משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
העדכון החדש עבור שירות ההזרמה הישירה הייחודי PlayStation Now מוסיף בפעם הראשונה את האפשרות לשחק בכותרי הדור החדש של סוני ללא צורך ברכישת הקונסולה עצמה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
משחק הפלטפורמה הנוסטלגי והמוצלח Sonic Mania הגיעו אל המחשבים האישיים באיחור של שבועיים - כשעתה מתברר כי עיכוב זה לא נועד לליטושים אלא לתוספת של הגנת ה-Denuvo המושמצת לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
חשבתם שהשיטות הקיימות כיום לשכנוע שחקנים לבצע רכישות של תוספות דיגיטליות בכסף אמיתי בכותרים המקוונים השונים הן בעייתיות? הטכנולוגיה של המפיצה האמריקאית הגדולה מצביעה על כך שזה הוא רק קצה הקרחון לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מנסה לרכוש את המשחק wolfenstein ii: the new colossus דרך steam, דרך האתר הרשמי שמפנה ללינק של סטים: https://wolfenstein.bethesda.net/en/order בעת הפניה לתוכנה - זה מחזיר לדף הראש של STEAM , כאילו המשחק לא קיים - גם בחיפוש. הרבה זמן לא השתמשתי בסטים, מה פספסתי? תודה עריכה: מסתבר שלא מוכרים את המשחק בארץ - בגלל הסמלים של הנאצים, למרות שאנחנו הורגים אותם במשחק.. איזה קטע....
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
- 3 followers
-
-
היי, התחלתי לשחק ב WITCHER 3 (אף פעם לא מאוחר מדי ) , הבעיה היא, שהמשחק לא זז בצורה חלקה, זה כאילו יש רעידות כאלה כשאני מזיז את העכבר בצורה איטית כדי להסתכל מסביב, זה מאוד מתסכל. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך אפשר לפתור אותה? אשמח לעזרה. החומרה שלי: I5-4690 (לא K) 16 ראם 1600HZ gtx 1070 :מסך PG279Q המשחק רץ בקצב של 70-80 פריימים תודה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
המשחק החדש, ששמו נחשף לפני מספר שבועות, מבטיח להציע עולם פוסט-אפוקליפטי עם סגנון וגישה מרעננים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
אירוע חריג בנוף הגיימינג התחרותי בארצות הברית יטיל צל על התעשייה כולה? לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יום אחרון של דילים עבור משחקי מסתורין ואימה - וגם אחרים - בפלטפורמה הגדולה ביותר בתחום לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
משום מה אני נתקל כל פעם כשאני משחק בבעיה של כמו פסים כאלה בעת תזוזה מהירה במשחק. כאילו שחלק במסך מתרענן מהר יותר בקצב הפריימים מחלק אחר במסך. אציין שאני משתמש ב GTX 1060 6GB ryzen 7 2700X 16GB RAM וכונן SSD ובמסך 1920 - 1080 איכות המשחק בד"כ על high מה זה, למה זה נגרם ואיך מונעים את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
Rage 2 היה אמור להיות מעין גרסת עולם פתוח מבריקה של Doom - אך בפועל לא כולם מתלהבים מהתוצר הסופי אשר זוכה לממוצעים נמוכים יותר מקודמו לכתבה
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יוצא ב 7.11 נראה לא רע בכלל לדעתי
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אחד הלהיטים הגדולים ביותר של שנת 2018 ינחת בעולם ה-PC בתחילת החודש הבא - עם הטבות מיוחדות למזמינים מוקדמים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
תוספת מנגנון הגנה בפני רמאויות במשחקים מקוונים מבית חברת Denuvo השנויה במחלוקת יוצר שלל בעיות מרגיזות עבור שחקנים שכבר רכשו את כותר הפעולה העדכני לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המשחק עולה, אבל משום מה אני לא מצליח לשנות גרפיקה. ניסיתי את הטריק של המסמך טקסט בשם - "Commandline" ושמתי בתיקיה של המשחק, אבל משום מה זה לא עובד ואני משתגע איך לכולם זה כן עובד. המשחק הכי מנחוס בעולם! יש פתרון לבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משחק קלפים ממולץ מבית בליזארד. המשחק למעשה חינם וניתן לשחק אותו גם בלי לקנות חבילות קלפים. המשחק הוא בערך כמו מאגיק רק יותר פשוט אך לא פשטני. יש בו הרבה עומק ואני נהנה לשחק אותו. הבעיה במשחק כזה זה כשיש חוסר איזון עם קלפים אפילו עם קלף אחד זה הורס את כל המשחק. לאחרונה שיחקתי נגד כלפים שלא היו לי מוכרים ויכול להיות שאלו כלפים מההרחבה שיצאה לא מזמן. http://us.battle.net/hearthstone/en/ אשמח לשמוע אם עוד אנשים משחקים.
