משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
הבעיה נמצאה ב2 המשחקים (CS:S ו DOD:S ) מצורפות תמונות על הבעיה 1. 2. ידוע לי שהבעיה היא בVAC והמערכת טוענת שהשתמשתי בCheats אבל אף פעם לא שיחקתי עם צ'יטים למי אני יכול לפנות בקשר לזה ? חיפשתי אי מייל באתר ובFAQ והיה רשום שלגבי הנושא לא תנתן תמיכה באי מייל בתודה מראש לכל העוזרים אלירן
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
איך אני משתמש ב 59 דולר האלה לרכישת דום לדוגמה? או לזיכוי בויזה? ,ומזה בכלל סטים וואלט?
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
בכל האתרים שבדקתי (Gamespot,Gametrailers...) כתוב שהוא אמור לצאת ב- 17.2 ל-PC, המשחק נדחה? הוא אמור לצאת למחשב בכלל?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתי יוצא delta force team sabre?
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
הורדתי פיפא 2002 וניסיתי להתקין אותו, לא היה ממש מה להתקין אז פשוט נכנסתי למשחק, זה נכנס והכל, ואז כאשר לחצתי להיכנס למשחק עצמו זה נטען ויצא... ונתן דוח שגיאות כזה... ניסיתי להפעיל אותו במצב compability של ווינדוז 98\2000\95 וכלום לא עוזר... זה עדיין נכנס למשחק, וכשאני מפעיל אותו נטען - ויוצא. עזרו לי בבקשה, מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי דיירקס הכי חדש 9.0C עכשיו יש לי בעיה עם 2 משחקים EA המונדיאל והNFS החדש... שמעו מה קורה המשחק נפתח אני עושה אינסטל אחר כך אני מכניס את הקוד הוא שואל אותי אם אני רוצה דיירקס אני עונה לו לא ואז כלום לא קורה ההתקנה אמורה להתיל אבל זה לא קורה.. אין מצב שהתקנתי את המשחק קודם הוינדוס חדשדש :'( :'( :'(
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אז ככה בביקורות על הכרטיסי מסך,במבחני ביצועים בודקים את הכרטיסים לרוב על BF2 ו FAR CRY אני לא מבין לאף אחד מהם אין גראפיקה כזאת כבדה למה לדוגמא לא משתמשים ב RAINBOWS SIX VEGAS? זה המשחק לPC אם הגראפיקה הכי טובה שיש היום. אפשר בבקשה לדעת למה ?
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יוצא ב 7.11 נראה לא רע בכלל לדעתי
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
השאלה בכותרת, האם יש אפילו שמועות שהולך לצאת משחק חדש נוסף בסדרה? האחרון היה פשוט גרוע ברמות. קצר מאוד ולא מספק. ספויילר: כמו כן, לפי הסוף. כנראה שאמור להיות. מה אתם אומרים? והכי גרוע, עדיין לא הבנתי למה הוא הרג את לוסי.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מוצא את המפתח הרביעי שניים נמצאים כבר אחד פתחתי את השער ושמתי אותו איפה האחרון עזרה בבקשה אני לא יודע מאיפה להביא אותו מי שיכול להביא תמונה שתתאר את המיקום זה יעזור תמונה: תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי כבר תNFSC שסיימתי וכרגע אני משחק רק ב-PES6 שהוא אחד השמחקים החזקים לפי דעתי... יש עוד איזה משחק מעניין שיצא לאחרונה ולא שמעתי עליו? אם כן אפשר לקבל חוות דעת בבקשה... תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
קודם כל זו הפעם הראשונה שאני משחק משחק ברשת. 1 מה המטרה במשחק ? 2 שאני למשל הקב' הכחולה ואני רואה מרחוק חיילים אלו הם החיילים מהקב' שלי או האוייבים ? יש בכלל מצב לראות אותם מרחוק ? 3 בא לי רכב עם מישהו מהקב' שלי וציפצף לי שאני יעלה עליו,איך עושים את זה ? (לא ידעתי אז קפצתי לו על המכסה מנוע,נפלתי ונדרסתי חחחח ) 4 אם אני רואה למשל רכב שעומד אני יכול לנהוג בו או שתלוי איזה שחקן אני בוחר ? 5 לפעמים אחרי שאני בוחר תפקיד (בד"כ אני בוחר בחייל עם ה-M16) ומקום במפה אני מוצא את עצמי במקום מבודד ולוקח לי שעה להגיע לאיפה שכולם נמצאים,למה זה קורה לי ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מדבר בעיקר על הצבא האמריקאי... היחידות ניראות לי ממש לא ברורות לעומת מה שהתרגלתי בג'נרלס. יש לי 9600 פרו ואני משחק על HIGH דיטייל וSHADOW נמוך. מישהו יודע על בעיה כלשהי עם הדרייבר של הכרטיס הזה :s05: או שזאת פשוט הגרפיקה? תמונה מצורפת [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ההרשמה ל MMO החדש של BIOWARE נפתחה http://www.swtor.com/ לי היו בעיות להרשם, האתר לא עבד לי משהו. אם אתם רוצים לנסות את המשחק לפני שאתם קונים כדאי לנסות להיכנס ל BETA.
