עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום לאחרונה הורדתי את המשחק מ- 10 days free traiel עכשיו התקנתי את ה-WOW הרגיל ואת החבילת הרחבה BTC אבל שאני מכניס את הסיסמא שלי ואת המשתמש הוא אומר שיש לי גירסא יותר מדי ישנה שניסתי להוריד פאצ'ים הוא אמר לי שהגירסא שלי היא: This update requires "WoW.exe" version 2.2.3.7359. You have an older version, 2.0.0.6080. חרשתי את האינטרנט בשביל הפאץ' המתאים ולא מצאתי, בבקשה תעזרו לשחקן מתחיל וכן אני מודה ל"התמכרות" למשחק

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  2. Started by EcSm,

משתלם הכוונה אם יוצא זול יותר מהארץ בהפרש שמצדיק זאת (נאמר, במקום 200 תקבל משחק ב150). מעוניין לשמוע על אתרים או חנויות ששולחות לארץ במחיר סביר (לשקלל את המחיר יחד עם עלות המשלוח).

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by TheDiesel,

קורה שבמשחק Halo infinite בזמן טעינת המשחק והמפה המשחק יוצא לשולחן העבודה. יש לציין שלפני זה המשחק עבד חלק. למישהו יש מושג למה זה כך?

4. התחלתי לשחק עוד פעם GTA:SA ואני לא יודע איפה לשים שירים בתיקיה של המשחק.. (כדי לשמוע ברכב/אופנוע בתור רדיו..) תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by yehonatan28,

יש לי NBA 2K14 והוא נפתח בתלת מימד ואני לא מצליח להסיר את זה.. תודה לעוזרים.

6. Started by shiran,

שלום לכולם אני רוצה לקנות פלייסטיישן ואני לא כל כך מכירה ויודעת מה לקנות הבקש את עזרתם בקניית מכשיר טוב נ.ב תרשמו לי מה מכיל הפלייסטיישן ואת המחיר שירן (ואני בת תתפלאו......... )

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by GameGems,

בשנים האחרונות חברות משחקים גדולות כמעט ולא מעזות להוציא לשוק משחקים חדשים. אבל Ubisoft חברת המשחקים שהביאה לנו משחקים כמו Assassin's Creed, עושה צעד יוצא דופן ומוציאה את אחד המשחקים היפים והמיוחדים של השנים האחרונות שנראה יותר כמו משחק אינדי מושקע במיוחד - Child of Light משחק פלטפורמה תפקידים. Child of Light מספר על אורורה - ביתו של דוכס אוסטרי שנפלה לשינה עמוקה בעקבות מחלה. כשהיא מתעוררת היא מוצאת את עצמה בעולם המית'י של למוריה, שמלא ביצורים שונים. במסעה לחזור לאביה, היא פוגשת בגחלילית בשם איגניקולוס ודמויות נוספות שמצטרפות אליה למסע. היא מגלה שלא תוכל לחזור אליו לפני שתעמוד מול המלכה האפלה ותחזיר ללמוריה את גורמי השמיים שהיא גנבה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by alexrta,

תגידו פיפא 2003 יעבוד על המחשב שלי? (הדמו עבד)

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  9. Started by oren99,

מה אתם משחקים בסלולר? איזה משחק תפס אתכם הכי?

10. רבים קיוו כי האחות המוזלת והחלשה של מערכת ה-Series X תיעלם בהדרגה מהמפה ותאפשר מיצוי טוב יותר של יכולות הדור החדש - אבל בפועל אנחנו מקבלים הכרזה על גרסה בגוון שחור עם נפח אחסון פנימי כפול שמבהירה כי האסטרטגיה הדואלית ממשיכה קדימהלכתבה

11. שלום לכולם, נכון לעכשיו הטים ספיק שלנו עבר לכתובת חדשה : "ts.hwzone.co.il:9987" אתם מוזמנים לעדכן את הכתובת הישנה בכתובת החדשה, למי שנתקל בבעיות התחברות ראשונית מוזמן לנסות את הכתובת האיי פי הרגילה בהחדרת כתובת במועדפים או בלשונית CONNECT רשמו את הכתובת: "5.100.251.71:9987"

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by johnwoo,

אני רוצה להעתיק את דיסק המשחק שקניתי (COD4) לדיסק ריק. ניתן להעתיק את הדיסק המקורי? או שיש הגנות של היצרן אני יוכל לשחק דרך הדיסק שאליו העתקתי את המשחק?

