משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
[ATTACH=CONFIG]5763[/ATTACH] שלום לכלל שחקניי B02 . HwZOne Night Cup בלילה בין שישי לשבת 03/05-02/05 יתקיים קאפ 3 נגד 3 , הקאפ יתחיל בלילה של יום שישי בשעה 22:30 וימשך עד שימשך !! חוקים : *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 15 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 15 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השנייה מקבלת ניצחון טכני ! *על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל הפסד טכני. *לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה אחת של חמש דקות ב…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משחק עם הצלף הזה כבר כמה שבועות ובשבוע האחרון אני שם לב שהוא הפך להיות גרוע ביותר ירייה מטווח אפס לחזה לא הורגת גם יריות מטווח של 100-200 מטר לא הורגות בכדור אחד
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
התחלף המבצע של On the house.... לינק: https://www.origin.com/en-us/store/on-the-house
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יושב אצלי רעיון בראש כבר תקופה וחשבתי לקבל קצת אינפורמציה לגביי רכישות של משחקים השאלה שלי היא כמה מכם משקיעים כסף ורוכשים משחקים דרך Steam או Origin חנויות כמו BUG PCgames וכו' אשמח אם תשתפו גם מאיפה אתם קונים בדרך כלל
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בזמן האחרון צופה ב youtube סרטונים של theRadBrad צופים בו מתחילת המשחק עד הסיום של המשחק בסרטונים אני אפילו מעדיף לצפות מאשר לשחק בעצמי כי זה חוסך לי זמן
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמיתי??? http://pcgalaxy.co.il/grand-theft-auto-5-comes-earlier-than-expected/ איך בא לייי
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם חיבור לסרברים של המשחק. שאני נכנס לאתר ומחפש סרברים בחיפוש הראשון הכל תקין. אבל אחריי רענון אחד פתאום כל החיבור של הפינג נעלם ומבמקום שיהיה לי חיבור פינג לכל סרבר מופיע לי - דוגמה: סרבר 50 Ping סרבר - Ping יש לי ראוטר VVG2000 של חברת בזק הגדרתי כבר את כל הפורטים של המשחק. עדכון:..הוספתי תמונה ברגע שאני מרענן את הדף קופץ חלון באנטי וירוס [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי האמין, עוד בכמה ימים הראשונים, שנועם (Hectic) הסביר לי איך מתקינים Xsplit, ואיך להרים סטרים להתחיל מלקריין ריפליים של חבר'ה מהסילבר וגולד לתוך טורנירים קטנים, ואז טורנירים ישראלים גדולים. לקבל כל כך הרבה פירגון מהסצינה הישראלית, בכל מקום ובכל שעה להתקבל לעבודה אצל Imbalanced Tv, ועכשיו חברים, הגיע היום ששולחים אותי, לנורבגיה (כל ההוצאות ממומנות ע"י Noroff.com) לקריין טורניר לאן ענקי The Gathering - אני אהיה חלק מ3 אנשים שזוכים לכבוד הזה, אחת מארצות הברית, אחד מאנגליה, ועבדכם הנאמן מישראל, כולנו שדרנים ב-אימבה, שנבחרה לעשות את הלייבקאסטינג היחידי באנגלית לטורניר המטורף הזה שיתרחש בעיר Hamar, שלא רחוקה הרבה מאוסלו הבירה. הטורניר יתרחש בתאריכים 4 לאפריל עד ה8…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה בדיוק הבעיה שיש לי בכל משחק : שהיה לי XP הבעיה הזאת לא הייתה , רק אחרי שעברתי לWIN 7 זה קורה בכל משחק התקנתי את העדכונים האחרונים של DIRECTX עדכנתי את הדריבר של הכרטיס מסך (12-2_vista_win7_32_dd_ccc) ניסיתי לעשות תאימות עבור XP שום דבר לא עזר... בטוח שלמישהו זה קרה או שיודע מה הבעיה פה. תודה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מאוד רוצה לקנות סוף סוף battlefield 2 מקורי, אבל מה שמרתיע אותי זה העובדה שצריך להוריד מליון ואחת פאצים ידנית ולהתקין אותם ידנית ואני זוכר שכבר לפני שנתיים זה היה מש ממש מיגע ועכשיו בטח עוד יותר.. רציתי לשאול אם יש איזה דרך לקנות את המשחק עם הפאצים או שזה יוריד ויתקין אותם אוטומטית או משהו כזה..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היכן הכי כדאי לקנות ברשת את BF3 ? והאם משהו קנה מפה ? והסתדר עם ההמרה מרוסית ? http://www.cjs-cdkeys.com/search.php?mode=1&search_query_adv=Battlefield+3+&brand=&category[]=13&searchsubs=ON&price_from=&price_to=&featured=&shipping=