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
-
היי מה המצב אחים שלי רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות Ps2 או xbox במחיר של עד 800 ש"ח אפשר חנויות גם מהארץ וגם מחו"ל,אבל עדיפ מהארץ תודה לכל העונים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עם סרטון שמציג עוד קצת משחקיות עדכנית ותמונות חדשות שממחישות תשומת לב מרשימה לפרטים הקטנים, גירסת 2015 של סדרת המירוצים הוותיקה של EA נראית טוב מאי פעם לכתבה: http://hwzone.co.il/הפרק-החדש-של-need-for-speed-ממשיך-להרשים-אותנו/
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
כף שטות לכולכם אני הומו וחוץ מזה לא אכפת לי שתעיפו אותי (אני חבר של yoav9 כי ממילא אין לי חיים) ועל תיהיו לי GEEKS :-[(אני יודע שאני כותב עם שגיאות כתיב,קשה להיות ערס) GAYSSSSSSSSSSS :nono:
-
רציתי לדעת למה שחברה מוציאה משחק היא מוציאה אתו קודם ל-PLAYSTATION אח"כ ל-XBOX ורק אח"כ ל-PC
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מישהוא פה ניתקל בהפעלת המשחק תחת win 2k? משום מה הוא מסרב לפעול ומודיע הודעה שגיאה.. אם הכרחי אני יעלה סקרין שוט, אבל מישהוא פה חווה את זה ופתר?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אהלן, בהעדר דיון רשמי למשחק, החלטתי לפתוח פה דיון כדי לקבל חוו"ד עליו. אני בהתלבטות האם כדאי לשחק בו או לא, ואשמח לחוות דעת לגביו. הוא נראה שאפתני, אבל הבנתי שמנגנון הקרב שלו פשוט לקוי. למי שלא יודע מה זה אלפא פרוטוקול, זה משחק תפקידים חדש מבית obsidian אם לתאר אותו בקווים מאוד כלליים, אתם משחקים שם סוכן שטח של הסי איי איי בשם מייקל ת'ורטון. מדובר במשחק תפקידים\פעולה מגוף שלישי שמזכיר ברוב מאפייניו את MASS EFFECT, הן מבחינת האקשן והן מבחינת מכניקת הדיבור. להלן פריוויו של המשחק שיסביר יותר טוב ממני על מהות המשחק ואיך הוא נראה : http://www.gametrailers.com/video/preview-alpha-protocol/100120
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שסיימתי את המשחק יש אפשרות extra new game והיא מתחילה בשרותים כזה עוד פעם כמו בהתחלה הרגילה (חוץ מהלונה פארק הזה בהתחלה הרגילה) אז מה בעצם שונה שמה? זה אותו דבר או שהוסיפו דברים?
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
הורדתי את הקובץ הזה Command & Conquer 3- Tiberium Wars Part1.iso ניסיתי לפתוח אותו דרך DAEMON TOOLS והוא לא פותח אותו כשאני מנסה לפתוח אז הוא רושם"...אין אפשרות לקרוא מדיסק זה. יתכן והדיסק פגום..." ניסיתי לפתוח גם דרך IsoBuster והוא פתח את הקובץ הזה Track 01.tao ניסיתי לפתוח גם אותו אבל כאילו זה קובץ בתוך קובץ . אני לא יודע מה לעשות אולי יש שיטה אחרת אשמח אם תעזרו לי. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-