משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני הורדתי את הדמו וזה דבר ראשון מתקין את ה dX, ולאחר מכן הוא אומר שצריך לאתחל המחשב מחדש. אבל לאחר שאני מאתחל ומעלה את המחשב מחדש זה חוזר לאותה נקודה של התקנת הDX וככה כל הזמן . איך אני מתקין את המשחק הזה?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
קניתי את השלט עם המתאם USB למחשב. התקנתי את הדרייבר אבל במשחק GRAW2 גם שאני נכנס לאפשרויות של ה-CONTROLER אני לא רואה שאפשר לשנות שם לעומת HALO 2 ששם כן אפשר והשלט עובד. האם השלט הזה עובד רק במשחקים של MICROSOFT ?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום Hwzone, קוראים לי רום ואני מעוניין להפיק עיתון גיימינג ישראלי ללא מטרת רווח. אני כבר מעל 5 שנים גיימר ומאוד מתעניין ואוהב את התחום הנ"ל. אני וכמה חברים העלינו את הרעיון הזה ואני חושב אם כדאי לי לעשות את זה. אני לא מעוניין להרוויח כסף,אלה רק לכסות את עלויות ההדפסה והזמן. כל מי שרוצה את המגזין שיצא כל שבוע ביום שני ויהיה בו כמינימום 50 עמודים ובגרסת יום כיפור 120 עמודים לפחות. אם תהיה היענות של לפחות 50 אנשים ביום שני הבא תוכלו לקבל ביד את המגזין. המחירים (אם היו לפחות 50 אנשים) 10 ש"ח לדיסק שבוא קובץ PDF. או 25ש"ח למגזין מודפס. כל מי שירצה לפרסם עליו רק לבקש ובמקום תמורה כספית שיפרסם את העיתון. כלומר: בעל אתר שרוצה שאתרו יתפרסם לא יצטרך לבזבז כסף רק לפרסם. בנוסף כל מ…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
המפרט, הצורה והמחיר של הפרוייקט השאפתני מבית ענקית הטכנולוגיה נחשפים - בדרך להשקה בחודש נובמבר הקרוב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
- 2 followers
-
-
-
כול פעם שאני מתחיל את המשחק והוא בא להכנס הוא נותן לי את הדבר הזה http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632158092189295283-untitled.jpg ואז ניכנס ואני רואה הכול מגעיל כזה מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד לי טוב ?? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה, ידיד שלי קנה את המשחק , והספיק לשחק בו כמה ימים, ועכשיו יש לו בעיה שכשהוא לוחץ על PLAY המחשב עושה לו RESTART ..מה יכולה להיות הבעיה ? המשחק עבד לפני כן בסדר ופתאום זה לא עובד לו...
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
לא כזה ישן, 1999, משחק בשם SILVER http://en.wikipedia.org/wiki/Silver_%28game%29 אחד היותר כייפים ששיחקתי...אבל כמו שהמאמר בוויקי אומר, זה out of print כבר, כלומר למצוא דיסקים מקוריים של זה זה סיוט.. אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות(כן, לקנות, לא להוריד, אבל אם מותר להוריד את זה,אני אשמח למקור) או אם למישהו יש את המשחק איפשהו בארון על דיסק צרוב שחבר נתן לפני 8 שנה, תודיעו לי :\
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אחים שלי ! רק אתמול בלילה נכנסתי לסטוקר ושחקתי בכיף כמה פעמים... פתאום היום אני מנסה להכנס ואני לא מצליח! עולה לי חלון כזה: מה לעשות??
-
- 11 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
קניתי הרחבה מקורית כדי לשחק בבטל נט ואני מקבל את השגיעה הזאת- ואני לא ממש הבנתי מה אני צריך לעשות, כיביתי את הפיירוול וניסיתי לחפש באתר של בליזרד אבל לא מצאתי שם כלום , תעזרו בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מאפיין חדש נוסף שמוסיפה פלטפורמת המשחקים אמור לצמצם את תופעת "הפצצת הביקורות הרעות" בכותרים שנויים במחלוקת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי לכולם אני בקובע במשימה אחת ואין לי כוח אליה אז תעזרו לי אך לעשות את קודים במשחק Heroes of Might and Magic V: Hammers of Fate
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
משחק ממש טוב עם גרפיקה מעולה ! בשילוב של heroes! קיבלתי את המשחק הזה ואת סיריוס סם 2 חח משחק מצחיק!! עם הכרטיס מסך... 7950GT 512MB של לידטק בקיצור.. מומלץ spellforce 2!
