משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני עושה פרויקט שדומה לxpadder אבל קצת שונה: א. בניית תפריט למשחקים או תוכנות: למשל כדי לקשר בין תוכנה כמו steam big picture ו xbmc בלי לקום מהכורסה בשליטה מלאה של שלט xbox ב. כל מה שxpadder מציע + תמיכה במשחקי RPG במילים פשוטות יותר: שליטה מלאה במחשב בלי להעזר בעכבר, או במקלדת. יתרון הפרויקט על אחרים: חינם, ועם המון אפשרויות. אני מחפש אנשים עם xbox controller כדי שיעזרו לי לבחון את התוכנה ולמצוא באגים... אם מישהו מעוניין להתנדב לנסות את התוכנה מוזמן להשאיר פרטים פה או בהודעה פרטית (מייל או סטים שלו).. זה יעזור לי מאוד.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני בונה כרגע מחשב לפי המפרט הבא: מעבד AMD 4200 DUAL CORE, זכרון 1G DDR2 800 כרטיס מסך GFORCE 8400GS 256MB לוח בסיסי, דיסק קשיח SATA2 אני רוצה למצוא מחשקים שיכולים לרוץ על מפרט שכזה, בעיקר בתחום האסטרטגיה והספורט (כדורגל ומכוניות) אשמח לקבל רשימה ממי שמכיר משחקים שרצים על מפרט מסוג זה, אני פשוט לא מתמצא במשחקים שקיימים בשוק (אלא אם מדובר ב-COD4, CRYSYS ודומיהם) המחשב אגב משמש את הבן של השכן שלי לצורכי משחקים (ועקב בעיית תקציב זה הכרטיס מסך הכי חזק שיכולתי לשים), המחשב יעבוד עם מסך CRT 17. אני מודה מראש לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
אז ככה הבעייה בבוס היא שאני מצליח לעבור את החלק הראשון שלו,ואז את החלק השני שהכל הופך לחושך כזה גם הצלחתי לעבור פשוט צריך מהר לכוון לו לראש החלק השלישי הוא הבעייתי.יש גם את הצמחים האלה שנכנסים בי עם הראש שלהם,ויש גם את היצורים הקטנים שהולכים והורגים אותי מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים בפורום משחקים... אני סטודנט ויותר מידי זמן למשחקים אין לי - אבל משחקים כשיוצא... אז אחרי האזהרה בכותרת אני מרשה לעצמי לתאר איפה אני נמצא אחרי שאני מגלה שהחומר שהזרקתי לעצמי רק הפך אותי למוטציה ולא הגן עלי ושהכושי הוא הבחור הבנ!@@## אני יוצא לרדוף אחריו. אני מניח שזה כבר ממש הסוף, אבל אני מגיע למעין דלתות כפולות ענקיות שמובילות למרפסת לאזור שמלא מוטנטים (אתם יודעים - אלא שצריך ללחוץ על כפתור, לפתוח אחת, ללחוץ על כפתור שני ואז נפתחת הדלת השניה....). ושם מתקעתי... מלא מוטציות ומפלצות ואני לא מצליח להרוג את כולם. (במיוחד את ה3 ענקיות עם הטילים שמטפסות עד אלי ומפציצות אותי....) למישהו עצות? טיפים? כי אין לי כוח למשוך ולנסות שוב ושוב....
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
לא מזמן סייתי את המשחקים NFS:MW ו POP:WW אבל לא שמעתי אם יש המשך למשחקים האלו...
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
קניתי השבוע את המשחק וכבר צברתי כמה שעות טובות מאחורי. שמתי לב שהחל משלב מסויים במשחק הרבה דמויות שאני עובר לידן זורקות לי משהו בסיגנון של "אתה מעט חיוור, יש לי בלהבלהבלה למכור לך אם אתה רוצה" \ "אתה לא נראה כל כך טוב, אתה מרגיש בסדר?" וכו... ניסיתי להפעיל קסמי ריפוי ולשתות שקויים אבל הערות לא הפסיקו, יש איזה משהו שאני עושה לא נכון או שהNPC החמדנים פשוט מנסים לדחוף לי מוצרי ריפוי שהם מוכרים?
