בבקשה את הלינק להוריד ... תודה שמעון ..

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  2. Started by The-Devil,

מתי אני יכול לקנות בתים ב GTA Vice City ? יש פעמים שהבתים הקטנים של הקניה מופיעים ולפעמים הם לא מופיעים, ולפעמים הם מופיעים אבל לא נותנים לי לקנות (אומרים לי לבוא מאוחר יותר). ובכלל מה נותן לי הקניה של הבתים?

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

לא יודע אם קיים ת'רד כזה אבל רק רציתי להגיד לך מזל טוב על המינוי... אגב מה קרה לאי טי?

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  4. Started by IG,

הנוסטאלגייה.... שאלה ראשונה: האם המשחקים האלה ניתנים להורדה חינם בצורה חוקית? שאלה שנייה: מאיפה? (לא אתרי שיתוף שדורשים הורדה של הפאיירוול...) אם התשובה לשאלה הראשונה היא לא אז לא להגיב פה בבקשה. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by N.S,

לדעתי 1.5 הכי טובה משלושתם

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  6. Started by David_Beckham,

אני רוצה לשחק נגד חבר איך אני עושה .. מה אני צריך קוד של מולטיפלייר ?

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  7. Started by mor_anter,

אז ככה יש לי את המשחק הזה בכל הגירסאות מה לא ניסיתי הכל אבל המקלדת לא מגיבה לי במשחק הזה(בשאר המשחקים עובדת לי המקלדת וגם לבן דוד שלי זה לא עובד ולעוד כמה חברים שלי) בבקשה תעזרו לי אני כבר מת לשחק בתודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  8. Started by k-o-b-y,

יש לי בעיה במשחק 2 No One Lives Forever. ב Chapter 5, לאחר הקטע "Outer Yard", בעת טעינת הקטע הבא ("Exfiltraction") המשחק מתרסק ומוציא הודעת שגיאה שאומרת Out Of Memory. סה נראה לי לא הגיוני גי יש 512 מגה זיכרון. עידכנתי את המשחק לגירסה הכי חדשה, ועדיין לא עוזר. המפרט שלי הוא: מעבד: AXP 2500+ לוח אם: Epox 8RDA+ (גרסת דרייברים (2.03 זיכרון: CORSAIR 256pt * 2 כרטיס מסך: Hercules Radeon 9700Pro-(Catalyst 3.5.) הארד דיסק של 80GB ( ב C: יש כ 2.5GB פנוי, משום ששם מותקנת רק מערכת ההפעלה, בכונן בו מותקן המשחק יש 41GB פנוי). WINXP Pro Serive Pack 1 מישהו יודע למה זה קורה? ומה אני יכול לעשות?

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  9. קניתי מחשב חדש amd 3200+ giga byte k8ns כל משחק שאני מנסה להעלות יוצא ישר מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  10. דרישות המערכת של אחד ממשחקי ה-FPS המצופים של השנה - Battlefield Hardline - נחשפות, האם אתם המחשב שלכם עומד בדרישות הגבוהות יחסית של המשחק? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%99%d7%95%d7%9b%d7%9c-%d7%9c%d7%94%d7%a8%d7%99%d7%a5-%d7%90%d7%aa-battlefield-hardline-%d7%91%d7%95%d7%90%d7%95-%d7%9c/

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by taltola,

היי חברים, מחר מתחילה הבטא הפתוחה של forza motorsport 6 מישהו יודע מהיכן יהיה ניתן להוריד את המשחק?

• 7 תגובות
    • 4.9k צפיות
  12. באמזון שאני מחשיב אותו אמין, יש מכירות מוקדמות ל 25/09 וברוב האתרים כתוב 1/12 25/12 וכו'.. מה התאריך האמיתי? עם כל הכבוד ל NFS SHIFT, שהוא מטורף, אני מאמין שהדירט 2 יהיה הרבה יותררר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/gta-v-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%99%d7%a6%d7%99%d7%a2-%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%a8%d7%94-%d7%92%d7%a8%d7%90%d7%a4/

14. Started by subwoffer13,

מישהו מכיר איזה אתר טוב שאני יכול להשיג דיל זול יותר מ-49.99 יורו ? גם אם נגיד האריזה נפתחה או משהו . אבל העיקר שיהיה פרימיום ועם הדיסק עצמו . באיביי לא מצאתי משהו מעניין . ( הרוב CDKEYS)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by noambar,

assassins creed יגיע גם למחשב ולאקס בוקס 360!!! (רישמי) http://pc.ign.com/articles/729/729414p1.html http://xbox360.ign.com/articles/729/729877p1.html הולך להיות משחק סוס!!

