משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
-
היי, מצאתי את הפורום הזה היום וראיתי שיש פה כמה פעילים אז חשבתי למה שלא תהנו גם http://www.youtube.com/watch?v=HZqZPzM77hs&feature=c4-overview&list=UUtCfKHeObAvUaXUMfdTIo_w מקווה שנהנתם לייק וסאב יעזרו!
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שחקנים שתי שרתים חדשים הצטרפו רשמית לקהילת באטלפילד קודם לכל אני רוצה להגיד שהצטרפות שני שרתי המשחק שלנו מביאים גאווה גדולה לקהילת באטלפילד וקידום משמעותי בהתפתחות הקהילה ופרסומה במשחק. אנו מקווים שתהנו בשרתי המשחק החדשים שנקנו עבורכם למען משחק איכותי ומאתגר ברמה גבוה. שני שרתים שהצטרפו אלינו הינם מדורגים, וניתן למצוא אותם בחיפוש בכך שתרשמו HWzone לידיעתכם, שני השרתים מאובטחים במערכת GGC-STREAM HWzone.co.il | Israel | TDM Canals 24/7 No Explosives: מוד משחק: TDM מפת משחק: Canals Noshahr מספר שחקנים: 24 מספר כרטיסים: 500 חוקים: • חל איסור מוחלט על קללות. •חל איסור מוחלט על גזענות. •יש להתייחס בכבוד לאדמינים ולשחקנים. •אין לפרסם שרתי משחק \שרתי ד…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים ואנשי המשחק הדפוק אני מתלבט על שם חדש nikc name אז ישנה הצבעה שאני הכנתי קבלו חבריי http://strawpoll.me/158610 תיזכרו מי שמצביע משפיע על החתום המאהב של FADIDA
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
טוב אז שבוע הבא אנחנו נשמח לעשות טורניר שאתם תבחרו לכן תענו על הסקר הזה על מנת ששבוע הבא יום שלישי האופציה בעלת יותר קולות תזכה ויתקיים הטורניר שנבחר.
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
לאחר פתיחת האשכול וההכרזה על הטורניר ראינו כי יש אנשים שאין להם זוג אך הם רוצים להשתתף בטורניר... לכן הפלאטון הבא נפתח: http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241737715262/ כל מי שמחפש בן זוג לטורניר מוזמן לשלוח בקשה להכנס לפלאטון, אני ייאשר אותו ותוכלו להגיב או לחפש באנשים שבפלאטון מי יירצה לשחק עמכם כזוג... בהצלחה לכל המשתתפים ובהצלחה במציאת הזוג לאלו שעדיין אין להם שותף !
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מי לדעתכם הקילקר הכי מהיר בקהילה בנגמין או ש PsyHok כול אחד מה שהוא חושב
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
ישר ולעניין, אני מתכוון להתחיל סדרה שבועית כל שבוע תשלחו לי פראגים וחמשת הפראגים הכי טובים יהיו בסרטון. כל מי שיש לו פראג שעשה לא מזמן וזה נמצא לו ב THEATER ב RECENT PLAYED או שהוא שמר את זה תחת ה SAVED FILMS לא מזמן שיוסיף אותי לסטים nadav555 יסביר לי איפה זה נמצא ואני כבר ימצא את הפראג לבד. דרך אחרת לשלוח פראגים היא שאתם תצלמו בעצמכם(זה רק למי שטיפה מבין ויש לו SONY VEGAS) אבל אני יקבל את הפראגים שאתם צילמתם רק אם צילמתם כמו שאני אומר לכם, אני יכין סרטון איך לצלם ולרנדר והכל למרות שהאיכות תיהיה קצת ירודה בגלל שהקובץ יצטרך ליהיות קטן כי אני לא חושב שיש פה אנשים שיודעים לדחוס סרטון. בשביל לבחור איזה חמישה פראגים יהיו אני אצטרך 5 שופטים בינתיים אלו השופטים: אני Blwz Bullet…
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
ישן ומוכר, למי שלא מכיר אז שיהנה ! העורך הכי טוב בקוד ארבע ! גאווה ישראלית !