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני לא יודע למה נתנו לי באן אבל יש דרך לעקוף את זה ניסיתי לשנות IP וזה לא עזר
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומלום. אני מחפש דרייבר למשחקי פלייסטישן 1 כדי שאני יוכל להפעים אותם על המחשב. מישהו יודע מאיפה להוריד?מה להוריד?פרטים? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אז אם לא ידעתם אפשר לפתח מודים לHON שיכולים לשנות את הממשק/המודלים/טקסטורות וכו' כדי להפעיל את המודים משתמשים במנהל מודים , אני אשתמש באחד הפופולריים יותר בשביל להדגים המנהל מודים נקרא All-In-Hon Mod Manager (דורש ג'אווה מותקן) http://sourceforge.net/projects/all-inhonmodman/files/latest/download לבעלי ווינדוס שמקבלים הודעות שגיאה על הרשאות אדמין צריך להוריד את הקובץ EXE הבא http://sourceforge.net/projects/all-inhonmodman/files/Extra/Manager.exe/download,לשים אותו באותה תיקייה כמו הקובץ JAR ולהפעיל את הקובץ EXE בלבד ---------------------------- התוכנה- בהפעלה ראשונה התוכנה תבקש ממכם את התיקייה שבה תרצו לאחסן את המודים שלכם. כדאי לשים את כולם בתייקיה MODS תחת תיקיית…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי לדעתכם הקילקר הכי מהיר בקהילה בנגמין או ש PsyHok כול אחד מה שהוא חושב
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אשמח אם תמליצו לי בבקשה על משחקי יריות נגד זומבים / מפלצות / רובוטים - לא משנה מה שהיה מאתגר ועם איכות יפה ולא משחק משנות ה 2000. * העדפה לגוף שלישי ולא ראשון למרות שמאוד אהבתי את L4D 1+2 ואת SANCTUM 2. לא אוהב את משחקי FAR CRY // BATTLEFIELD // COD .. ** שאלה קטנה - המשחקים האלו שאני מחפש נקראים FPS ? [ כי אני יודע ש FPS הם משחקי יריות אונליין ]. אז איך נקראים המשחקי יריות האלו שהם לא באונליין...
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אנשים שמשחקים בשרת של בליזרד (לא PVP) כדי שאוכל להצטרף אליהם וגם כדי שיעזרו לי טיפה בתחילת המשחק, כבר הרבה זמן אני רוצה להתחיל לשחק אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל ואיך להתחיל מי שיכול ורוצה לעזור לי אנא רשמו פה באיזה שרת אתם משחקים ונראה איך אנחנו מתקדמים משם תודה, שלומי
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
טוב אז נראה שבזמן הקרוב אני ארכוש PS2 (משהו מאמין שעדיף הXBOX?) ויש לי מספר שאלות: 1. למרות שאני שונא את "תחכה ל...", משהו חושב שעדיף לחכות ל3? 2. האם יש גרסאות שונות? אם כן, איזה אני צריך לרכוש? 3. הבנתי שיש כל מיני צ'יפים שמוסיפים אופציות שונות למכשיר. אם משהו יוכל להרחיב קצת על מה עושים הצ'יפים ואיפה ניתן למצוא אותם, זה יעזור. 4. שמעתי מספר חוות דעת על האיכות הDVD של הPS2. שווה להשתמש בPS2 גם כמכשיר DVD? תודה חבר'ה
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
טוב אז שבוע הבא אנחנו נשמח לעשות טורניר שאתם תבחרו לכן תענו על הסקר הזה על מנת ששבוע הבא יום שלישי האופציה בעלת יותר קולות תזכה ויתקיים הטורניר שנבחר.