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי את זה באתר הזה..תמונות ב- gallrey: http://megagames.com/news/first-unreal-engine-4-screenshots אז מה זה אומר שיצא תכף משחק unreal tournament חדש? זה המשחק רשת היחיד ששיחקתי וממש אהבתי אותו (UT-3 שחקתי)..אין דקה מנוחה במשחק הזה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר משחק מעניין יכול להיות גם ישן למשחק quest/ שצריך לדבר עם אנשים ולמצוא חפצים ולחבר חפצים וכו' תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כעקרון אני שחקן COD אבל הוא התחיל לשעמם.. לכן חשבתי אולי לקנות BF3 אני אוהב את COD בגלל שהוא מאוד מהיר ותמיד יש אקשן, השאלה היא האם גם בBF3 יש דברים כאלה? האם המפות לא גדולות מדי? אני לא ממש רוצה לשחק במפות שאתה צריך להסתובב במפה 5 דקות רק בשביל למצוא אוייב.. ואם אני כבר קונה, האם כדאי לקנות גם את ההרחבה back to karkand?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי רוצה להתרשם איך המשחק רץ על המחשב שלי לפני שאני קונה אותו. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי השבוע את המשחק וכבר צברתי כמה שעות טובות מאחורי. שמתי לב שהחל משלב מסויים במשחק הרבה דמויות שאני עובר לידן זורקות לי משהו בסיגנון של "אתה מעט חיוור, יש לי בלהבלהבלה למכור לך אם אתה רוצה" \ "אתה לא נראה כל כך טוב, אתה מרגיש בסדר?" וכו... ניסיתי להפעיל קסמי ריפוי ולשתות שקויים אבל הערות לא הפסיקו, יש איזה משהו שאני עושה לא נכון או שהNPC החמדנים פשוט מנסים לדחוף לי מוצרי ריפוי שהם מוכרים?
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מערכת הפעלה : win 7 64 bit בעיה עם שלט אקסבוקס מחובר למחשב אלחוטי. לא מצליח להפעיל אותו במשחק.אפילו עם אמולטור לפי המדריך הזה : http://code.google.com/p/x360ce/issues/detail?id=232 גם לא הצליח.. למישהו יש אולי בבקשה רעיון לסוגיה הזו? תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק והכל אבל הוא כותב לי: PLEASE INSERT THE CORRECT DVD-ROM אבל שמתי את הדיסק שעליו יש את ההתקנה... (יש לי רק דיסק אחד) . מה לעשות? אה כן, הורדתי פרוץ בלי לקנות את המשחק...
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
המשחק מקורי ואני בכל האתרים רואה שרק בעוד כמה ימים הוא ישוחרר.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בכל משחק, כשנכנסים להגדרות הגרפיות יש אפשרות להוסיף\להסיר פילטרים (מסננים?). הבנתי שהמטרה היא לתת למשתמש אפשרות לשחק עם היחס של איכות תמונה\עומס על כרטיס המסך (יעני כמה שהתמונה טובה יותר הכרטיס מתאמץ יותר והמשחק עלול להתקע אם מדובר בכרטיס חלש מדי). בקיצור, לא הצלחתי להבין מה שייך לאיזה צד: ככול שאני שם יותר פילטרים עם מכפלה גבוה יותר האיכות של התמונה תעלה או תרד, העומס על הכרטיס יגבר או יקטן? אשמח גם להפניה למקום שנותן הסבר לגבי טיבו של כל פילטר, כמעט בכל משחק מדובר בקבוצת אותיות בלי הסבר מה הם עושים...
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
נראה שסוף סוף המשחק יוצא למחשב http://s18.postimage.org/wpr6vuo53/O9tk2.jpg וגם פה http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/news/upload/actual_1346082996.jpg ההכרזה על המשחק תיעשה ב 13 לספטמבר.איך המשחק? שווה משהו?
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כל פםע שאני משחק battlefield 3,לאחר כמה זמן הוא קורס ואני יכול לסגור אותו רק דרך מנהל המשימות. האם ישנה איזו דרך לפתור זאת?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא מבין, יש המון PRE ORDER של משחקים, אז מה ההיתרון של הרכישה הזאת? הרי כמה שבועות אחרי שהמשחק מושק, יש הנחות פה ושמה.. זה כאילו שלא נותנים לי איזה הנחה לקניה מוקדמת, אלא אני משלם מחיר מלא (ואפילו יותר גבוה לעומת המשך החודש), וגם אני עדיין לא יכול לראות חוות דעת של גולשים-מבקרים, אלא לרכוש בעיניים עצומות. משהוא מוכן להסביר לי מה העניין של זה? (אני לא מדבר על יחידי סגולה שמביאים משחקים ישנים להם בתמורה לרכישה מוקדמת). תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום וברכה, קניתי את המשחק מקורי מהקופסא אבל יש בעיה. כשאני מתקין את המשחק אז הוא רוצה שאני אתקין דרך הסטים, ובסטים זה מנתב לי את ההתקנה בכונן C, ואין לי מקום מספיק בכונן C. איך לעזאזל אני מתקין בכונן אחר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-