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  16. שתי גרסאות Playstation 4 חדשות ומשופרות יגיעו אל השוק בקרוב מאוד: בואו לקבל את כל הפרטים עליהן לכתבה

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  17. אלן קרץ, אחד האחראיים לפיתוח המשחק, העביר לאתר symthic.com מידע אודות השינויים שיבוצעו בנוגע לנזק, דיוק, וטווח של הנשקים השונים ב-BF3. כמו כן, על-מנת לאמת את המידע, צייץ אלן בחשבון הטוויטר שלו וציין: להלן השינויים (הרשימה עדיין בתהליך עדכון). דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by adirnasri,

כול פעם שאני נכנס למשחק Super-Bikes Riding Challenge זה רושם לי את זה http://img89.imageshack.us/img89/6006/15001500148815131501ge3.jpg מה זה אומר? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by fragon,

משום מה אני לא יכול לקנות דרך סטים. קניתי דרך CJS והם אומרים לי שה CDKEYS יגיעו רק ביום השחרור 1. מישהו קנה מ CJS וקיבל אולי CDKEY כבר? 2. יש אתר אחר שאתם יודעים בודאות שאם אני קונה עכשיו אני מקבל CDKEY כדי לעשות PRELOAD?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Sargon,

משחק קלפים ממולץ מבית בליזארד. המשחק למעשה חינם וניתן לשחק אותו גם בלי לקנות חבילות קלפים. המשחק הוא בערך כמו מאגיק רק יותר פשוט אך לא פשטני. יש בו הרבה עומק ואני נהנה לשחק אותו. הבעיה במשחק כזה זה כשיש חוסר איזון עם קלפים אפילו עם קלף אחד זה הורס את כל המשחק. לאחרונה שיחקתי נגד כלפים שלא היו לי מוכרים ויכול להיות שאלו כלפים מההרחבה שיצאה לא מזמן. http://us.battle.net/hearthstone/en/ אשמח לשמוע אם עוד אנשים משחקים.

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by Proww,

אהלן. היום רכשתי מהאתר Minecraft את המשחק. מילאתי את כל הפרטים, אשראי, עניינים.. היה כתוב לי "הרכישה הסתיימה" ובין היתר שאני יוכל כנראה לשחק בעוד שעה. -Purchase complete! נכנסתי למייל שלי וקיבלתי גם הודעה מאתר www.moneybookers.com ובנוסף גם יש שם פרטים של בנק כלשהו במייל.. מה עליי לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by frenzy,

במהלך השיטוט הלילי מצאתי חברה בשם Act-Labs שמציעה תמורת 244.99 דולר את השילוב של הגה + גיר הילוכים + פדלים (3, כולל קלאצ'). נראה משה דלוקס, מומלץ לכל חולי הנהיגה שמחפשים את החוויה המושלמת. אגב, עפ"י האתר ניתן לרכוש אחד משלושת החלקים בנפרד. לינק: http://www.act-labs.com/Products/racingcombo.htm

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  23. Started by MDK,

המשחק עובד אבל אין אותיות ובמקום זה רואים מלבנים\ריבועים ריקים. החץ של העכבר מחובר לריבוע שחור. חבר שלי טוען שלAMD + DirectX 8 + Windows XP ישנם בעיות תאימות, האמנם? :-\ ??? ממה הבעיה במשחק יכולה להיגרם? מחוסר עדכון של WXP, אולי? :

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by 9raviv9,

התקנתי את המשחק ואחריו את הפאץ' 1.41. אני נכנס לחשבון שלי ואז למולטי ועושה UPDATE לרשימת שרתים אבל שום דבר לא מופיע לי שם.

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  25. Started by ROEY--1,

שחום לכולם לאחרונה קניתי מחשב חדש - יש לי בעיה קטנה בו כאשר אני מעלה משחקים מסוימים הווינדוס (2000) שלי פשוט מקטין ממזער אותם לשורה הקטנה למטה אבל אני שומע את המשחקים פועלים ורצים..כאשר אני לוחץ על מנת להגדילם שוב הם עולים לרבע שנייה ושוב פעם ממוזערים לאחר שאני לוחץ עליהם לפעמים איזה 15 פעם להגדילם הם מסתדרים ועולים--חלקם לא עולים כלל... אם מישהו מכיר בעיות שעלולות לגרום למקרה זה תעזרו לי בקשה...

• 7 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.