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך הרקולס MX400 והשמחק רושם לי שהוא לא נוצא OPENGL ... מה עושים !?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להשיג לי אנ יכבר הרבה זמן מחפש ולא מוצא..
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מישהו שיחק בה? שלחתי להם היום בקשה להיות חלק מהבטא ולאחר כמה שעות שלחו לי קוד אימות. שיחקתי עכשיו איזה שעתיים ודי נהנתי. יצא לעוד מישהו לשחק בה? מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני חייב להגיד לכם המשחק הזה מדהים...........זה סימולטור טיסה.....אבל לא ממש סימולטור זה בסגנון יותר של ארקייד......אני משחק עם גוייסטיק והשליטה מאוד נוחה וקלה.......יש בהתחלה אימונים וזה מכניס אותך ממש למשחק הגרפיקה ממש נחמדה אני משחק על ההגדרות הכי גבוהות על 1024 *768 ואני חייב לומר האווירה והמוזיקה......ממש משחק מדהים ואני לא אוהב סימולטורים..בגלל שזה סגנון של שילוב של סימולטור ואקרייד זה הופך תמשחק למאוד כייפי אני רק במשימה הראשונה אחריי האימונים אבל הבנתי על מה מדובר.......מוממלץ בחום!!!!!!!! הדרישות: 1. The minimum system requirements for running Blazing Angels Squadrons of WWII are: Supported OS: Windows® XP Processor: 1.4 Ghz class processors RAM: 256 MB RAM Vide…
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
רוסטר הקבוצה : Angelsole Bsph Sidious Hypical tr1p crossader angelsole מאשר : http://www.sclient.net/main.php?system=AC&page=show&ID=183863 הנה :>
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שהשם Eye of the Beholder אומר לו משהו יתרגש לדעת ששוחרר משחק RPG חדש באותו הפורמט. המשחק לא ממש יפנה לקהל הרחב אלא אך ורק לחובבי RPG מובהקים. אני בהחלט מתכוון לשחק בו.
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בתחילת המשחק אני עובר אימון ע"י המפקד. בשלב של הזריקת תפוחי האדמה הוא אומר לי לזרוק אותם לתוך האמבטיה. אני זורק ושום דבר לא קורה! הוא ממשיך להגיד לי כל הזמן שאני צריך לזרוק לתוך האמבטיה אבל אני זורק לתוך האמבטיה ותפוחי האדמה נכנסים. מה לעשות? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי, התחלתי לשחק ב WITCHER 3 (אף פעם לא מאוחר מדי ) , הבעיה היא, שהמשחק לא זז בצורה חלקה, זה כאילו יש רעידות כאלה כשאני מזיז את העכבר בצורה איטית כדי להסתכל מסביב, זה מאוד מתסכל. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך אפשר לפתור אותה? אשמח לעזרה. החומרה שלי: I5-4690 (לא K) 16 ראם 1600HZ gtx 1070 :מסך PG279Q המשחק רץ בקצב של 70-80 פריימים תודה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי את המסך DELL 2007WFP ושאני נכנס ל SETTINGS של PRO EVOLUTION SOCCER 2008 הוא נותן לי רזולוציה מקסימלית של 1280X1024 . הרזולוציה של המסך היא 1680X1050 והכרטיס מסך שברשותי הוא HD2900 PRO עם הדרייבר הכי מעודכן שיש. מישהו יכול לעזור לי ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מכיוון שהפעם התמונות קצת יותר קשות, כל תשובה נכונה תתן 2 נקודות במקום 1. 1) http://i.imgur.com/FhlWJ.jpg 2) http://i.imgur.com/Pcxzj.jpg 3) http://i.imgur.com/mw9hX.jpg תשובות + השם שלכם בבאטלנט יש לשלוח לי בהודעה פרטית או במייל עד ל-6/1/12 הזמן תם והפתרונות מופיעים למטה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-