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני הרבה זמן HL2.רציתי לדעת איך אני יכול להפוך את 5 הדיסקים שהגיעו בחבילה לדיסק דיוידי אחד(זה דיי מעצבן להתקין את הכל מחדש כל פעם עם 5 דיסקים). תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 933 צפיות
-
-
TOTAL OVERDOSE במילה אחת הוא עוד חיקוי של GTA אתה גונב מכוניות עושה משימות. תאמת ברגעים הראשונים ניתן להתאכזב מהגרפיקה שלו, אין לה שום אפקטים מיוחדים הטקסטורות לא ממש מפורטות,אבל גם GTA לא מלכת היופי,לעומת זאת המשחק רץ מאוד חלק ודי מכפר על הגרפיקה,הבינונית. גם כאן יש מספר אזורים בערים,אומנם העיר הרבה יותר קטנה מזאתי של GTA אבל יש לכך גם כמה יתרונות, לא צריך לנסוע הרבה כדי לקבל משימות,למעשה ב עזרת כפתור ניתן ישר לעשות את המשימה לכן כשמתים מספר פעמים לא צריך להתעצבן על שעוד פעם צריך לנסוע למקום מסוים ולקחת את המשימה-אני אהבתי. לגבי הסאונד המשחק הוא באוירה מקסיקנית מוסיקה דיבור כול מזכירים את זה. אולם יש חוסר תיאום מסוים לגבי הדיבור לגבי מה שבאמת נעשה,כלומר כלומר שמועים…
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
טוב לשחקני הסורס שבנינו...אני מניח שכולכם טעמתם את ה"פאצ'" עם עדכון ה HDR שVALVE הביאו כ"מכה" לקראת הראש השנה... בכל מקרה הרבה אכלו תקיעות וFPS נמוך... וזה ככה בגלל שאתם משתמשים ב DXLEVEL 8.0 .... בכל אופן גם אם שיניתים את הקונפיג שלכם והורדתם את ה DXLVEL אתם בכל זאת רוצים לשפר FPS לבעלי אינוידיה בלבד, יצא דריבר מיוחד (הוא בטה בשלב זה) שמותאם ומיועד ומיוחד לסורס ! הוא משפר FPS בצורה ניכרת ! וגם המשחק רץ חלק יותר בצורה לא מוסברת, בכל מקרה לי לפחות במקומות עומס כמו השונמית שהיה יורד ל-70FPS עכשיו זה נשאר תמיד יציב על 100FPS... אז בכל מקרה לבעלי אינוידיה... דריבר מספר 78.05 http://download.nvidia.com/Windows/78.05/78.05_winxp2k_english.exe מומלץ להסיר דריבר קודם עם קל…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים פרסמתי גיימפליי לNFS החדש ..אשמח אם תגידו איך יצא/הצעות לשיפור/ לייק לסרטון (זה בחינם ) יתקבל בברכה הקלטתי את הסרטון עם הדרייבר של NVIDIA geforce experience , ערכתי אותו עם AVS EDITOR ,ושעשיתי את הקובץ שמתי אותו על FULL HD הגדרות הכי גבוהות.. עכשיו אני לא יודע עד כמה הסרטון "חלק" במחינת איכות אם יש לכם הצעות התקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי, אני שוקל לקנות את המשחק איך אני יודע כמה אנשים עוד משחקים אותו בקהילות ובשרתים המקוריים?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
באיזה אתר אני יכול לימצוא שמירות של המישחק far cry כמובן שהיה מפוצח כול השלבים פתוחים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שבוע שהייתי בחופשה התחלתי לחזור להעלות עוד עריכות.. אני השחקן .. תנו בלייק אם אהבתם :)
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני לא מאמין! נתקעתי בשלב הראשון, ליד הכסא החשמלי. help!!
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הביקורת של Divinity 2: Original Sin תסביר לכם למה מדובר בכותר תפקידים שאתם פשוט חייבים לנסות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
עוד סרטון שלי והפעם לא מונטאג' החלטתי לעשות משהו שונה סרטון קצרצר של טרולינג אני מקווה שתאהבו ולחדשים שלא מכירים אותי מוזמנים להסתכל בערוץ ולראות את הסרטונים שלי
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-