עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by huber,

הי חברים. התחלתי את ההרחבה ע"י שיחה עם Gjalund Salt-Sage בנמל של Windhelm שלקח אותו בספינה שלו למורוווינד. כשירדתי מהספינה Adril Arano יזם איתה שיחה שבמהלכה היה אמורה להיות אופציה לדבר על Miraak, רק שאופציה זו לא הייתה קיימת. המשכתי לשחק, מצאתי Earth Stone מאחורי העיירה/ליד הנמל, הפעלתי את האבן באמצע ומאז יש לי אופציה לשאול כל תושב בעיירה לגבי המיקום הזה, רק שכולם עונים "משום מה אני לא זוכר כלום לגבי זה". איך אני ממשיך את קו העלילה הראשי? יש למישהו מושג?

2. Started by huber,

שלום חברים. אני מעוניין לשחק בהרחבה הנ"ל, אף לצערי השמירות שלי אבדו. חיפשתי ברשת ויש לא מעט שמירות, הבעיה שכולן לא מתאימות (או חזקות מידיי בצורה שמורידה לגמרי את ההנאה מהמשחק, או עם בחירות שלא מתאימות לי כגון הבחירה להפוך לערפד וכו). אני מחפש שמירה שבה סיימו את קו העלילה המרכזי, גילו את רב המפה, יש בה לפחות בית אחד מאובזר כהלכה ודמות חזקה (שיריון דיאדרי ונשק דיאדרי) אבל לא בהגזמה יתרה (לא כמעט בלתי פגיעה). יש למישהו שמירה שכזו?

3. Started by ShayHQ,

כאשר אני נכנס לשרת זה עושה רגיל אבל זה לא עובד את ה JOINING SERVER החרא הכחול(כמו מין מסך קטן כזה למטה כאשר נכנסים למשחק) הזה פשוט נעלם וזה לא נכנס למשחק ואין לי מושג מה לעשות מי שנתקל בזה שיעזור לי בבקשה

4. Started by Gotze,

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by idan oren,

היי שיחקתי בבטא של באטלפילד 4 ואחרי כ 10 דקות המחשב קרס לי אז הורדתי הגדרות למינימום ועדיין זה קורה מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by myDGB blws,

נגיד ויש לאן בואו נראה לכמה קבוצות נגיע..שחקנים בודדים יכולים גם להתפקד ותוכלו לבנות לכם קבוצת מיקס במידה ותרצו אני ירשום פה מי בא לפי מה שאני יודע TEAMS: PwGaming ACT Annoy(?) MIX PLAYERS: *המשחק שישוחק בלאן יהיה GHOST לא להתבלבל המטרה להגיע ל6-8 קבוצות

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by eriksexy,

ROOST: XXXXXXXX SUBS: DEXTER

8. היי הצלחתי לשחק במשחק בעזרת VPN קוריאני כל מה שצריך לעשות להתנתק מה ORIGIN להתחבר ל VPN קוריאני http://incloak.com/ להתחבר ל ORIGIN להתנתק מה VPN ולשחק חופשי בלי פינגים ובלי בעיות!! חזרתי לשחק!!!

9. Started by fragon,

משום מה אני לא יכול לקנות דרך סטים. קניתי דרך CJS והם אומרים לי שה CDKEYS יגיעו רק ביום השחרור 1. מישהו קנה מ CJS וקיבל אולי CDKEY כבר? 2. יש אתר אחר שאתם יודעים בודאות שאם אני קונה עכשיו אני מקבל CDKEY כדי לעשות PRELOAD?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by haKo$,

חברים איך ניתן לשנות את השם המשתמש קרי הכינוי שלי בBF? לקראת הBF4 אני רוצה כינוי חדש ולא את הכינוי של מBF3..תודה.