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום .. קיבלתי VAC BAN מBO2 ואין לי שמץ של מושג למה... שלחתי להם טיקט אבל שמעתי שהם ממש נאצים בקטעים האלה ואני פשוט לא יודע מה לעשות ( בבקשה עזרה :\
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
- 1 follower
-
-
1 2 סתם רציתי לפרסם קצת (((: אין לי כוח להכין עוד אחד חשבתי על לעשות אחד כל חודש אבל פשוט לא זורם יותר \: האיכות והFPS גרועים אז אין טעם להדגיש את זה. עריכה::: ישן יותר
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
שלום חברים, ברצוני להזמין את הBF4, יש אתרים מומלצים שאוכל להזמין מהם? אני מכיר את game.co.uk אחלה מחירים, אך החבילות הבונוס שלהם היא רק לתושבי בריטניה בלבד, יש אתרים שמספקים חבילות בונוס לכל שאר העולם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
טוב אז כמו שאלדור Fadida כבר אמר נפתח צ'אנל קהילתי, מטרת הצ'אנל היא בטווח הארוך במידה ויהיה מספיק צפיות להשיג כמה כסף שרק אפשר מהצ'אנל ולהשקיע אותו בחזרה כפרסים לקהילה, אבל חוץ מהכסף זה בעיקר הפעילות וההנאה של האנשים בקהילה. כרגע אני העורך היחיד של הצ'אנל אנחנו בינתיים מחפשים עוד שני עורכים שיעזרו בלערוך ולעלות סרטונים חדשים על בסיס יומי. בצ'אנל הולכים לעלות סרטונים של שידורי הגמר בקאפים ופראגים בעיקר אבל אם יהיו דברים מתאימים שלא קשורים רק לקוד גם יהיה אפשר לעלות אותם. המטרה בצ'אנל היא לא רק לעלות סרטונים שהעורכים מכינים אלא כל אחד שהכין סרטון על איזה פראג שהיה לו או לקלאן שלו יכול לבקש מאחד העורכים (נכון לעכשיו רק אני) או Fadida רשות לעלות את הסרטון שלו לצ'אנל הקהילתי כ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Cod4 Sub community: מעכשיו אנחנו תומכים ב Cod 4 בטימספיק שזה אומר גאדרים, תחרויות, פעילויות והנהלה מיוחדת ל Cod 4 בנוסף להנהלה הכללית של Call Of Duty שאחראית גם על Cod 4 מעכשיו (תמיכה בפורום תמיד קיימת לכל הקודים) ההנהלה הכללית היא (לפי הגישות בטימספיק) Community Manager Vice Manager Inspector זה נמצא בטימספיק של Call Of Duty כתובת הטימספיק היא: 212.199.164.135:9910 איך מתנהלים הגאטרים: (תוכנת אנטיציט)UAC חובה! הורדה והרשמה פה: http://uac.ac/#news חוקים: בחירת הקבוצות: knife round teamkill ולאחר מכן בין המנצחים בקבוצות כדי לבחור שחקנים בחירת המפה: מתבצעת ע"י knife round בין הקבוצות,הקבוצה המנצחת בוחרת מפה והקבוצה המפסידה בוחרת צד. דברים שאסורים בגאטרים: …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז רציתי לעניין אותכם שיש קאפ אירופאי עם ספונסרים במשחק MW3 שנשאר חיי אצל אירופאים בתקופה של BO2, אז אם זה מעניין מישהו הוא כמובן יכול לפתוח קבוצה ולהירשם, אני אישית כנראה ישחק שם בקבוצה. אז זה האתר של הקאפ עם כל הפרטים בפנים - http://titancup.net/
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
http://www.esl.eu/eu/codghosts/news/227220/ תהנו