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Salwaby,

טוב אז התרד המקורי התחיל כשאלה על רזולציה שבסוף מצאתי לה פתרון שאפשר לראות בעריכה למטה אם גם אתם נתקלתם בה. הדיון התפתח לכללי יותר על המשחק לכן ערכתי את הכותרת לדיון ראשי והוספתי את מה שאני חושב על המשחק אחרי 5-6 שעות משחק. טוב אז קניתי את הכרטיס החדש GTX 970 ויש לי את המשחק דרך סטים Shadow of Mordor כשבאתי לשחק עם הרזולציה שמתי לב למשהו מוזר, קודם כל לא מופיע לי בכלל 1080p מה שכן מופיע לי כל מיני רזולציות משונות כשמה שהגיע לי בדיפולט היה 1810x1018 ורשום לידה 67% 100% זה רזולציה מוזרה של 2514x משהו .. והיה עוד 150% , 200% רזולציות יותר גבוהות אפילו. בכל אופן המסך היחידי שמחובר כרגע הוא מסך LG 23 שתומך ב 1080p, לא יותר. אם מישהו יודע על מה מדובר, אשמח לשמוע איך מתקנים. …

• 93 תגובות
    • 16.8k צפיות
  14. Started by ofeky1,

יש לי CSS שאני משחק דרך הsteam אני לא מצליח להעלות את הCSS מופיע לי השגיאה הבאה: ומשום מה בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311932.0 ברשימה של המשחקים מופיע CSS שזה אומר שהוא צריך לעבוד עם... מה זה StarForce protection ואיך אני יוכל לחזור לשחק עם ויסטה? תודה מראש! ofeky1

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  15. Started by First Squad,

http://www.rockstargames.com/IV/

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  16. שלום לכולם ודבר ראשון אני מודה לכם על העזרה. יש לי משחק סימולציה ישן שנקרא "כוכב כחול", במקור המשחק היה מיועד לווינדוס 95 ו98, אך גם על מילניום הוא עלה. כשניסיתי להתקין את המשחק על אקס פי, המשחק עשה לי בעיות כשהעלתי אותו וחלק מהמסכים נעלמו. חבר אמר לי שיש אפשרות לעשות התאמת משחק לסביבת העבודה של אקס פי, או משהו כזה. אם זה אפשרי ואם מישהו יוכל לעזור לי איך לעשות את זה אני אודה לכם מאד.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני כבר לא יכול לחכות לכותר השלישי בסדרה האדירה הזו! ללא ספק זה אחד המשחקים היחדים שניתן לאמר עליהם "מרגשים", עלילה עשירה, דרמטית ומציאותית ממדרגה ראשונה, משחק שגורם לך לחשוב על מה שקרה לאיש הזה כאילו הכרת אותו במציאות...

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  18. לא בא לי לשחק במפות החדשות, בגלל החבילת הרחבה הזאת הוא לא נותן לי להיכנס לרוב השרתים... מה זה הדבר הזה...

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Yaron-Cohen,

הצל במשחק נראה ממש מפוקסל... את ההגדרות שמתי על HIGH ואת ההגדרה של ש(AA או הAF דרך המשחק שמתי על רמה 2)...רזולוציה של 1280X1024 שמתי גם על ההגדרות הכי גבוהות אולטה היי ועל AA8 וAF16...וזה לא שינה כלום... השאלה זה האם זה אצל כולם או רק אצלי....אגב את המפרט שלי אפשר לראות בצד...ואני משתמש עם דרייברים גירסה 91.47 תודה רבה לעוזרים....אם אתם לא מבינים במה מדובר אני אעלה תמונה...

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  20. Started by IlanF,

אני יודע אני מיושן... אבל עד שחבר שלי יביא לי את 3 אני מסתפק בזה עכשיו לשאלה... נתקעתי במקום אחד, משימה 3 או 4 (Kirov Park Meeting) אני משחק לפי המדריך הזה: http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/hitman_2_d.txt אבל כשאני צריך לעלות מהביוב להרוג את הנהג של המכונית השנייה (אחרי ששמתי את הפצצה על המכונית הראשונה), הוא לא נמצא שם הוא אמור לעמוד מאחורי הבניין ולהשתין אבל הוא פשוט לא נמצא שם

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  21. http://www.gamershell.com/news/44546.html בגירסא המשופרת כמובן.... משחק כדורגל עתידני שבו מותר ורצוי להרביץ ליריב שלך, להרתיח את הכדור ואז להבקיע שער דרך השוער, שידרוג דמויות ליותר כוח מהירות וכולי... http://www.gamershell.com/pc/speedball_2_tournament/screenshots.html?id=25 http://www.gamershell.com/pc/speedball_2_tournament/screenshots.html?id=36

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by huber,

אני חייב להסכים עם כל אחת ואחת מהמבחירות שנעשו פה: http://www.bit-tech.net/gaming/2008/12/30/top-five-worst-games-of-2008/1

• 52 תגובות
    • 5.2k צפיות
  23. יש לי בעייה עם המשימה שאני צריך להכנס למסיבה ולפני כן אני צריך למסור את הציוד שייש לי (לא ניתן את כל הציוד) בסוף המשימה רשום שציוד (מה שלא מסרתי) חזר אלי, אבל עדיין חסרים לי הרבה פריטים שצברתי- הרוב נעלם :'( יש מקון כל שהוא שניתן לשמור בו את הציוד שאספתי?

• 14 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.