11. Started by omers12,

אהלן חברי הגיימרים! אתם מוזמנים לעשות לייק בפייסבוק או לעקוב בטוויטר אחר הארגון PwGaming הארגון עם השחקנים הכי מקצועים והכי טובים בישראל! תקבלו עדכונים לסטרימים כתבות והגרלות עם פרסים! תתמכו בנו להפוך את ישראל לחלק מקהילת הגיימינג העולמי! תודה מראש על התמיכה http://www.facebook.com/TeamPwR?ref=hl https://twitter.com/PwG_OfficialL

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by normanush,

http://www.charlieintel.com/2013/08/21/dedicated-servers-for-ghosts-mp-reportedly-coming-to-pc/

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Yookidoo,

העם כרטיס קול טוב יכול לתת boost משמעותי fps? עם כן איזה כ.קול מומלץ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by myDGB blws,

HwZOne ODC #3 5Vs5 שלום לכלל שחקניי Call Of Duty : Ghost . HwZOne ODC ביום חמישי - 5.12.2013 יתקיים ODC 5V5 הקאפ יתחיל בשעה 18.30 וימשך עד השעה 10:00 שבסופו יתקיים גמר . החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TA…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by psychuil,

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by huber,

מי שהשם Eye of the Beholder אומר לו משהו יתרגש לדעת ששוחרר משחק RPG חדש באותו הפורמט. המשחק לא ממש יפנה לקהל הרחב אלא אך ורק לחובבי RPG מובהקים. אני בהחלט מתכוון לשחק בו.

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by blackhawk,

היי חבר'ה, אז הגיע המחשב החדש . אשמח להכוונה מכם לגבי קנייה של המשחק. הלכתי לאיבוד פה בכל הדיונים . איפה אפשר לקנות? מישו פה מוכר? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by IDOnoach,

וללמוד קצת על טקטיקות

19. Started by David :o,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by David :o,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Trumpeldor,

http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/addressing-netcode-in-bf4/ מתכננים לתקן Rubber banding, No registered damage,Instant death while sprinting, Kill camera delay ועוד

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Albetron,

הרחבה כל כך מיותרת ומפגרת לדעתי, מטרו נשארה בדיוק אותו הדבר וכולם נטחנים כמו בשר תותחים(אפילו בסרבר שאסור להשתמש בEXPL) כמו לפני 3 שנים!! רק עשו אותה יותר מכוערת. מה הקטע עם הסופת חול בGULF OF OMAN? ממש אי אפשר לעשות סנייפינג או להשתמש במטוס\מסוק(שזאת אמורה להיות מפה במיוחד לדברים האלה) כדי לדחוף את הפיצ'ר הכי מטומטם שאי פעם שמעתי עליו שהורס את כל המשחק ולא טוב לשום דבר. ולא זה ממש לא עובד לשחק בתור Ghost כמה שניסיתי שם..וגם כן חוץ מהדבר המגעיל הזה לא השתנה שום דבר במפה. וOF גם לא השתנה בצורה מספקת. הוסיפו קצת זיקוקים ואולי היא ידידותית יותר לחי"ר, סך הכל חייב לציין שזאת מפה טובה בבסיס אבל מה הפואנטה בלשחק בזה שוב? קספיאן הכי פחות גרועה מביניהם כי כמובן שהיא הייתה טובה מ…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by --Shadow--,

היי, התחלתי לשחק במשחק הזה (15 דולר ב STEAMׂ) - ואני חייב לציין שזה משחק הרפתקאה \ פנטזיה יפיפיה וממש כיף, מסופר על זוג אחים (מגוף שלישי) שמחפשים תרופה עבור אביהם ואתם שולטים בשניהם (באותו הזמן) במטרה לעבור את כל הקשיים שבדרך. מומלץ לשחק עם קונטרולר של קונסולה - בהחלט מוסיף לחוויה. למישהו יצא לשחק ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Roeebaeloha,

.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by NeWorld123,

שאלה מאוד חשובה לביצועים במשחק יש לי כרטיס מסך GT240 עכשיו שאני משתמש בציט שמוסיף לידי עוד אובים ואני יוצר קרבות כמו המכשפים נגד הגנבים בכל מקרה שאני מוסיף יותר מדיי זה יוצא לי מהמשחק השאלה שלי אם זה בגלל סוג הכרטיס מסך שיש לי והמעבד ואם אני יחליף אותם למשהו חזק יותר זה לא יצא לי מהמשחק או שזה איזשהוא בג שאפילו אם יהיה לי מעבד I7 אם כרטיס מסך חזק אפשר לנהל קרבות המוניים בלי שזה יצא לי תודה לעוזרים מראש...

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.