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה, קודם כל קצת רקע על עצמי אני שחקן COD כבר 9 שנים, מ COD1 עד עכשיו קניתי את כל המשחקים ושיחקתי בכולם תחרותי למען האמת בשנים האחרונות התחלתי להרגיש שמשהו חסר לי אז התחלתי לפזול לשדות של BF, וקניתי את ה BF3 במבצע שהיה ב Humble Bundle. אחרי שנהנהתי מהמשחק ואני גם נהנה כרגע ( למרות שהמשחק מסובך ויש לי מספר שאלות ) אני מתלבט - מה לקנות? האם לנסות ולקנות את BF4? או להמשיך ולקנות את סדרת ה COD המוצלחת אני מבקש ממכם להיות אובייקטיבים,באתי לפורום הזה מכיוון שבפורום COD השחקנים אינם אובייקטיבים. יש לציין שאני שחקן תחרותי וקרוב לוודאי שאכנס לכיוון התחרות גם ב BF4 אבל בלי קלאן. עד כמה כל העניין של התחרות דומה ל COD והאם זה מתנהל באותה הצורה של 5 על 5? יהיה לי קשה לקלו…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום זה פעם ראשונה שאני משחק במשחק גוף ראשון ובחרתי את רמת הקושי VETERAN כי רציתי משו באמצע ושלא יהיה לי קל מדי..רציתי לדעת אם זו הרמה הנכונה לבחור? עוד דבר מתחילת המשחק אחרי איזה 3 צ'קפוינטס בערך הגעתי לאיזור שבו סייקו עולה על גג לחפות עליי ואני צריך לעבור חיילים כשמסוק מצטרף אליהם לצוד אותי..אולי תצחקו אבל כבר 10 פעמים ניסיתי לעבור את זה ואני לא מצליח וגם אם אני מצליח להישאר בחיים מהלחץ אני לא יודע לאן להגיע בכלל...טיפים ועזרה אני אשמח
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז לפני שאתם נועלים את האשכול אני מקווה שתקראו אותו כי זה נכתב מעומק ליבי. טוב אז ככה נתחיל בליאור - הוא הביא לי ולעוד כמה מחבריי באן משום שאני שכבתי בדשא וחיכיתי לאנשים שיבואו וישר הרגתי אותם אחרי זה אדון ליאור אומר שזה טרול ואנחנו ניסינו להסביר לו שזה לא טרולל והוא פשוט לא מבין אז הלכנו לדבר עם פדידה, ופדידה אמר שהוא לא מתעסק עם הדברים האלה והוא העביר את ליאור אלינו שנדבר אבל אדון ליאור כרגיל לא עשה כלום לא הקשיב לנו ובחוצפתו הביא לנו קיק מהחדר. אחרי שליאור לא הקשיב לנו אז כולנו רשמנו בשם שלנו "כולנו בעד הורדת גישות לליאור" ופדידה בא והוא אמר שיש לנו 15 שניות להוריד את השם הזה ולאחר שניה הוא הביא לכולנו באן (5 ילדים) לעשר דקות והסיבה של הבאן היא "גיי". עריכה : אדון ל…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני משחק ב saints row iv שהתגלה כמאוד מהנה אבל יש קטע שאני פשוט לא מצליח לעשות. אני לא מצליח לסובב את הספינה לצורה אופקית ניסיתי כל כפתור אפשרי
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מונטאג' ראשון שלי, קרדיט ענק ל MkUltra על העריכה והעבודה הקשה ממליץ לכולם לראות ב Original אם אתם יכולים, ואם לא אז ב 1080p כי ב 720p האיכות חרא תודה לyoutube J0HNiE: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/J0HNiE MkUltra: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/MkUItra
-
- 7 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את battlefield bad company 2 דרך הסטים, ואני לא מצליח לשחק במולטיפלייר. כל 2-3 דקות שאני משחק שם זה מתנתק לי ורושם: the connection with ea server was lost התקשרתי לספקית האינטרנט שלי ועשיתי שם חבילת "גיימר" וזה עדיין לא פתר לי את הבעיה. ניסתי לשחק גם על רשת אלחוטית וגם דרך כבל רשת וכלום לא עזר. הדבר היחיד שעובד זה כאשר אני גולש על חבילת הגלישה של האייפון שלי. (אבל אני לא רוצה לגמור אותה על זה) למישהו יש רעיונות? עזרה? נתקל בזה בעבר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-