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
דרושים מנהלים חדשים לצוות ההנהלה של קהילת CS:GO. אם אתם חושבים שאתם מתאימים,שיש לכם כושר ניהול,ניראה לכם שיש לכם את הזמן והמאמץ להשקיע ? צוות המנהלים של קהילת CS:GO מחפשת מנהלים חדשים שיצטרפו למשפחת HWzone ניהול בקהילת HWzone דורש יכולת ניהול,התמדה,זמן והרבה רצון להשקיע בקהילה. אז אם אתם חושבים שאתם מסוגלים בואו ותציעו את עצמכם ואולי תתקבלו להיות חלק מקהילת CS:GO. צוות הקהילה בעל מספר תפקידים ולכל תפקיד בהנהלה יש את התפקיד שלו. כרגע ההנהלה בקהילת CS:GO מחפשת אדמינים לתפקידים הבאים: Server Manager - תפקידו של מנהל זה להיות אחראי על צוות האדמינים בשרת הנקבע לכך, זאת אומרת לדוגמא יש את שרת הפאבליק, כל האדמינים של השרת מנוהלים בידי מנהל השרת (SERVER MANAGER) והוא אחרא…
-
- 7 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני דורון, הגילד מאסטר של הגילדה הישראלית הוותיקה והמצליחה ביותר GefilteFish במשחק world of warcraft. אני שמח לבשר כי למרות ניסיונות פילוג, הגילדה הנהדרת שלנו לא הולכת לשום מקום וכמו תמיד תמשיך להוות בית חם לכל ישראלי באשר הוא. מה אנו מציעים לכם בגפילטעפיש אתם שואלים? להלן חלק מהדברים שאנו מציעים: 1. בסיס איתן לקהילה הישראלית במשחק, לרשותנו עומד פורום באתר הגמדיה ובפורום שלל פעילויות, מדריכים ודיונים כלליים אשר יעזרו לכם לחוות את המשחק בצורה נהדרת. 2. פעילויות לחברי הגילדה - בגפילטעפיש אנו מאמינים כי הגילדה היא של כולם ולא רק של מעטי מעט אשר עשו רייד כזה או אחר ועל כן, בכל שבוע תתקיים תחרות נושאת פרסים עבור כל חברי הגילדה, חלק מהתחרויות כבר פורסמו באתר הגמדיה …
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
סוף סוף GTA 5 קיבל תאריך ועוד כמה עדכונים, לכתבה המלאה: http://www.pcgamer.com/2014/09/12/gta-5-pc-release-date-announced-new-features-revealed/
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי פלייסטיישן 4 (דיי חדש) וניסיתי כבר כמה פעמים להזמין דרך החנות האמריקאית של סוני (גם במחשב וגם בקונסולה) את NBA 2K15 בהזמנה מוקדמת (יש לי עוד יומיים) בעזרת כרטיס אשראי (ויזה) וכל פעם שאני מנסה, אחרי שאני מכניס את כל הפרטים, אז זה טוען קצת ואז רושם: " An error occurred while performing this operation". ואני פשוט מיואש!! ניסיתי כל דבר וכלום לא עובד לי כמו שצריך. אם מישהו כאן יעזור לי (זה חשוב כמה שיותר מהר כי אני רוצה לבצע את ההזמנה המוקדמת) אני אודה לו כלכך!! אתם לא מבינים כמה.
-
- 7 תגובות
- 7.6k צפיות
- 1 follower
-
-
זה המחשב שלי: CPU:Intel® Core i7 CPU 870 @ 2.93GHz Video Card:GeForce 9500 GT RAM:6GB OS:Microsoft Windows 7 Home Premium Edition Service Pack 1 מה עלי לעשות כדי לשחק במשחק באיכות טובה? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה אתר טוב שאני יכול להשיג דיל זול יותר מ-49.99 יורו ? גם אם נגיד האריזה נפתחה או משהו . אבל העיקר שיהיה פרימיום ועם הדיסק עצמו . באיביי לא מצאתי משהו מעניין . ( הרוב CDKEYS)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יוביסופט חשפה את דרישות המערכת לגירסת ה-PC של משחק הפעולה ולשמחתנו אלו קרובות יותר לדרישות משחק המירוצים החדש של החברה, ופחות לאלו של משחק ההתנקשות וההתגנבות החדש שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/far-cry-4-%d7%94%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%94%d7%99%d7%9e%d7%90%d7%9c%d7%99%d7%94-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%9b%d7%9e%d7%a2%d7%98-%d7%90%d7%aa-%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%91%d7%96%d7%a8/
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח אם תמליצו לי בבקשה על משחקי יריות נגד זומבים / מפלצות / רובוטים - לא משנה מה שהיה מאתגר ועם איכות יפה ולא משחק משנות ה 2000. * העדפה לגוף שלישי ולא ראשון למרות שמאוד אהבתי את L4D 1+2 ואת SANCTUM 2. לא אוהב את משחקי FAR CRY // BATTLEFIELD // COD .. ** שאלה קטנה - המשחקים האלו שאני מחפש נקראים FPS ? [ כי אני יודע ש FPS הם משחקי יריות אונליין ]. אז איך נקראים המשחקי יריות האלו שהם לא באונליין...
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי נראה לי שפרצו לי לחשבון שלי בסטים, נכנסתי עכשיו מהטלפון והוא ניתק אותי ישר ואמר לי להתחבר מחדש (נראה די חשוד), חוץ מזה ראיתי שיש לי ב friends אנשים שלא היו קודם וגם ב community choice נבחר משחק שבכלל לא הצבעתי לאחרון, הסיסמא לא שונתה כי הצלחתי להיכנס. למי אני יכול לפנות כדי לבדוק מה עוד נעשה בחשבון. לא בוצעו רכישות כי לא קיבלתי דיווח באימייל. כרגע אין לי גישה למחשב עד שבוע הבא בערך, איך אני יכול לדעת מה נעשה עד כה? למי ניתן לפנות כדי לברר את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/gta-v-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%99%d7%a6%d7%99%d7%a2-%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%a8%d7%94-%d7%92%d7%a8%d7%90%d7%a4/
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-